شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
بالا رفتن پست 2 - آیا حاضرید در راه جوخه له بشید ؟ رنده چطور ؟ نوچ 3 - بستن دست و پا ، کوبیدن تو صورت ، انداختن توی آب جوش ، کندن دونه دونه موها ، له کردن دست و پا ، دراوردن چشم از حدقه ، ریختن سرب داغ در حلق ، ... ، نقص عضو و... کدوم یکی از حرکات بالا رو بیشتر میپسندید؟ چرا ؟ و ترجیح میدید این بلاها رو سر چه کسایی بیارید ؟
همشون خوبن 4 - لطفا این جمله رو ادامه بدید . شیر سماور ، اگزوز خاور ، .... 5 - نظرتون رو راجع به این شعر بنویسید . دستا همه بالا ، مربا بده بابا ، عروس با ناز و عشوه ، ولی شیطونه والا !
جلف خونوک اینا چیچیه ؟ 6 - گربه های پروفسور آمبریج ! من شنیدم که دیوانه وار عاشق این گربه هایید ! چه چیزی باعث شد که شما عاشق این گربه های ملوس شید ؟ها ؟
7- چرا پرفسور آمبریج اغلب از لباس های صورتی رنگ استفاده میکنن ؟ چمیدونم
8 - پاتر و چانگ رو توی یک اتاق خالی تصور کنید ! در حال انجام چه کارهایی میتونن باشن ؟ الف - تمرین طلسم اکسپلیارموس ب - تمرین طلسم اکسپکتوپاترونوم ج - تمرین طلسم الوهومرا د - مناجات شبانگاهی ، قراعت دعا و راز و نیاز جهت رسیدن به اجردنیوی و اخروی و قدرت برای مبارزه با سیاهی تمرین دروس مدرسه 9 - شما و پاتر توی یه اتاق تنهایید . شما یه خنجر توی دستتونه و اون فاقد هرگونه سلاح ... چطور از خجالتش در میایید ؟ لطفا توضیح بدین ! هیج جور 10 - آیا پیشنهادی برای بهتر شدن جوخه بازرسی دارید ؟ نه
3.بستن دست و پا ، کوبیدن تو صورت ، انداختن توی آب جوش ، کندن دونه دونه موها ، له کردن دست و پا ، دراوردن چشم از حدقه ، ریختن سرب داغ در حلق ، ... ، نقص عضو و... کدوم یکی از حرکات بالا رو بیشتر میپسندید؟ چرا ؟ و ترجیح میدید این بلاها رو سر چه کسایی بیارید ؟
همش راهکارهای خوبی هستن ولی ریختن سرب داغ در حلق خیلی بهتره، چون کار طرف یه سره میشه، خوب دشمن
4.لطفا این جمله رو ادامه بدید . شیر سماور ، اگزوز خاور ، ....
اینجوریه، شرمنده نمیشه گفت.
5.نظرتون رو راجع به این شعر بنویسید . دستا همه بالا ، مربا بده بابا ، عروس با ناز و عشوه ، ولی شیطونه والا !
بد نبود...
6.گربه های پروفسور آمبریج ! من شنیدم که دیوانه وار عاشق این گربه هایید ! چه چیزی باعث شد که شما عاشق این گربه های ملوس شید ؟
احیانا اشتباه به عرضتون نرسوندن؟؟؟
7.چرا پرفسور آمبریج اغلب از لباس های صورتی رنگ استفاده میکنن ؟
به نظر من کودک درونشون هنوز هم زندست.
8.پاتر و چانگ رو توی یک اتاق خالی تصور کنید ! در حال انجام چه کارهایی میتونن باشن ؟
چه سوالی بود، چرا اینقد سوالای میپرسید؟
9.شما و پاتر توی یه اتاق تنهایید . شما یه خنجر توی دستتونه و اون فاقد هرگونه سلاح ... چطور از خجالتش در میایید ؟ لطفا توضیح بدین !
قابل گفتن نیست، برید از خودش بپرسید ببینید چی میگه، از کسی که تا خرخره از پاتر متنفر باشه و یه همچین موقیعتی پیش بیاد، به نظر شما چه اتفاقی میفته؟
همینجوری...واسه تمدد اعصاب. 2- آیا حاضرید در راه جوخه له بشید ؟ رنده چطور ؟
اگه شما میتونین جواب ددی رو بدین،بله! 3- بستن دست و پا ، کوبیدن تو صورت ، انداختن توی آب جوش ، کندن دونه دونه موها ، له کردن دست و پا ، دراوردن چشم از حدقه ، ریختن سرب داغ در حلق ، ... ، نقص عضو و... کدوم یکی از حرکات بالا رو بیشتر میپسندید؟ چرا ؟ و ترجیح میدید این بلاها رو سر چه کسایی بیارید ؟
نیش زدن.هرکی ددی جونم بگه. 4- لطفا این جمله رو ادامه بدید . شیر سماور ، اگزوز خاور ، ....
فیسوس هیوس هوَر...ایوان زبون مار هارو میفهمه؟! 5- نظرتون رو راجع به این شعر بنویسید . دستا همه بالا ، مربا بده بابا ، عروس با ناز و عشوه ، ولی شیطونه والا !
نه...نه...من هنوز قصد ادامه ی تحصیل دارم! 6- گربه های پروفسور آمبریج ! من شنیدم که دیوانه وار عاشق این گربه هایید ! چه چیزی باعث شد که شما عاشق این گربه های ملوس شید ؟
شنیدم خیلی خوشمزه ان. 7- چرا پرفسور آمبریج اغلب از لباس های صورتی رنگ استفاده میکنن ؟
احتمالا نمیدونن من نسبت به این رنگ حساسیت دارم و گرنه استفاده نمی کردن. [b]8- پاتر و چانگ رو توی یک اتاق خالی تصور کنید ! در حال انجام چه کارهایی میتونن باشن ؟ الف - تمرین طلسم اکسپلیارموس ب - تمرین طلسم اکسپکتوپاترونوم ج - تمرین طلسم الوهومرا د - مناجات شبانگاهی ، قراعت دعا و راز و نیاز جهت رسیدن به اجردنیوی و اخروی و قدرت برای مبارزه با سیاهی.[/b]*
9- شما و پاتر توی یه اتاق تنهایید . شما یه خنجر توی دستتونه و اون فاقد هرگونه سلاح ... چطور از خجالتش در میایید ؟ لطفا توضیح بدین !
نیش دارم ماشاالمرلین اندازه قد پاتر.توضیح بیشتر میخواین؟ 10- آیا پیشنهادی برای بهتر شدن جوخه بازرسی دارید ؟
چون که قصد دارم به ماموریت های سیاه بپردازم.(چه ادبی!!)
2 - آیا حاضرید در راه جوخه له بشید ؟ رنده چطور ؟
ما همه جوره پایه ایم! چه له، چه رنده، چه کویبده!!
3 - بستن دست و پا ، کوبیدن تو صورت ، انداختن توی آب جوش ، کندن دونه دونه موها ، له کردن دست و پا ، دراوردن چشم از حدقه ، ریختن سرب داغ در حلق ، ... ، نقص عضو و... کدوم یکی از حرکات بالا رو بیشتر میپسندید؟ چرا ؟ و ترجیح میدید این بلاها رو سر چه کسایی بیارید ؟
کشیدن ناخن با انبردست توشون نیست؟! این کارو به همشون ترجیح میدم. چون که علاقه ی وافری به این کار دارم! این بلاها رو سر هرکسی که رو اعصابم پیاده روی کنه در میارم! جه مونث چه مذکر!
4- لطفا این جمله رو ادامه بدید . شیر سماور ، اگزوز خاور ، ....
معذرت میخوام یکم بی ادبیه نمیتونم ادامه بدم!
5 - نظرتون رو راجع به این شعر بنویسید . دستا همه بالا ، مربا بده بابا ، عروس با ناز و عشوه ، ولی شیطونه والا !
بسی زننده و لوس و خنک!!!
6 - گربه های پروفسور آمبریج ! من شنیدم که دیوانه وار عاشق این گربه هایید ! چه چیزی باعث شد که شما عاشق این گربه های ملوس شید ؟
اشتباه به عرضتون رسوندن من از گربه متنفرم!
7- چرا پرفسور آمبریج اغلب از لباس های صورتی رنگ استفاده میکنن ؟
تو دیدار قبلیمون یادم رفت ازش بپرسم!
8 - پاتر و چانگ رو توی یک اتاق خالی تصور کنید ! در حال انجام چه کارهایی میتونن باشن ؟
9 - شما و پاتر توی یه اتاق تنهایید . شما یه خنجر توی دستتونه و اون فاقد هرگونه سلاح ... چطور از خجالتش در میایید ؟ لطفا توضیح بدین !
به را حتی!! (بدون شرح)
10 - آیا پیشنهادی برای بهتر شدن جوخه بازرسی دارید ؟