شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب، اولین مورد این که درخواست خرید جاروی آذرخش سوپریم توسط تیم اسم نداره ثبت شد و مقدار ۳۰ گالیون از سرمایه این تیم کسر شد. همچنین این تیم با استفاده از این جارو هلگا هافلپاف رو برای مسابقه پیش رو به کمک میطلبه.
از اونجا که هر جاروی آذرخش یکبار قابل استفادهس، تیم اسم نداره یکبار سهم استفاده از آذرخش سوپریم خودش رو استفاده کرد و همچنان میتونه با پرداخت ۲۰ گالیون، دوبار از جاروی نیمبوس ۳ هزار استفاده کنه.
بازیکن بدون تیم هلگا هافلپاف به عنوان بازیکن قرضی در لیست بازیکنان ثبت خواهد شد و بعد از پایان لیگ بسته به نتیجهی پایانی تیم اسم نداره پاداش خواهد گرفت. همچنین تیم های دیگه، از این به بعد قابلیت استفاده از این بازیکن رو نخواهند داشت.
نقل قول:
به علاوه حالا که تا اینجا اومدم سوالی رو هم مطرح میکنم. میشه همزمان از آذرخش سوپریم و نیمبوس سه هزار استفاده کرد؟
از اونجا که جاروهای آذرخش سوپریم و نیمبوس ۳ هزار، هر دو تحت مالکیت فدراسیون کوییدیچ قرار دارن و همچنین قانونی وجود داره که یک تیم نمیتونه همزمان از دو جارو از جاروهای بازیکنان خودش استفاده کنه، پس امکان استفاده همزمان از هر دو جاروی فدراسیون کوییدیچ وجود نداره. اما میشه از یه جاروی فدراسیون و یه جاروی تیم خودتون به صورت همزمان استفاده کنید.
همچنین، طبق قرعه کشیای که در حضور داوران و برگزار کننده بازیها انجام شد، بلاتریکس لسترنج به قید قرعه از میان بازیکنان تیم پیامبران مرگ از شرکت در مسابقهی پیش رو منع شد.
پرسش های مطرح شده توسط گابریلا پرنتیس در پستی مجزا پاسخ داده خواهند شد.
سلام! ما کاپیتانمون مشکل براش پیش اومد این نامه رو داد من بیارم اینجا! توش نوشته که ما پاک ۱۱ میزنیم و با یکی از بازیکنای تیم پیامبران مرگ خدافظی میکنیم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
- چرا همه مهربون نیستن داداشی؟ - چون مهربون بودن انتخاب سختیه! آدما دوست دارن چیزای آسون رو انتخاب کنن لیمویی، نه چیزای درست رو...
اینجانب سیبل تریلانی کاپیتان تیم اسم نداره! برای این بازی از تیممون درخواست خرید و فعال شدن آذرخش سوپریم رو داریم. چون اشاره ای تو اطلاعیه ها نشده بود که باید بازیکن رو هم معرفی کنیم، نکردیم. اگه باید بگیم که اعلام کنید بگیم.
همچنین در کنار این جارو از جاروی... بگم؟ نه نمیگم... چون همین دیگه جاروی دیگه نمیذاریم!
به علاوه حالا که تا اینجا اومدم سوالی رو هم مطرح میکنم. میشه همزمان از آذرخش سوپریم و نیمبوس سه هزار استفاده کرد؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
بابت مورد اول باید بگم که حقیقتا به طور کامل بر اساس گزارشها نوشته شده و این اشتباه پیش میآد. یک پست هواداری از تیم اسم نداره کم شد و برای تیم پرواز سیاه اضافه شد.
بابت مورد دوم هم، ثروت به دست اومده از پست های زده شده به همون میزانی که باید حساب بشه، حساب میشه و برای ثروت تیمها لحاظ میشه.
بابت مورد سوم نیز، ترکیب اصلی جایگزین شد و ترکیب منسوخ شدهی قبلی به زبالهدان تاریخ پیوست.
بابت کاهلی های پیش اومده عذرخواهی میکنم و از اصلاحات و کمک شما بسیار متشکرم!
اول از همه خواستم بگم یکی از پستای هواداری من تو تاپیک پرت و پلاهای مقدس که میشه این پست اشتباها برای تیم اسم نداره ثبت شده در حالی که برای تیم پرواز سیاه بود. حقیقتا انتظار داشتم به کل نادیده گرفته بشه چون هم ایزابل و هم سیبل فراموش کرده بودن گزارشش رو بدن ولی از این که خود رئیس هم چک میکنه تشکر میکنم صرفا گویا تیتر رخ نشون نداده.
دوم خواستم بگم تاپیکهایی که خریداری میشن به ازای هر پست، معادل گالیونی که زننده پست دریافت میکنه به صاحب تاپیک داده میشه که در مورد تاپیکهای هواداری تیما چون ایونت کوییدیچ هستن و هر عضو 3 گالیون میگیره، 3 گالیون میشه (در واقع برای اجاره نصف مبلغ پست و برای خرید معادل مبلغ هست).
سوم میشه لطفا ترکیب تیم پیامبران مرگ تو تاپیک سازمان عقد و ثبت قرارداد بازیکنان رو با این پست آپدیت کنین؟ هی برای دیدن ترکیب میریم جایی که باید بعد میبینیم ترکیب اونیه که نباید.
همین دیگه. مرسی و خسته نباشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گابریلا پرنتیس در 1404/5/17 13:49:28
تیم اسم نداره! در بازی مقابل پیامبران مرگ از جاروی شهاب 260 استفاده میکنه.
مطابق پیشگویی هایی که شخص کاپیتان در فال چای پنیرک صحرایی دیده، قراره هر دو تیم پست هاشون بالای 3000 کلمه باشه. بنابراین امیدوارم داور ها هیچ طلسم سبزی رو سمت ما روانه نکنن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!