با سلام
با این پست تاپیک پرت و پلاهای مقدس برای هواداری تیم اسم نداره ثبت شد.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
45 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
43
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] دفتر رئیس فدراسیون کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: دیروز ساعت 22:19
از: گوی پیشگویی!
پستها:
245
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

جزئیات کاربر

باز هم سلام نمیکنم ببینم کی میخواد چی بگه.
برای تیم پیامبران مرگ تاپیک هواداری فراهم شده. اینم سندش. بندازینش پشت قبالهی تیم.
برای تیم پیامبران مرگ تاپیک هواداری فراهم شده. اینم سندش. بندازینش پشت قبالهی تیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام بی سلام!
یه راست میرم سر اصل مطلب. چند وقتی نبودم اون کله آبی فکر کرده کسی شده برای من تیم تشکیل میده. اومدم بگم که تیم اون مشروعیت نداره و تیم اصلی رو من تعیین میکنم.

پ.ن: حساب بانکیم تا امشب اوکی میشه. پولای اون کدوی آبی رو ازش گرفتم. تا امشب تو حسابه!
یه راست میرم سر اصل مطلب. چند وقتی نبودم اون کله آبی فکر کرده کسی شده برای من تیم تشکیل میده. اومدم بگم که تیم اون مشروعیت نداره و تیم اصلی رو من تعیین میکنم.

پیامبران مرگ
مهاجمین:
کینگزلی شکلبوت (مجازی)، گلرت گریندلوالد، تام ریدل
مدافعین:
بلاتریکس لسترنج، نارسیسا مالفوی (مجازی)
دروازهبان:
بارون خون آلود (مجازی)
جستوجوگر:
پروفسور بینز (مجازی)
بازیکن ذخیره:
مروپ گانت
اسپانسر تیم: بلاتریکس لسترنج
مهاجمین:
کینگزلی شکلبوت (مجازی)، گلرت گریندلوالد، تام ریدل
مدافعین:
بلاتریکس لسترنج، نارسیسا مالفوی (مجازی)
دروازهبان:
بارون خون آلود (مجازی)
جستوجوگر:
پروفسور بینز (مجازی)
بازیکن ذخیره:
مروپ گانت
اسپانسر تیم: بلاتریکس لسترنج
پ.ن: حساب بانکیم تا امشب اوکی میشه. پولای اون کدوی آبی رو ازش گرفتم. تا امشب تو حسابه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: سهشنبه 27 مرداد 1405 14:00
از: دره گودریک
پستها:
198

سلام!
از بردلی و سیریوس بابت انرژیهای مثبتشون و محبتی که داشتن تشکر میکنم. بسیار ارزشمنده.
هدیهی وزارتخونه هم خیلی خوشمزه بود. اینقد خوشمزه بود که حتی به خونه نرسید تا جینی و بچهها هم بتونن امتحان کنن. لطفا بهشون نگین تنهاخوری کردم.
از کاپیتانهای تیما بابت معرفی خصوصی یا عمومی بودن تیم و مالکان تیم متشکرم. ثبت شد!
فقط چون از تیم مردمان خورشید خبری نشد، مالکیت اصلی به نام زاخاریاس و ذخیره به نام هیزل که تنها بازیکنان تیم بودن که پست زدن، ثبت شد.
یه بار دیگه لازم میدونم از شیش گروه از افراد حسابی تشکر کنم.
اول کسانی که در شروع کار برای شکلگیری لیگالیون کوییدیچ ایدههاشون رو در میون گذاشتن تا اصلا کوییدیچ با حضور سیستم گالیون بتونه شکل بگیره » مدیران و مشاوران دیوان جادوگران.
دوم کسانی که در طول برگزاری مسابقات، در درست پیش رفتن مسابقات مشارکت و ایدههای جدید دادن یا در رفع باگها همکاری کردن و در نهایت برای رسیدن به یه جمعبندی مناسب از پک کوییدیچ با حضور سیستم گالیون کمک کردن » مدیران دیوان جادوگران و سالازار اسلیترین.
سوم از داوران لیگالیون کوییدیچ که اگه این وظیفه رو قبول نمیکردن واقعا نمیدونستم که چطور میشد مسابقات رو به انتها رسوند » اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و نیکلاس فلامل.
چهارم از گزارشگران کوییدیچ که تلاش کردن برنامهای متفاوت و جذاب به کوییدیچ اضافه کنن » آکی سوگیاما، اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و سیگنس بلک.
پنجم از اسپانسرهای کوییدیچ که با وجود این که در ابتدای راهاندازی سیستم گالیون بودیم و شاید خیلیاشون اونقد که باید ثروت نداشتن، با این حال پیشقدم شدن تا به برگزاری لیگالیون کمک کنن و اگه نبودن، خیلی از تیما تجهیزات فعلیشون رو نداشتن » دوریا بلک، سالازار اسلیترین، لرد ولدمورت، اسکورپیوس مالفوی، سیریوس بلک.
و در نهایت از همه کسانی که از لیگالیون کوییدیچ استقبال کردن و با حضورشون مسابقات رو گرم کردن » همه افراد بالا به همراه تمام بازیکنان کوییدیچ و هواداران.
خیلی خیلی خیلی از تکتکتون ممنونم.
خروج رسمی خودم از ساختمون فدراسیون کوییدیچ رو اعمال میکنم!
باقیش با مدیران ایفای نقش.
از بردلی و سیریوس بابت انرژیهای مثبتشون و محبتی که داشتن تشکر میکنم. بسیار ارزشمنده.

هدیهی وزارتخونه هم خیلی خوشمزه بود. اینقد خوشمزه بود که حتی به خونه نرسید تا جینی و بچهها هم بتونن امتحان کنن. لطفا بهشون نگین تنهاخوری کردم.
از کاپیتانهای تیما بابت معرفی خصوصی یا عمومی بودن تیم و مالکان تیم متشکرم. ثبت شد!
فقط چون از تیم مردمان خورشید خبری نشد، مالکیت اصلی به نام زاخاریاس و ذخیره به نام هیزل که تنها بازیکنان تیم بودن که پست زدن، ثبت شد.
یه بار دیگه لازم میدونم از شیش گروه از افراد حسابی تشکر کنم.
اول کسانی که در شروع کار برای شکلگیری لیگالیون کوییدیچ ایدههاشون رو در میون گذاشتن تا اصلا کوییدیچ با حضور سیستم گالیون بتونه شکل بگیره » مدیران و مشاوران دیوان جادوگران.
دوم کسانی که در طول برگزاری مسابقات، در درست پیش رفتن مسابقات مشارکت و ایدههای جدید دادن یا در رفع باگها همکاری کردن و در نهایت برای رسیدن به یه جمعبندی مناسب از پک کوییدیچ با حضور سیستم گالیون کمک کردن » مدیران دیوان جادوگران و سالازار اسلیترین.
سوم از داوران لیگالیون کوییدیچ که اگه این وظیفه رو قبول نمیکردن واقعا نمیدونستم که چطور میشد مسابقات رو به انتها رسوند » اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و نیکلاس فلامل.
چهارم از گزارشگران کوییدیچ که تلاش کردن برنامهای متفاوت و جذاب به کوییدیچ اضافه کنن » آکی سوگیاما، اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و سیگنس بلک.
پنجم از اسپانسرهای کوییدیچ که با وجود این که در ابتدای راهاندازی سیستم گالیون بودیم و شاید خیلیاشون اونقد که باید ثروت نداشتن، با این حال پیشقدم شدن تا به برگزاری لیگالیون کمک کنن و اگه نبودن، خیلی از تیما تجهیزات فعلیشون رو نداشتن » دوریا بلک، سالازار اسلیترین، لرد ولدمورت، اسکورپیوس مالفوی، سیریوس بلک.
و در نهایت از همه کسانی که از لیگالیون کوییدیچ استقبال کردن و با حضورشون مسابقات رو گرم کردن » همه افراد بالا به همراه تمام بازیکنان کوییدیچ و هواداران.
خیلی خیلی خیلی از تکتکتون ممنونم.
خروج رسمی خودم از ساختمون فدراسیون کوییدیچ رو اعمال میکنم!
باقیش با مدیران ایفای نقش.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/25
آخرین ورود: دیروز ساعت 20:31
از: خونِ جوانان محفل لاله دمیده...
پستها:
672
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

مدیریت این دوره از مسابقات کوییدیچ خیلی دشوار بود. هم باید به طور مداوم حساب کتاب گالیونی مسائل مختلف تیم ها و بازیکنان صورت میگرفت و هم باید به لیگ، امتیازات و برنامه ریزی مسابقات و ... رسیدگی میشد. «هری پاتر» خیلی زحمت کشید. اول از همه کسایی که در کمک به هری خیلی زحمات زیادی کشیدن تشکر میکنم، مخصوصا گابریل دلاکور که واقعا اسطورهای ظاهر شد. دوم هم بابت لیگ واقعا زیبا و هیجان انگیزی که داشتیم تشکر میکنم. خیــــــــــلی خسته نباشید و خیـــــــلی ممنونم.
این جعبه شکلات جادویی و کوییدیچی، از طرف وزارتخونه تقدیم به شما:

پانمدی.
این جعبه شکلات جادویی و کوییدیچی، از طرف وزارتخونه تقدیم به شما:

پانمدی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are
جزئیات کاربر
شغل
کیمیاگر

سلام
حسابی خسته نباشید
من که خدایی اصلا دستم به اسنیچ نخورده تو این دوره و یعنی به جان شما اصلا یه جارو گاز ندادم در مسابقات و کاملا مستحق ندامت و شرمساری هستم
فقط یه چیزی رو نتونستم نگم:
چقدر این کاپ های تیم های برنده قشنگ طراحی شده! براوو! بخصوص تیم اول چه کاپ طلایی خفنی برده و چه حالی کرده!
خدافس
حسابی خسته نباشید
من که خدایی اصلا دستم به اسنیچ نخورده تو این دوره و یعنی به جان شما اصلا یه جارو گاز ندادم در مسابقات و کاملا مستحق ندامت و شرمساری هستم

فقط یه چیزی رو نتونستم نگم:
چقدر این کاپ های تیم های برنده قشنگ طراحی شده! براوو! بخصوص تیم اول چه کاپ طلایی خفنی برده و چه حالی کرده!

خدافس
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
شغل
معاون مدرسه هاگوارتز، سردبیر پیام امروز

سلام و اینا!
به عنوان کاپیتان تیم هاری گراس مایلم اعلام کنم مالکیت تیم دست خودم و جناب وزیر باشه و تیممون رو خصوصی اعلام میکنم.
هر کدوم نبودیم میتونید برید سراغ اون یکی! به همین راحتی!
به عنوان کاپیتان تیم هاری گراس مایلم اعلام کنم مالکیت تیم دست خودم و جناب وزیر باشه و تیممون رو خصوصی اعلام میکنم.

هر کدوم نبودیم میتونید برید سراغ اون یکی! به همین راحتی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بدم کاتانا ازت سالاد درست کنه ؟! 

یه وقت این قلم قصه پرداز می داد به من حس پرواز!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/03/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 23:57
از: کجا میدونی داسم زیر گلوت نیست؟
پستها:
392
افتخارات

درود به همگی!
شاید فکر کنید که تیم برتوانا خیلی عمومی و در دسترس و اینجور چیزاست... ولی نه! برتوانا اگه عمومی بود که اسمش برتوانا نبود. پس این تیم چون زیادی خاصه، خصوصی میشه!
مالکیت تمام و کمالش هم با جناب شخص شخیص مرگ خواهد بود و مالک ذخیره (نائب مالک؟) تیم هم بانوی مالک، ترزا مککینز خواهد بود.
باتشکر!
شاید فکر کنید که تیم برتوانا خیلی عمومی و در دسترس و اینجور چیزاست... ولی نه! برتوانا اگه عمومی بود که اسمش برتوانا نبود. پس این تیم چون زیادی خاصه، خصوصی میشه!
مالکیت تمام و کمالش هم با جناب شخص شخیص مرگ خواهد بود و مالک ذخیره (نائب مالک؟) تیم هم بانوی مالک، ترزا مککینز خواهد بود.
باتشکر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
MAYBE YOU ARE NEXT
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1399/09/28
آخرین ورود: سهشنبه 9 تیر 1405 23:27
از: دست این آدما!
پستها:
380
شغل
قاضی آزکابان

سلام و خسته نباشی پسری که زنده موندی و زندگی ما رو سیاه کردی.
تیم اوزما کاپا تیمی برای هر قشر و گروهیه! برای همین تیممون رو خصوصی اعلام میکنم و خودم شخصا مالکیت و نظارتش رو بر عهده میگیرم.
اگر روونا نکرده یه روزی از دسترس خارج بودم و تو غارم به سر میبردم، میتونین یقه ریموس لوپین رو به عنوان مالک ذخیره (اگه این عنوان قطعی شده و وجود داره
) بگیرین.
با تشکر،
لومین خانوم
تیم اوزما کاپا تیمی برای هر قشر و گروهیه! برای همین تیممون رو خصوصی اعلام میکنم و خودم شخصا مالکیت و نظارتش رو بر عهده میگیرم.
اگر روونا نکرده یه روزی از دسترس خارج بودم و تو غارم به سر میبردم، میتونین یقه ریموس لوپین رو به عنوان مالک ذخیره (اگه این عنوان قطعی شده و وجود داره
) بگیرین.
با تشکر،
لومین خانوم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Together we do whatever it takes
We're in this pack for life
We're wolves
We own the night!
Hell is empty
And all the devils are here
William Shakespeare