جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  103 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  116 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  244 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  160 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  191 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ: دکه کدخدای دهکده
ارسال شده در: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 01:35
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:
هلنا ریونکلاو نوشت:
سلام بر کدخدایان دهکده.

اومدم مجوز تاسیس تاپیکی رو بگیرم که در اون عشقمون به شکلک‌ها رو همینطور هی بریزیم بیرون! با هر کلمه یا هر جمله فرقی نداره، هرجا ابراز احساساتی نسبت به نوشته‌هامون داشتیم رو وقت و بی وقت و وسط توصیفات بچسبونیم تنگش. خلاصه راحت بنویسیم و عشق کنیم با احساسات خودمون به گفته‌هامون.

سلام به بانوی خاکستری گرامی! قدم رنجه فرمودین!
نه‌تنها مجوز رو می‌دیم، بلکه مشتاقیم که تاپیک زده بشه تا خودمون هم در اون پست بزنیم. اصلاً تازه جای خالیه همچین تاپیکی معلوم شد!

نقل قول:
نمونه برای درک بیشتر آن‌چه گفته شد؟ این و این یا حتی این!
از این نمونه‌ها هم لذت بردیم تازه...

نقل قول:
مثلا اسمی که بتونه خود کلمه شکلک توش بیاد شاید جالب باشه.
بعد گفتگویی که باهمدیگه داشتیم، به این نتیجه رسیدیم که با وجود بامزه بودن اسم "گشنه در جادوگران"، از اسمی که بعداً بهش رسیدیم و منظور رو بیشتر می‌رسوند استفاده کنیم.

پس ملت به‌زودی آماده‌ی بازگشایی تاپیک فستیوال شکلک‌ها باشین!
Certainty is a delightful illusion
ارسال شده در: یکشنبه 27 اردیبهشت 1405 21:02
نمایش جزئیات
شغل
افتخارات
آفلاین
سلام بر کدخدایان دهکده.

اومدم مجوز تاسیس تاپیکی رو بگیرم که در اون عشقمون به شکلک‌ها رو همینطور هی بریزیم بیرون! با هر کلمه یا هر جمله فرقی نداره، هرجا ابراز احساساتی نسبت به نوشته‌هامون داشتیم رو وقت و بی وقت و وسط توصیفات بچسبونیم تنگش. خلاصه راحت بنویسیم و عشق کنیم با احساسات خودمون به گفته‌هامون.

نمونه برای درک بیشتر آن‌چه گفته شد؟ این و این یا حتی این!

اسم تاپیک هم "گشنه در جادوگران" برگزیدم ولی اگه فکر می‌کنین کسی قراره ناراحت شه یا اسم بهتری دارین هیچ اصراری روش ندارم صرفا چیزیه که در لحظه به ذهنم رسید و خوشم اومد. به روونا قصدی پشتش نیست. (چرا کاری می‌کنین آدم از گفتن علاقمندیاش بترسه؟ )

مثلا اسمی که بتونه خود کلمه شکلک توش بیاد شاید جالب باشه.
🦅 Only Raven 🦅
ارسال شده در: پنجشنبه 17 اردیبهشت 1405 01:20
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود بی‌کران به خان و خاقانات درستکار هاگزمید و حومه،

من و مرگ می‌خواستیم به صورت اشتراکی با نفری ده گالیون تاپیک انجمن سه کله داغ، که خود مرگ قبلا راه‌اندازی کرده، رو خریداری کنیم و سودشو بین خودمون تقسیم کنیم. از توجه شما به این پیام سپاسگزارم!

ویرایش ناظر: سلام و درود به گروگان، استامپ و مرگ!
بعد از صحبت با بانوی خاکستری و مطمئن شدن درباره‌ی اینکه خرید مشترک تاپیک ایرادی نداره، مفتخرم که اعلام کنم ملک کلنگی انجمن سه کله داغ تا سه ماه آینده، در اختیار شما قرار داره!
امیدوارم این عمل بتونه عظمت رو به رماتیسم‌نویسی برگردونه!
ویرایش شده توسط تلما هلمز در 1405/2/17 13:09:50
!MAKE HUFFLEPUFF GREAT AGAIN
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: یکشنبه 23 آذر 1404 23:41
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بعد از مدت ها سلام

داشتم تاپیک های خاک خورده رو چک میکردم که متوجه شدم از تاپیک هندوانه فروشی استقبال نشده. طبیعتا اگه بخواین میتونید حذفش کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 01:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

ایزابل مک‌دوگال نوشت:
درود.
به عنوان کاپیتان تیم پرواز سیاه، اومدم تاپیک پستخانه هاگزمید رو برای هواداری تیمم خریداری کنم.
هزینه از سرمایه تیم کسر میشه.

درود ایزابل!
تاپیک پستخانه هاگزمید براتون ثبت شد.
موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 00:29
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.
به عنوان کاپیتان تیم پرواز سیاه، اومدم تاپیک پستخانه هاگزمید رو برای هواداری تیمم خریداری کنم.
هزینه از سرمایه تیم کسر میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 19:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با درود به کدخدای با کفایت و با درایت هاگزمید.

من به عنوان کاپیتان تیم کوییدیچ اسم نداره. اومدم تا درخواست خودم رو مبنی بر خرید تاپیک پرت و پلاهای مقدس به عنوان تاپیک هواداری تیمم اعلام کنم. هزینه خرید هم از سرمایه تیم پرداخت می‌شه!

با تشکر از متانت شما!

پاسخ کدخدای عزیز هاگزمید:

با درود به سیبل این بانوی محترم!

حقیقتا اومدم بگم پاسخ جدا بدم دیدم نه خب دو تا پشت هم با خودم حرف بزنم میگن خله! اومدم ویرایش بزنم، دیدم خب چه کاریه؟ اومدم به مقام بالاتر ارجاع بدم دیدم مقام بالاترم خودمم!
خلاصه که اومدم بگم ممنون از خرید شما. این تاپیک برای تیمتون ثبت شد!
موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: شنبه 17 خرداد 1404 09:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام مجدد سیبل

نقل قول:

اون که روشن کردی گوی پیشگویی نبود. ولی به هر حال...

+

نقل قول:

بیا گوی پیشگوییمو روشن کن!

ببین من اون دفعه آبروداری کردم ولی خودت هی سر شوخی مثبت شونزده رو وا میکنی!
الان خوبه منم بگم بیا نیمبوس دو هــــــــــــــــــزارمو روشن کن؟ فقط مواظب باش! یه نیش گاز بدی میبرتت قله قاف

نقل قول:

خب من با صحبت هایی که داشتی قانع شدم. ولی بیا یه مقدار جذابیت های جانبی هم اضافه کنیم بهش. مثلا میتونی اگه خواستی به شکل دوره ای به برترین خوش‌شانس قرن به انتخاب خودت جایزه بدی. برای بودجه هم سرمایه ی انجمن هست و میتونی با من همانگ کنی تا این کار رو هم به صورت دوره ای که دوره اش دست خودته انجام بدی.

خیلی هم عالی حالا که سرمایه گذاری میکنی اگه سود هم داد تقسیم میکنیم

نقل قول:

میتونی هم بگی برای کسایی که میخوان تو این مسابقه شرکت کنن باید معجون شانس رو با گالیون های واقعی سایت خریداری کنن و مسابقه فقط بین این افراده و بقیه میتونن به شکل عادی پست بزنن و فعالیت عادی داشته باشن.

ایول! موافقم. در اولین فرصتی که تمرکز داشته باشم تاپیک رو میزنم و اگه هماهنگی و جایزه و گالیون و اینا نیاز داشت برات جغد میفرستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 خرداد 1404 18:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام دوباره بردلی!

نقل قول:
لوموس گوی

اون که روشن کردی گوی پیشگویی نبود. ولی به هر حال...

خب من با صحبت هایی که داشتی قانع شدم. ولی بیا یه مقدار جذابیت های جانبی هم اضافه کنیم بهش. مثلا میتونی اگه خواستی به شکل دوره ای به برترین خوش‌شانس قرن به انتخاب خودت جایزه بدی. برای بودجه هم سرمایه ی انجمن هست و میتونی با من همانگ کنی تا این کار رو هم به صورت دوره ای که دوره اش دست خودته انجام بدی.

میتونی هم بگی برای کسایی که میخوان تو این مسابقه شرکت کنن باید معجون شانس رو با گالیون های واقعی سایت خریداری کنن و مسابقه فقط بین این افراده و بقیه میتونن به شکل عادی پست بزنن و فعالیت عادی داشته باشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 خرداد 1404 15:24
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام سیبل

نقل قول:

اگر هم من منظورت رو اشتباه متوجه شدم یا جاییش رو نفهمیدم که بیا گوی پیشگوییمو روشن کن!

لوموس گوی

نقل قول:

خب دلیل اینکه با تاخیر جواب دادم این بود که داشتم به طور کامل بررسی میکردم. تا جایی که فهمیدم این بیشتر یه سوژه است.

خب همه تاپیک ها و حتی کتاب ها هم از یه سوژه نشات گرفته شده. سنگ جادو، حفره اسرار آمیز و ...

بنظر من "معجون شانس" سوژه مغفول مانده ایه که در ایفا میتونه حداقل یه تاپیک داشته باشه و همه اعضا، بخصوص تازه واردین، حداقل برای یک بار و یک روز در عمر شخصیت ایفای نقششان این حس لذت بخش را تجربه کنند.

اگه فقط یه سوژه باشه محدود به یه عضو میشه و دیر یا زود هم تموم میشه. بنظر من باید یه تاپیک باشه که ماندگار باشه و برای همیشه هر عضوی بتونه ازش استفاده کنه و باید تک پستی هم باشه نه ادامه دار، چون وقتی ادامه دار باشه هر عضوی میتونه حتی به شوخی پست شما را به هر سمتی ببره ... حتی حتی بدشانسی! و ایراد ساختاری پیدا میکنه

این ها دلایلی هست که من طبق اینا فکر میکنم میتونه یه تاپیک مجزا داشته باشه و تک پستی باشه. البته تضمینی نداره که فعالیتی توش بشه یا نه. بنظر من ما فقط وظیفه داریم سوژه ها و ایده هایی که بنظرمون جالبه رو مطرح کنیم... بقیه ش رو خود اعضا در موردش تصمیم میگیرن.

نقل قول:

برای همین میخوام پیشنهاد بدم به جای زدن تاپیک جدید از تاپیک های موجود استفاده کنی. مثلا این تاپیک که از 95 هم پست نخورده. دیگه خودت از من وارد تری که میتونی خریداری یا اجاره هم بکنیش و حسابی ازش سود ببری!

کازینو هم سوژه جالبیه و تاپیکش جای کار داره اما بالاخره مخصوص مشنگ هاست اما معجون شانس غنی تره و حداقل یک بار در کتاب نقش مهمی ایفا کرده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!