سلام سیبل
نقل قول:
اگر هم من منظورت رو اشتباه متوجه شدم یا جاییش رو نفهمیدم که بیا گوی پیشگوییمو روشن کن! 
لوموس گوی

نقل قول:
خب دلیل اینکه با تاخیر جواب دادم این بود که داشتم به طور کامل بررسی میکردم. تا جایی که فهمیدم این بیشتر یه سوژه است.
خب همه تاپیک ها و حتی کتاب ها هم از یه سوژه نشات گرفته شده. سنگ جادو، حفره اسرار آمیز و ...
بنظر من "معجون شانس" سوژه مغفول مانده ایه که در ایفا میتونه حداقل یه تاپیک داشته باشه و همه اعضا، بخصوص تازه واردین، حداقل برای یک بار و یک روز در عمر شخصیت ایفای نقششان این حس لذت بخش را تجربه کنند.
اگه فقط یه سوژه باشه محدود به یه عضو میشه و دیر یا زود هم تموم میشه. بنظر من باید یه تاپیک باشه که ماندگار باشه و برای همیشه هر عضوی بتونه ازش استفاده کنه و باید تک پستی هم باشه نه ادامه دار، چون وقتی ادامه دار باشه هر عضوی میتونه حتی به شوخی پست شما را به هر سمتی ببره ... حتی حتی بدشانسی! و ایراد ساختاری پیدا میکنه

این ها دلایلی هست که من طبق اینا فکر میکنم میتونه یه تاپیک مجزا داشته باشه و تک پستی باشه. البته تضمینی نداره که فعالیتی توش بشه یا نه. بنظر من ما فقط وظیفه داریم سوژه ها و ایده هایی که بنظرمون جالبه رو مطرح کنیم... بقیه ش رو خود اعضا در موردش تصمیم میگیرن.
نقل قول:
برای همین میخوام پیشنهاد بدم به جای زدن تاپیک جدید از تاپیک های موجود استفاده کنی. مثلا این تاپیک که از 95 هم پست نخورده. دیگه خودت از من وارد تری که میتونی خریداری یا اجاره هم بکنیش و حسابی ازش سود ببری!
کازینو هم سوژه جالبیه و تاپیکش جای کار داره اما بالاخره مخصوص مشنگ هاست اما معجون شانس غنی تره و حداقل یک بار در کتاب نقش مهمی ایفا کرده.