جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
صفحه اصلی خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کارت قورباغه شکلاتی
آنلاین‌ها
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
شبکه پرواز
فن‌ فیکشن‌ها

کارت قورباغه شکلاتی

1

آنلاین‌ها

40 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
38
مهمانان
2
اعضا
اعضای آنلاین

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

فن‌ فیکشن‌ها

اطلاعیه مرداب هالادورین: فروشگاه چوبدستی‌گستران برای اولین‌بار با ارائه چوبدستی‌های خاص در خدمت شماست! این فرصت استثنایی رو پیش از این که چوبدستی مورد علاقه‌تون خریداری بشه از دست ندین!
wand

انتخاب برترین‌ها

wand
انتخاب بهترین‌های بهار 1404 جادوگران

انتخاب برترین های فصل پاییز آغاز شد!

از 24 آذر تا پایان روز 27 آذر فرصت دارید تا بهترین‌های خود در پاییز را انتخاب نمایید.

wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ: دکه کدخدای دهکده
ارسال شده در: دیروز ساعت 23:41
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
بعد از مدت ها سلام

داشتم تاپیک های خاک خورده رو چک میکردم که متوجه شدم از تاپیک هندوانه فروشی استقبال نشده. طبیعتا اگه بخواین میتونید حذفش کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 01:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

ایزابل مک‌دوگال نوشت:
درود.
به عنوان کاپیتان تیم پرواز سیاه، اومدم تاپیک پستخانه هاگزمید رو برای هواداری تیمم خریداری کنم.
هزینه از سرمایه تیم کسر میشه.

درود ایزابل!
تاپیک پستخانه هاگزمید براتون ثبت شد.
موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: چهارشنبه 1 مرداد 1404 00:29
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
درود.
به عنوان کاپیتان تیم پرواز سیاه، اومدم تاپیک پستخانه هاگزمید رو برای هواداری تیمم خریداری کنم.
هزینه از سرمایه تیم کسر میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I burned my soul to light my own pathتصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: سه‌شنبه 31 تیر 1404 19:17
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
با درود به کدخدای با کفایت و با درایت هاگزمید.

من به عنوان کاپیتان تیم کوییدیچ اسم نداره. اومدم تا درخواست خودم رو مبنی بر خرید تاپیک پرت و پلاهای مقدس به عنوان تاپیک هواداری تیمم اعلام کنم. هزینه خرید هم از سرمایه تیم پرداخت می‌شه!

با تشکر از متانت شما!

پاسخ کدخدای عزیز هاگزمید:

با درود به سیبل این بانوی محترم!

حقیقتا اومدم بگم پاسخ جدا بدم دیدم نه خب دو تا پشت هم با خودم حرف بزنم میگن خله! اومدم ویرایش بزنم، دیدم خب چه کاریه؟ اومدم به مقام بالاتر ارجاع بدم دیدم مقام بالاترم خودمم!
خلاصه که اومدم بگم ممنون از خرید شما. این تاپیک برای تیمتون ثبت شد!
موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
ارسال شده در: شنبه 17 خرداد 1404 09:22
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام مجدد سیبل

نقل قول:

اون که روشن کردی گوی پیشگویی نبود. ولی به هر حال...

+

نقل قول:

بیا گوی پیشگوییمو روشن کن!

ببین من اون دفعه آبروداری کردم ولی خودت هی سر شوخی مثبت شونزده رو وا میکنی!
الان خوبه منم بگم بیا نیمبوس دو هــــــــــــــــــزارمو روشن کن؟ فقط مواظب باش! یه نیش گاز بدی میبرتت قله قاف

نقل قول:

خب من با صحبت هایی که داشتی قانع شدم. ولی بیا یه مقدار جذابیت های جانبی هم اضافه کنیم بهش. مثلا میتونی اگه خواستی به شکل دوره ای به برترین خوش‌شانس قرن به انتخاب خودت جایزه بدی. برای بودجه هم سرمایه ی انجمن هست و میتونی با من همانگ کنی تا این کار رو هم به صورت دوره ای که دوره اش دست خودته انجام بدی.

خیلی هم عالی حالا که سرمایه گذاری میکنی اگه سود هم داد تقسیم میکنیم

نقل قول:

میتونی هم بگی برای کسایی که میخوان تو این مسابقه شرکت کنن باید معجون شانس رو با گالیون های واقعی سایت خریداری کنن و مسابقه فقط بین این افراده و بقیه میتونن به شکل عادی پست بزنن و فعالیت عادی داشته باشن.

ایول! موافقم. در اولین فرصتی که تمرکز داشته باشم تاپیک رو میزنم و اگه هماهنگی و جایزه و گالیون و اینا نیاز داشت برات جغد میفرستم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 16 خرداد 1404 18:37
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام دوباره بردلی!

نقل قول:
لوموس گوی

اون که روشن کردی گوی پیشگویی نبود. ولی به هر حال...

خب من با صحبت هایی که داشتی قانع شدم. ولی بیا یه مقدار جذابیت های جانبی هم اضافه کنیم بهش. مثلا میتونی اگه خواستی به شکل دوره ای به برترین خوش‌شانس قرن به انتخاب خودت جایزه بدی. برای بودجه هم سرمایه ی انجمن هست و میتونی با من همانگ کنی تا این کار رو هم به صورت دوره ای که دوره اش دست خودته انجام بدی.

میتونی هم بگی برای کسایی که میخوان تو این مسابقه شرکت کنن باید معجون شانس رو با گالیون های واقعی سایت خریداری کنن و مسابقه فقط بین این افراده و بقیه میتونن به شکل عادی پست بزنن و فعالیت عادی داشته باشن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 16 خرداد 1404 15:24
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام سیبل

نقل قول:

اگر هم من منظورت رو اشتباه متوجه شدم یا جاییش رو نفهمیدم که بیا گوی پیشگوییمو روشن کن!

لوموس گوی

نقل قول:

خب دلیل اینکه با تاخیر جواب دادم این بود که داشتم به طور کامل بررسی میکردم. تا جایی که فهمیدم این بیشتر یه سوژه است.

خب همه تاپیک ها و حتی کتاب ها هم از یه سوژه نشات گرفته شده. سنگ جادو، حفره اسرار آمیز و ...

بنظر من "معجون شانس" سوژه مغفول مانده ایه که در ایفا میتونه حداقل یه تاپیک داشته باشه و همه اعضا، بخصوص تازه واردین، حداقل برای یک بار و یک روز در عمر شخصیت ایفای نقششان این حس لذت بخش را تجربه کنند.

اگه فقط یه سوژه باشه محدود به یه عضو میشه و دیر یا زود هم تموم میشه. بنظر من باید یه تاپیک باشه که ماندگار باشه و برای همیشه هر عضوی بتونه ازش استفاده کنه و باید تک پستی هم باشه نه ادامه دار، چون وقتی ادامه دار باشه هر عضوی میتونه حتی به شوخی پست شما را به هر سمتی ببره ... حتی حتی بدشانسی! و ایراد ساختاری پیدا میکنه

این ها دلایلی هست که من طبق اینا فکر میکنم میتونه یه تاپیک مجزا داشته باشه و تک پستی باشه. البته تضمینی نداره که فعالیتی توش بشه یا نه. بنظر من ما فقط وظیفه داریم سوژه ها و ایده هایی که بنظرمون جالبه رو مطرح کنیم... بقیه ش رو خود اعضا در موردش تصمیم میگیرن.

نقل قول:

برای همین میخوام پیشنهاد بدم به جای زدن تاپیک جدید از تاپیک های موجود استفاده کنی. مثلا این تاپیک که از 95 هم پست نخورده. دیگه خودت از من وارد تری که میتونی خریداری یا اجاره هم بکنیش و حسابی ازش سود ببری!

کازینو هم سوژه جالبیه و تاپیکش جای کار داره اما بالاخره مخصوص مشنگ هاست اما معجون شانس غنی تره و حداقل یک بار در کتاب نقش مهمی ایفا کرده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارسال شده در: جمعه 16 خرداد 1404 02:10
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام بردلی!

خب دلیل اینکه با تاخیر جواب دادم این بود که داشتم به طور کامل بررسی میکردم. تا جایی که فهمیدم این بیشتر یه سوژه است. برای همین میخوام پیشنهاد بدم به جای زدن تاپیک جدید از تاپیک های موجود استفاده کنی. مثلا این تاپیک که از 95 هم پست نخورده. دیگه خودت از من وارد تری که میتونی خریداری یا اجاره هم بکنیش و حسابی ازش سود ببری!

اگر هم من منظورت رو اشتباه متوجه شدم یا جاییش رو نفهمیدم که بیا گوی پیشگوییمو روشن کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 12 خرداد 1404 21:07
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
سلام بر ناظر محترم

درخواست ایجاد یه تاپیک به اسم "معجون شانس" را دارم. موضوعش اینه که هر کسی بنا به شخصیت ایفای نقشش یک بار در عمرش میتونه معجون شانس را از هوریس اسلاگهورن (متخصص ساخت معجون شانس) که بعد از بازنشستگی از هاگوارتز در دهکده هاگزمید ساکن شده، بخره و یک روز از عمر شخصیت ایفای نقشش را بعد از خوردن معجون شانس در تاپیک توصیف کنه. ماجراها و خوش شانسی هایی که بوجود میاد و ...
تاپیک تک پستیه.

ممنونم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پاسخ به: دکه کدخدای دهکده
ارسال شده در: یکشنبه 7 بهمن 1403 01:11
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
نقل قول:

مرگ نوشته:
درود

چه دکه‌ی کدخدایی اینجا؟ چرا خلوته؟ کو کدخداش؟ چه وضعشه؟ رسیدگی کنین خب!

عارضم خدمتتون که من سه‌ کله داغ رو برای استفاده از مقاصد شخصی و اجتماعی می‌خوام و درخواست دارم که بخرمش. لطفا هم به اون درخواست بالام و هم به این درخواستم رسیدگی کنین، تا بهتون رسیدگی نکردم.

درود بر مرگی که کسی دوست نداره سمتش بره.

مشکل اینه کدخدایی وجود نداره. بحران مدیریت کدخدایی داریم.

برای درخواستی که کرده بودی تاپیک سه کله داغ به مدت سه ماه به شما داده میشه. مبارک تون.
25 گالیون بابت خرید از حسابتون کسر میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.
Do You Think You Are A Wizard?
جادوگری؟