سلام!
از بردلی و سیریوس بابت انرژیهای مثبتشون و محبتی که داشتن تشکر میکنم. بسیار ارزشمنده.

هدیهی وزارتخونه هم خیلی خوشمزه بود. اینقد خوشمزه بود که حتی به خونه نرسید تا جینی و بچهها هم بتونن امتحان کنن. لطفا بهشون نگین تنهاخوری کردم.
از کاپیتانهای تیما بابت معرفی خصوصی یا عمومی بودن تیم و مالکان تیم متشکرم.
ثبت شد!
فقط چون از تیم مردمان خورشید خبری نشد، مالکیت اصلی به نام زاخاریاس و ذخیره به نام هیزل که تنها بازیکنان تیم بودن که پست زدن، ثبت شد.
یه بار دیگه لازم میدونم از شیش گروه از افراد حسابی تشکر کنم.
اول کسانی که در شروع کار برای شکلگیری لیگالیون کوییدیچ ایدههاشون رو در میون گذاشتن تا اصلا کوییدیچ با حضور سیستم گالیون بتونه شکل بگیره » مدیران و مشاوران دیوان جادوگران.
دوم کسانی که در طول برگزاری مسابقات، در درست پیش رفتن مسابقات مشارکت و ایدههای جدید دادن یا در رفع باگها همکاری کردن و در نهایت برای رسیدن به یه جمعبندی مناسب از پک کوییدیچ با حضور سیستم گالیون کمک کردن » مدیران دیوان جادوگران و سالازار اسلیترین.
سوم از داوران لیگالیون کوییدیچ که اگه این وظیفه رو قبول نمیکردن واقعا نمیدونستم که چطور میشد مسابقات رو به انتها رسوند » اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و نیکلاس فلامل.
چهارم از گزارشگران کوییدیچ که تلاش کردن برنامهای متفاوت و جذاب به کوییدیچ اضافه کنن » آکی سوگیاما، اسکورپیوس مالفوی، جوزفین مونتگومری و سیگنس بلک.
پنجم از اسپانسرهای کوییدیچ که با وجود این که در ابتدای راهاندازی سیستم گالیون بودیم و شاید خیلیاشون اونقد که باید ثروت نداشتن، با این حال پیشقدم شدن تا به برگزاری لیگالیون کمک کنن و اگه نبودن، خیلی از تیما تجهیزات فعلیشون رو نداشتن » دوریا بلک، سالازار اسلیترین، لرد ولدمورت، اسکورپیوس مالفوی، سیریوس بلک.
و در نهایت از همه کسانی که از لیگالیون کوییدیچ استقبال کردن و با حضورشون مسابقات رو گرم کردن » همه افراد بالا به همراه تمام بازیکنان کوییدیچ و هواداران.
خیلی خیلی خیلی از تکتکتون ممنونم.
خروج رسمی خودم از ساختمون فدراسیون کوییدیچ رو اعمال میکنم!
باقیش با مدیران ایفای نقش.