قاضی محترم
اینجانب در ماه اخیر قربانی نادیده گرفتن شدید از طرف همسرم شدم. ایشون جغد های من رو جواب نمی دن و فعالیت دنیای ماگلی خودشون رو بهونه می کنن.
ولی ایشون هر دو هفته حتی یه ایموجی برای من نمی فرستن. به قول خانوم لیلا حاتمی « یه کاری واسه من بکن, چمیدونم ساعتت رو در بیار بذار رو میز بگو واسه تو کردم.»
من با همه ی اینها کنار اومده بودم آخه ایشون شوهر منه ، سهم منه، زندگی منه. و اصلا ایشون یادش نیست من زنشم من که یادمه ایشون شوهرمه. ولی طی اعترافاتی که تحت تاثیر معجون راستگویی از ایشون گرفتم به قضایایی مشکوک شدم.
ایشون علاقه ی شدیدی به سیریوس بلک نشون دادن و متن اعترافشون به عنوان مدرک موجوده و در دادگاه ارائه خواهد شد.
مورد قبلی رو هم می خواستم نادیده بگیرم تا اینکه این
پست رو دیدم.
و بعد یادم افتاد که در تنها رویاروییم با سیریوس بلک با لحنی بسیار بد به من گفت:« نیمفودارا پرپکانی نکن!»
از اینکه پرپکانی فحش هست یا نه می گذرم؛ اما پس از مدتی فکر از خودم پرسیدم من چه چیزی دارم که مدیر فنی جادوگران به زندگیم حسادت می کنه و جلوی همه اسممو مسخره می کنه بهم می گه "دارا". و تنها جوابی که به ذهنم رسید رابطه ی رسمی با ریموس بود.
با نظر به مدارکی که ارائه دادم شما فکر می کنید اگر سیریوس بلک هم به ریموس جغد بفرسته نادیده گرفته می شه؟
و از کجا معلوم که همین حالا هم در حال رد و بدل کردن حغد نیستن؟
تکلیف من توی این زندگی باید مشخص بشه.
اینجانب نیمفادورا تانکس درخواست تعهد کتبی از ریموس برای فرستادن هفته ای یک ایموجی گل به جغددانیم رو دارم؛ در صورت قابل الاجرا نبودن مورد قبل، درخواست طلاق میدم و مهریم که هزار و نهصد و هفتاد و سه گالیون عندالاستطاعه و هفتاد ایموجی گل رز هست رو به اجرا می ذارم. همچنین حضانت کامل تد رو هم می خوام.
با تشکر از توجه و پیشاپیش عدالتتون
@ریموس لوپین