من عذرخواهم جناب قاضی اشتباه لفظی بود
خواهان میشه اقای تد لوپین و موکل من
خوانده میشه جناب سوروس اسنیپ
@دراکو مالفوی @تد ریموس لوپین @سوروس اسنیپ
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[notice]] اعلام جرم (صدور کیفرخواست جادوگران)
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/01/15
آخرین ورود: دیروز ساعت 14:05
از: قلب مرلین، واحد فرزند موردعلاقه.
پستها:
147
شغل
محافظ جادو

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1404/09/26
آخرین ورود: دیروز ساعت 13:28
از: قصر خانواده مالفوی ها
پستها:
152
شغل
ارشد اسلیترین، قاضی آزکابان
افتخارات

نقل قول:
درود
چه شد؟... الان تد ریموس لوپین، از شما شکایت کرده یا از موکل شما جناب پاتر؟ این رو لطفا یکم شفاف سازی کنین تا طرفین خواهان و خوانده دادگاه مشخص بشه. ولی برای تاخیر نیفتادن توی رسیدگی تاریخ رسیدگی رو برای شما مشخص میکنم ولی توی پست دفاعیه این رو ممنون میشم مشخص کنید.
تاریخ رسیدگی دادگاه برای شکواییه:
جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ تا جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ خواهد بود.
@جیمز سیریوس پاتر
@تد ریموس لوپین
با احترام، قاضی دراکو مالفوی.
جیمز سیریوس پاتر نوشت:
سلام و عرض ادب خدمت قاضی دراکو
بنده یک موکل دارم که ادعا میکنه جناب سیریوس پاتر به ایشون ، گرگینه ها و تقریبا همه اقلیت ها توهین کرده و اقای تد لوپین از ایشان اعلام شکایت کردن
ارادت j.s.p
درود
چه شد؟... الان تد ریموس لوپین، از شما شکایت کرده یا از موکل شما جناب پاتر؟ این رو لطفا یکم شفاف سازی کنین تا طرفین خواهان و خوانده دادگاه مشخص بشه. ولی برای تاخیر نیفتادن توی رسیدگی تاریخ رسیدگی رو برای شما مشخص میکنم ولی توی پست دفاعیه این رو ممنون میشم مشخص کنید.
تاریخ رسیدگی دادگاه برای شکواییه:
جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵ تا جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ خواهد بود.
@جیمز سیریوس پاتر
@تد ریموس لوپین
افرادی که لایک کردند
Let them play the hero
I will be the truth this world desperately needs
جزئیات کاربر
پستها:
147
شغل
محافظ جادو

سلام و عرض ادب خدمت قاضی دراکو
بنده یک موکل دارم که ادعا میکنه جناب سیریوس پاتر به ایشون ، گرگینه ها و تقریبا همه اقلیت ها توهین کرده و اقای تد لوپین از ایشان اعلام شکایت کردن
ارادت j.s.p
ارادت j.s.p
افرادی که لایک کردند
برو جلو یک قهرمان بشو فقط بجنگ و نا امید نشو

جزئیات کاربر
پستها:
152
شغل
افتخارات

نقل قول:
درود دادگاه شما یک بار تاریخش مشخص شد و حاضر نشدید ولی چون درخواست مجدد ارائه کردید تاریخ دیگه ای برای شما تعیین خواهد شد.
تاریخ برگزاری دادگاه علنی:
سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ تا روز سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵.
خواهان: لیلیث بم
خوانده: مرگ
لیلیث بم نوشت:
سلام اقای قاضی! این مرگ نه تنها روی من چایی هل ریخته، بلکه الانم گردن نگرفته و توی دادگاه حاضر نشده!![]()
حالا این تنها جرمش نیست اقای قاضی، این مرگ حتی یه کاری کرده که من فکر میکردم تا وقتی خودش حاضر نشه منم نمیتونم توی دادگاه حاضر شم و پست بزنم! پاهام خشک شد از بس جلوی دادگاه منتظرش موندم اقای قاضی. من توسطش هیپنوتیمز شدم اقای قاضی!
چی؟ دارین میگین هیپنوتیمز درست نیست و هیپنوتیزم درسته؟ بفرمایین اقای قاضی حتی یه کاری کرده که قدرت تکلمم رو از دست دادم اقای قاضی!![]()
ترو مرلین کمکم کنین اقای قاضی نذارین یه مرگِِ پاپتی بهم زور بگه اقای قاضی! شما مظهر عدالتید اقای قاضی! من درخواستِ تشکیل یه دادگاه جدید رو دارم اقای قاضی!![]()
ایشالمرلین که زنتون همبمیرهعاقبت به خیر بشه اقای قاضی!
درود دادگاه شما یک بار تاریخش مشخص شد و حاضر نشدید ولی چون درخواست مجدد ارائه کردید تاریخ دیگه ای برای شما تعیین خواهد شد.
تاریخ برگزاری دادگاه علنی:
سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ تا روز سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵.
خواهان: لیلیث بم
خوانده: مرگ
افرادی که لایک کردند
Let them play the hero

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/02/16
آخرین ورود: چهارشنبه 7 مرداد 1405 11:57
از: جهنم
پستها:
90
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

سلام اقای قاضی! این مرگ نه تنها روی من چایی هل ریخته، بلکه الانم گردن نگرفته و توی دادگاه حاضر نشده!
حالا این تنها جرمش نیست اقای قاضی، این مرگ حتی یه کاری کرده که من فکر میکردم تا وقتی خودش حاضر نشه منم نمیتونم توی دادگاه حاضر شم و پست بزنم! پاهام خشک شد از بس جلوی دادگاه منتظرش موندم اقای قاضی. من توسطش هیپنوتیمز شدم اقای قاضی!
چی؟ دارین میگین هیپنوتیمز درست نیست و هیپنوتیزم درسته؟ بفرمایین اقای قاضی حتی یه کاری کرده که قدرت تکلمم رو از دست دادم اقای قاضی!
ترو مرلین کمکم کنین اقای قاضی نذارین یه مرگِِ پاپتی بهم زور بگه اقای قاضی! شما مظهر عدالتید اقای قاضی! من درخواستِ تشکیل یه دادگاه جدید رو دارم اقای قاضی!
ایشالمرلین که زنتون هم بمیره عاقبت به خیر بشه اقای قاضی!
چی؟ دارین میگین هیپنوتیمز درست نیست و هیپنوتیزم درسته؟ بفرمایین اقای قاضی حتی یه کاری کرده که قدرت تکلمم رو از دست دادم اقای قاضی!
ترو مرلین کمکم کنین اقای قاضی نذارین یه مرگِِ پاپتی بهم زور بگه اقای قاضی! شما مظهر عدالتید اقای قاضی! من درخواستِ تشکیل یه دادگاه جدید رو دارم اقای قاضی!
ایشالمرلین که زنتون هم
افرادی که لایک کردند
کی گفته که رباتا نمیتونن یه جادوگر باشن؟

جزئیات کاربر
پستها:
152
شغل
افتخارات

نقل قول:
سلام بر محافظ جادو، جیمز سیریوس پاتر!
خیر، نمیتونید. درحال حاضر سوروس اسنیپی نیست که بخواد طرف شکایت قرار بگیره. بنا به اصل شخصی بودن مجازات ها نمیتونیم کاملا فرد دیگه ای رو به خاطر جرمی که شخص دیگه ای مرتکب شده، مجازات کنيم. موانع رسیدگی رو هم نمیشه نادیده گرفت، در نتیجه: به خاطر قانونی نبودن دادخواست، به شکایت ترتیب اثر داده نمیشه و قرار رد دعوا صادر میشه.
از: محافظ جادو، جیمز سیریوس پاتر.
به: قضات محترم
با سلام و عرض ادب
بنده موکلی دارم که مدعی میشوند جناب آقای سوروس اسنیپ بخاطر تفاوت ایشون با بقیه افراد جامعه جادوگری مورد توهین قرار گرفته اند و از جهاتی به ایشون گفتن حق ادامه زندگی ندارید.
اما با توجه به اینکه شناسهشون رو تغییر دادن ایا راهی هست برای گرفتن حق گرگینه هایی که بدون خواست خودشون گرگینه شدن؟
به امید دنیایی برابری و برا دری در جامعه جادویی اراممون
جیمز سیریوس پاتر J.S.P
سلام بر محافظ جادو، جیمز سیریوس پاتر!
خیر، نمیتونید. درحال حاضر سوروس اسنیپی نیست که بخواد طرف شکایت قرار بگیره. بنا به اصل شخصی بودن مجازات ها نمیتونیم کاملا فرد دیگه ای رو به خاطر جرمی که شخص دیگه ای مرتکب شده، مجازات کنيم. موانع رسیدگی رو هم نمیشه نادیده گرفت، در نتیجه: به خاطر قانونی نبودن دادخواست، به شکایت ترتیب اثر داده نمیشه و قرار رد دعوا صادر میشه.
افرادی که لایک کردند
Let them play the hero
جزئیات کاربر
پستها:
147
شغل
محافظ جادو

از: محافظ جادو، جیمز سیریوس پاتر.
با سلام و عرض ادب
بنده موکلی دارم که مدعی میشوند جناب آقای سوروس اسنیپ بخاطر تفاوت ایشون با بقیه افراد جامعه جادوگری مورد توهین قرار گرفته اند و از جهاتی به ایشون گفتن حق ادامه زندگی ندارید.
اما با توجه به اینکه شناسهشون رو تغییر دادن ایا راهی هست برای گرفتن حق گرگینه هایی که بدون خواست خودشون گرگینه شدن؟
جیمز سیریوس پاتر J.S.P
با سلام و عرض ادب
جیمز سیریوس پاتر J.S.P
افرادی که لایک کردند
برو جلو یک قهرمان بشو فقط بجنگ و نا امید نشو

جزئیات کاربر
پستها:
152
شغل
افتخارات

نقل قول:
@ریموس لوپین ، @نیمفادورا تانکس
درود
مدارک ارائه شده مطالعه شد، در این خصوص اگر جناب ریموس لوپین دفاعیه ای داشتند، میتوانند از تاریخ جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ تا جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ به مدت یک هفته دفاع خودشان را در تاپیک دادگاه علنی آزکابان ارائه بدهند در غیر این صورت، خواهان، خانوم نیمفادورا تانکس میتوانند جغدی به بنده ارسال کنند یا در دفتر دیوانه ساز ها در انجمن آزکابان که برای ارتباط شما با ناظرین هست اعلام کنید تا مهریه شما از ایشان مطالبه شود.
قاضی محترم
اینجانب در ماه اخیر قربانی نادیده گرفتن شدید از طرف همسرم شدم. ایشون جغد های من رو جواب نمی دن و فعالیت دنیای ماگلی خودشون رو بهونه می کنن.
ولی ایشون هر دو هفته حتی یه ایموجی برای من نمی فرستن. به قول خانوم لیلا حاتمی « یه کاری واسه من بکن, چمیدونم ساعتت رو در بیار بذار رو میز بگو واسه تو کردم.»
من با همه ی اینها کنار اومده بودم آخه ایشون شوهر منه ، سهم منه، زندگی منه. و اصلا ایشون یادش نیست من زنشم من که یادمه ایشون شوهرمه. ولی طی اعترافاتی که تحت تاثیر معجون راستگویی از ایشون گرفتم به قضایایی مشکوک شدم.
ایشون علاقه ی شدیدی به سیریوس بلک نشون دادن و متن اعترافشون به عنوان مدرک موجوده و در دادگاه ارائه خواهد شد.
مورد قبلی رو هم می خواستم نادیده بگیرم تا اینکه این پست رو دیدم.
و بعد یادم افتاد که در تنها رویاروییم با سیریوس بلک با لحنی بسیار بد به من گفت:« نیمفودارا پرپکانی نکن!»
از اینکه پرپکانی فحش هست یا نه می گذرم؛ اما پس از مدتی فکر از خودم پرسیدم من چه چیزی دارم که مدیر فنی جادوگران به زندگیم حسادت می کنه و جلوی همه اسممو مسخره می کنه بهم می گه "دارا". و تنها جوابی که به ذهنم رسید رابطه ی رسمی با ریموس بود.
با نظر به مدارکی که ارائه دادم شما فکر می کنید اگر سیریوس بلک هم به ریموس جغد بفرسته نادیده گرفته می شه؟
و از کجا معلوم که همین حالا هم در حال رد و بدل کردن حغد نیستن؟
تکلیف من توی این زندگی باید مشخص بشه.
اینجانب نیمفادورا تانکس درخواست تعهد کتبی از ریموس برای فرستادن هفته ای یک ایموجی گل به جغددانیم رو دارم؛ در صورت قابل الاجرا نبودن مورد قبل، درخواست طلاق میدم و مهریم که هزار و نهصد و هفتاد و سه گالیون عندالاستطاعه و هفتاد ایموجی گل رز هست رو به اجرا می ذارم. همچنین حضانت کامل تد رو هم می خوام.
با تشکر از توجه و پیشاپیش عدالتتون
@ریموس لوپین ، @نیمفادورا تانکس
درود
مدارک ارائه شده مطالعه شد، در این خصوص اگر جناب ریموس لوپین دفاعیه ای داشتند، میتوانند از تاریخ جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ تا جمعه ۱۲ تیر ۱۴۰۵ به مدت یک هفته دفاع خودشان را در تاپیک دادگاه علنی آزکابان ارائه بدهند در غیر این صورت، خواهان، خانوم نیمفادورا تانکس میتوانند جغدی به بنده ارسال کنند یا در دفتر دیوانه ساز ها در انجمن آزکابان که برای ارتباط شما با ناظرین هست اعلام کنید تا مهریه شما از ایشان مطالبه شود.
افرادی که لایک کردند
Let them play the hero

جزئیات کاربر
پستها:
152
شغل
افتخارات

نقل قول:
درود بر بانو آنابل، جرم یاب گرامی!
لطفا نتیجه ی تعقیب و گریز رو اعلام کنید تا ببینیم چه تصمیمی باید برای پرنتیس گاتو بگیریم.
(قاضی دراکو به آرامی لای در را باز میکند و با جمعیتی از شاکیان پشت در مواجه میشود.)
*اگر این پست هم توهم توهم اومد تقصیر من نیست، تقصیر کد های سایته. سعی میکنم ادیت بزنم درست شه، نشد باید برم بخش فنی.
به جناب قاضی جادوگران.
از طرف: آنابل انتویسل
با نقل قول:
سلام خدمت جناب قاضی.
اینجانب طی مشاهداتی که انجام داده ام و طی اعتراضات برخی مردم، متوجه شدم تعدادی سوسک به گروه های چهارگانه و به قلعه بزرگ هاگوارتز حمله کرده و موجب رعب و وحشت مردم شده اند. این گروهک های سیاه و کثیف، از گروه ریونکلاو شروع کرده و دونه دونه با گروه های دیگر هم دستبرد زده اند. طی تحقیقات میدانی و اعتراف خود مجرم، نام متهم را بدست اوردیم. ان هم کسی نیست جز پرنتیس گاتو
مجرمی که در بسیاری از شهر ها برای سرش جایزه گذاشته شده. اگر در شرایط عادی بود از شما میخواستم ایشون رو محاکمه کنید اما متهم همچنان فراری است و از شما و ملت جادو میخوام که تعقیب و گریزی انجام بشه تا سرانجام این گربه را به چنگ بگیریم.
پ.ن: عذرخواهی میکنم بابت خیس بودن برگه، نوشتن لب ساحل یکم سخته.
توضیحات: پستی باید زده بشه تا 24 ساعت اینده توسط ملت جادو و خود متهم که یک تعقیب و گریز رو نشون بده. پست اخر اگر توسط مجرم زده بشه یعنی مردم تونستن اون رو قایم کنند و مجرم از دست جرم یاب فرار کرده اما اگر پست اخر توسط یکی از جرم یابان زده بشه یعنی مجرم گرفتار شده و باید محاکمه بشه.
بازی شروع شد!
درود بر بانو آنابل، جرم یاب گرامی!
لطفا نتیجه ی تعقیب و گریز رو اعلام کنید تا ببینیم چه تصمیمی باید برای پرنتیس گاتو بگیریم.
(قاضی دراکو به آرامی لای در را باز میکند و با جمعیتی از شاکیان پشت در مواجه میشود.)
*اگر این پست هم توهم توهم اومد تقصیر من نیست، تقصیر کد های سایته. سعی میکنم ادیت بزنم درست شه، نشد باید برم بخش فنی.
افرادی که لایک کردند
Let them play the hero

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1405/01/31
آخرین ورود: امروز ساعت 04:46
از: یه قبر قدیمی و سرسبز🌿🫐
پستها:
152
شغل
مسئول چتباکس جادوگران

قاضی محترم
اینجانب در ماه اخیر قربانی نادیده گرفتن شدید از طرف همسرم شدم. ایشون جغد های من رو جواب نمی دن و فعالیت دنیای ماگلی خودشون رو بهونه می کنن.
ولی ایشون هر دو هفته حتی یه ایموجی برای من نمی فرستن. به قول خانوم لیلا حاتمی « یه کاری واسه من بکن, چمیدونم ساعتت رو در بیار بذار رو میز بگو واسه تو کردم.»
من با همه ی اینها کنار اومده بودم آخه ایشون شوهر منه ، سهم منه، زندگی منه. و اصلا ایشون یادش نیست من زنشم من که یادمه ایشون شوهرمه. ولی طی اعترافاتی که تحت تاثیر معجون راستگویی از ایشون گرفتم به قضایایی مشکوک شدم.
ایشون علاقه ی شدیدی به سیریوس بلک نشون دادن و متن اعترافشون به عنوان مدرک موجوده و در دادگاه ارائه خواهد شد.
و بعد یادم افتاد که در تنها رویاروییم با سیریوس بلک با لحنی بسیار بد به من گفت:« نیمفودارا پرپکانی نکن!»
از اینکه پرپکانی فحش هست یا نه می گذرم؛ اما پس از مدتی فکر از خودم پرسیدم من چه چیزی دارم که مدیر فنی جادوگران به زندگیم حسادت می کنه و جلوی همه اسممو مسخره می کنه بهم می گه "دارا". و تنها جوابی که به ذهنم رسید رابطه ی رسمی با ریموس بود.
با نظر به مدارکی که ارائه دادم شما فکر می کنید اگر سیریوس بلک هم به ریموس جغد بفرسته نادیده گرفته می شه؟
اینجانب نیمفادورا تانکس درخواست تعهد کتبی از ریموس برای فرستادن هفته ای یک ایموجی گل به جغددانیم رو دارم؛ در صورت قابل الاجرا نبودن مورد قبل، درخواست طلاق میدم و مهریم که هزار و نهصد و هفتاد و سه گالیون عندالاستطاعه و هفتاد ایموجی گل رز هست رو به اجرا می ذارم. همچنین حضانت کامل تد رو هم می خوام.
@ریموس لوپین
@ریموس لوپین
افرادی که لایک کردند
شاد و آروم و امیدوار باش.
به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.
ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.
به بیان دیگه شجاعانه زندگی کن.
ترسوها عرضه ی عشق ورزیدن ندارن.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه