بنده به عنوان کتابدار مدرسه هاگوارتز،صراحتا اعلام میکنم.که هرگز در هنگام مطالعه هری پاتر
اشکم در نیومد،مگر یک مورد.
اون یک مورد هم داشتم پیاز خرد میکردم،اشکم در اومد.
بله.
.
.
.
.
.
.
خودتی!!!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
61 کاربر(ها) آنلاین هستند (50 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
60
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
کجای کتاب واقعا اشکتون در اومد؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: سهشنبه 14 مهر 1394 19:39
از: تهران
پستها:
18

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/23
آخرین ورود: یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 16:28
از: انگلستان
پستها:
25

جزئیات کاربر

مرگ فرد ویزلی و سدریک و دابی ( گرچه همش رو مخ بود ) بد جوری ناراحتم کرد
گرچه برای هیچ کدوم گریه نکردم فقط برای مرگ لارتن کرپسلی تا دو روز همش گریه میکردم و تا یه هفته اعصاب مصاب نداشتم
ولی برای فرد ویزلی خیلــــــــــــی ناراحت شدم اخه فرد و جورج از شخصیت های فوق محبوبم بودن و حالا بین خودمون بمونه براش یه کوچولو گریه کردم جیگرم کباب شد
گرچه برای هیچ کدوم گریه نکردم فقط برای مرگ لارتن کرپسلی تا دو روز همش گریه میکردم و تا یه هفته اعصاب مصاب نداشتم
ولی برای فرد ویزلی خیلــــــــــــی ناراحت شدم اخه فرد و جورج از شخصیت های فوق محبوبم بودن و حالا بین خودمون بمونه براش یه کوچولو گریه کردم جیگرم کباب شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
TVXQ & JYJ FOREVER
Love Me Love Me

Love Me Love Me

نقل قول:
توی کل قدیسان مرگ درحال زار زدن بودم عین چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
برای سوروس خیلی خیلی خیلی گریه کردم اگه هری می مرد اینقدر گریه نمیکردم تا2-3روزم خودم هی میذاشتم جاش دردایی که کشیده بود و حس میکردم زار میزدم هی عین مونگولا!هی کریه کردم هی به جیمز دری وری گفتم!مامانمو!و داداشمو!فرستادم برن برام خرید مدرسه من نشستم خونه زاررررررررررررررررررررررررررر زدم!گفتم الآن همسایه ها میان برای عرض تسلیت!هرکی نمیدونست فکر میکرد کل خانوادمو یه جا از دست دادم!من عادت دارم با pc که کتاب میخونم اهتگ گوش میدم!چه سری بود اهنگ اون قسمت هم همش به این قضایا میخورد!یه خونه بنیامین،تاوان ،خلاصم کن و دارم میام پیشت خواجه امیری
اصن سه وضی چار وضی!
لاوندر براون نوشته:
من موقع مرگ دامبلدور روانی شدما!ینی وسط هال بود کامپیوتر!بی ملاحظه مامانم اینا هی گریه میکردم.داداش کوچیکمم اومد سمتم چنان دادی زدم سرش که...ولی چون روانی اسنیپم ازش ناراحت نشدم.هنوز به مرگ اسنیپ نرسیدم خدا میدونه چی بشه...
توی کل قدیسان مرگ درحال زار زدن بودم عین چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
برای سوروس خیلی خیلی خیلی گریه کردم اگه هری می مرد اینقدر گریه نمیکردم تا2-3روزم خودم هی میذاشتم جاش دردایی که کشیده بود و حس میکردم زار میزدم هی عین مونگولا!هی کریه کردم هی به جیمز دری وری گفتم!مامانمو!و داداشمو!فرستادم برن برام خرید مدرسه من نشستم خونه زاررررررررررررررررررررررررررر زدم!گفتم الآن همسایه ها میان برای عرض تسلیت!هرکی نمیدونست فکر میکرد کل خانوادمو یه جا از دست دادم!من عادت دارم با pc که کتاب میخونم اهتگ گوش میدم!چه سری بود اهنگ اون قسمت هم همش به این قضایا میخورد!یه خونه بنیامین،تاوان ،خلاصم کن و دارم میام پیشت خواجه امیری
اصن سه وضی چار وضی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من مرگ سیریوس که تو جزء پنج بود تا جز آخرش یعنی سه جزء آخر کتاب رو بیشترش گریه کردم بیشتر مردن دابی و سیریوس بود مردن دامبلدور که باور نمیکردم حالم رو گرفت زیاد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ , ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺑﻨﺪ ..
..ﺣﮑﺎﯾﺖ ﻋﺠﯿبی است ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﺎ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪ
ﻣﺮﺩﻡ ﻧﻤﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ . . .
..ﺣﮑﺎﯾﺖ ﻋﺠﯿبی است ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﺎ
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪ
ﻣﺮﺩﻡ ﻧﻤﯽ ﺑﯿﻨﻨﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ . . .
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج