جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

22 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
20 مهمانان 2 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: كلاس گیاهشناسی
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 16:57
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

هدر نوشته:
1-فراری
2-ی گوشی بدیم دستش
3-بخاطر اینکه زیر حرف زور نمیرع حتی اگه ب نفعش باشع
4-ب نظر من با بدنی نصفه ب درمانگاه میرود
5-اینم عکس ک نصف بدن لینی درحال حضم شدن در معده است

عکسش میاد ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میبینم
ان شکفتن شادی را
ان روز بزرگ ازادی را ....
سایه
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 16:55
نمایش جزئیات
آفلاین
1-فراری
2-ی گوشی بدیم دستش
3-بخاطر اینکه زیر حرف زور نمیرع حتی اگه ب نفعش باشع
4-ب نظر من با بدنی نصفه ب درمانگاه میرود
5-اینم عکس ک نصف بدن لینی درحال حضم شدن در معده است

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
میبینم
ان شکفتن شادی را
ان روز بزرگ ازادی را ....
سایه
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 16:51
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

1. من اگر جزوی از سازمان حمایت از گیاهان جادویی بودم،اسمش را میکردم "فراری" چون همیشه سعی میکند فرار کند و فقط وقتی سرگرم باشه اروم میشه.

2.من اونو به تالار اسرار میبردم تا اونجا با باسیلیسک بازی کنه یا از دستش فرار کنه؛و درضمن چون نه زبان انسان بلده نه مار زبانه پس تا وقتی که یک مارزبان پیدا نشه از اون تو درنمی یاد.
(حتی شاید ادب شه که دیگه سعی به فرار کردن نکنه)

3.چون اون بدش میاد که مثل گیاهان دیگر تا اخر عمرش توی یک گلدون به زیسته و میخواد حتی از مهرگیاه ها هم جذابتر باشه و همه حس خاص بودن را بچشن.

4.خب من دقیقا نمی دونم لینی کیه ولی به نظرم یک جانورنما هست. و اگه اونو "فراری"قورت بده قطعا لذت میبره چون فراریی غذای خاصی نداره و فقط غذاش کود اژدها هست و خاک مناسب بنابراین لینی بیشتر باید مواظب باشه کود اژدها نخوره .

5.خب این گیاه دارای دوپا است که این دوپا از ران پاش تا کف پاش با ریشه پوشیده شده است؛
درضمن انها دارای 2 انگشت در دست و پا هستند. انها دارای چثه ای بسیار ریز و فرز هستند و برای همین خیلی سریع میتونند بدوند. سر انها بسیار مشابه سر یک جن خاکی هست و پر از چین و چروک هست و اگر دست سما به هر طریقی بدون دستکش یا با دستکش وارد دهان "فراری" شود
با دندان های کوچک اما تیزش دست شما را به شدت مجروع میکند. انها ابرو ندارند،دارای 3چشم هستند، بینی انها به شکل مربع هست و فقط یک سوراخ برای تنفس دارند برای همین بعد از 30 دقیقه دویدند مکثی کوتاه میکنند و دوباره به راهشان ادامه میدهند.

پایان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
only Hufflepuff
ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام پروفسور لی.

1. یه اسم مناسب برای گیاهی که گفته شد، انتخاب کنید. (1 نمره)

گیاه بی نظارت، بی لیاقت. چون اول نظارتی روش نیست و هر جایی که دلش میخواد میره.اگه من نظارت این گیاهو داشتم از جاش حرکت نمیکرد. بی لیاقت هم برای اینکه اصلا فکر نمیکنه لیاقت حضور در گلدونو داره. فکر میکنه لیاقت بهره مندی از مواد معدنی رو نداره.دوست داره بپوسه.

2. یه روش برای سرگرم کردن گیاه مذکور پیشنهاد بدید. (3 نمره)

مواد لازم:
یک کامپیوتر گیمینگ.
یک ترابایت هارد پر از فیلم و موسیقی.
500 گیگ اینترنت.

گیاه را جلوی کامپیوتر گذاشته ، موس و کیبورد را جلوی گیاه گذاشته و به گیاه میگوییم:
-هر غلطی دلت خواست بکن.

سپس به گوشه ای رفته و گیاه را که در حال بازی call of phoenix:dumbeldor revenge بوده و فیلم titanic را میبیند تماشا میکنیم. در صورت تمام شدن اینترنت 500 گیگ اینترنت دیگر خریده ، peq 2020 را دانلود کرده و گیاه را ول میکنیم تا پدر کامپیوتر را در اورد. راه حل ما تضمینی بوده و ضمانت 3 ساله دارد. اگر گیاه کامپیوتر را ول کرد میتوانید با حضور در ستاد تبلیغاتی ما، یک کروشیو به ما بزنید.

3. به نظرتون چرا این گیاه علاقه داره فرار کنه؟ (2 نمره)

آموزش سیستمی! لیبرالیسم های لعنت الاستالین با فرو کردن این فکر در کله گیاهان که «گیاه ها لیاقت حضور در گلدان را ندارند و باید از خاک محروم بمانند.» گیاهان ما را تشویق به فرار از گلدان ها کرده و علاقه دارند که مغز گیاهان ما را فاسد کنند.

4. توضیح بدید فکر می‌کنید چه اتفاقی برای لینی افتاده؟ (2 نمره)

والا تا اونجایی که دیدیم گیاه یه گاز از لینی زد که شما با حرکت سوپر لی گونه ای لینی رو از دهان گیاه گوشتخوار نجات دادید و لینی روی زمین افتاد.از اونجایی که مغز پیکسی گونه لینی در اون لحظه هنگ کرده بود. روی زمین دور میزد. دختران فرار می کردن که لینی زیر دست و پاشون له نشه و پسر ها هم حمله میکردن تا لینی رو بگیرن.

5. تصورتون از شکل این گیاه چیه؟ نقاشی بکشید یا سعی کنید یه توضیح روشن و کامل بدین. اگر نقاشی می‌کشید می‌تونید یه توضیح مختصر هم بهش اضافه کنید. (2 نمره)

عکس گیاه

به ظاهرش نگاه نکنید. این گیاه هم با استفاده از قدرت باد که توی برگ های دایره ایش میچرخه وو هم با پاهای کوچیک ریشه ایش به قدری تند میدوئه که مجبور شدم صد بار با جارو دنبالش برم. تازه کجاشو دیدین. حتی باد شدید باشه میتونه پرواز کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هرکسی از ظن خود شد یار من

از درون من نجست اسرار من

ارسال شده در: یکشنبه 26 مرداد 1399 10:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
تکلیف جلسه دوم گیاه شناسی

۱_ اسمش رو می زارم ورووجک چون خیلی شیطونی می کنه و همش دلش می خواد فرار کنه.
2_ من که می برمش کتابخونه چون کلی اونجا کتاب هست اگر مثلا از ژانر درام خوشش نیومد براش تخیلی می زارم.
3- چون هم دوست نداره ریشه هاش تبدیل به پودر بشه هم تنها ست هیچکی تنهایی رو دوست نداره حتی گیاهان پس بهتره باهاش کمی ادم وقت بگذرونه.
4- خب به نظر من اونجا توی شکم گیاه نشسته کنار از روده گیاه از استخون ها میندازه توی از به امید اینکه بیان و نجاتش بده.
5- خب گیاه وروجک از نظر من 8 سانتی متر هست و دارای 4 پای ریز هست و دو دست خیلی لاغر. سرش گرد نیست تقریبا سه چهارم دایره ست و بالای سرش به دو تا شاخک تقسیم شده که به کمکش می تونه مسیر رو پیدا کنه در واقع حکم جی پی ای رو براش داره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مگان راوستوک در 1399/5/26 10:25:51
Im not just a witch that was put in slytherin. They were always jelous to me but the know im better that them. Im the future of slytherin

ارسال شده در: شنبه 25 مرداد 1399 03:58
نمایش جزئیات
آفلاین
فکرار! (ترکیبی از فرار و تکرار؛ چون هروقت چیزی براش تکراری می‌شه فرار می‌کنه! پ ن: هردو ترکیب هم هم‌قافیه‌ان)

اونو به یک مجلس رقص ببریم. با دیدن رقص و گوش دادن به موزیک سرگرم می‌شه و اگه براش تکراری شد نوع رقص و ساز رو تغییر می‌دیم؛ مثلاً رقص تانگو با ساز کلاسیک رو به رقص هیپ‌هاپ با ساز رپ تغییر می‌دیم!

چون نمی‌خواد ریشه‌اش تبدیل به پودر بشه! از جادو و جادوگرا متنفره و نمی‌خواد با تبدیل به پودر شدن بهشون کمکی بکنه!

چون لینی در حالت پیکسی بارها تجربهٔ بلعیده شدن توسط جانوران رو داشته، در بدن گیاه گوشتخوار با خیال راحت خودشو به بازدید از امعاء و احشاء گیاه دعوت کرده!

یه گیاه با ساقهٔ نازک، بلند و سبز که از ساقهٔ اصلی تعدای ساقهٔ دیگه بیرون زده و پر از برگه و چن گل کوچولوی زردرنگ هم داره، مثه این: گیاه فکرار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کشاکش شجاعت و اصالت، در هیاهوی هوش و ذکاوت، اتحاد و پشتکار سوسو می‌زنند... فرزندان هلگا می‌درخشند!

شادی رو می‌شه در تاریک‌ترین لحظات هم پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغ رو روشن کنه!
ارسال شده در: جمعه 24 مرداد 1399 17:27
نمایش جزئیات
آفلاین
تدریس جلسه دوم کلاس گیاه‌شناسی

-واقعا این استاد مشکلش با ما چیه؟ چرا تو این هوا در گلخونه رو باز نکرده؟ چه سودی از این کار می‌بره؟ حالا چرا نمیاد اصلا؟
-چرا داد می‌زنی؟ حال داریا.

جادو آموزان، بی رمق و خسته، جلوی در گلخانه نشسته و کم‌کم از آمدن استاد گیاه‌شناسی ناامید می‌شدند. نیم ساعت از زمانی که کلاس باید شروع می‌شد گذشته و هنوز خبری از سو لی نبود.

-اون کیه داره میاد؟ هاگریده؟

کسی جواب درستی برای این سوال نداشت. تا وقتی که سو لی، همان‌طور که تعداد زیادی میله‌های بلند با یک تور بر سرشان را زیر بغل زده و کشان کشان با خود می‌آورد، به آنها رسید.
-چه جادو آموزای خوبی! بیاید به من کمک کنید و اینا رو بیارید داخل.

سپس، حدودا سی میله‌ی بلند و سنگین را بر سر قوی ترین شخص حاضر در آنجا، یعنی لینی وارنر انداخت. نفس راحتی کشید و به آرامی در گلخانه را باز کرد.
-خیلی با احتیاط، دونه دونه بیاید داخل. در رو هم زیاد باز نکنید.

ساحره ها و جادوگر های جوان که از رفتار عجیب سو متعجب بودند، بدون هیچ حرفی پشت سر هم وارد کلاس شدند.

-پروفسور... اینا رو کجا بذارم؟
-بگو هر نفر یدونه برداره. اضافه ها رو هم بذار اون گوشه.

سو روپوش و دستکش‌هایش را برداشت تا آماده تدریس شود.

-بذارم اینجا کنار این گلدونا که دندون دارن؟
-آره آره... نه! وایسا!

دیر شده بود. لینی آماده جویده شدن بود.
سو با پرش بلندی، روی میز کارش و سپس به طرف قفسه گیاهان گوشت خوار پرید. درست در لحظه‌ای که دستش به دهان گیاه حاوی لینی رسید، صدای جیغ بلندی کلاس را پر کرد.
زمانی که سو سرش را برگرداند، با ساحره‌هایی روبرو شد که به کف زمین خیره شده و دائما از جایشان می‌پریدند و جیغ می‌کشیدند؛ و جادوگرهایی که غش‌غش می‌خندیدند و سعی می‌کردند چیزی را از روی زمین بردارند، ولی موفق نمی‌شدند.

-یکی اون درو ببنده!

کسی به فریاد سو توجهی نکرد. بنابراین خودش دست به کار شد و با یکی از تور‌ها، آن چیز مجهولِ متحرک را از روی زمين قاپید.
-کجا فرار می‌کردی؟

وقتی که سو تور را بالا آورد، همه توانستند موجود تقریبا گرد و کوچکی را ببینند که هنوز آثار خاک مرطوب گلدان روی بدنش دیده میشد.
-چه گوگولیه! حشره‌ست؟

حشره؟ این کلمه سو را به یاد چیز مهمی انداخت؛ ولی فرصت فکر کردن به اینکه چه چیز مهمی را فراموش کرده بود، به دست نیاورد. باید به سوال جادو آموز با انگیزه و پرسشگر پاسخ می‌داد.
-حشره نیست. یه گیاه کمیاب و گرون قیمته به اسم... چیز بود...

آنهایی که به سو نزدیک بودند، به وضوح صدای قورت دادن آب دهانش را شنیدند.

-آها! اسم نداره. يعنی چیزه... هنوز اسمی براش ثبت نشده. سازمان جهانی حمايت از گیاهان جادویی قراره به زودی اسم انتخاب کنه براش. اصلا تکلیف این جلسه‌تون اینه که با توجه به خصوصیات این گیاه، یه اسم براش انتخاب کنید.

-ولی پروفسور...

سو بار دیگر آب دهانش را قورت داد.

-کدوم خصوصیات؟

سو نفس راحتی کشید. جواب این یکی را به خوبی می‌دانست.
-مهمترین ویژگی اون رو خودتون دیدین. همیشه سعی داره راهی برای فرار پیدا کنه؛ به خصوص وقتی اطرافش خلوت باشه، خیلی سریع ریشه هاشو رو از گلدون خارج می‌کنه و به طرف اولین راه خروجی میره که ببینه.
-خب چجوری باید جلوشو گرفت؟ اصلا چرا همچین کاری می‌کنه؟
-کسی علتش رو نمی‌دونه. فقط دوست داره فرار کنه و دور بشه. البته از اونجایی که خیلی گرونه و کم پیدا میشه، نباید بذارید همچین اتفاقی بیفته. چون بیرون از خاک خیلی زود ضعیف میشه و البته پیدا کردنش هم تقریبا غیر ممکن میشه.

سو نفسی گرفت. گلدان خالی را برداشت و گیاه کوچک را که با ارفاق، به اندازه‌ی یک گردو بود، با احتیاط درون آن قرار داد. سپس کمد کوچک کنار میزش را با صدای جیر جیری باز کرد و یک جعبه موسیقی از آن بیرون آورد. با یک اشاره‌ی چوبدستی سو، موسیقی ملایم و دلنشینی شروع به نواختن کرد.
-تنها راهی که تا الان برای جلوگیری از فرار کردنش پیدا شده، اینه که با وسیله ای که براش تازگی و جذابیت داره سرگرمش کنید. البته اینم دوام زیادی نداره. باید توی همین فاصله به فکر یه چیز جدید باشید. چون خیلی زود فکر فرار به سرش می‌زنه. اون تورهایی که براتون آوردم هم برای همین وضعیته.

برای چند دقیقه، گلخانه در سکوت کامل فرو رفت. گیاه، به آرامی برگ هایش را با ضرب آهنگ موسیقی حرکت می‌داد.

-پروفسور، با همچین وضعیتی، چه اصراری به نگهداری از این گیاه هست؟
-به محض اینکه به اندازه کافی بزرگ میشه، باید ظرف دو روز پودر ریشه اون رو تهیه کرد. این پودر برای ساخت معجون های درمانی زیادی استفاده میشه.

از چهره‌های راضی و بعضا متحیر جادو آموزان، میشد فهمید که به اندازه کافی درباره آن گیاه اطلاعات کسب کرده اند. یکی یکی کیف هایشان را روی شانه انداختند و به طرف در گلخانه راه افتادند.

-کجا؟ فکر کردید تکلیفتون در حد همون یه کلمه‌ست؟

یک اشاره چوبدستی استاد گیاه‌شناسی کافی بود تا لیست تکالیف، روی تخته کوچک کلاس نقش ببندد.

تکالیف جلسه دوم کلاس گیاه‌شناسی:

1. یه اسم مناسب برای گیاهی که گفته شد، انتخاب کنید. (1 نمره)
2. یه روش برای سرگرم کردن گیاه مذکور پیشنهاد بدید. (3 نمره)
3. به نظرتون چرا این گیاه علاقه داره فرار کنه؟ (2 نمره)
4. توضیح بدید فکر می‌کنید چه اتفاقی برای لینی افتاده؟ (2 نمره)
5. تصورتون از شکل این گیاه چیه؟ نقاشی بکشید یا سعی کنید یه توضیح روشن و کامل بدین. اگر نقاشی می‌کشید می‌تونید یه توضیح مختصر هم بهش اضافه کنید. (2 نمره)

*بازم تاکید می‌کنم مهم‌ترین نکته‌ای که انتظار دارم توی تکالیفتون در نظر بگیرید، استفاده حداکثری از خلاقیتتون و توضیح کافیه. از 25 تا 31 مرداد فرصت دارید تکالیفتون رو همینجا ارسال کنید. موفق باشید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 20 مرداد 1399 12:40
نمایش جزئیات
آفلاین
یه نکته راجع به نقاشیا بگم؛ من وقتی تکالیف ارسال می‌شدن نقاشیاتون رو می‌دیدم و خوشبختانه یادم مونده بود. ولی الان که می‌خواستم دوباره ببینم برای نمره دادن، دیدم بعضیاش از سایتی که آپلود کردین حذف شدن. لطفا از این به بعد موقع آپلود گزینه محدودیت زمانی رو غیر فعال کنید چون ممکنه قبل از دیدن تکلیفتون، تصویر حذف بشه.
یه نکته دیگه هم درباره سوال آخر بگم؛ من خواسته بودم یه کاربرد از گیاه متأثر بگید. ولی بعضیاتون کاربرد گیاهی که تغییر کرده بود رو گفته بودین. این سوال فرق داشت با سوالای قبل که گفته بودم درباره گیاهتون توضیح بدین. با این حال چون تاکید نکرده بودم، نمره اونایی که درباره گیاه خودشون نوشتن رو هم کامل دادم.

اسلیترین:

مرلین: 2+3+2+3=10
خلاقانه و خوب بود. پیژامه راه راه؟

سوروس اسنیپ: 2+3+2+3=10
اصلا هم احمق نیست! خیلی هم باهوشه!

مگان راوستوک: 2+2+0+3=7 (این نمره در میانگین گروه محاسبه نمی‌شود.)
متاسفانه خارج از مهلت مشخص شده تکلیفت رو ارسال کردی. به تکلیفت نمره میدم ولی برای احتساب میانگین نمره گروهت، حساب نمیشه. عکست هم باز نشد؛ اگر مشکلی داری با آپلود عکس، حتما یه جغد برای من بفرست تا کمکت کنم.

ریونکلاو:

تام جاگسن: 2+3+2+3=10
چه کلمات آشنایی!

آیلین پرینس: 2+2+2+2=8
این چه رفتاری بود با اون گیاه بیچاره داشتی؟!
حقته که همون تیغا بره توی انگشتات!
خیلی خلاصه جواب دادی. با توجه به نمره ای که گذاشته بودم، انتظار توضیح بیشتری داشتم.

شیلا بروکس: 2+3+2+3=10
این چه کاری بود کردی؟ اون همه مار کلاس گیاه‌شناسی رو می‌ریزن به هم!

ربکا لاک‌وود: 1+3+2+3=9
خفاش؟
به نسبت نمره‌ای که در نظر گرفتم، کوتاه بود، ربکا! سوال آخر رو هم که درباره گیاه خودت گفتی!

هافلپاف:

پومانا اسپراوت: 1+3+0+2=6
بخشی از جواب سوال دوم رو توی جواب اولت گفتی. از اون حباب خوشم اومد! شبیه آینه نفاق انگیزه.
چرا انقدر خلاصه و کوتاه نوشتی؟
اگر برای آپلود عکس مشکل داری حتما یه جغد برای من بفرست که کمکت کنم.

زاخاریاس اسمیت: 2+3+2+2=9
چه جادو آموز خوبی!

آرتمیسیا لافکین: 2+3+2+3=10
چه خاطراتی براش تعریف کردی؟

رودولف لسترنج: 2+3+2+1=8
من که اصلا چیزی نفهمیدم از کاربردت.
ولی بهش می‌خورد مربوط به گیاه خودت باشه، نه گیاه متأثر.

سدریک دیگوری: 2+3+2+3=10
بچه بالش های گوگولی؟
سدریک، کاربرد گیاه خودت نه!

گریفیندور:

ادوارد: 2+3+2+3=10
اولش میخواستم بخاطر کامل نگفتن جواب اولت یه نمره کنم. ولی دیدم جواب سوال دومت کاملاً مشخص کرده چی گفتی به اون گیاه بیچاره!
قیچی جونیور؟!
هوممم... برای هرس کردن درختا به درد میخوره. هر چه زودتر تحویلش بده!

لاوندر براون: 1+2+2+3=8
خلاصه نوشتی لاوندر! سوال اول و دومت توضیح بیشتری می‌طلبید.

الکساندرا ایوانوا: 2+3+2+3=10
چرا رول نوشتی؟ تکالیف کلاسای عمومی به شکل غیر رولن. از زاویه دید خودت باید جواب بدی. این بار بخاطر کامل بودن توضیحاتت نمره ای کم نمیشه. نقاشی خیلی خوبی بود!
در ضمن! سو لی. اسم و فامیل جداست.

نویل لانگ باتم: 1+2+2+3=8
همممم... میشه از این کاربرد کلی پول استفاده مفید به دست آورد!
نویل، هم خلاصه و کوتاه نوشتی، هم سوال آخر رو با توجه به گیاه خودت جواب دادی.

ملانی استانفورد: 2+3+2+3=10
چطور دلت اومد جلوش پیتزا بخوری و یه تعارف هم نکنی؟

فلور دلاکور: 2+3+2+1=8
چه جادو آموز وقت شناسی! فقط ای کاش کاربرد دقیق تری توضیح می‌دادی. این اتفاقی بود که تقریبا برای همه گیاها افتاده.

آستریکس: 2+3+2+3=10
خلاقانه و خوب بود، ولی کاربرد گیاه خودت رو گفتی.

سوجی: 2+3+2+3=10
چه روایت غم انگیزی بود!
چطور تونستم با تنها جادو آموز گیاهِ کلاس گیاه‌شناسی همچین کاری کنم؟!
اون عکس رو قاب می‌کنم می‌زنم روی دیوار گلخونه. واقعا زیبا بود!

یوآن آبرکرومبی:2+3+2+3=10
شایعه نساز! همه گیاهایی که بهتون دادم یکسان بودن.
شایعه نساز! زیبایی من طبیعیه.

فنریر گری‌بک: 2+3+2+3=10
شرایط نگهداری اون گیاه خاصه! خاکش رو چرا عوض کردی؟
به‌به! چه کاربرد هوشمندانه ای!

پروتی پاتیل: 2+3+2+3=10
چه ساحره محققی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مروپ گانت در 1399/5/25 9:57:13
ارسال شده در: یکشنبه 12 مرداد 1399 09:57
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 12 مرداد 1399 09:26
نمایش جزئیات
آفلاین
اول ببخشید پروفسور لی که یکم دیر شد
۱-من با گیاهانم خیلی خوب رفتار می کنم و هر روز براشون و موسیقی و اواز می خونم.وقتی این کار رو می کنم گیاهان شروع به شکوفه زدن می کنن.شکوفه های صورتی کوچک که خیلی خوشگلن🌸

۲-باعث می شه برگ گیاهم شکوفه های خوشگل صورتی ای بده که مثل شکوفه های درخت گیلاسن و و هر چقدر بیشتر براشون اواز و موسیقی و بخونی بیشتر شکوفه می دن و بزرگ تر می شن

۳-عکس رو نتونستم بارگذاری کنم ولی گیاهم تقریبا این جور شده🌳+🌸🌸

۴-برای ارامش کردن ادم ها خیلی خوبه چون خودم دیدم وقتی ناراحت بودم گل برگ های صورتیش باز شدن و یه موسیقیه اروم پخش می کنه که ادم رو ارم می کنه.

✨با تشکر از شما پروفسور لی✨

⁦🙏🏻⁩این بار رو ببخشید که دیر شد⁦🙏🏻
چون سایت بهم اجازه ارسال پیام رو نمی داد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!