شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آنتن موبایل.قسمتی از موبایله كه امواج رادویی را از برج مخابرات(محلی كه در بالا ی كوهستان وجود داره و امواج رادویی را مخابره میكنه)این آنتن در هر موبایلی با موبایل دیگر فرق داره.یكی از ویژگی های یك موبایل خوب آنتن دهی اونه كه یعنی در هر جا كه باشیم بتونیم بدون قطع و وصل شدن صدا حرف بزنیم.وقتی ماگلها نمیتوانند با موبایل حرف بزنند اصطلاحی دارند كه میگویند(آنتن نمیده)این به این معنی كه اونها نمیتونن حرف بزننددر بعضی از موبایلها آنتن ها برای گیرندگی بهتر بلن میشوند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
آنتن های موبایل از چند نوع مختلف هستند: آنتن های utp که از جنس آلیاژ آهن و آلومینیوم هستند و با روکشی از جنس پلاستیک پوشانده شده اند... آنتن های ef-1313 که خیلی قدیمی هستند و روی بی سیم ها کار گذاشته میشدن. این نوع از آنتن ها از جنس مس سفید بودن که با مواد بی رنگ زد زنگ پوشش داده میشدن...آنتن های aerial که داخل بدنه گوشی جاسازی میشن و دیده نمیشن...این نوع از آنتن ها یک گیرنده دیجیتالی هستند و به عنوان جدیدترین نوع از آنتن ها شناخته میشن که این سیستم آنتن روز به روز در حال پیشرفته و گوشی های امروزی از این نوع از آنتن ها بهره می گیرند.
منبع:کتاب تاریخچه گیرنده و فرستنده ها نوشته ی دکتر احمد کاظمی
آنتن موبایل کاری اساسی را انجام میدهد.چون ارتباط در موبایل به وسیله امواج است این آنتن ها وظیفه رساندن و یا تقویت امواج را بر عهده دارند.پروفسور منم عکس چند نوع از گوشیهای جدید ماگلی رو گذاشتم.
خب محلت تموم شد....من این سوالو داده بودم که ببینم اولا کی به سوالم توجه میکنه دوما خلاقیت کی بالاست.... در بین تمام جوابها....جواب برتی بات و ساتانیکا در مورد پیشنهاد درست بود...یعنی به سوالم توجه کرده بودن....برای همین در کل 4 امتیاز به گریفندور میدم. ============================ جلسه سوم خب جلسه قبل در مورد ماشین بحث کردیم...این جلسه میخوایم در مورد موبایل صحبت کنیم...نخیر خانم گرنجر نمیخواد چیزی بگین.... خب این یه موبایله: همون طور که میبینید موبایل یک صفحه اصلی داره که همه چیز رو میشه اون تو دید. اون دکمه هایی که در پایین موبایل میبینید برای گرفتن شماره هستش...هر خونه ای یه شماره ای داره...مثل پلاک....مثل پوستال کد....در قسمت پایین هم شارژر موبایل هستش...با اون میشه موبایل رو به کار انداخت...یعنی...موبایل بدون اون بعد از چند ساعت از کار میفته.....بیشتر نمیخوام در این مورد فعلا توضیح بدم... طرز استفاده از موبایل::شماره ی خانه ی مورد نظر رو میگیرین...بعد به صفحه نگاه میکنید که شماره درست باشه...بعد دکمه ای رو که بالاش اوکی یا کانکت یا هر چیز دیگه ای نوشته رو فشار میدین...بعد موبایل رو دم گوشتون قرار میدین... و بعد با شخص مورد نظرتون صحبت میکنین...البته این وسیله نارسایی های به نام اشغالی و پارازیت هم داره که بعدا توضیح میدم در این مورد.... یک تحقیق)))))در مورد آنتن موبایل یه تحقیق بنویسین رام بیارید...
استاد اسمیت وسایلی در ماشین هست که میشه نباشه: وسایلی که برای امنیت بیشتر بکار میرن مثل دزدگیر یا کمر بند بعضی ها هم برای آسایش بیشترند مثل بخاری کولر و بخاری
فکر نکنین یه موقع که من زیاد ان نمیشم....منتظرم که همه جواب بدن...یعنی چند روز وقت برای سوالا از این به بعد میزاریم...دستورات مقامات بالاست.....اوکی؟؟ همه:اوکی...
۱_وسایلی در ماشین های ماگلی برای سرگرمی و آسایش اونها تعبیه شده كه خیلی بچه گانه است: الف_كولر: كه هر فرد جادوگر میتواند به وسیله افسون خنك كننده بدون اینكه به چیزی فشار بیاد(وقتی در اتومبیل از كولر استفاده میشود به موتور ماشین فشار میاید)از آن استفاده كند. ب_رادیو و ضبط صوت:همانطور كه از اسم آن پیداست وسیله ای است كه از آن صدای خواننده های ماگل(كه فقط بلدن جیغ بكشن)شنیده میشه.ماگلها اگر فقط یك بار به ترانه های گروه خواهران عجیب گوش بدن دیگه به آن چیز مسخره علاقه ای ندارند. ج_و خیلی چیزهای دیگر ۲_وسیله ای در دنیای ماگلها به نام دزد گیر وجود دارد كه بسیار مضحك است و حتی دانش آموزان سال اول میتوانند با افسون الوهمورا قفل ماشین را باز كنند.بدون اینكه صدای دزدگیر(وقتی فرد غریبه ای در ماشین را باز میكند یا به بدنه ضربه میزند دزدگیر به صدا در میاید)را در بیاورد.البته موارد دیگری هم هست كه دانش آموزان دیگر به آن اشاره كردند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
ببخشید پروفسور بنده با توجه به جوابهای سیبل نتیجه گیری می کنم که ماشین میتونه یه موتور خالی باشه که دو تا جای پا برای ایستادن و احیانا یه صندلی داشته باشه. در همین راستا وسیله ای توسط ماگل ها ساخته شده به نام موتور سیکلت و ماگل های جوان و اهل ریسک از اون برای انجام حرکات نمایشی ماگلی استفاده میکنن. و اما در مورد ایمنی من هم جوابم مثل جواب بقیه ست ولی این وسایل ماگلی خیلی ایمن نیست. پیشنهاد من اینه که وزارت سحر و جادو با اوتومبیل سازها قرارداد ببنده همه ی ماشیناشونو بیارن بدن آرتور ویزلی براشون جادوی ضد ضربه بکنه و بعد حافظه شونو پاک کنیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جلد هفتم کتابهای هری پاتر:"هری پاتر و چهل دزد بغداد."