جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: یکشنبه 5 آبان 1387 13:26
نمایش جزئیات
آفلاین
آرشام ترور شد!

شايعه ها حاكي از آن است كه آرشام بوسيله ي گروهك نامرد و بوقي اي به نام"

پيكان گوجه اي! " ، مسئوليت اين امر را به عهده گرفته!

اصغر گوجه!! سركرده ي اين گروه، با ركورد پشت مويي به بلندي" 86 سانتي متر" ، در ايي خصوص مي گويد:

"
بيبين دآآآش من، اين آرشي ديگه داشت به ما جوات جموعت نارو ميزد...د آخه بش ميگم نامرد، بكش كنار بذار من ويزير شم! ميگه نه!... اّي اّي اّي! ميگم آخه نامرد، پشت مو من بلند تره يا تو؟ ميگه تو! ميگم اباريكلا! پس بكش كنار! ميگه من جامعه رو به دست تو نمي سپارم كه بدبختشون كني! ديگه خونم جوش اومد، با بروبچز كارشو يه سره كرديم! "

وي هم اكنون تحت تحت تعقيب پليس اينترسد! مي باشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: پنجشنبه 21 شهریور 1387 01:21
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق وصيت نامه ي از ارباب تاريكي كه به تازگي آن را در جيب زير شلوارش پيدا كرديم 90% از ارثيه اش(كه شامل 25 گوني طلا مي باشد) رو به جيني ويزلي بخشيده است و 10% بقيه را به موسسه مبارزه با جادوي سياه اهدا كرده !
طبق تحقيقاتي كه به وسيله ي فضول باشي ما ريتا به عمل امده جيني ويزلي دختر واقعي لرد ولدمورت است !
ريتا گفته كه در شناسنامه لرد سياه امده ست كه مالي ويزلي همسر لرد ولدمورت و جيني ويزلي دختر اوست !‌
همه ي جادوگران دنيا به خصوص جادوگران ايرلندي از اين خبر شاخ در اوردن !
ارتور ويزلي كه به وسيله معجون همه چيز را از زير زبون مالي ويزلي بيرون كشيده .
طبق گفته هاي ارتور ويزلي مالي ويزلي در جواني عاشق تام ريدل بوده و به طور مخفي با او ازدواج كرده و و حاصل اين ازدواج پنهاني جيني بوده .
وقتي دكترها به ولدمورت ميگويند موي دخترش مثل مادرش قرمز است ولدمورت عصباني ميشود و مالي را زير رگبار كتك ميگيرد و پس از پرداخت مهريه او را طلاق مي دهد !
اين ماجرا باعث از هم پاشيده شدن دو خانواده شده .
ارتور ويزلي به دليل دار زدن همسرش در زندان است () و هري پاتر كه اشتباهي به جاي برداشتن چوبدستيش چوب دستي هاي شوخي فرد و جرج را برداشته بود بعد از زدن طلسم اواداكداورا چوب دستيش به آفتابه تبديل شده و جيني ويزلي با يك حركت به جا هري را منفجر كرده و با استفاده از ارث پدرش كل وزارت سحر و جادو را خريده !
و بعضي از مردم ميگوبند اسپ با جيني ازدواج كرده و با اين ازدواج يك جادوگر كوچك به دنياي جادويي اضافه شده ولي چون موي بچه شان صورتي با رگه هاي سياه بوده پول جيني را بالا كشيده و فرار كرده !(به به .. اينم از وزير ما ..)
و الان در جزاير قناري خوش ميگذرونه ! خوش به حالش

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1387/6/21 3:27:54
ما چیزی رو داریم که ولدمورت نداره!؟
چیزی که ارزش جنگیدن رو داره!
:mama:
ارسال شده در: چهارشنبه 20 شهریور 1387 12:32
نمایش جزئیات
آفلاین
وزیر مردمی آسپ،شکست خورده کودتا!!!

طی حمله وحشتناک جمعی از محفلیان به ساختمان وزارت و فروپاشی این ساختمان،وزیر مردمی متواری شده است.

این کودتا به دلیل گرانی،تورم،فساد اخلاقی و مالی وزیر()توسط محفلیان انجام شد.در این بنرد با وجود تمام موانعی که ارتش وزارت برای محفلیان ایجاد کرده بود،با این حال محفلیان بدون ذره ای مشکل از این موانع گذشتند و سرانجام ساختمان وزارتخانه را تخریب کردند.

در همین راست خبرنگار ما،ریتا اسکیتر،با رهبر محفلیان در این حمله،گابیل دلاکور صحبتی داشت:

_سلام!
_سلام
_حال شما خوبه؟
_خیلی خوب!در واقع خیلی بهتر از آسپم!
_از جزئیات حمله برامون بگید!
_خب ما از در ساختمون وزارت وارد شدیم و با یه طلسم تخریب کننده ی جمعی راهرو اصلی و هم چنین آسانسورها رو از بین بردیم.بعد با سلاحهای اتمی و میکروبی ارتش آنیتا روبرو شدیم!کخ خیلی راحت از سد این سلاحها گذشتیم و به ساختمان رو تخریب کردیم!همچنین ما برای اینکهمشکلی برای تکالیف شرعیمون پیش نیاد و همچنین وزارت بعدا دبه نکنه که ما روزه بودیم،حمله رو به بعداز افطار موکول کردیم!
_آفرین بر شما بانوی مومن!
_
_این حمله کلا بر چه اساسی انجام شد؟؟؟؟
_از روی وصیت نامه پروفسور آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور ما فهمیدیم که آن مرحوم از این آسپ به شدت متنفره!ه دلی که دامبل اون سفید دوست داشته ولی آسپ خودشو برنزه میکرده!
_آخرین حرفی که میخوای بزنی چیه؟!
_باب!گراوپ بیخیال!ما به هم نمیایم!تو غولی!من پری!
_اینطور که باحال میشه!غول و پری!
_برو بوقی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ّّFor What I've Done
I Start Again
And Whatever Pain May Come
Today This Ends
I'm Forgiving What I've Done

ارسال شده در: یکشنبه 17 شهریور 1387 03:50
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق گزارش هاي رسيده شده توسط خبرنگاران هاگزميد در ماه مبارك رمضان صداهايي از شيون اوارگان (شعبه تهران) به گوش ميرسد !‌
خبرنگار ما جناب اقاي حسن جيگر از مردمي كه اين صدا ها رو شنيدن مصاحبه اي به عمل اوردن .
بعد از پيام هاي بازرگاني اين مصاحبه را با هم ميبينيم .
...
دِن دِن درن دِن دِن
1.اگر دوست داريد موهاي شما از موي دوستتان شاداب تر باشد .
به وسيله شامپو سر جديد فرد و جرج (البته رو شامپو نوشتيم گلرنگ طرف نفهمه ) كه شما به دوستتان هديه ميدهيد . اين شامپو رو بعد از اينكه طرف زد 1 سال كچل ميشه !‌ خانم پامفري هم نميتونه كاري كنه !
2.اگر دوست داريد دماغ شما از دماغ دوستتان زيباتر ياشد .
با شكلاتهاي دماغ دراز كن فرد و جرج (رو شكلاته نوشته مينو دوست همه ) دماغ دوستتان را دو برابر دماغ اسنيپ و يك و نيم برابر جن هاي خانگي كنيد .
3.اگر دوست داريد دستان شما از دستان دوستتان نرم تر باشد .
با صابون هاي خشك كننده فرد و جرج دست دوستتان را خشك كنيد (محصول جديدي از صحت )
4.اگر دوست داراد خانه شما از خانه دوستتان زيباتر باشد .
اين محصول جديد به صورت گالينابلانكا عرضه ميشود ! اگر اين محصول را در سوپ يا غذايي بريزيد بعد از چند دقيقه تمامي وسايل اشپزخانه در اتاق پذيرايي منفجر ميشود . (براي خريد اين محصول ميتوانيد از وام با بهره 4% استفاده كنيد)
5.اگر دوست داريد دوست دختر دوستتان مال شما باشد .
با كيك هاي بي غيرت كننده فرد و جرج دوستتان را بي غيرت كنيد .(محصول ديگر مينو )
به مغازه فرد و جرج يه سري بزنيد!
‌ با 50% تخفيف به مناسبت ماه مبارك رمضان .
با محصولات جديد ما ارمغان را به خانه هايتان يباوريد .
دِن دِن درن دِن دِن
...
حسن جيگر:از چه زماني اين صداها رو ميشنويد ؟
مرد رو به روي حسن جيگر‌:از شروع ماه رمضون .
حسن جيگر:ميتونيد بگيد چه صداهايي از اينحا مياد ؟‌
مرد رو به روي حسن جيگر‌ :صداي چند تا حيوونه .
حسن جيگر:چه حيواناتي ؟
مرد رو به روي حسن جيگر‌ : صداي سگ و گرگ و الاغ.
حسن جيگر:منظورتو از الاغ گوزنه ؟
مرد رو به روي حسن جيگر‌ :شما از كجا ميدونيد ؟!.
حسن جيگر: اِ..من چون..آها..چون صدا هارو خودم شنيدم .
مرد رو به روي حسن جيگر‌ :پس چرا از من ميپرسي ؟ بگم منكرات بياد دهنتو صاف كنه ؟‌ وقت مردم ارزش داره .دود.. دود.. دود (منظور از دود همون صدايي كه ميذارن رو صداي طرف مردم نشنون چي گفته ) .
حسن جيگر:درست حرف بزن .
دعوا سانسور شده .
مامور FBI گفته كه همه ي اين صداها به دليل زايمان يك گوزن نر بوده كه گرگها مي خواستن بچشو بخورن بعد با هم دعوا كردن .
وقتي كه ما از مامور FBI پرسيديم كه چطور وارد شيو اوارگان شدن ما رو پيچوند .
وقتي پرسيريم كه چرا از شروع ماه مبارك رمضان ؟ به ما گفت چون گرگها نيز مانند ما روزه ميگيرن و گشنه بودن .
و وقتي پرسيديم كه از كجا ميدونيد گرگها روزه ميگرند گفت :
چون انسانها از نسل گرگها هستن . و نظريه پژوهشگران در رابطه با اينكه انسان از نسل ميمونهاست رو رد كرد.
و جالبتر از اين خبر اين بود كه حسن جيگر خبر نگار واحد هاگزميد تغيير قيافه داده بود . و الان در ازكابان اب خنك ميخوره . حسن جيگر كسي نبود جز جيمز پاتر !‌
و هنوز منبع صحيح صداها مشخص نشده !
عده اي ميگويند كه در انجا روح هاي سرگردان هست كه رئيسشون باباي آلبوس دامبلدوره !
منتظر خبرهاي بعدي باشيد .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما چیزی رو داریم که ولدمورت نداره!؟
چیزی که ارزش جنگیدن رو داره!
:mama:
ارسال شده در: پنجشنبه 14 شهریور 1387 15:42
نمایش جزئیات
آفلاین
خبر قرن:جادوگری در ایران

به اطلاع کلیه عزیزان می رساند: مدرسه جادوگری هاگوارتزشعبه جدیدی در حوالی تهران باز کرده واز همه عزیزان علاقه مند به علوم جادوگری ثبت نام به عمل می آید .

خبر نگار اعزامی ما در مورد این مدرسه نوشته است:این مدرسه فقط در نیمه ماه دیده می شود ودارای انواع کلاسها برای تدریس برای علاقمندان می باشد.دارای اساتید پروازی می باشد.وخود اساتید هاگوارتزبرای تدریس به اینجا می آیند.این مدرسه را خیرین مدرسه ساز احداث کرده اندوزیر نظ مدیر فعلی هاگوارتز می باشد.

برای اطلاعات بیشتر به این شماره تماس بگیرید:&%$*#@
خبرنگار اعزامی ما فقط همین یکدونه رو داریم ریتا اسکیتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما برای پوکوندن امدیم
ارسال شده در: دوشنبه 28 مرداد 1387 17:45
نمایش جزئیات
آفلاین
همهمه جمعیتی که جلوی سفارت وزارت خانه ایجاد شده بود ، باعث شده بود که آلبوس سوروس پاتر ، وزیر وقت جامعه جادوگری ، مشغول دید زدن مردم از پنجره بشه.

_ مرگ بر آستکبار!
_ ما مدیر بی طرف می خوایم!
_ مرگ بر دو رویی!

آسپ رو به مگی : هممم ! اینا برای چی دارن اینقدر شلوغش می کنن؟
مگی : وا وزیر جون مگه مجله شایعه سازی رو نخوندی؟

آسپ :تو که میدونی من شایعه نمی خونم!

مگی روزنامه رو از روی میز برمیداره و میده دست آسپ و میگه : نه این یکی شایعه نیست ، فقط پیام امروز نتونست چاپش کنه ، مقالشو فرستاد به نشریه شایعه سازی.

آسپ با بی حوصلگی روزنامه رو از دست مگی میگیره و مشغول خوندن میشه.

دست های پشت پرده ، پرسی ویزلی ، زرت یا فرت؟

امروز خبرنگار اعزامی ما ریتا خز و خیل اسکیتر ، از مدرسه هاگوارتز برای ما گزارش تکان دهنده ای نوشت که شرح آن را در زیر می خوانید.

مدرسه هاگوارتز بسیار شلوغ شده است ... البته دانش آموزان راونکلاوی و اسلایترینی و گریفیندوری هیچ مشکلی ندارند اما دانش آموزان هافلپافی به شدت خشمگین و عصبانی هستند.

دنیس : من از اینکه پرسی ویزلی مدیر شده عصبانیم ... خیلی هم عصبانیم!

پومانا اسپراوت : بوقی حتی بازرس ما رو هم بر نمی گردونه!

طی این شکایات من توانستم یک بلیت ورود به انجمن ناظران را پیدا کرده و ببینم که پرسی ویزلی در جواب این دانش آموزان سرکش چه می گوید.

پرسی : این بوقیا هیچی حالیشون نیست! فکر کردن دو تا مسئولیت میگیرن دیگه هر کاری میخوان میتونن بکنن! در جواب اون بوقی هایی که فکر می کنن من مدیر مدرسه شدم باید بگم نه خیرم! من فقط شدم ناظر اونجا ! همچنان استر در حالت مدیریت مدرسه قرار داره و اینجور چیزا ... دیگه هم از این بوق های بی مورد اینجا بشنوم برخورد جدی می کنم!

خبرنگار اعزامی پیام امروز ، ریتا خز و خیل اسکیتر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط گراوپ در 1387/5/28 17:47:41
[img align=right]http://signatures.mylivesignature.com/54486/280/4940527B779F95
ارسال شده در: یکشنبه 2 تیر 1387 20:22
نمایش جزئیات
آفلاین
بازگشت بعد از مدتی

چندی پیش ، پس از پایان امتحانات هوگو ویزلی یکی از کاربران محفل ققنوس پس از مدتی وارد سایت شد ، ولی وارد شدن او مانند لاگین همیشگی اش نبود!! او این بار آمده بود تا به قول خودش دنیای رول را بترکاند!
در روزهای اول به هر ردیف از پست های سایت که نگاه می انداختیم حداقل دو پست از او می دیدیم .
ولی این تنها آغاز کار او برای ترکاندن سایت بود. در همین راستا و در واقع از روی بیکاری به سراغ این کاربر عزیز رفته تا گپی خودمانی با او داشته باشیم .

- از خودت برامون بگو هوگو .
- خوب من هوگو ویزلی پسر رون ویزلی و هرمیون گرنجر هستم و الآنم در هاگوارتز در حال تحصیلم
- چطور شد که تصمیم گرفتی زیادی تو سایت پست بزنی ؟- یه روز بعد از امتحانات نشسته بودم تو تالار گریفندور که به خودم گفتم : تو که استعداد رول نویسی رو داری چرا نمی ری سایت رو بترکونی ؟ بعدش یه پی سی از هاگزمید خریدم و مشغول پست زدن شدم .
- هدفت از این همه رول زدن چیه؟ اصلا چرا خواستی سایت رو بترکونی ؟
- اول هدف خاصی نداشتم ولی بعداً خواستم که ترین بشم
برای چی ؟
- خب ببنید هرکسی یه اعتقادی داه ، من اعتقاد دارم که می تونستم از همون اول ترین بشم ولی ...بگذریم ولی الآن که برگشتم هدفم فقط ترین شدن هس .
- اگه یه روز یکی بیاد و بگه که ناظر شدی و هرجا رو که دوست داری انتخاب کن و برو نظارت کن کجا رو انتخاب می کردی ؟
- من اصلاً از ناظر بودن خوشم نمی یاد ولی اگه یه روز همچین اتفاقی بیافته دوست دارم محفل یا هاگزمید رو انتخاب کنم .
- چرا خوشت نمیاد؟
- به نظر من ناظر بودن خیلی دردسر داره مخصوصا ناظر محفل
- برای چی محفل ؟
- شما نگاه کنید ،هرکی تازه وارد ایفای نقش مشه سری میره یه پست توی ثبت نام محفل میزنه و دلش می خواد که عضو محفل بشه ولی خبر نداره که رول نویسی مفت نیست که یه پست مزخرف بزنی و سوژه رو بسیار ارزشی کنی
- برنامه ات برای آینده چیه ؟
- می خوام بعد از ترین شدن با سایت خداحافظی کنم
- چرا ؟
- جدیداً سرم خیلی شلوغ شده ، از طرفی باید برم استودیو ی دوبله و از اونور باید یه سر برم کیش که فکر کنم نزدیک یه ماه بمونم .
- خب اگه حرفی ، حدیثی چیزی داری بگو
- فقط می خوام بگم ،جادوگران سایت خوبی بود ، دوستای زیادی پیدا کردم ، خیلی ارادت دارم خدمت وزیر ، و این دوست دارم همه ی بچه های سایت پیشرفت قابل توجهی داشته باشن . ممنون
- ما هم متشکریم واسه گفتگو . ممنون

هوگو عزیز.
به نظر من پستت حالت شایعه نداشت.می تونستی توی پیام امروز بزنیش یا اگه یه ذره پیاز داغش رو زیاد تر میکردی برای همین جا هم خوب بود.مشکلی که پستت داره اینه که خواننده به عنوان یه رول اون قدر جذبش نمی شه.بعد از سوژه فضاسازیه که خواننده رو نگه میداره.امتیاز پستت به زودی به لیست امتیاز ها اضافه میشه.
3.5 از 10

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1387/4/2 22:15:49
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟

ارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387 15:19
نمایش جزئیات
آفلاین
خصوصی ترین انجمن های سال ، گرد آوری شده در جایی بنام جادوگران !

کنفرانس مطبوعاتی بین المللی طرفداران جامعه خصوصی

هری پاتر : ما بعد از روزها بحث و مشورت در انجمن مدیران ، تصمیم گرفتیم تا در راستای خصوصی ماندن یکسری از موارد ، انجمن های خصوصی تاسیس کنیم تا به اعضا آزادی های بیشتری اختصاص بدیم !

پرفسور کوییرل : همونطور که عله گفتن ، ما استاندارد هایی رو در نظر گرفتیم برای این انجمن ها ! آی پی ها شدیدا چک میشن و اینکه اعضایی که ده سال هست لاگین نکردند هم از گروه حذف میشن !

بارون خون آلود : البته ، این موارد اهمیت زیادی نداره ، چیزی که باعث میشه اطلاعات این انجمن ها کاملا محرمانه باقی بمونه ، نظارت مکرر روزانه من بر روی اونهاست !

همهمه ای در ملت

- سوت جیغ کف ! ایول ایول ! داش عله رو ایول !

- من از اولشم میدونستم که کوییرل یه کار اساسی در این باره انجام میده !
- برو باو ! اگه نظارت روزانه بارون نبود که اصلا این انجمنا کمپلت پابلیک میشدن !

- من اینها رو تحریم میکنم ! عله ! مَردی این انجمنا رو اندازه جلسه های آلبوس خصوصی کن !

ساعتها بعد - پیام امروز

ریتا اسکیتر ، ساحره خوش رو و اندام و سردبیر پیام امروز با کمک قلم دروغگویش مینویسد : با استناد به مدارک بدست آمده پس از تحقیقات شبانه روزی فراوان ، عمومی بودن انجمن های جادوگران توسط وزارت سحر و جادو تکذیب میشود !

ضمیمه شماره 285046 پیام امروز

قلم دروغگو به شما نشان میدهد که همه انجمن های خصوصی ، خصوصی مانده اند :

انجمن خصوصی مرگخواران

مدرک : راونا راونکلاو مینویسد :
نقل قول:
همانطور که شنوندگان عزیز مستحضر هستید خادمان لرد سیاه متاستفانه همچنان در حال اضافه شدن می باشند ، یکی از این افراد که به تازگی درخواست عضویت در این باند مخوف را داده و به احتمال قوی نیز با موافقت روبه رو خواهد بود و علامت شوم تا چندی دیگر جزئی از وجود او را فرا خواهد گرفت ، آنتونین دالاهوف می باشد . خبر رسیده است که پرسی ویزلی یکی از مرگخوارهای وفادار لرد نیز که طالب کلاه وزارت می باشد خواستار تائید وی شده است.

انجمن خصوصی محفل ققنوس

مدرک : پرسی ویزلی مینویسد :
نقل قول:
در نهایت لازم میبینم ، اسامی بخش های خصوصی محفل را ذکر کنم :
- به صدا در آوردن بوق برای سران محفل
- قوانین و آموزش نحوه استفاده از مرلینگاه های محفل ققنوس
- آواز موجودات ته انفجاری
- خاطرات شکست در برابر مرگخواران
- کمپانی زردمبوهای درنده
- بزاق دهان سگ سه سر

انجمن خصوصی گریفیندور

مدرک : دنیس در تالار خصوصی مینویسد :
نقل قول:
هوووم ، شنیدم که تو پرسی این ایده زنگ انشا رو کپی کردی تو گریف !

انجمن خصوصی هافلپاف

مدرک : پرسی ویزلی مینویسد :
نقل قول:
اسامی بخش های هافلپاف !

انجمن خصوصی راونکلاو :

مدرک : بارتی کراوچ در چت باکس مینویسد :
نقل قول:
چه جالب شده این بحثای کنار شومینه !

انجمن خصوصی اسلیترین :
روبیوس هاگرید در چت باکس مینویسد :
نقل قول:
این سوژه حفره حشرات چی بود ؟

با تشکر
سایت خصوصی جادوگران

10 از 10!
امتیازت به لیست امتیاز های مجله اضافه شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1387/3/27 15:23:49
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1387/3/27 16:07:04
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: دوشنبه 27 خرداد 1387 14:35
نمایش جزئیات
آفلاین
اعلام امتیازات مجله شایعه سازی

طبق گزارش یکی از خبرنگاران ما ، سردبیران مجله شایعه سازی امتیازات خبرنگاران جوان را به شرح زیر اعلام کردند:
آلبوس دامبلدور : 0
بلیز زابینی : 0
سیریوس بلک : 0.5
جسیکا پاتر 0.5
اینیگو ایماگو : 500
چارلی ویزلی : 300
جیمز هری پاتر : 350
امتیازات دیگر افراد به دلیل منفی بودن چاپ نشد!به نفرات اول تا سوم که به طور اتفاقی! ناظرین دهکده هاگزمید هستند بلیت سفر به دور دنیا همراه با اقامت در هتل های جادویی 8 ستاره داده شد!

خوب،علام امتیازات واقعی تا به امروز!
هیپزیبا اسمیت ( بلاتریکس لسترنج فعلی) :24
جیمی پیکس : 10.5
بلیز زابینی : 10
پرسی ویزلی : 10
نیکلاس فلامل : 8
دابی(گلگومات فعلی) :7.5
هدویگ:7
هوگو ویزلی :7
گابریل دلاکور : 6.5
آماندا لانگ باتم : 3
به کمک جیمز هری عزیز رنکی برای بهترین خبرنگار مجله شایعه سازی در نظر گرفته شده که با توجه به امتیازات خبرنگاران تا 5 تیر ماه ،به بهترین خبرنگار داده میشود!(یعنی امتیاز ها با توجه به پست های شما تا 5 تیرماه تغییر می کند)
با تشکر چارلی ویزلی
پینوشت:این لیست تا اطلاع ثانوی به روز می شود!

چند روز
شکم بزرگی از در وارد شده و چند ثانیه بعد مردی درشت هیکل به دنبال آن شکم داخل اتاق می آید! و هوار میزند:
توی مجله شایعه سازی خبر واقعی چاپ می کنی؟!اخراجی!وسایلت رو جمع کن!(در حالی که تمام وسایل را پرتاب می کند!)این بچه اژدهات!اینم یویو مسخره خواهرزاده ات!برو بیرون!اخراج!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1387/3/27 16:12:43
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1387/4/3 8:53:26
دلم تنگ شده برات
چون نیستی اینجا برام
من فرشته ی قصه گو تو بودی تو شبام

ارسال شده در: شنبه 25 خرداد 1387 20:52
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس سوروس پاتر : من پایم را در کفش دیگران فرو نمی کنم چون بابام برام کفش خریده

امروز صبح در حالی که آلبوس یورورس پاتر بعد از اجلاس وزرای جادو دنیا به شهر لندن برگشت ما گزارشگر خود(محمد نجفی زاده)برای گزارشی پیش این وزیر عالی رتبه فرستادیم .
- آقای وزیر سلام
- سلام
- حالتون خوبه
- ممنون
- ما خدمتتون رسیدیم تا سوالاتی رو ازتون بپرسیم
- بفرمایید
- درسته که قراره بر ضد شما کودتایی انجام بشه ؟
- آره ، نه ،نه قرار بود ولی یکی از دوستای نزدیکم خبر رو به گوشم رسوند .
- درسته که میگن عامل اصلی کودتا بارتی کرواچ بود ؟
- آره درسته
- درسته که میگن شما از وقتی کا وزیر شدید سالیانه دوازده ملیون دلار از بودجه ی دولت رو به محفل ققنوس اختصاص می دهید و برای ولدرموت چیزی نمی گذارید یا نمی دهید ؟
- بله ، کاملاً درسته و من همین جا اعلام می کنم که به کوری چشم لردی و رفقا این بود جه را یک برابر و نیم می کنم .
- حالا چرا یک برابر و نیم ؟
- خوشم میاد
- درسته که میگن شما از وقتی که وزیر شدید در کار کل سایت دخالت می کنید و مزاحم مدیران و ناظران می شوید ؟
- من نفهمیدم
- از بس نفهمی می گم درسته که پات رو توی کفش دیگران می کنی ؟
- نخیر کاملاً قلت هسش ، چون من هیچ وقت این کار رو نمی کنم و برای این حرفم دلیل محکمی دارم .
می شه دلیلتونو بگید ؟
- ببینید من پایم رو تو کفش دیگران نمی کنم چون بابام برام کفش خریده ولی خب خیلی ها می کنند .
- مثلآً؟
- مثلاً همین گلگومات پای غول رو داره (چون یه غوله) بعد میاد پاش رو می کنه تو کفش من و تو کارام دخالت می کنه .
- برنامه ی خاصی برای دولت جدیدتون دراید؟
- برنامه های زیادی دارم ولی حتماً باید بگم
- یکیشو می گم . می خوام خانه ی ریدل رو بکوبم جاش برج مالدینی با پرچمی که عکس خودم آرمش است درست کنم .
- شنیدیم که قراره با امریکا بجنگید .
- خیر سخنی نداری با کسی ؟
- چرا به ولدرموت : خانه ریدل رو می کوبم
- خیلی ممنون از مصاحبه ی خوبتون
- خواهش حالا بیا برو گمشو

معلوم بود خیلی با عجله پستت رو نوشتی،غلط املایی و تایپی زیاد داشتی که فقط با چند بار خوندن پست برطرف میشه خط چهارم از آخر اصلا یادت رفته بری خط بعد! فضاسازی خوبی هم نداشت.درسته که گزارش گفتگو هست اما باید یه توضیحی از حالت چهره وزیر یا گزارشگر و چیز های دیگه اونا بدی!اگه بیشتر کار میکردی سوژ] جالبی دستت بود!
3.5 از 10

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1387/3/26 15:55:56
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟