تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[single]] مغازه ورزشی کوییدیچ
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/06/12
آخرین ورود: یکشنبه 20 مرداد 1387 16:16
از: فضا
پستها:
402

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

بابا رضا خالی بندی هم حدی داره اقلا بگو 200 آخه ببینم مهندس 1000 کیلومتر در ساعت یه کم خودت فکر کنی می بنی که جادوگره احتمالا تو اون سرعت چیزی ازش باقی نمی مونه حالا گذشته از این که احتمالا منجمد بشه! اصولا کره ای ها خالی بندن باور نکنین
در ضمن طرح پاک جارو با شکست روبه رو شد متاسفانه دووم نیاورد یعنی کشش نداره خلاصه من فعلا با اژدها اینور اونور می رم فعلا یه سر برم کافه تا بعدا جمیعا خدافظ
در ضمن طرح پاک جارو با شکست روبه رو شد متاسفانه دووم نیاورد یعنی کشش نداره خلاصه من فعلا با اژدها اینور اونور می رم فعلا یه سر برم کافه تا بعدا جمیعا خدافظ
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
آقایون لطفا این قد خالی نبندین واسه هم!بعدشم اینایی که میگید،در 3 ثانیه سرعتش به 100 میرسه بعد دوباره در 10 ثانیه به 1000،میشه لطفا دیمانسیونش رو هم بگید؟!
در 10 ثانیه به 1000 چی بر چی میرسه؟!این خیلی مهمه!
بعد اون جارویی که قراره با سرعت 300/1 سرعت نور حرکت کنه،خیلی جالبه!!!اون طرفی که روش نشسته قیافش!با اون شتابی که بهش وارد میشه!
در 10 ثانیه به 1000 چی بر چی میرسه؟!این خیلی مهمه!
بعد اون جارویی که قراره با سرعت 300/1 سرعت نور حرکت کنه،خیلی جالبه!!!اون طرفی که روش نشسته قیافش!با اون شتابی که بهش وارد میشه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
مرلين جان ، كره اي ها دارن ولي منظور شما كره جنوبي بود مگه نه ؟
(منظورم كره شمالي بود كه اونم فقط جارو صادر مي كنه ليگ نداره)
اين جارويي كه من گفتم مدل XM183 است كه نسخه اوليه اش 5 روز پيش اومد .
ولي از نظر قيمت حق باشماست . ولي اين جارويي كه شما مي گين فقط 300/1 سرعت نورو داره ؟؟؟؟؟
(منم مي خوام
)
مرلین کبیر نوشت
يه وقت ناراحت نشيا، چون اصلا كرهاي ها تو كشورشون كوييديچ ندارن.احتمالا بازار مشتركه.در ضمن ايين دسته جارويي كه ميگم در 3 ثانيه سرعتش به 100 ميرسه در 10 ثانيه سرعتش شده 10000 .البته اگر شخص سوار شونده بخواد سرعتش زياد بشه.خلاصه شتابش خيلي توووووپه. همش 515 گاليونه .فوقالعاده ارزونه.
مرلين جان ، كره اي ها دارن ولي منظور شما كره جنوبي بود مگه نه ؟
(منظورم كره شمالي بود كه اونم فقط جارو صادر مي كنه ليگ نداره)
اين جارويي كه من گفتم مدل XM183 است كه نسخه اوليه اش 5 روز پيش اومد .
ولي از نظر قيمت حق باشماست . ولي اين جارويي كه شما مي گين فقط 300/1 سرعت نورو داره ؟؟؟؟؟
(منم مي خوام
)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
!
جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

يه وقت ناراحت نشيا، چون اصلا كرهاي ها تو كشورشون كوييديچ ندارن.احتمالا بازار مشتركه.در ضمن ايين دسته جارويي كه ميگم در 3 ثانيه سرعتش به 100 ميرسه در 10 ثانيه سرعتش شده 10000 .البته اگر شخص سوار شونده بخواد سرعتش زياد بشه.خلاصه شتابش خيلي توووووپه. همش 515 گاليونه .فوقالعاده ارزونه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
شغل
شهردار لندن، مترجم دیوان جادوگران

جاروهاي ژاپني ايبرگ 2 ماهه كه رسيده به مغازه من.ولي الان جديدترين مدلشو آوردم به اسم چاوسين 42 سرعتش در عرض 3 ثانيه از 0 به 100 ميرسه ترمز اي بي اس و خلاصه انواع امكانات ديجيتالي تمام اتو ماتيك. باقلوا.اگر هم مايه تيله نداري بصورت اقساط 10 ماهه هم بفروش ميره.
پيش قسط 15 گاليون و بعد به مدت ده ماه ماهي 50 گاليون درمياد. يادتون باشه اين جارو با ارزانترين قيمت ممكن در اين مغازه بفروش ميره.
پيش قسط 15 گاليون و بعد به مدت ده ماه ماهي 50 گاليون درمياد. يادتون باشه اين جارو با ارزانترين قيمت ممكن در اين مغازه بفروش ميره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج