شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
خب اولین جوکو خودم میگم یه روز استادای هاگوارتز میرن کوهنوردی توی راه کویئیریل مدام میگفته چ چ چ چ چ چ چ چ کسی بهش توجه نمیکنه وقتی میرسن به قله کویئیریل میگه چ چ چ چادرررو ججا گذاشتیم همه برمیگردند وقتی پایین می اومدن هی میگه ش ش ش کسی توجه نمیکنه وقتی میرسن پایین میگه شششوخخی کککرددم
دکتری دیوار به دیوار یکی از مریض های پردردسرش زندگی می کرد. مریض نصفه شب می امد زنگ می زدومی گفت :اقای دکتر!می شود لطفا یک قرص سردرد به من بدهید؟"یاصبح زود می امد و فریاد می زد :"اقای دکتر دارم از درد می میرم.می شود قرص معده به من بدهید؟" گذشت وگذشت تا اینکه بیمار مرد .چندروز بعد دکتر هم مردواورا تصادفی کنار قبر مریض دفن کردند. نصف شب دکتر صدای مریض را شنید که از دیوار بغلی می گفت:"اقای دکــــتر!قرص ضد کرم دارید؟!"
اومده تو اتاق ،قابِ عکسِ رو دیوار و دیده میگه : وای داداشتــــــــــــه؟؟؟ میگم: آره میگه : عکسشـــــــــــــه؟؟؟ میگم پـــَــ نَ پـــَـــ خودشه ، گذاشتمش رو دیوار با دمپایی کوبیدم رو صورتش،چسبیده به دیوار!!!
داریم بازیه بارسا و رئالو نیگا میکنیم دوستم پای تلویزیون خوابش برده بود مسی که گل رو زد همه پریدن تو هوا و خوشحالی کردن یه دفعه دوستم از خواب پریدو گفت چرا خوشحالین؟گل شد؟ گفتم پَــ نَ پَــــ ،خرمشهر آزاد شد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
دوستم تو خونه خوابیده بود داداشم از راه اومده میگه خوابه؟ میگم پَـــ نَ پَـــ رفته رو اسکرین سیور لگد بزنی روشن میشه!!!!
آب خونه قطع شده بود. بعد که وصل شد یه آب زرد از شیر میومد. می پرسه زنگ لوله هاست؟ پــــَ نه پــــــَ سازمان آب واسه عذرخواهی اولش آب پرتقال می فرسته..!
تو اتاق عمل نوزاد تازه به دنیا اومده به دستیار میگم چاقو رو بده میگه میخوای بند نافو ببری؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام رقص چاقو کنم از مامان بچه شاباش بگیرم!!
با دوستم رفتیم باغ وحش،جلوی قفسِ شیر وایسادیم. دوستم میگه:شیرِ؟ میگم:پَــــ نَ پَــــ... گربه اس باباش مرده ریش گذاشته!!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
مامانه یارو برای خودش آب کدو حلوایی ریخته بود داشت میومد بشینه ... گفتم برای منم میریزی؟ گفت آب کدو حلوایی ؟؟ پَ نه پَ دیدم قر تو کمرت فراوونه نمیدونی کجا بریزی گفتم همینجا.