چو چانگ نوشت
جواب به هري:
كلمه ماگل يا چيزي نزديك به اون يكي از مواد مخدره اينو خود رولينگ گفته
در مورد فشفشه بايد بگم كه فشفشفه در فارسي خودمون به معني جسمي كه مي سوزه و از بين ميره و تا روشنش نكني نميسوزه فشفشه اي كه ويدا براي كسي كه در خانواده جادوگري بزرگ شده ولي جادو بلد نيست به كار برده شده از اين نظر شبيه همن فشفشه يا تردست تا جادو ياد نگرفته نميتونه جادوگر باشه و فشفشه اي كه ميسوزه هم تا روشنش نكني نميسوزه
و اما ورم تيل:كلمه دم كرم كه معادل درسه ولي كمي غير عاطفي بي احساس در حالي كه ميشه گفت ويدا كلمه دم باريك رو براي اينكه پتي گرو از بين شاخه هاي درخت رد ميشد و خودش رو به تنه اون ميرسوند به كار برده باشه
و يه چيزي هم بگم در مورد لولوخورخوره:خود ويدا گفته چرا اين كلمه رو انتخاب كرده.لولوخورخوره چيزيه كه براي ترسوندن بچه ها كلمه اختراعي پدر و مادرهاست .لولوخور خوره كتاب هم تا كسي رو ميبينه خودشو به شكل چيزي كه اون شخص ازش ميترسه درمياره
چشم باباقوري:من در اين مورد نظري ندارم اما فكر ميكنم چون چشم قورباغه هم مثل چشم مودي درشت و گرد هست اين معادل انتخاب شده باشه در ضمن انگليسيش هم ميشه : mad eye moody
ببخشید برای این که ماگل رو رولینگ از مواد مخدر گرفته مدرک بیارید تمام مصاحبه های رولینگ رو من نگاهی انداختم مطمانم همچین چیزی نیست و کلمه ماگل اختراعیه
در مورد فشفشه فقط سفسطه کردی یعنی چی به کسی بگی فشفشه یاد ترقه بازی میافته نه این معناهای دور از ذهن که تو بافتی تا به منظورت برسی
در مورد دم کرم و کلا اینکه اینا برای ما جا افتاده و به اصطلاح غلط مصطلح شده من اولشم گفتم اینجا دنبال درست ها هستیم وگرنه اینکه کی از کدوم خوشش میاد به خودش مربوطه
در مورد باباقوری چوی عزیز لطفا معنی این کلمه رو در لغت نامه دهخدا نگاه کن به معنی چشمیه که مشکل داره و نمیتونه درست ببینه و درست بر خلاف چشم مودیه البته خانم اسلامیه هم نگاهی به لغت نامه دهخدا بکنه خوبه
ربطی به قور قور نداره باب
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

بهترين بازيکن کوييديچی که تا حالا هاگوارتز به خودش ديده