سلام و اينا!!
منم حرف بليز رو كاملا تاييد ميكنم علاوه بر ابهام سوژه نظرم اينه كه كوئيديچ نيز هيچ ربطي به جام اتش نداره اگه دست نويسنده رو براي توصيف مرحله اول باز ميذاشتيد خيلي بهتر بود!!
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
38 کاربر(ها) آنلاین هستند (28 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
37
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
3 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/08/04
آخرین ورود: یکشنبه 20 آبان 1403 09:08
از: یخچال خانه ریدل
پستها:
1709

سلام ... یک مسئله ای بود گفتم بد نیست روشن بشه.
نقل قول:
در این جمله بالا کمی ابهام وجود داره. من وقتی این قسمت رو خوندم تا پست بزنم به فعل جمله یعنی سفر میکنن توجه کردم در این جمله اینجوری به نظر میاد که ما نباید خود بازی کوییدیچ رو توصیف کنیم بلکه باید مقدماتشو و خود سفر رو توصیف کنیم ...
به عبارتی اگر قرار بود ما خود کوییدیچم مینوشتیم باید بعد از جمله بالا یک جمله دیگم میومد تا منظور زننده پست مشخص شه اما شما اگر دقت کنید در اینجا فعل جمله بر آینده اطلاق دارد و آینده ای که ما باید توصیفش کنیم خود سفر هست اما اگر قرار بود خود بازی کوییدیچم توصیف کنیم قطعا جملمون نیازمند فعلی بود که بر آینده دورتر از فعل سفر میکنن اطلاق بشه که نشون بده ما خود بازی کوییدیچ که مسلما بعد از واقعه سفر کردن روی میده رو باید توصیف کنیم.
برای همین فکر کردم در این مرحله فقط باید جریان سفر و امکانات مدرسه رو توضیح داد ولی حالا من میبینم زننده دو پست بعد از من به کوییدیچم اشاره کردن. کوییدیچی که خودتونم میدونید ما یک انجمن جداگانه براش داریم و یه بارم تو هاگوارتز پست کوییدیچ میزنیم و کلا کوییدیچ ربطی به جام آتش نداره و اگر هدف نوشتن کوییدیچ بود دیگه احتیاجی به مسابقه جام آتش نبود و کلا من ربطی بین کوییدیچ و جا آتش نمیبینم و فکر میکنم همین طرز فکر من در مورد کوییدیچ باعث شده که من زیاد به مسائل کوییدیچی پست استرجس توجه نکنم.
بخصوص اینکه اگر اول پست یک نفر ابهام داشته باشه مسلما توضیحات دیگه نمیتونه اون ابهامو از بین ببره چون خواننده بقیه توضیحات و دلایل اون پست رو سعی میکنه به جمله اول تطبیق بده تا متوجه پست بشه.
خلاصه اگر امکانش هست این موضوع رو روشن کنید یا اگر میبینید اشتباهی شده بی زحمت زودتر به داورا یه ندای چیزی بدین.
نقل قول:
سوژه : تیم منتخب
توضیح : اعضای جام آتش برای برگزاری مسابقه ی کوییدیچ به مدرسه دور مشترانگ سفر میکنن !
در این جمله بالا کمی ابهام وجود داره. من وقتی این قسمت رو خوندم تا پست بزنم به فعل جمله یعنی سفر میکنن توجه کردم در این جمله اینجوری به نظر میاد که ما نباید خود بازی کوییدیچ رو توصیف کنیم بلکه باید مقدماتشو و خود سفر رو توصیف کنیم ...
به عبارتی اگر قرار بود ما خود کوییدیچم مینوشتیم باید بعد از جمله بالا یک جمله دیگم میومد تا منظور زننده پست مشخص شه اما شما اگر دقت کنید در اینجا فعل جمله بر آینده اطلاق دارد و آینده ای که ما باید توصیفش کنیم خود سفر هست اما اگر قرار بود خود بازی کوییدیچم توصیف کنیم قطعا جملمون نیازمند فعلی بود که بر آینده دورتر از فعل سفر میکنن اطلاق بشه که نشون بده ما خود بازی کوییدیچ که مسلما بعد از واقعه سفر کردن روی میده رو باید توصیف کنیم.
برای همین فکر کردم در این مرحله فقط باید جریان سفر و امکانات مدرسه رو توضیح داد ولی حالا من میبینم زننده دو پست بعد از من به کوییدیچم اشاره کردن. کوییدیچی که خودتونم میدونید ما یک انجمن جداگانه براش داریم و یه بارم تو هاگوارتز پست کوییدیچ میزنیم و کلا کوییدیچ ربطی به جام آتش نداره و اگر هدف نوشتن کوییدیچ بود دیگه احتیاجی به مسابقه جام آتش نبود و کلا من ربطی بین کوییدیچ و جا آتش نمیبینم و فکر میکنم همین طرز فکر من در مورد کوییدیچ باعث شده که من زیاد به مسائل کوییدیچی پست استرجس توجه نکنم.
بخصوص اینکه اگر اول پست یک نفر ابهام داشته باشه مسلما توضیحات دیگه نمیتونه اون ابهامو از بین ببره چون خواننده بقیه توضیحات و دلایل اون پست رو سعی میکنه به جمله اول تطبیق بده تا متوجه پست بشه.
خلاصه اگر امکانش هست این موضوع رو روشن کنید یا اگر میبینید اشتباهی شده بی زحمت زودتر به داورا یه ندای چیزی بدین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/06
آخرین ورود: چهارشنبه 3 مهر 1392 21:47
از: هافلپاف
پستها:
809

جزئیات کاربر

سلام مديريت محترم
افراد شركت كننده از تالار اسليترين در مسابقه جام آتش هاگوارتز را معرفي مي كنم:
سوروس اسنيپ
بليز زابيني
لرد ولدمورت
داور: مورگان الكتو
با تشكر از مديريت محترم
افراد شركت كننده از تالار اسليترين در مسابقه جام آتش هاگوارتز را معرفي مي كنم:
سوروس اسنيپ
بليز زابيني
لرد ولدمورت
داور: مورگان الكتو
با تشكر از مديريت محترم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
لیست شرکت کنندگان گروه گریفیندور در جام آتش:
1- تد ریموس لوپین
2- لارتن کرپسلی
3- گلگومات
داور: پرسی ویزلی
پ.ن: با توجه به اینکه تا این لحظه هیچ گروهی اقدام به ثبت نام نکرده در صورت تمدید وقت ثبت نام، گریفیندور در ویرایش و تغییر لیست ثبت نامی آزاد خواهد بود.
1- تد ریموس لوپین
2- لارتن کرپسلی
3- گلگومات
داور: پرسی ویزلی
پ.ن: با توجه به اینکه تا این لحظه هیچ گروهی اقدام به ثبت نام نکرده در صورت تمدید وقت ثبت نام، گریفیندور در ویرایش و تغییر لیست ثبت نامی آزاد خواهد بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لیلی اوانز در 1387/1/13 11:56:28
لیلی هم طوری به نظر می رسید که انگار دوباره تنبلی را کنار گذاشته! البته همه فهمیده بودند که لیلی گاهی اینطوری می شود، ولی می دانستند که زود خوب می شود و به همان تنبلی گذشته باز می گردد! به هر حال باعث شده بود همه یک تکانی بخورند! بعضی ها هم به او تهمت اعتیاد به آبنبات چوبی را می زدند، ولی همیشه آن را تکذیب می کرد!
لارتن کرپسلی، بالاتر از توهم، (جادوگران: سنه ی یکهزار و سیصدو هشتاد و شش) ، 70
لارتن کرپسلی، بالاتر از توهم، (جادوگران: سنه ی یکهزار و سیصدو هشتاد و شش) ، 70
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 04:35
از: بالای سر جسد ولدی!
پستها:
993

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
هوووم ، گویا قرار بود امتیاز معجون سازی من هم داده بشه که به لطف استاد اکتیو معجون سازی نشد !
* امتیاز اون پست انقدر ارزش نداشت که چند بار مطرح بشه ، فقط برای این بود که بگم استاد معجون سازی وری فعاله !
ممنون !
اگر تو نتيجه قهرماني يا دانش آموز نمونه شدنت تاثير زيادي داشت حتما خودم رسيدگي ميكردم..ولي بازرس و معلم اون درس تو اين به بخش خوب عمل نكرد ولي نميشه زحماتشون رو ناديده گرفت!
ممنون از رسیدگیت ، مهم نیست ، موفق باشی
هوووم ، گویا قرار بود امتیاز معجون سازی من هم داده بشه که به لطف استاد اکتیو معجون سازی نشد !
* امتیاز اون پست انقدر ارزش نداشت که چند بار مطرح بشه ، فقط برای این بود که بگم استاد معجون سازی وری فعاله !
ممنون !
اگر تو نتيجه قهرماني يا دانش آموز نمونه شدنت تاثير زيادي داشت حتما خودم رسيدگي ميكردم..ولي بازرس و معلم اون درس تو اين به بخش خوب عمل نكرد ولي نميشه زحماتشون رو ناديده گرفت!
ممنون از رسیدگیت ، مهم نیست ، موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/12/23 18:16:43
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/23 21:59:09
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/12/23 21:59:09
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

به بارتي:
من منظورم فعالترين عضو اون تاپيك و همچنين فعالترين عضو تاپيك حياط هاگوارتز بود و موضوع كيفيت هم مطرح بود.
يه پست شما تو اون تاپيك مطرح كننده فعاليت يا كيفيت نيست پس امتيازي بهتون تعلق نميگيره!
ممنون!
من منظورم فعالترين عضو اون تاپيك و همچنين فعالترين عضو تاپيك حياط هاگوارتز بود و موضوع كيفيت هم مطرح بود.
يه پست شما تو اون تاپيك مطرح كننده فعاليت يا كيفيت نيست پس امتيازي بهتون تعلق نميگيره!
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

ایگور تو کارنامه اسم من نوشته رز زلز! درستش رز زلره! ر نه ز!
به بارتی: نگفت به این زودی؟
درست شد!موفق باشي!
به بارتی: نگفت به این زودی؟
درست شد!موفق باشي!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]IGΘЯ[/en] در 1386/12/23 18:15:51
جزئیات کاربر
آخرین ورود: یکشنبه 5 آبان 1392 21:32
از: مرلینگاه شوری خانه ریدل
پستها:
1540

به مدیریت :
مدیریت محترم خودتون گفتین که به یک یا چند نفر از بهترین افرادی که در تاپیک دفترچه خاطرات پست بزنند امتیاز می دهید .
من یه پست زدم ولی شما هیچ امتیازی به من نداده اید !
مدیریت محترم خودتون گفتین که به یک یا چند نفر از بهترین افرادی که در تاپیک دفترچه خاطرات پست بزنند امتیاز می دهید .
من یه پست زدم ولی شما هیچ امتیازی به من نداده اید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج