جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  101 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  113 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  243 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  158 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  190 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اختلاف گاه تیم ها
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1386 22:45
نمایش جزئیات
آفلاین
در همین راستا یه چیزی بگم دور همی بخندیم.بنده داشتم دنبال وبلاگ چیورون میگشتم،به وبلاگ پاورداس رسیدم.بعدش اثری از چیورون نیافتم

کلی فسفر سوزوندم و به این نتیجه رسیدم که برم دنبال وبلاگ پاورداس بگردم شاید به وبلاگ چیورون برسم.و اینگونه بودی که رسیدم

نقل قول:
همونطور كه خودت هم مي دوني تيم ما تا به حال موفق ترين و ضمناً بي حاشيه ترين تيم فصل بوده.
ما نه با كل كل هاي چت باكس كاري داشتيم، نه توي اختلاف گاه با بقيه كل انداختيم و نه دفتر نظارت انجمن رو تركونديم... هدف ما لذت بردن از رول بوده كه تا اينجاش هم كاملاً موفق عمل كرديم.

این به سلیقه ی اعضا برمیگرده.شاید من و اسکی دوست داشته باشیم بزنیم توی سرو و کله ی هم و شاد باشیم
شاید در جایی به نظر برسه که کل کل میتونه باعث زیبایی بیشتر و هیجان بیشتر و لذت بیشتر بشه
مطمئنم اگر کل کل های اول لیگ نبود،هیچ کدوم از تیم ها انقدر روی پستهاشون حساس نمیشدند که بروند و وبلاگ خصوصی بزنند.
اصلا جو کوییدیچ مثل جو فوتبال خودمون میمونه.بدون حاشیه حال نمیده
لذت بردن از نظر من،کل کل و حاشیه رو در کنار خودش داره(این مورد فقط برای کوییدیچ صادقه)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://www.jadoogaran.org//images/pictures/ketabe-Rael.zip]الوهیم مرا به
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1386 15:45
نمایش جزئیات
آفلاین
ماااااااااااا!جدا موضوع بحث اینه؟بابا بیخیال!

حالا ما اومدیم دور هم باشیم یه کم بخندیم!هر چی هم گفتیم جنبه ی خنده داشت!واقعا شما اینطوری فکر کردید؟

آخه وبلاگ شما به چه درد ما می خوره؟می خوایم پستاتونو بدزدیم خودمون بزنیمشون؟مگه اسکلیم؟

هک کردنش هم دیگه خودتون باید می فهمیدید شوخی بود.خداییش دیگه خیلی ضایعست این جور وبلاگا رو هک کنه!

ما هم هیچوقت با کسی مشکلی نداریم.من خودم شخصا سعی می کنم با همه ی اعضای سایت صمیمی باشن حتی اگه رقیبم باشن.

امیداورم دیگه از این سوء تفاهمای عجیب غریب نشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=336600][font=Arial]ما همگی اعتقاد داریم که باید خدا را کشف کرد.دریغا که نمی دانیم هم چنان که در انتظار او به سر می بریم ، به کدام درگاه
اختلاف گاه تیم ها
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1386 15:10
نمایش جزئیات
آفلاین
خدمت مادربزرگم لیلی اونز سلام عرض میکنم!

واالله ما یه دو سه سالی میشه با شناسه های زاخی و آلبوس و اسکی تو سایت هستیم دیگه سنمونو خودت حدس بزن از دستم در رفته!(لینک شناسه هام تو ویژگی های فردیم هست!...یه دو سه هزارتایی پست داریم تو سایت!...میشه سه درصد از کل پستای سایت!...منظورم اینه که ما بودیم خیلی وقته شما مارو ندیدی و اینا!...از جوونی تا الان بودیم و هستیم خدمتتون!)

بعدشم کل متنت یه جواب بیشتر نداره:

برو تو Google سرچ کن "چیورون" ببین چی میاره تو صفحه ی اول و دومش!
خواستی اسم تیمای دیگه رو هم سرچ کن...سایت تیم جومالی یونایتد رو هم گیزر میاری مث آب خوردنه!

بعدشم من شما رو اینجا اسکل کردم شما اومدی جواب منو میدی؟!...من این حرفارو زدم که یه کم با هم تیمی هام بخندم چون ما خودمون ته وبلاگ و وبلاگ بازی و این حرفاییم!...برای اینکه بهتر متوجه بشی میتونی یه سرچ بکنی تو Google "پاورداس" وبلاگ رسمی تیممون رو تو همون صفحه ی اول ببینی...از قصد واردش کردم که راحتم بشه پیداش کرد!(کلا منظورم اینه که خیلی همه اسکلن!)(نکته قابل توجه: به قول ققِ بزرگ، اسکل پرنده ایست.......!!)

داستانشم اینه که: من و کورن در یک روز کاملا بهاری داشتیم در میخانه ی مسنجر میچتیدیم که کورن به من گفت "اسکی جون!...این وبلاگ مارو که الان همه پیدا میکنن!"...گفتم "خیالی نیست داش، ما رو کار میکنیم!"

بعد ما همین شکلی کنجکاو شدیم ببینیم وقتی وبلاگ ما تو سرچ گوگل همون صفحه ی اوله و اینا وبلاگ بقیه هم پیدا میکنه یا نه؟...که سرچ کردیم و دیدیم همون اول مولا هست!...بعدشم اومدیم تو و دیدیم شما 13 تا پست آماده کردید(نکته: علاف نیستیم که بشینیم 13 تا پستو بخونیم!...دیدم هشت تا پست قبلش آماده کردین پنج تا همش بعدش...هشت به علاوه ی پنج میشه چند مامان بزرگ؟!)

بعدشم حسابی خندیدیم با کورن و هر چی حساب کردیم دیدیم 13 تا پستو چهار نفر نمیتونن بزنن!...بعدشم من به کورن جون گفتم که "بیا بریم تو وبلاگشون کامنت بزاریم کرم بریزیم حال میده!"(به همین حالت!)...اونم گفت باشه تو کامنت بزار منم میزارم!

مگه بده کامنت گذاشتن!؟...ملت از خداشونه من براشون کامنت بزارم!...خیلی هم خنده بود کلی با کورن گفتیم خندیدیم!.....مخصوصا سر آدرس وبلاگ!...روماتیسم و اینا!

اصلا من موندم شما چی داری میگی!؟...ولم کن بابا!

بعدشم اینکه مثلا تهدید بود واقعا اونی که من گفتم!؟....یعنی شما پستاتونو سیو ندارین!؟...اسکلین مگه!؟
دارین دیگه!...پس تهدید بود این مثلا؟!...همین شکلی گفتم دور هم باشیم!...مثل همون کنفرانسی که چند شب پیش با بچه های چیورون داشتیم یه کم خندیدیم!

همین دیگه...فعلا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/7/17 15:11:31
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/7/17 15:17:18
ویرایش شده توسط اسکاور در 1386/7/17 15:18:56
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: سه‌شنبه 17 مهر 1386 02:12
نمایش جزئیات
آفلاین

قبل از هر چيز يه سؤال علمي از آقاي اسكاور داشتم! مي خواستم بپرسم ايشون چند سالشونه؟!

ببين پسرم! شخصاً تمايل نداشتم بحث اينجا مطرح بشه اما عمل كاپيتانمون رو هم نفي نمي كنم و كاملاً بهش حق مي دم.
البته به عقيده ي من كار شما بيشتر از اينكه ناجوانمردانه باشه بچه گانه و مضحكه!
من تصورم بر اين بود كه قراره با يكي از معروف ترين و قدرتمند ترين تيم هاي ليگ بازي كنيم و به خاطر اين مسئله خوشحال بودم، اما واقعا برام جالب بود كه بازيكنان اين تيم مثلاً خفن (!) انقد بيكار باشن كه بشينن سيستماي ارائه دهنده ي وبلاگو براي پيدا كردن يه رد و نشونه از تيم ما زير و رو كنن!
رسماً نا اميد شدم ازتون اسكاور جون...

خب در مورد سيستم امنيتي و اينا پرسيده بودي. البته وبلاگ ما اونجوري كه مي گي هم تابلو نبود و فكر مي كنم براي پيدا كردنش مشقت زيادي رو متحمل شدي () اما همونطور كه خودتم تأكيد كردي ما تلاش خاصي براي مخفي كردن اون وبلاگ نداشتيم دليلشم خيلي واضح و مشخصه اما اگه شما متوجه نشدي من مي تونم برات توضيح بدم:

- اسكاور جون مسئله اينجاست كه سوژه رو مي شه دزديد اما خلاقيت و استعداد رو نه!

به همين خاطر هم ما هيچ نياز غير معمولي نسبت به مخفي كردن وبلاگ نداشتيم.

البته اين اشتياق شما براي خوندن پست هاي ما خيلي براي من جالب بود و فكر نمي كردم تا اين حد نسبت به بازيي كه پيش رو داريم حساسيت و استرس داشته باشيد.

در مورد تعداد پست ها هم ممنون از راهنماييت مطمئناً ما هم مي دونيم چند تا پست بايد بزنيم و نيازي نيست شما انقد حرص بخوري ()

يه تهديد جالب هم در مورد هك كردن وبلاگ داشتي كه واقعاً منو شگفت زده كرد! فكر مي كنم شما داري اينجا حروم مي شي و بد نيست خودتو به سازمان سيا، القاعده و ... معرفي كني تا از استعدادات بهره مند بشن.

عزيز من مگه مي خواستيم هسته ي اتم بشكافيم كه انقدر دم از امنيت مي زني؟() شما هر موقع دوست داشتي برو وبلاگو هك كن ما از همه ي پستامون بك آپ داريم البته اگه بخوايم اون پستا رو ارسال كنيم .... آخ ببخشيد نبايد اينو مي گفتم چون ممكنه همه ي وقت آخر هفته تو براي كشف يه وبلاگ ديگه از ما حروم كني و خداي نكرده مريض شي!

در مورد بقيه ي حرفاتم چيزي نمي گم چون انقدر سطحي و خنده دار بودن كه نيازي به پاسخ دادن بهشون نيست.

در كل اين عمل جالب شما يه روحيه ي مضائف رو براي تيم ما به همراه داشت چون اصلاً فكرشم نمي كرديم شما انقدر دچار اضطراب شده باشيد!

...

ببين اسكاور جون من قصد تمسخر يا كل كل بي مورد رو نداشتم اما دقيق تر كه فكر كني مي بيني عملي كه انجام داديد خيلي خنده دار بوده.
شما مي تونستي وبلاگ رو پيدا كني، پست هاي ما رو بخوني ومثل هر خواننده ي ديگه اي لذت ببري. اما نوشتن اون كامنت به سبكي كه خودت مي دوني كار كاملاً بچه گانه اي بود.
همونطور كه خودت هم مي دوني تيم ما تا به حال موفق ترين و ضمناً بي حاشيه ترين تيم فصل بوده.
ما نه با كل كل هاي چت باكس كاري داشتيم، نه توي اختلاف گاه با بقيه كل انداختيم و نه دفتر نظارت انجمن رو تركونديم... هدف ما لذت بردن از رول بوده كه تا اينجاش هم كاملاً موفق عمل كرديم.
به نظر من شما هم به جاي جو سازي و ايجاد تشنج از اين طريق، به همون لذت از رولي كه آخر پستت اشاره كرده بودي بپردازي خيلي بهتره.
...
..
.
ضمناً يه سري حرفها رو اينجا نقل قول كرده بودي. بد نيست بدوني كامنت هايي كه گذاشتي نكاتي داشت كه اگه اينجا مطرح بشه ممكنه بعضي چيزا رو زير سؤال ببره مثل اطمينان از... بگذريم.

اين بحث از نظر تيم ما تمومه. شما هم هر وقت خواستي مي توني به وبلاگ سر بزني و از خوندن پستهاي ما لذت ببري! هيچ مشكلي نيست.

موفق باشي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اختلاف گاه تیم ها
ارسال شده در: دوشنبه 16 مهر 1386 23:33
نمایش جزئیات
آفلاین
مگورین لجش گرفته فنگ گازش گرفته!!

الان شما با ما اختلاف داری!؟...الان شما لجت گرفته!؟...الان شما میخوای جنگ روانی درست کنی!؟

عزیز من آخه اگه بخوای جنگ منگی چیزی درست کنی که ثوثکی!...فنگ میفته به جونت گازت میگیره منم دستمال هامو میفرستم سمتت از اون طرف وزیر مردمی با مردم طرفدارش میان سراغت، آنیتا هم دو تا بندری میزنه زمین لرزه به وجود میاد، هلگا هم روح خوفیه ته جادو و ایناست، کورن هم یه عینک آفتابی میزنی دختراتون همه جیغ میزنن غش میکنن!...پس با ما درگیر نشو!!

بعدشم مگه تقصیر مائه که شما وبلاگتونو تابلو زدین تو نت بعد سیستم امنیتی هم در حد بوق!؟...ما جوانمردی داریم میکنیم که به وبلاگتون کاری نداریم هک مک نمیکنیم!...یعنی بیکار نیستیم چون اصن چه فایده ای داره!؟

بعدش ولی واقعا من این سوال برام پیش اومد که شما که چهار نفرین چه شکلی 13 تا پست میخواین واسه فینال بزنین!؟...چهار نفر نهایتا میتونه 9 تا پست بزنه اگر یکیشون هم کاپیتان باشه!...پس نتیجه همونی بود که گفتم!...به جای دو سه نفر دیگه هم میزنین!...دروغ مگه دارم میگم!؟

بعد کلا چیزی که زیاده وبلاگه برین یه دونه دیگه بسازین خب چی کارتون کنم!...میخواستین وبلاگتونو در معرض دید نسازین!...کلا این وبلاگ و اینا خیلی خزه من که اصن قبول ندارم!...مثلاً رول پلیینگ باید لحظه ای باشه سوژه ها لحظه ای باشن!...اصن دستمالام همه حالشون به هم خورد چه برسه به خودم!:

واقعا مثلا که چی حالا؟!...میرین یه جا دیگه مینویسین بعد میاین اینجا کپی میکنین!؟...خب همین جا بنویسین!...واقعا هماهنگیه این؟!...هماهنگی معنی واقعیش باید این باشه که تو اینجا پست بزنین ملت حال کنین که شماها نوشتنتون مث هم میمونه نه اینکه همه بنویسن بعد یه نفر بشینه ویرایش کنه!...خیلی مسخرست واقعا!
اصن به نظر من داور باید اینجور چیزارو در نظر بگیره...واقعا این معنیش هماهنگیه؟!

حالا لجتون نگیره!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[url=http://godfathers2.persiangig.com/hammers/Pro
ارسال شده در: دوشنبه 16 مهر 1386 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب خب! بازیکنان تیم پاورداس گویا از قدرت رول نویسی شون! نا امید شدن و سعی دارن با زدن حرفای نه چندان شایسته و در خور یک بازیکن! (ایول جو سازی ) روحیه ی ما رو تضعیف کنن! برد یا باخت مهم نیست! مهم اینه که به حق باشه! ما می دونیم داریم چه کار می کنیم! مطمئن باشید اگه تو نحوه ی پست زنی به مشکلی بر خوردیم از شما کمک می گیریم!!! در ضمن من فکر نمی کردم که یکی انقد بیکار باشه بشینه سرچ کنه ببینه ما کجا داریم چه کار می کنیم! اگه می دونستم انقد مشتاقین خودم آدرس وبلاگ رو بهتون می دادم! سیستم امنیتی هم لازم نیست! ما فقط برا هماهنگ تر شدن پستامون یه محل می خواستیم که خب پیدا شد! شما که دم از رسم جوانمردی و این حرفا می زنید باید بگم که ته جوانمردین ایول!! میان تو وبلاگ شخصی تیممون بهمون می خندین؟! (بابا جوانمرد!! ) می خواین آدرس وبلاگ رو به هم تیمی هاتون هم بدین بیان دو سه تا نظر بدن! یا مثلا تو مسنجر سند تو ال کنید! آهان اینم بگم! شما خیلی خفنید ایول و اینا!!! برید خوش باشین دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مگورین در 1386/7/16 20:21:49
؟!
ارسال شده در: جمعه 22 تیر 1386 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
برای اولین بار قصدم کل کل نیست.واقعا دوست داشتیم که حزم با وجود وقت اندک یارانش و همچنین نبود عده ای از مهره های اصلیش،در مسابقات شرکت کنه و به این راحتی ها کنار نکشه.اما متاسفانه خیلی زود کنار کشید.
زدن یک پست رول در هفته،وقت هیچ فردی رو نمیگیره.امیدوارم که باقی تیم ها سعی خودشون رو بکنند باشد که این جام زیبا تر شود.

از همین جا اعلام میکنم که جام رو بذارید کنار،داریم با جوانان سفری،میایم

و یک استراتژی دارم برای اون اسکی.برو ورزشگاه ازادی رو بخون،متوجه میشی کی سوژش از دست رفته.امضات هم که شاه جک جادوگرانه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوریس اسلاگهورن در 1386/4/22 16:25:02
[url=http://www.jadoogaran.org/modules/article/view.article.php/2115/c29]هری پاتر و شاهنامه(به دست آمده ا�
ارزشي بازي در حد اعلا !
ارسال شده در: پنجشنبه 14 تیر 1386 11:18
نمایش جزئیات
آفلاین
ادی داره راه ميره و شيرموزي رو كه تو دستش ريخته ميل ميكنه! يهو يه عضو ارزشي(ديگه فكر كن عضوه چقدر ارزشي بوده كه ادی ارزشي، اونو ارزشي ديده ) ميپره جلوش!
-بيا بيا ... بيا كل كل ...
ادی: پچ پچ نكن لپ لپ بخور
-آيينه!

يهو يه عضو خيلي خفن كه همينجور خفني از سروروش ميباره داشته از اونجا رد ميشده! بعد نگو همين ارزشيه اي كه به ادي گير داده بوده ميره به اونم گير ميده!
عضو ارزشيه: بيا بيا ... بيا كل كل ...
عضو خفنه يه عكس از تو جيبش در مياره كه توي اون شپشا دارن از سروكول هم ميرن بالا و ميگه: ديروز سر تمرين ازتون عكس گرفتم ... با اين عكس چجوري روت ميشه بياي كل كل؟!
عضو ارزشيه كه اينو ميبينه و خيلي ضايع ميشه، ميره چند تا بند و بساط ميريزه رو هم و وايميسته روشون! از اون بالا داد ميزنه آهاي مردم جم شيد جم شيد!
از قضا تجمعي ايجاد نميشه! بعد عضو ارزشيه واسه اينكه از اين بيشتر ضايع نشه داد ميزنه: آهاي ملت ... اين عكسي كه ميبينيد به جون مادرم عكسه ما نيست! عكسه تيمه خودشونه ... آيينه ...

------------------------
نتيجه اخلاقي 1: خوبه آيينه رو داريد شماها ...
نتيجه اخلاقي 2: اون عضو خفنه مجاز از سينسسسستملوريسمان ... اه هيچي ولش كن! چه اسم سختي داره
نتيجه اخلاقي 3: اون عضو ارزشيه مجاز از خودمه ها واسه خودتون برداشت نكنين
نتيجه اخلاقي 4: پاورداس سوسكه

ارزشي بازي هم حالي ميده ها

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
جي.كي رولينگ نقاش مصري قرن پنجم هجريه
ارسال شده در: پنجشنبه 14 تیر 1386 02:16
نمایش جزئیات
آفلاین
خب! بنده شرمنده هستم! ولی مجبورم یک نثار ریش آلبوس عزیز بکنم! چون پست اخیر من مغز و عمق کل کل بود! منتها برای آنان که کل کل را می فهمند! این پسته رو هم پاک نمایید!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لارتن کرپسلی در 1386/4/14 2:17:16
نارنجی رو بخاطر بسپار!

طنز نویسی به موجی از دیوانگی احتیاج داره...

چه کسی بود صدا زد : لارتن!؟
ارسال شده در: پنجشنبه 14 تیر 1386 00:55
نمایش جزئیات
آفلاین
خب کلی لذت بردیم!تیم چوب بستی بود چی بود؟چیوریون؟عجیب!

عکسی که توسط پرفسور سینی زده شد نمایی از بالا از تیم خودشان بود!متاسفانه عکس را اشتباه زده اند!بالاخره همه اشتباه میکنند دیگه!

این لارتن چی میگفت این وسط!؟لارتن جان نمیخواهی کل کل کنی برو سر خیابان بوق بزن

سلیستانیا عزیز!چه خوب است که آجاس حداقل آزکابان هم رفته و تجربه دارد!شما که تا سر کوچه هم نرفتید چی؟حیف لرد از پشت اشاره میکنه بیشتر از این چیزی نگم و گرنه ... .!!

ماندی جووون!شانس آوردید که گروه ما نیفتادید!و گرنه طعم شکست رو خوب میچشیدید!..خووووب!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین