اما صدایی که از راهروی طبقه ی سه هاگوارتز می آمد مانع از گشودن در شد ! آلبوس گوشش را به در چسبانده بود و دستش را به نشانه ی سکوت بالا گرفت ! هاگرید به تقلید از دامبلدور چوبدستی اش را جیب در آورد و به طرف در گرفت و زیر لب وردی خواند که تنها جسی فهمید چی گفته است این یک ورد کشف هاگرید بود که به تقلید از طلسم مشنگ دور کنی این در مورد تصمیم های جادوگران بود و با این کار باعث می شد اسنیپ مایل نباشد به طرف دفتر دامبلدور بیاید !
آلبوس در حالی که گوشش را از در بر می داشت : ممنون روبیوس از اینجا دور شدند اما خیلی خطرناک شده هاگرید به رفت و آمد های تو مشکوک شدن ! و همچنین در حال فکر کردن بود !
رون : پرفسور الان چند نفریم هنوز نمیتونیم از قدرت میز عدالت برای باز آوری افراد گروه استفاده کنیم ؟
اما ناگهان آلبوس از جا پرید و رو به آندرومیدا کرد : دوشیزه آندرومیدا شما و دوشیزه گرنجر در سال پیش افسون وفاداری را اختراع کردید درسته ؟
آندرومیدا ناگهان شورو شعفی در چهره اش دیده شد و در حالی که به جسی خیره شده بود گفت : درسته پرفسور و شما میخواهید کلبه ی هاگرید رو با اون ورد طلسم کنید ایده ی فوق العاده ای !
اما همه با تعجب به آنها نگاه میکردند فقط جسی و آلبوس و جسی و اندرو متوجه منظورشان شده بودند !
هاگرید به میان حرف آندرو پرید : اه ما که هیچی نفهمیدیم توضیح؟
آلبوس با تومئنینه و قار کامل و لبخندی که بر لب داشت شروع به
صحبت کرد : پارسال دوشیزه بلک و هرمیون افسونی کشف کردند که خودشون اسم اونو افسون را وفاداری گذاشتند به دفتر من اومدند و خواستند این افسونو ثبت کنم ولی من مخالفت کردم و دلیلشو به آنها گفتم شاید اول ناراحت شدند اما فکر کنم الان بهشون ثابت شد این یه افسون با ضد طلسمشه به روی مکانی این افسون گذاشته میشه اون مکان فقط برای افرادی پر از سکنه دیده میشه که به هدفی که اجرا کننده ی افسون خواسته به آنجا آومده باشند ولی اشتباه نکنید این افسون با راز داری تفاوت شایانی داره دوشیزه بلک از شما میخوام این افسونو بر کلبه ی هاگرید اجرا کنید تا افراد گروه بهتون ملحق شند منم فکر برای عدم حضور شما در هاگوارتز کردم و دلیلی پیدا کردم فردا تابلوی اعلانات رو ببینید ! فقط هر وقت هفت نیرویتان کامل شد از کلبه خارج شید و با شنل های نامرئی به دفتر من بیایید تا به میز عدالت برسید !
و همگی خداحافظی کردند !
دوازده ساعت بعد تابلوی اعلانات مدرسه ی فنون جادویی هاگوارتز !
مدرسه ی هاگوارتز به اطلاع می رساند انتهای هر ماه یکی از اساتید دانش آموزان ممتاز درس خود را در این مدت به گردش های جادویی علمی هاگوارتز میبرند !
مسئول این ماه : پرفسور روبیوس هاگرید !
و پایین پتره آن اسمه بچه های گروه ضربت نوشته شده بود
و در زیر آن ذکر شده بود ممکن است افرادی طی صلاح دید پرفسور هاگرید به این لیست اضافه شوند !
هاگرید در حالی که این مطلب را خونده بود سرش را رو به آندرومیدا برگرداند و لبخندی شیطنت آمیز نثارش کرد !
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

!