در مورد عدم ارسال مدیرا در بخش های خودشون هم همه ی مدیرا به تمام بخش ها نظارت میکنن ولی خب ارسال نداشتن مدت زیاد
سوال اینه که چرا ارسال نداشتن ؟؟؟ خوبه خودت هم میگی. اما چرا ؟ دیگه کی میخواین ارسال داشته باشین ؟ انشالله بعد از فیلم آخر و برای انتشار کتاب "هری پاتر و دوران جلف بازی" ؟
موضوع اینجاست که من هم اگه ارسال خودمو قطع کنم مدیران یه مدت چون منو آنلاین می بینن به این امید باقی میمونن که بلاخره امروز فردا نفرسته، تا چند روز دیگه میفرسته و اگه یک هفته ارسالی نکنم، تازه دست به ارسال مثلا یه خبر می برید که مثلا جامع و شامل همه موارد از دست رفته باشه (که اتفاقا روی هم رفته اندازه دو خبر عادی هم نمیشه متنش) . تازه در کنارش هم کلی عکس ممکنه از دستتون بره برای گالری. مورد دیگه هم که زمان و سرعته. ممکنه خبری که مال یک هفته قبل باشه رو شما بعد از یک هفته در جادوگران منتشر کنید یا اصلا منتشر نکنید !
من اینطور آدمی نیستم که لج کنم (بر خلاف خیلی ها) و بخوام مثلا دیگه همیاری و کمک نکنم برای به روز نگه داشتن بخش های هری پاتری سایت. من مایل هستم که همیاری گروهی انجام بشه. مدیران هم همیاری کنن. بیان با افرادی که ارسال می کنن برنامه ریزی کنن. خود مدیران دنبال این کارها رو بگیرن. نه اینکه اعضا دائما بلیت بزنن تا سه قرن الاف بشن برای جواب. خود شما بیایین برای ارسال آیتم های هری پاتری (خبر و عکس و فایل و مقاله و ...) با اعضا برنامه ریزی کنید برای کار گروهی.
نه اینکه مثلا بیان به سایت سر بزنن و موارد منتظر برای تایید رو بذارن روی سایت. این میشه رسیدگی خشک و خالی ! البته که مدیر شدین تا رسیدگی کنید اما هیچ وقت تصور نمی شد که کاملا از همیاری و ارسال کردن دست بردارین و فقط رسیدگی عادی کنید !
-----------------------
آیا فایل های بخش دریافت فایل بررسی میشن؟ اگه آره چرا هنوز تایید نشدن ؟ به عنوان مثال فایل نگاه تلویزیونی فیلم آخر علاوه بر اینکه در متن خبر به یک سرور دیگه لینک داده شد (چون اول اونجا آپلود شد)، در سایت جادوگران هم آپلود شد برای دریافت فایل و می شد تایید کنید تا به سرور خود سایت لینک داده بشه در خبر به جای سایت دیگه.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

) در رول نویسی داشتی،حتما موافقت میکردن.