شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
ببخشید من یک چند وقت پیش هم پست زدم و درخواست کردم ولی ایگور یا دابی ( مسئله اینست!؟! ) عزیز گفتن که فعلاً تاپیکی زده نمیشه! حالا من اومدم بی زحمت دوباره درخواستم رو بدم و امیدوارم که قبول بشه:
با سلام خدمت ناظرین محترم تالار اصلی! مجوز یک تاپیک میخواستم با عنوان " نشان چهار گروه هاگوارتز " در این تاپیک ما در مورد نشان چهار گروه و رابطشون با بنیان گذار اونجا ، استعداد های آنها و... بحث میکنیم. مثلماً این نکته اتفاقی نبوده و هر حیوان ربطی به استعداد های افراد در گروه های مذکور دارد.
سلام شما که همه پست ها رو قفل کردید اگر نباید اعضا جدید پست بدن خب بگید علاف نشیم!!! حد اقل بگید برا چی قفل شدن *همون جا قفل می کنید*
عزیز من!اولا تاپیکت هدفش نا مشخص بود!دوما همینجا برای تاپیکت باید مجوز میگرفتی!فعلا هم قفل شده بعد از مشورت با ناظر دیگر نتیجه اعلام میشود! در ضمن همه حق پست زدن دارند!عضو جدید که رو سر ما جا داره! با این حساب(مجوز گرفتن...) برا چی عنوان را باز گذاشتی در ضمن دلیل ندادی که این دو عنوان من چی چیش مشکل داشته (به غیر از مجوز نداشتن)در ضمن نمی دونم منظور تون از هدف چیه!؟ هدف همینه دیگه این همه پست دیگه می ذارن منظورشون چیه مثال بزن لطفا!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط mamnoon در 1386/4/19 17:46:47 ویرایش شده توسط دابی در 1386/4/19 17:48:26 ویرایش شده توسط mamnoon در 1386/4/19 17:51:23 ویرایش شده توسط mamnoon در 1386/4/19 17:52:41 ویرایش شده توسط mamnoon در 1386/4/19 18:24:59
با توجه به اینکه در چند ماه اخیر در سایت رولینگ جادوگر ماه از بین موسسین هاگوارتز انتخاب شده و با توجه به اینکه حدسیات زیادی در مورد اونها وجود داره می خواستم یه تاپیک با نام " نقش موسسین هاگوارتز در کتاب 7 " ایجاد کنم . در ضمن بعد از اینکه بحث های مفید انجام شد ، خودم جمع بندیش می کنم و به صورت مقاله درمیارمش .
با تشکر
فعلا... یا علی
اولا جای این درخواست تالار اسرار است!ولی همینجا جوابت را میدم!دوما اینکه در تالار اسرار تاپیکی هست به نام عوامل موثر در کتاب هفت!همانجا میتونی نظرتو در مورد آنها بگویی!نیاز به تاپیک جدیدی در این مورد نیست!مجوز داده نمیشود!موفق باشی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/13 17:42:54
این روزها که می گذرد شادم این روزها که می گذرد شادم که می گذرد این روزها شادم که می گذرد...
با سلام: من ديروز يك نظري در مورد مار زبون بودن دامبلدور دادم امروز كه نگاه مي كردم ديدم اونو 6 بار فرستادم دليلش اين بود كه هر بار دكمه ارسال رو ميزدم ديسكانكت ميشدم در هر حال مي خواستم عذر خواهي كنم ,عذر مي خواهم و متاسفم.
اشکال نداره عزیزم!ما ناظران برای همین اینجا هستیم که به شما ها خدمت کنیم!موفق باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوريس در 1386/4/13 16:19:22 ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/13 17:20:27
سلام. ببخشید من مجوز یه تاپیک میخواستم به نام:چرا پیتر پتی گرو به گریفندور رفت؟ چون واقعا برای من یه سواله.مگه نه این که گریفندور فقط جای افراد شجاعه؟پس چرا شخصی به ترسویی پتی گرو که بعدش مرگخوار شد رفت توی گریف؟ اگه ممکنه مجوز بدید. مرسی.
مگه نویل هم تو این گریفیندور نیست؟کلاه گروه بندی چیزی میدونه که ماها نمیدونیم!در ضمن همین که به دار و دسته ولدموت پیوسته نشان از شجاعت است!مجوز داده نمیشود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط [fa]ايگور کارکاروف[/fa][en]Igor[/en] در 1386/4/13 17:22:33
سلام به ناظران محترم تالار اسرار! من می خوام تاپیکی بزنم به نام " آیا دامبلدور واقعا مرده ؟ " در این تاپیک بحث هایی درباره این که آیا دامبلدور مره یا نه می شه.(همراه با دلیل موجه از داخل کتاب) مطمئنم که این تاپیک ارزشی نمی شه چون هر کس در این مورد نظری داره و فقط رولینگ جواب واقعی رو می دونه.جای بحث زیادی داره.لطفا مجوز بدید.
رولینگ به طور قطعی اعلام کرده است که دامبلدور مرده است!مجوز داده نمیشود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/12 18:40:18
سلام ... من مجوز تاپیکی می خوام تحت عنوان " چرا قاب آمبریج در دفتر مدیر نیست ؟" آمبریج هم مدتی مدیر رسمی هاگوارتس بود پس چرا قاب عکسش توی دفتر مدیریت هاگوارتس نیست ؟ مگه عکس همه مدیران نباید توی دفتر بره ؟
تالار اصلی درخواست بده تا رسیدگی شود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1386/4/12 4:31:56 ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/12 10:32:28
با سلام خدمت ناظرین محترم تالار اصلی! مجوز یک تاپیک میخواستم با عنوان " نشان چهار گروه هاگوارتز " در این تاپیک ما در مورد نشان چهار گروه و رابطشون با بنیان گذار اونجا ، استعداد های آنها و... بحث میکنیم. مثلماً این نکته اتفاقی نبوده و هر حیوان ربطی به استعداد های افراد در گروه های مذکور دارد.
امیدوارم مجوز داده بشه ... تاپیک خیلی خوبی میشه
با تشکر
فعلا مجوز داده نمیشود...!تا هفته دیگه صبر کن و بعد دوباره درخواست بده!موفق باشی!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/11 23:46:31
خب من مجوز یه تاپیک رو میخوام به نام چرا لیلی پاتر مرد؟؟ همونطور که میدونید جیمز خودش رو فدای لیلی کرد و کشته شد. اما چرا مصونیتی که برای هری به وجود آمد با این فدا کردن برای لیلی به وجود نیومد؟؟؟ مگر نه اینکه این مصونیت توسط عشق به وجود میاد؟؟ ممنون میشم اگه مجوز بدید فکر کنم بحث خوبی بشه
البته درخواست رو در تالار اسرار دادم و فکر میکنم چون یه موضوع به صورت رازه برای اونجا مناسب تر باشه اما چون ایگور عزیز گفت اینجا اعلام کردم.
مجوز داده میشود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/9 20:48:26
خب من مجوز یه تاپیک رو میخوام به نام چرا لیلی پاتر مرد؟؟ همونطور که میدونید جیمز خودش رو فدای لیلی کرد و کشته شد. اما چرا مصونیتی که برای هری به وجود آمد با این فدا کردن برای لیلی به وجود نیومد؟؟؟ مگر نه اینکه این مصونیت توسط عشق به وجود میاد؟؟ ممنون میشم اگه مجوز بدید فکر کنم بحث خوبی بشه
تالار اصلی درخواست بده رسیدگی میشود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/9 15:59:18