جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
0
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  72 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  187 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  206 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  302 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  203 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر ناظران محترم تالار اصلی
ارسال شده در: دوشنبه 4 تیر 1386 18:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت ناظران محترم
من مجوز برای یه تاپیک میخواستم با نام: ایا رولینگ در کتاب هفتم هدفی سیاسی دارد؟
خب ممکنه رولینگ در کتاب هفتم بیشتر روی آلبانی تاکیید کنه یا بگه چرا ولدمورت اون جا رو واسه مخفی شدن انتخاب کرده؟
همونطور که میدونید آلبانی 80 درصد مسلمان داره و آیا رولینگ از انتخاب همچین کشوری مقصودی داشته ؟
و یه سری دلایل دیگه که اگه مجوز بدین تو تاپیک میگم.

با توجه به موضوع جالبش:مجوز داده میشود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/4 19:09:40
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
Re: گفتگو با ناظران محترم تالار اسرار
ارسال شده در: دوشنبه 4 تیر 1386 12:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من یه مجوز میخواستم با این نام(سیاست ها یا اهداف رولینگ از هری پاتر)
همونطور که میدونید الان دنیا سیاسی شده و دیگه همه کارها به سیاست ربط داده میشه.آیا رولینگ در داستانهایش اهدافی ضد اسلام یا جامعه شرق دارد.
من دلیل دارم البته نه اون جورش رو.
یه زمان تو سایت مقاله ای بود به نام مقایسه امام زمان با لرد سیاه که خیلی جالب بود.و اگر تاپیک بود میشد روش بحث کرد و نشون میداد که رولینگ اهدافی تو کتاباش داره که البته فقط دلیل بود.
حالا همه ما میدونیم که ولدمورت در زمان شکستش به آلبانی رفت. آلبانی یه کشور فقیر تو اروپاست که 80 درصدش مسلمان هست.آیا در کتاب هفت به این موضوع اشاره میشه که چرا ولدمورت به البانی رفته؟ایا هری به البانی سفر میکنه ؟و تو انوجا با مسلمونا بر خورد میکنه ؟
و رولینگ میتونه رفتار مسلمانها رو تو آبانی نشون بده و ازشو.ن ایراد بگیره یا هر جور دیگه؟
مثل کتاب چهارم سرزمین شیاطین با نام بک که مسیحی ها رو مسخره کرده بود و گفته بود مسیحیت دروغه.
یا این که یه دفعه تو کتاب 5 چو مهم میشه اما در کتاب 6 به طور کلی ناپدید میشه.
و یا هر چی که دوستان به ذهنشون میرسه یا پیدا کردند.

یه همچین چیزی.طوری که هر کی اهدافی تو کتاب دیده یا بهش بر خورده بگه.

والا من منظورت را درست نفهمیدم..ولی یک تاپیک هست که توسط من قل و جمع بندی شد به نام "آیا خدا در کتاب های هری پاتر نقشی دارد؟"یا یک همچنین چیزایی!بحث قشنگ توش شد و به نتیجه ای درست رسیدیم..فکر نکنم دیگه نیاز به چنین تاپیک باشد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/4 12:44:19
گزیده ای از برداشتهایم...
جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
ارسال شده در: شنبه 2 تیر 1386 01:03
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
میخواستم یک تاپیک بزنم با عنوان ((اگر یه روز رولینگ رو دیدی چیکار میکنی))که نمیخوام خیلی خشک و جدی باشه و توش همه راحت حرفشون رو بزننن

این تاپیک به اینجا مربوط نمیشود...این انجمن برای بحث در مورد کتابهای قبلی هری پاتر است..برای گرفتن مجوز به اتاق ضروریات مراجعه کن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/2 1:24:10
... بگذرم گر از سر پیمان
میکشد این غم دگر بارم
می نشینم شاید او آید
عاقبت روزی به دیدارم...
ارسال شده در: چهارشنبه 30 خرداد 1386 20:56
نمایش جزئیات
آفلاین
پرسی جان!اتفاقا خوب شد اینجا ذکر کردی من هم یک نکته ای رو بگم!

از این به بعد پستها جمع بندی در تاپیک جدا نمیشود...جمع بندی هر تاپیک در آخر همان قرار میگرد تا به این صورت عضوی که میخواد بره ببینه کلیه نظرات چیه یک مقدار گیج نشه و همونجا بخونه و لذت ببره!

تاپیک قفل شد و از جمع بندی که کرده بودی ممنونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :

1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

ارسال شده در: چهارشنبه 30 خرداد 1386 17:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

خوب کار تاپیک بحث در مورد شخصیت پرسی ویزلی تموم شد ، من خودم تاپیکش رو جمع بندی کردم ! اگر صلاح دیدید میتونید ازش استفاده کنید در غیر اینصورت به من ارتباطی نداره

لطفا تاپیک مذکوره قفل بشه !

http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&type=&topic_id=606&forum=6

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 24 خرداد 1386 16:54
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب اصولا تاپیک های مجوز داری که بالای ده پست داره پاک نمیشه به همین دلیل امکان نداره تاپیکی پاک شده باشه. ممکنه قفل بشه اما پاک نه. با این حال من معتقدم اگر شما اون تاپیک رو پاک کنید و تاپیک جیمز پاتر رو ویرایش کنید خیلی بهتره

ضمن اینکه ادغام کردن وضعیت تاپیک رو خیلی بد میکنه چون در اون صورت شامل سه پست با مطالب تکراری و کمی گیج کننده میشه و مراجعه کننده نمیدونه کدومشون جامع تره به همین دلیل بهترین کار اینه که سه تاپیک رو تبدیل به یک تاپیک و یک پست جامع بکنید.

و از اونجایی که اولین تاپیک رو جیمز زده فکر میکنم برای رعایت حق تقدم و اینکه اولین ایده برای جیمز بوده بهتره بزاریید اون تاپیک باشه و تاپیک های دیگر رو یا پاک کنید یا مطالبشو در همون تاپیک جیمز ویرایش کنید.

تاپیکی که سالازار زده است که باید پاک شود حتما!چون کار خاصی توش انجام نشده است.در مورد تاپیک عمو جیمز و تاپیک خود بورگین من نظرم این هست که در تاپیک عمو جیمز ادامه مطالب رو بدیم.چون من خوندم به نظرم کامل بود ولی باز من مسوولیت این موضوع را به بورگین سپردم.نظر اون شرط است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/24 22:16:19
ارسال شده در: چهارشنبه 23 خرداد 1386 10:31
نمایش جزئیات
آفلاین
يه مجوز مي خوام براي: جانورنماها (انيماگوس) چگونه تغيير شكل مي دهند؟

مجوز داده نمیشود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/24 9:43:09
[c
ارسال شده در: سه‌شنبه 22 خرداد 1386 21:14
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

لیست موجود در تاپیک های تالار اسرار *** مهم
تاپیک های مهم تالار اسرار

میخواستم بگم با وجود دو تا تاپیک دیگه دقیقا در همین رابطه و با توضیحات و ... که هر دوشونم در عنوان های مهم قرار گرفتند فکر میکنم دیگه احتیاجی نبود که تاپیک سومی هم ایجاد بشه. چون وجود سه تاپیک خودش گیج کنندست. همینجوری ادامه پیدا کنه فکر میکنم باید یه تاپیکم بزنین که این تاپیک های راهنما رو کمی توضیح بده

من فکر میکنم اگر تاپیکی که جیمز پاتر زده رو تکمیلش کنید خیلی بهتره.

دقیقاً نمی دونم ولی احتمالاً اون دو تاپیک با تاپیکی که من زدم ادغام بشه ولی روی اونها کاری انجام داده نمیشه به یک دلیل! : این که لیست ها خیلی قدیمی هست و بعضی از تاپیک ها ادغام ، قاطی و یاپاک شدند ( از زمان درست شدن لیست) و به نظر من لیست آپگرید باشه بهتره... و من که در حال درست کردن لیست هستم باید به اون تاپیک هایی که میبینم تسلط داشته باشم ( من صفحه به صفحه جلو میرم برای درست کردن لیست ) ولی ممکنه تاپیکی که عمو جیمز زده اند لیستشان دارای نواقصی باشد ... با این حساب احتمالاً اون دو تاپیک ادغام میشن یا با ایگور عزیز یک فکر دیگه براشون میکنیم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/23 11:43:19
ارسال شده در: جمعه 18 خرداد 1386 06:39
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

تاپیک زخم ، پایانی برای قدیس های مرده وار 4 روز پیش قفل شده ، گویا در نظر دارید که منتقل بشه ، لطفا سریعتر یا منتقل بشه و یا اینکه مجددا باز بشه !

چون فکر میکنم اواخر عمر این تاپیک هست و در تیرماه قبل از بسته شدن سایت بسته میشه .

ممنون

من اطلاعی ندارم ولی شاید ایگور عزیز قفل کرده باشن. از ایشون بپرس
بورگین عزیز دقیقا از ایگور پرسیدم گذشته از شوخی از جوابت ممنون

بله چون به نظر من در این انجمن جایی نوشتن رول و آخر کتاب نیست.فقط برای بحث کردن است.تاپیک هم به زودی بعد از معلوم شدن انجمن مناسب منتقل خواهد شد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/18 17:18:16
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/3/18 18:33:29
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/18 19:03:59
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: پنجشنبه 17 خرداد 1386 07:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت ناظران محترم تالار اسرار ، ميخواستم يك تاپيك بزنم به نام هفت !
ارتباط هفت با هري پاترو كه مي دونيد . جان پيچ هاي ولدمورت هفت تاست ، رولينگ هفت جلد براي كتاب ها در نظر گرفته ، ريدل به اسلاگ گفت كه هفت قوي ترين عدد جادوييه و ...
ممكنه بين اينا يك رمزي وجود داشته باشه كه در كتاب هفت معلوم بشه .
اميدوارم مجوز بديد .

هوووم! تاپیک به نظر جالبی میاد ولی ممکنه ارزشی بشه... متاسفم اینجوری چون اعضا نمی تونن دلیل بیارن و فقط یک تعداد محدودی هفت هست تاپیک کمی بعد می خوابه و چون دلیلی هم براش نیست ممکنه پست ها تک خطی ، بدون دلیل و ارزشی بشه.
موفق باشی

ویرایش دوم : مجوز داده نشد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/3/17 7:24:16
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/18 17:01:55
ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/18 17:06:42
[