شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام خدمت ناظران محترم من مجوز برای یه تاپیک میخواستم با نام: ایا رولینگ در کتاب هفتم هدفی سیاسی دارد؟ خب ممکنه رولینگ در کتاب هفتم بیشتر روی آلبانی تاکیید کنه یا بگه چرا ولدمورت اون جا رو واسه مخفی شدن انتخاب کرده؟ همونطور که میدونید آلبانی 80 درصد مسلمان داره و آیا رولینگ از انتخاب همچین کشوری مقصودی داشته ؟ و یه سری دلایل دیگه که اگه مجوز بدین تو تاپیک میگم.
با توجه به موضوع جالبش:مجوز داده میشود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/4 19:09:40
گزیده ای از برداشتهایم... جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
سلام من یه مجوز میخواستم با این نام(سیاست ها یا اهداف رولینگ از هری پاتر) همونطور که میدونید الان دنیا سیاسی شده و دیگه همه کارها به سیاست ربط داده میشه.آیا رولینگ در داستانهایش اهدافی ضد اسلام یا جامعه شرق دارد. من دلیل دارم البته نه اون جورش رو. یه زمان تو سایت مقاله ای بود به نام مقایسه امام زمان با لرد سیاه که خیلی جالب بود.و اگر تاپیک بود میشد روش بحث کرد و نشون میداد که رولینگ اهدافی تو کتاباش داره که البته فقط دلیل بود. حالا همه ما میدونیم که ولدمورت در زمان شکستش به آلبانی رفت. آلبانی یه کشور فقیر تو اروپاست که 80 درصدش مسلمان هست.آیا در کتاب هفت به این موضوع اشاره میشه که چرا ولدمورت به البانی رفته؟ایا هری به البانی سفر میکنه ؟و تو انوجا با مسلمونا بر خورد میکنه ؟ و رولینگ میتونه رفتار مسلمانها رو تو آبانی نشون بده و ازشو.ن ایراد بگیره یا هر جور دیگه؟ مثل کتاب چهارم سرزمین شیاطین با نام بک که مسیحی ها رو مسخره کرده بود و گفته بود مسیحیت دروغه. یا این که یه دفعه تو کتاب 5 چو مهم میشه اما در کتاب 6 به طور کلی ناپدید میشه. و یا هر چی که دوستان به ذهنشون میرسه یا پیدا کردند.
یه همچین چیزی.طوری که هر کی اهدافی تو کتاب دیده یا بهش بر خورده بگه.
والا من منظورت را درست نفهمیدم..ولی یک تاپیک هست که توسط من قل و جمع بندی شد به نام "آیا خدا در کتاب های هری پاتر نقشی دارد؟"یا یک همچنین چیزایی!بحث قشنگ توش شد و به نتیجه ای درست رسیدیم..فکر نکنم دیگه نیاز به چنین تاپیک باشد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/4/4 12:44:19
گزیده ای از برداشتهایم... جوانا کاتلین رولینگ،بعد از نوشتن کتاب هری پاتر و ?
پرسی جان!اتفاقا خوب شد اینجا ذکر کردی من هم یک نکته ای رو بگم!
از این به بعد پستها جمع بندی در تاپیک جدا نمیشود...جمع بندی هر تاپیک در آخر همان قرار میگرد تا به این صورت عضوی که میخواد بره ببینه کلیه نظرات چیه یک مقدار گیج نشه و همونجا بخونه و لذت ببره!
تاپیک قفل شد و از جمع بندی که کرده بودی ممنونم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
خوب کار تاپیک بحث در مورد شخصیت پرسی ویزلی تموم شد ، من خودم تاپیکش رو جمع بندی کردم ! اگر صلاح دیدید میتونید ازش استفاده کنید در غیر اینصورت به من ارتباطی نداره
خوب اصولا تاپیک های مجوز داری که بالای ده پست داره پاک نمیشه به همین دلیل امکان نداره تاپیکی پاک شده باشه. ممکنه قفل بشه اما پاک نه. با این حال من معتقدم اگر شما اون تاپیک رو پاک کنید و تاپیک جیمز پاتر رو ویرایش کنید خیلی بهتره
ضمن اینکه ادغام کردن وضعیت تاپیک رو خیلی بد میکنه چون در اون صورت شامل سه پست با مطالب تکراری و کمی گیج کننده میشه و مراجعه کننده نمیدونه کدومشون جامع تره به همین دلیل بهترین کار اینه که سه تاپیک رو تبدیل به یک تاپیک و یک پست جامع بکنید.
و از اونجایی که اولین تاپیک رو جیمز زده فکر میکنم برای رعایت حق تقدم و اینکه اولین ایده برای جیمز بوده بهتره بزاریید اون تاپیک باشه و تاپیک های دیگر رو یا پاک کنید یا مطالبشو در همون تاپیک جیمز ویرایش کنید.
تاپیکی که سالازار زده است که باید پاک شود حتما!چون کار خاصی توش انجام نشده است.در مورد تاپیک عمو جیمز و تاپیک خود بورگین من نظرم این هست که در تاپیک عمو جیمز ادامه مطالب رو بدیم.چون من خوندم به نظرم کامل بود ولی باز من مسوولیت این موضوع را به بورگین سپردم.نظر اون شرط است!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایگور کارکاروف در 1386/3/24 22:16:19
میخواستم بگم با وجود دو تا تاپیک دیگه دقیقا در همین رابطه و با توضیحات و ... که هر دوشونم در عنوان های مهم قرار گرفتند فکر میکنم دیگه احتیاجی نبود که تاپیک سومی هم ایجاد بشه. چون وجود سه تاپیک خودش گیج کنندست. همینجوری ادامه پیدا کنه فکر میکنم باید یه تاپیکم بزنین که این تاپیک های راهنما رو کمی توضیح بده
من فکر میکنم اگر تاپیکی که جیمز پاتر زده رو تکمیلش کنید خیلی بهتره.
دقیقاً نمی دونم ولی احتمالاً اون دو تاپیک با تاپیکی که من زدم ادغام بشه ولی روی اونها کاری انجام داده نمیشه به یک دلیل! : این که لیست ها خیلی قدیمی هست و بعضی از تاپیک ها ادغام ، قاطی و یاپاک شدند ( از زمان درست شدن لیست) و به نظر من لیست آپگرید باشه بهتره... و من که در حال درست کردن لیست هستم باید به اون تاپیک هایی که میبینم تسلط داشته باشم ( من صفحه به صفحه جلو میرم برای درست کردن لیست ) ولی ممکنه تاپیکی که عمو جیمز زده اند لیستشان دارای نواقصی باشد ... با این حساب احتمالاً اون دو تاپیک ادغام میشن یا با ایگور عزیز یک فکر دیگه براشون میکنیم
سلام خدمت ناظران محترم تالار اسرار ، ميخواستم يك تاپيك بزنم به نام هفت ! ارتباط هفت با هري پاترو كه مي دونيد . جان پيچ هاي ولدمورت هفت تاست ، رولينگ هفت جلد براي كتاب ها در نظر گرفته ، ريدل به اسلاگ گفت كه هفت قوي ترين عدد جادوييه و ... ممكنه بين اينا يك رمزي وجود داشته باشه كه در كتاب هفت معلوم بشه . اميدوارم مجوز بديد .
هوووم! تاپیک به نظر جالبی میاد ولی ممکنه ارزشی بشه... متاسفم اینجوری چون اعضا نمی تونن دلیل بیارن و فقط یک تعداد محدودی هفت هست تاپیک کمی بعد می خوابه و چون دلیلی هم براش نیست ممکنه پست ها تک خطی ، بدون دلیل و ارزشی بشه. موفق باشی
ویرایش دوم : مجوز داده نشد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جوزف ورانسكي در 1386/3/17 7:24:16 ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/18 17:01:55 ویرایش شده توسط بورگین در 1386/3/18 17:06:42