شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
چوبدستی: چوب درخت زیتون (شایدم بوته زیتون؟) با مغز پشم همستر جادویی(!) و 13 سانتی انطعاف پذیر. چوب جارو: آخرین ورژن جاروی خانه، جاروی همه کاره. پرواز، شست و شو، همراه در مراسم رقص(!)، حیوون خونگی، آنتی ومپایر
علاقمندی ها: جوجه فکلی هایی که زمین نمی خورند!
ویژگی ظاهری: موهای سیاه، لخت و براق تا بالای گردن، چشم قرمز(!) براق، صورت تقریبا گرد، بینی قوس دار، قد 173 سانتی، خوش تیپ، مژه متوسط و نیش همیشه باز تا بناگوش! ویژگی اخلاقی: هیجانی، دو آتشه، مرض دار، شجاع، اعتماد به نفس دار، سرمایی، زرنگ، بد جنس، غیر احساساتی، یک دنده!
معرفی کوتاه: هرمیون با دافنه امتحان او دبلیو ال (OWL) داد. ایشون کلا در کتاب چقندر تشریف دارند.
...
لطفا اینو بزارین جای قبلیه!
قرار داده شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/17 11:57:56
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
نام:گابریل نام خانوادگی:دلاکور سن:13 گروه:ریونکلاو ویژگی های ظاهری:از آن جایی که نیمه پریزاد است،بسیار زیبا!با چشمان آبی و مو های بلوند و قدی که نسبت به سنش بلند است! چوبدستی:32 CM،انعطاف پذیر،مغز موی تک شاخ،چوب درخت چنار! ویژگی های اخلاقی:کمی تا اندکی لج باز،مهربان،بسیــــار حساس!
قیافه ظاهری: خیلی دلربا! طوری که همه با یک نگاه عاشقش میشن. ملاحظه بفرمایین » من !
توضیحات: دوست کتی بل! همونی که تو کتاب شیش اینقدر فضولی کرد که آخر سر دوست بدبختشو فرستاد درمونگاه. سر همون قضیه گردنبنده که به زور میخواس بفهمه چی دست کتی بله و در نهایت باعث شد کتی اون گردنبند نفرین شده رو لمس کنه.
از همه چیش بگذریم، هرگونه نجات دادن دامبلدور توسط خودم رو تکذیب میکنم. هدفم این بود که بعدا خفن تر دامبلدورو مرگخوارا بکشن. ( پرت شدن از بالا ساختمون! )
قیافه ظاهری: خیلی دلربا! طوری که همه با یک نگاه عاشقش میشن. ملاحظه بفرمایین » !
توضیحات: دوست کتی بل! همونی که تو کتاب شیش اینقدر فضولی کرد که آخر سر دوست بدبختشو فرستاد درمونگاه. سر همون قضیه گردنبنده که به زور میخواس بفهمه چی دست کتی بله و در نهایت باعث شد کتی اون گردنبند نفرین شده رو لمس کنه.
از همه چیش بگذریم، هرگونه نجات دادن دامبلدور توسط خودم رو تکذیب میکنم. هدفم این بود که بعدا خفن تر دامبلدورو مرگخوارا بکشن. ( پرت شدن از بالا ساختمون! )
قیافه ظاهری: خیلی دلربا! طوری که همه با یک نگاه عاشقش میشن. ملاحظه بفرمایین » !
لطفا اینو جایگزین قبلی کنین! خیلی تغییر کرده هاااا!
نام: تریسی دیویس گروه: ریونکلا چوبدستی: 14.5 اینچ . ساخته شده از چوب درخت زبان گنجشک و مغز آن هم پر ققنوس است. سپر مدافع: تک شاخ شغل: شکارچی خون آشام، استاد درس دفاع در برابر جادوی سیاه ويژگی های ظاهری: بلند قد و خوش قیافه. با موی بلوند و چشم های آبی رنگ. ويژگی های اخلاقی: معمولا مهربان اما بعضی وقت ها عصبانی. صمیمی، کنجکاو و صادق.
تایید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط عروسک در 1392/4/13 1:21:24 ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/13 16:14:02
چوبدستی:چوب بلوط30سانتی متر از جنسه ریسه ی قلب اژدها
سپر مدافع:گریفین
شغل:شبح گروه گریفندور
معرفی کوتاه:شبح گروه گریفندور شجاع و با وقار
تایید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط mordred در 1392/4/12 19:49:36 ویرایش شده توسط mordred در 1392/4/12 19:52:30 ویرایش شده توسط mordred در 1392/4/12 20:49:06 ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/13 16:06:00
چوبدستی:بیست و چهار سانتی متر،از شاخ تک شاخ،از چوب درخت افرا
چوب جارو:پاک جارو
معرفی کوتاه:او و همسرش مالی ویزلی صاحب هفت فرزند به نام های بیل،چارلی،پرسی،فرد،جرج،رون و جینی هستند.او از اعضای وفادار محفل ققنوس است.
شغل:وزارت جادو و بخش سوءاستفاده ازمحصولات مشنگی
محلّ زندگی:پناهگاه
علاقه مندی:وسایل مشنگی
تایید شد !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سهیل در 1392/4/12 18:52:14 ویرایش شده توسط سهیل در 1392/4/12 18:56:44 ویرایش شده توسط سهیل در 1392/4/12 19:00:13 ویرایش شده توسط سهیل در 1392/4/12 21:09:16 ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1392/4/13 16:05:47