بچه ها من نیابت هری را به عهده گرفتم اصلا" آقا من هیچ کاره .. به جای اسم هرمیون میگذارم هری ... به جای هری پست میزنم خوب شد ؟
میشه لطف کنین راستای کتاب پیش بریند ..
اینیگو .. مگر دستم بهت نرسه .. !!!
اون تاپیک باید پاک بشه
یعنی چی ؟ مگه هر کی هر کیه
سوسک .. تو هم دیگه به شورشی ها نپیوند لطفا"
فکر میکردم الان همه اونقدر بزرگ شدین که ...
ولی دیدم .. نه حالا حالا باید رو جنبه کار کنین
تا به حال اینجوری حرف نزده بودم .. تا به حال اینجوری عصبانی نشده بودم ..
میخواهین اینجا چی کار کنین ؟ هدفتون چیه؟ الافی؟یکی در میانم حالت چطره پست بزنید ؟
آمبریج نمک زندگیه .. نمک را تلخ نکنید ..
توروخدا واقع گرا باشید با توجه به نقشتون عمل کنید . برای منم راحته بزنم ولدمورتو با یک آوادا بفرستم اون دنیا .. ولی آیا نقش هرمیون .. میتونه از یک همچین وردی در برابر لرد استفاده کنه ..؟ خوب فکر کنید ... بابا ماها بچه مدرسه ای هستیم .. اینو بفهمید
اگر هم انکار میکنید .. تالار مال بچه هاست !!!! اینو بدونید
لازم نیست حتما" پستایی که میزنید از طرف خودتون باشه .. مثلا" بگید دامبلدور اومد رو .. یا بگید مودی و لوپین در اون صحنه وارد شدند ...
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[continious]] كتابخانه مكانيزم گریفیندور
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

بچه ها چرا متوجه نیستید؟!؟!؟!؟!
وقتی آمبریج پیامو زد خارج از رول زد...یعنی با نقش آمبریج نبود...اون پیامش از طرف خودش بود نه شخصیتش
شما چرا فرق بین رول پلینگ و غیر رول پلینگ حالیتون نیست؟! ایشون اومدن که به سوسک اخطار بدن...همین
من خیلی تعجب کردم وقتی فهمیدم که سوسک داره پیام های تهدید آمیز به آمبریج به صورت خصوصی می زنه! انتظار چنین حرکتی رو نداشتم چون خیلی بچه گونه س...
بهتره یه کمی عاقلانه رفتار کنید...درسته که ما می خوایم روی همدیگه رو کم کنیم ولی به نظر من بعضی هاتون مسئله رو خیلی جدی گرفتید!
ما در اینجا می خوایم که دوستی ها رو تقویت کنیم و دوستان خوبی برای هم باشیم...حالا نمی دونم چرا بعضی هاتون این مسئله رو متوجه نمی شید و همش دوست دارید با هم دعوا کنید...
من و آمبریج دوستان خیلی خوبی هستیم...از همون اول که من به سایت اومدم ایشون همیشه به من کمک کردن و همیشه در کنار من بوده و الان یه رابطه دوستانه قوی داریم و به نظر من مهمترین هدف ما هم همینه...که با هم دوست باشیم...فرق بین رول پلینگ و غیر رول پلینگ رو بدونید...
من با اینکه با ایشون دوستم ولی باز وقتی مسئله ایفای نقش میاد سعی می کنم که خشن باشم و باهاش برخورد کنم ولی نه به طرزی که آخرش باعث ناراحتیش بشه... شما هم باید بین خودتون اینجور باشید...
دوست باشید و فقط در ایفای نقش خشن!
وقتی آمبریج پیامو زد خارج از رول زد...یعنی با نقش آمبریج نبود...اون پیامش از طرف خودش بود نه شخصیتش
شما چرا فرق بین رول پلینگ و غیر رول پلینگ حالیتون نیست؟! ایشون اومدن که به سوسک اخطار بدن...همین
من خیلی تعجب کردم وقتی فهمیدم که سوسک داره پیام های تهدید آمیز به آمبریج به صورت خصوصی می زنه! انتظار چنین حرکتی رو نداشتم چون خیلی بچه گونه س...
بهتره یه کمی عاقلانه رفتار کنید...درسته که ما می خوایم روی همدیگه رو کم کنیم ولی به نظر من بعضی هاتون مسئله رو خیلی جدی گرفتید!
ما در اینجا می خوایم که دوستی ها رو تقویت کنیم و دوستان خوبی برای هم باشیم...حالا نمی دونم چرا بعضی هاتون این مسئله رو متوجه نمی شید و همش دوست دارید با هم دعوا کنید...
من و آمبریج دوستان خیلی خوبی هستیم...از همون اول که من به سایت اومدم ایشون همیشه به من کمک کردن و همیشه در کنار من بوده و الان یه رابطه دوستانه قوی داریم و به نظر من مهمترین هدف ما هم همینه...که با هم دوست باشیم...فرق بین رول پلینگ و غیر رول پلینگ رو بدونید...
من با اینکه با ایشون دوستم ولی باز وقتی مسئله ایفای نقش میاد سعی می کنم که خشن باشم و باهاش برخورد کنم ولی نه به طرزی که آخرش باعث ناراحتیش بشه... شما هم باید بین خودتون اینجور باشید...
دوست باشید و فقط در ایفای نقش خشن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
Head of Gryffindor House
Deputy Headmistress
Less Expectation , Less Disappointment
جزئیات کاربر

آقا جان(اِ ببخشيد خانم جان)
بابا پروفسور عزيز !بازرس عزيز!من هم خارج از رول بگم كه فكر ميكنم بهتره به خاطر چيزاي بي مورد اخطاريه ندي وگرنه امبريجي شما به جاش!
اينجا هم اصولا حق نداريد بيايد!حتي توي رول!
---------------
در ضمن منم عضو شدم تو اين كلاسا
بابا پروفسور عزيز !بازرس عزيز!من هم خارج از رول بگم كه فكر ميكنم بهتره به خاطر چيزاي بي مورد اخطاريه ندي وگرنه امبريجي شما به جاش!
اينجا هم اصولا حق نداريد بيايد!حتي توي رول!
---------------
در ضمن منم عضو شدم تو اين كلاسا
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

امبريج جان به نظر منم تو بدون اجازه وارد شدي لطفا زودتر برو بيروننننننن!
در مورد كلاس ها هم به نظر من كلاس ايماگو خوبه فقط اگر پروفسور مك گونگال موافق هستين كه زودتر بر پاش كنيم
امبريج جان تو هم اينقدر ناراحت نشو بالاخره شناسه ي امبريج را برداشتن رو هم همين بدبختي هاراداره!
در مورد كلاس ها هم به نظر من كلاس ايماگو خوبه فقط اگر پروفسور مك گونگال موافق هستين كه زودتر بر پاش كنيم
امبريج جان تو هم اينقدر ناراحت نشو بالاخره شناسه ي امبريج را برداشتن رو هم همين بدبختي هاراداره!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0
نقل قول:
در مورد اولی که باید بگم پرفسور اینیگو ایماگو که تخصص ندارند چطور پرفسور شدند؟ در مورد دومی با تو موافقم .و در مورد سومی مشکلی با امبریج داری؟ ایشون خارج از رول به این تاپیکاومده!
سوسك نوشته:
لاوندر گيج ميزني؟ بابا مگه نميبيني نوشته پروفسور اينيگو... يعني اينكه ايماگو هم جزء معلم هاي مدرسه شده... تا حالا به يكي از انجمن ها كه به اين موضوعه (فكر ميكنم هاگوارتز باشه) نرفتي؟
من با پروفسور مك گونگال مخالفم... پاتر ديگه از بين ما رفته و در جلسات ما شركت نميكنه... پس اون نمي تونه معلم ما باشه... همون بهتر كه در جلسات اينيگو شركت كنيم... با اينكه ايماگو 4 كلاس هم سواد نداره! ولي مجبوريم ديگه!
آمبريج تو حق نداري به اين تايپيك بياي اين يك اخطاره... توي ايفاي نقش تو حق نداري به اينجا بياي... بعدشم ما كه تو رو از سايت نمي اندازيم بيرون... كاري ميكنيم كه خودت بري از سايت!
در مورد اولی که باید بگم پرفسور اینیگو ایماگو که تخصص ندارند چطور پرفسور شدند؟ در مورد دومی با تو موافقم .و در مورد سومی مشکلی با امبریج داری؟ ایشون خارج از رول به این تاپیکاومده!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

لاوندر گيج ميزني؟ بابا مگه نميبيني نوشته پروفسور اينيگو... يعني اينكه ايماگو هم جزء معلم هاي مدرسه شده... تا حالا به يكي از انجمن ها كه به اين موضوعه (فكر ميكنم هاگوارتز باشه) نرفتي؟
من با پروفسور مك گونگال مخالفم... پاتر ديگه از بين ما رفته و در جلسات ما شركت نميكنه... پس اون نمي تونه معلم ما باشه... همون بهتر كه در جلسات اينيگو شركت كنيم... با اينكه ايماگو 4 كلاس هم سواد نداره! ولي مجبوريم ديگه!
آمبريج تو حق نداري به اين تايپيك بياي اين يك اخطاره... توي ايفاي نقش تو حق نداري به اينجا بياي... بعدشم ما كه تو رو از سايت نمي اندازيم بيرون... كاري ميكنيم كه خودت بري از سايت!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
جزئیات کاربر

اقا جون خارج از رول:
من واقعا از شما ها انتظار جنبه ی بیشتری رو داشتم...
من واقعا خسته شدم از اینکه هر وقت لاگ این می کنم..پیام شخصی های اخطار امیز دریافت می کنم..از سایت بیرونت می کنیم و غیره..
واقعا این رفتارها چه معنی می ده؟!یعنی شما فرق بین رول پلیینگ و واقعیت رو نمی دونید؟!شما نمی تونید در نظر داشته باشید که من دارم نقش آمبریج رو بازی می کنم؟!
من واقعا به این وضع اعتراض دارم.
و در پایان..نه شما نه هیچ کس دیگه ای نمی تونه منو از سایت بندازه بیرون...و هر وقت اراده کنم میرم و میام.
منتظر پیام شخصیتون مبنی بر هک کردن و کوفت کردن من هستم!
من واقعا از شما ها انتظار جنبه ی بیشتری رو داشتم...
من واقعا خسته شدم از اینکه هر وقت لاگ این می کنم..پیام شخصی های اخطار امیز دریافت می کنم..از سایت بیرونت می کنیم و غیره..
واقعا این رفتارها چه معنی می ده؟!یعنی شما فرق بین رول پلیینگ و واقعیت رو نمی دونید؟!شما نمی تونید در نظر داشته باشید که من دارم نقش آمبریج رو بازی می کنم؟!
من واقعا به این وضع اعتراض دارم.
و در پایان..نه شما نه هیچ کس دیگه ای نمی تونه منو از سایت بندازه بیرون...و هر وقت اراده کنم میرم و میام.
منتظر پیام شخصیتون مبنی بر هک کردن و کوفت کردن من هستم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
جزئیات کاربر

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج