شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
اهم!!! اون پستم تو خوابگاه دختران يادتونه؟؟؟ كه ققي و اسكي مي خواستن همديگه رو ديس كنن؟! خب اين ديس اسكيه! ققي اگه خواست خودش بياد ديسشو بنويسه يا اگه كسي خواست به جاي اون بياد بنويسه يا اگه بازم حسش بود خودم ميام مي نويسم!! نكته ي جالب توجه اينه كه اين شعر دو نيمه شب وقتي كه داشتم رياضي مي خوندم و شصت تا از تمرينها به علاوه ي قسمت نهايي مثلثاتم مونده بود به ذهنم رسيد و نوشتم!
نبرد كفتر و اسكي!اسكي:
-برو بشين سر جات، كوچولوي جوجه نذار بيام جلو بكنمت يه كلوچه! برو منقارتو سوهان بزن دونه بخور! برو كه دومبول دلش ميخواد تو بشي تپل! ميدوني ما مي تونيم و رپ مي كنيم ولي ما آدميم! عمرا به تو كفتر اجازه بديم كه رپ كني!* بينز:آها! حالا بيا! خوشگلا بايد برقصن! خوشگلا بايد برقصن! همسرايان:خوشگلا بايد برقصن! خوشگلا بايد برقصن! الكسا: اسكي: -من يه فوت بكنم همه دستمالا ريختن زاخاراي من نقشه ي حمله رو ريختن! همه كاره-سحرآميز- لك پاك كن! مشكل گشا-سفيد كننده و چاقو تيز كن!** وقتي دستمال ميسازم من مست مستم مي خواي نوك بزني؟! با چاقو هستم!*** بينز:خوشگلا بايد برقصن! خوشگلا بايد برقصن! همسرايان:خوشگلا بايد برقصن! خوشگلا بايد برقصن! الكسا:
____________________ *:با اندكي تلخيص! **: به من چه؟! مگه من گفتم دستمال چاقو تيز كن بسازه؟؟ من نازيو طلاق نميدم! ***: رجوع شود به مورد 1!
به اسكي: اينو نوشتم كه بهت ثابت كنم ميتونيم و آره!
چشم خواندم پس اين جوابيه بود که براي شما بيامد همه دانيم هري قزوين نشان است...به نزد او همه پارتي حلال است بگفتي کويريل اينجا ها مدير است...اگر شعرت ببيند کارت گير است کرام را از قلم افکندي اي دوست...کرام هم در کنارش يک مدير است(منظورکرام سابق سايت است) همي ديده کويريل شعر قشنگم...بداند که شعرم بي عيب و گير است تو قدر پارتي را هرگز نداني...چو گربه که به گوشت ايرادگير است کدام کل کل من اينجا باز کردم؟...که آسلامي(2) ليبراتي عظيم است ليلي گفته نظراتش بدان شرح...همي گفته که داور شو همين است بخواهم رفت اندر منکرات من...شنيدم که گراپي گوشه گير است(3) اگر خواهيد دگر شعري نگويم...ندارم گوش که آزادي در اين(4) است(5)
توضيحات: 1-در شعر نيومده چون يک هميشه خودمم 2-منظور مرد آسلام 3-اگر نام منکرات وگراپ در شعرم نيامده بود خواندن آن حرام ميشد لذا اين بيت اضافه گرديد 4-شعر 5-(معني بيت):يعني چه بخواهيد چه نخواهيد من شعرم را ميگويم چون اساس آزادي در شعر من است نکته اي از هزار نکته آيندگان:من با هيچکس دعوا ندارم و همه در بيان عقايدشان آزادند
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کالین کریوی در 1386/1/24 22:16:44
هوووم امضاي آفتابه اي بسته! [b][color=996600] بينز نامه بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم بيا تا ريش ها ب
سلام به برو بچ، بگفتیم شعری بگوییم نه چن خوب کالین جان بخون.
چه گویم من به تو ای شاعر خلق......که در بیجامه پارتی تو شدی غرق
بگوییند که دهان تو باز کردی ....یک کلکل جدید آغاز کردی مگر بیجامه پارتی را به شعر است.....که تو یک شعر نو آغاز کردی بنازم من به تو ای پاتر زن* که به شعرهایش پرخاش کردی تو و اون لکلک گردوقلمبه ....که هی میدهید به هم دمبه مگر این تاپیک هستش هرتی هرتی...که تو گویی درش** بیجامه پارتی تو را بیجامه پارتی را چه آمد .......مگر مدیریت کوییرل سرآمد؟***
*=لیلی شجاع **=که تو گویی درش بیجامه پارتی=که تو در اون از بیجامه پارتی صحبت میکنی ***موگویند که کوییرل به هیچ عنوان بیجامه پارتی دوست نداره(من چاکر ایشونم)
(بنده در شعر کوووچیک همتون هستم بد شد ببخشید)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط باب آگدن در 1386/1/24 19:55:03 ویرایش شده توسط باب آگدن در 1386/1/24 19:56:49
مي پرم اينك جفت پا مثل اندرو.....كه ياد دهم شعري به اندرو تو گر خواهي شوي شاعر چنون ما .....نگو چرت كه شوي ضايع نه ماها تو گر خواهي گويي شعر ،زيبا.....بايد كني تمرين بسيار ، سراپا تو گر خواهي شوي سهراب سپهري....بايد گويي شعر همچون هدي هدي داند و تو نداني شعر چيست.......كه زين پس فراگيري شعر با نمره ي بيست مكن زاري كنون تو اي اندروميدا........مباش نگران كه فراگيري شعر را بگفتي كه كردند همين استعدادت را سركوب ......مگر استعداد داشتي تو اي داركوب كنون برو تمرين كن تو به سختي.......كه زين پس نشوي ضايع به سهوي. بيش از اين نگويم به تو اي اندرو .........كه شايد شوي هدايت به راست اي تو
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[i][size=small][color=3333CC]هيچ وقت نگوييد كه اي كاش زندگي بهتر �
سلامی میکنم اینک به تالار سپس به همه ی اعضای پر کار چو این تالار در این سایت قد عَلَم کرد زد و پای حسودان را قَلَم کرد کنون که وقت شادی شد و خنده بگیر تبریک سبزی را ز بنده گریفندور همه جا شد بَرنده که خیلی بود واسه اسلی زَننده
توضیح : در مصرع آخر ، منظور از اسلی ، اسلیترین و به نمایندگی از دو گروه دیگر است.
همي بسي بسيار خشنود گشتم که جواناني چون اندرو ميدا شعر ميگويند هر چند به جاي شعر نثر بود و نه قافيه داشت و نه وزن حتي شعر نو هم نبود ولي جاي پيشرفت دارد...ضمنا اندرو جان اينجا کل کلي نيست و همه صلح است و اگر تو را از تنفس خوش نياييد به من چه؟مرا خوش آيد،آزاد باش ليبرال باش؟دموکرات باش...کار خود را بکن با دو پا هم هيچوقت روي شعر مردم نپر چون کاغذ است ليز ميخوري مي افتي زمين و دست و پايت مي شکند...اگر هم تاپيک مفت است شما به رحمت خويش آنرا ارزشمند نما اي شاعر گرانمايه که همانا اگر آنرا درست نمايي خداوند آسلام به تو اجري عظيم عطا نمايد وگر نخواهي بگذار ما علافان و بيکاران اين سرزمين به اين تاپيک رونقي مفت ببخشيم والسلام عليکم و مرلين الريش البرکاته حالا چون من تازه شعر گفتم و گفتند که بساط بي جامه پارتي را جمع نما و فکر نمودند به ما اندرز دادند و از اينکه مارا لذت بخشيدند خوشحاليدم زياد... يک دو بيتي برايشان ميسراييم: برو اي اندي جان سراغ درسَت...بگير چشم از تاپيک مفتِ شَستَت تنفس من نمايم تا توانم....بگير زودي بخواب تو روي تختت(1) 1-منظور شاعر اين بود که شبها زود بخواب که صبح روز بعدش بتواني با انرژي کامل درس بخواني
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هوووم امضاي آفتابه اي بسته! [b][color=996600] بينز نامه بيا يا هم به ريش هم بخنديم...در سايتو واسه خنده ببنديم بيا تا ريش ها ب