شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من چند بار پستم تو قلم پر رو ویرایش کردم تا فایله رو بتونم پیوست کنم ولی نشد ! تا اینکه لینکش رو گذاشتم اینجا و آنتونین اونو پیوست کرد تو قلم ِ پر و فایل اومد !
امروز که نگاه کردم ، دیدم دوباره رفته فایله ! با اینکه دیگه بعد از ویرایش آنتونین ویرایش نشده پست !
حرف شما صحیح! عذرخواهیتون هم درست و به جا! اما من منظورم چیز دیگه ایه!
شما هرچند با یک منظور دیگه حرفتون رو گفتید و حرکت مری باود یک نوع دهن کجی به مدیران بود. یعنی من هرکاری می خوام می کنم! این نشد که. به هرحال این حرف چه با منظور و چه با یک منظور دیگه گفته شده و مری قبل از این که معلوم بشه که منظور چیز دیگه ای بوده خلاف قانون عمل کرده.
با تشکر فراوان.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/12/23 17:56:58 ویرایش شده توسط بلاتريكس لسترنج در 1387/12/23 18:23:57
وقتی شب برمی خیزد دنیا را در خود پنهان می کند در تاریکی غیرقابل رُسوخ سرما بر می خیزد از خاک و هوا را آلوده می کند ناگهان... زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
پرفسور کوییرل عزیز من امروز متوجه شدم که رای جیمز سیریوس پاتر در تاپیک بهترین ناظر پاک شده! اما رای مری باود در تاپیک بهترین عضو تازه وارد سرجاشه!
در حالی که طی اطلاعیه ای که در انجمن ناظرین هم زدین مری و مورگانا چه مستقیم! چه غیر مستقیم! چه در رول و چه در غیر رول نمی بایست اسم همدیگه رو ببرند! چنین نافرمانی واضحی چرا دیده نمیشه؟ نمی دونم چرا اون پست هنوز سر جاشه! پس چطور شد که رایی که ضد این قانونه پاک نشده اما رای جیمز پاک شده؟
با کمال احترام و تشکر..!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
وقتی شب برمی خیزد دنیا را در خود پنهان می کند در تاریکی غیرقابل رُسوخ سرما بر می خیزد از خاک و هوا را آلوده می کند ناگهان... زندگی معنایی جدید به خود می گیردl
متاسفانه نمیدونم مشکلت چیه تا بتونم راهنماییت کنم تنها پیشنهادم اینه که فعلا در همون بلیت موضوعی رو که میخوای برامون ارسال کنی تا رسیدگی بشه (اون بلیتو برات باز نگه میدارم)
مری عزیز متاسفانه خیلی وقته میخوام داستها رو بزارم ولی پیداشون نتونستم بکنم. اگه لطف کنی که خودت به مقالات بفرستی ممنون میشم (اینجوری به اسم خودتون هم میاد)
به پرسی: فایل پیوست شده رو نمیتونی دوباره در یه پست ویرایش کنی پس لطفا همون بار اول که پستتو زدی دیگه تغییرش نده
به آنجلینا: برات یه بلیت میفرستم ببین میتونی بازش کنی یا نه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1387/12/23 12:39:42