تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
68 کاربر(ها) آنلاین هستند (30 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
65
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخاب بهترینها
هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر توجیهات عالیه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

سلام
این سوالی بود که دیروز ایگور عزیز هم پرسید ، باید بگم که این روال تغییر شناسه مثل قبل هست ! یعنی اگر من توی کلاس ها پست زده باشم و توی گروه ایکس بوده باشم و الان توی گروه ایگرگ برم ، تمام پست هام که با شناسه ی قبلیم زدم به همون گروه ایکس تعلق میگیره !
یعنی امتیازات بتی بریسویت باید به هافلپاف تعلق بگیره ، از این به بعدش برای راونکلاو هست ! ضمنا بهتره اساتید و دانش آموزان در طول ترم کمتر به فکر تنوع و تغییر شناسه باشن تا به مشکلاتی از این قبیل بر نخوریم .
این سوالی بود که دیروز ایگور عزیز هم پرسید ، باید بگم که این روال تغییر شناسه مثل قبل هست ! یعنی اگر من توی کلاس ها پست زده باشم و توی گروه ایکس بوده باشم و الان توی گروه ایگرگ برم ، تمام پست هام که با شناسه ی قبلیم زدم به همون گروه ایکس تعلق میگیره !
یعنی امتیازات بتی بریسویت باید به هافلپاف تعلق بگیره ، از این به بعدش برای راونکلاو هست ! ضمنا بهتره اساتید و دانش آموزان در طول ترم کمتر به فکر تنوع و تغییر شناسه باشن تا به مشکلاتی از این قبیل بر نخوریم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/21
آخرین ورود: پنجشنبه 20 آذر 1399 03:38
از: توی دیوارای تالار هافلپاف
پستها:
1511

با سلام ...
یک نکته رو باید اینجا اعلام کنم. شناسه «بتی بریسویت» تا حول و حوش ساعت 12 ظهر روز جمعه 5 تیر ماه در گروه هافلپاف بوده. در نتیجه تمامی پست هایی که تا قبل از اون تاریخ توسط ایشون زده شده امتیازش باید به هافلپاف تعلق بگیره !
چرا ؟ چون اونموقع ایشون با معیار های هافلپاف و برای گروه هافلپاف پست میزده و در اون زمان تحت حمایت گروه هافلپاف بوده !
دلیل این پست این بود که دیدم کسایی که این مساله بهشون هیچ ربطی نداره ، تصمیم گرفتن در کار معلمین و مسئولین گروه هافلپاف دخالت کنن !
در نتیجه اینجا پست زدم تا مدیر محترم هاگوارتز بلافاصله نظرشون رو در این مورد بگن تا دیگه حرفی باقی نمونه !
ممنون ...
یک نکته رو باید اینجا اعلام کنم. شناسه «بتی بریسویت» تا حول و حوش ساعت 12 ظهر روز جمعه 5 تیر ماه در گروه هافلپاف بوده. در نتیجه تمامی پست هایی که تا قبل از اون تاریخ توسط ایشون زده شده امتیازش باید به هافلپاف تعلق بگیره !
چرا ؟ چون اونموقع ایشون با معیار های هافلپاف و برای گروه هافلپاف پست میزده و در اون زمان تحت حمایت گروه هافلپاف بوده !
دلیل این پست این بود که دیدم کسایی که این مساله بهشون هیچ ربطی نداره ، تصمیم گرفتن در کار معلمین و مسئولین گروه هافلپاف دخالت کنن !
در نتیجه اینجا پست زدم تا مدیر محترم هاگوارتز بلافاصله نظرشون رو در این مورد بگن تا دیگه حرفی باقی نمونه !
ممنون ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
پستها:
3736

مسخرست !
تو که ناظر گریفیندور هستی و من این همه فیلم های خوب ساختم دربارت و این همه از هیجان انگیز بودنت گفتم ، یه ذره هیجانی بلد نیستی درخواست بدی ؟!
مثلا باید بیای بگی سلام چه خبر ، جسیکا میگه تیم کوییدیچ خوبه و اینا ، بعد من جسیکا رو بذارم تو تیم
عب نداره حالا ، چون خودت اومدی اینجا توی دفتر توجیهات عالیه و میخوای توجیه بشی و اینا عب نداره
باشه ، تا فردا وقت داری تغییرش بدی این لیست رو
تو که ناظر گریفیندور هستی و من این همه فیلم های خوب ساختم دربارت و این همه از هیجان انگیز بودنت گفتم ، یه ذره هیجانی بلد نیستی درخواست بدی ؟!
مثلا باید بیای بگی سلام چه خبر ، جسیکا میگه تیم کوییدیچ خوبه و اینا ، بعد من جسیکا رو بذارم تو تیم
عب نداره حالا ، چون خودت اومدی اینجا توی دفتر توجیهات عالیه و میخوای توجیه بشی و اینا عب نداره
باشه ، تا فردا وقت داری تغییرش بدی این لیست رو
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/07
آخرین ورود: دوشنبه 11 مرداد 1400 20:30
از: یک جایی!
پستها:
3574

ترکیب تیم جدید گریفیندور :
مهاجمین : آبرفورث دامبلدور ، جسیکا پاتر ، تايبريوس مك لاگن
مدافعین : استرجس پادمور(C) ، جیمز سیریوس پاتر
دروازبان : ریموس لوپین
جستجوگر : پروفسور گرابلی پلنک
ذخیره :گودریک گریفیندور - لیلی اوانز
تا پایان مهلت ویرایش لطفا ترکیب رو ثبت نکنید !
مهاجمین : آبرفورث دامبلدور ، جسیکا پاتر ، تايبريوس مك لاگن
مدافعین : استرجس پادمور(C) ، جیمز سیریوس پاتر
دروازبان : ریموس لوپین
جستجوگر : پروفسور گرابلی پلنک
ذخیره :گودریک گریفیندور - لیلی اوانز
تا پایان مهلت ویرایش لطفا ترکیب رو ثبت نکنید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط استرجس پادمور در 1388/4/14 13:15:57
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

جزئیات کاربر
پستها:
1511

نقل قول:
چنین سوء تفاهمی از جانب تو عجیبه مونتگومری عزیز ! من که نخواستم از شما امتیاز کم بشه ! من فقط گفتم گفتن این جمله اونجا زیر پست امتیاز دهی یه ذره نامعقول بود ...
قبلا بار ها به استاد های دیگه ایراد گرفته شده بود بابت چنین جمله هایی در ترم ها گذشته ...
مونتگومری نوشته:
تا اونجائی که من میدونم هیچ کسی اینجا برای این عضو یا بازرس نشده که از مردم امتیاز کم کنه! ولی میبینم که باز هم شاکی وجود داره. باشه....خودم پاکش کردم!
چنین سوء تفاهمی از جانب تو عجیبه مونتگومری عزیز ! من که نخواستم از شما امتیاز کم بشه ! من فقط گفتم گفتن این جمله اونجا زیر پست امتیاز دهی یه ذره نامعقول بود ...
قبلا بار ها به استاد های دیگه ایراد گرفته شده بود بابت چنین جمله هایی در ترم ها گذشته ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
پستها:
1511

سلام ...
نقل قول:
مونتگومری توی «شرح امتیازات» نوشته ! لطف کنید به ایشون تذکر بدین که اگر قرار بود ما مشکلات رو بهشون بگیم ، دیگه قانون کسر امتیاز از اساتید خاطی به هیچ دردی نمی خورد
ممنون ...
به پرسی : به پیام شخصی مراجعه کن !
نقل قول:
مشکلی هست بگین که تا قبل از پایان زمان ویرایش، ویرایش کنم.
مونتگومری توی «شرح امتیازات» نوشته ! لطف کنید به ایشون تذکر بدین که اگر قرار بود ما مشکلات رو بهشون بگیم ، دیگه قانون کسر امتیاز از اساتید خاطی به هیچ دردی نمی خورد

ممنون ...
به پرسی : به پیام شخصی مراجعه کن !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ...

A Never Ending Story ...

A Never Ending Story ...
جزئیات کاربر
پستها:
3736

همونطور که گفتم قبلا ، هر تیم یک بار میتونه یکی از بازیکناش رو عوض کنه در طول ترم ! شما میتونید بازیکنی رو جایگزین اون فرد کنید ، و این اولین و آخرین تعویض شما توی این ترم هست ، و ضمنا دیگه نمیتونید اون فردی که براش جایگزین گذاشتین رو دوباره برگردونین
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سیلام و علیکم و اینا
تیم کوییدیچ گریفندور با یه مشکل مواجه شده و اون،احتمال عدم شرکت یکی از اعضا در بازی هاست.
امکانش هست ما که ما جایگزین برای ایشون معرفی کنیم؟
چون بازی هنوز شروع نشده فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.
ممنون
موفق باشید
تیم کوییدیچ گریفندور با یه مشکل مواجه شده و اون،احتمال عدم شرکت یکی از اعضا در بازی هاست.
امکانش هست ما که ما جایگزین برای ایشون معرفی کنیم؟
چون بازی هنوز شروع نشده فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.
ممنون
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آبرفورث دامبلدور در 1388/4/12 11:05:14
seems it never ends... the magic of the wizards :)
جزئیات کاربر
پستها:
3736

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج