شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام استر عزيز ممنون از اين كه خودت اون تريلر رو آپلود كردي. ولي الان يه مشكل وجود داره و اون اينه كه دانلود Resume رو ساپورت نميكنه. با توجه به اين كه حجم فايلها بالا است و بعضي وقتا دانلود بيخودي قطع ميشه اون وقت اين كاملا ميره رو اعصاب كه فايل رو از اول دانلود كرد. ولي اگر فايلها رو با لينك مستقيم به فايل مثلا توي اين شاخهhttp://www.jadoogaran.org/uploads/Trailer.mov آپلود كنيد فكر كنم مشكل حل بشه.
هري عزيز: من نگفتم كه با آپلود اونها مخالفم و مطمئنا اين كار، كار خيلي بهتري هم هست؛ گفتم كه امكانش براي من وجود نداره! (دليل اينكه من از همون اول فرستادم اين بود كه بالاخره چندتا لينك بهتر از هيچي هست و مطمئنا اگر ADSL داشتم زياد برام فرقي نميكرد كه لينك رو بفرستم يا خود فايل رو.) مطمئنم كه خيلي از مديران يا اعضاي سايت به اينترنت پر سرعت دسترسي دارند و ميتونن كه اين كار رو انجام بدن و حداقلش اينه كه من لينكها را در اختيار شما قرار دادم.
در ضمن يه سؤال داشتم: آيا سايت مشكلي در مقابل 350 تا 500 مگابايت فضايي كه تريلرها نياز دارند نداره؟ (تازه تريلرهايي كه با كيفيتهاي HD و رزولوشن بالاتر بودند -كه من ديگه نفرستادم- هر كدوم 70 تا 200 مگابايت حجم داشتند.)
ببخشيد كه پرحرفي كردم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فرانك لانگ باتم در 1387/6/27 14:50:16
سوال همین جاست که چرا باید چند تا لینک توی دریافت فایل باشن؟
شما میتونی اون لینک ها رو همین جا در انجمن ها هم بدی. دقیقا کار اصلی اینه که تریلر ها رو روی سرور سایت آپلود کنیم تا به عنوان بک آپ باقی بمونن مطمانا میشه همشو گیر آورد توی نت
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
متأسفانه من Dial-up دارم و نميتونم فايلها رو روي خود سايت بارگذاري كنم چون سالها طول ميكشه. اگه خود مديران دسترسي به اينترنت با سرعت بالا دارند ميتونن كه اين كار رو انجام بدن. با اين وجود اگر تونستم به كافي نت برم حتما اين كار رو ميكنم.
فرانك لانگ باتم: لطفا برای تسریع در کار روی خود سایت فایل ها رو بارگذاری کنید دوستانی که مثل شما میخوان فایل های زیادی رو با حجم بالا ارسال کنن لطفا قبل از ارسال به مدیران از طریق تماس با ما اطلاع بدن تا نوع ارسال ها مشخص بشه و اگه لازم بود دسترسی ویژه برای بارگذاری فایل های حجم بالا داده بشه
مطمانا ما دوست داریم تریلر های فیلم رو داشته باشیم ولی بیشتر از اون باید این تریلر ها روی خود سرور سایت باشن نه اینکه فقط یه لینک به سایت دیگه داده بشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
ميخواستم بپرسم كه چرا تأييد يك فايل توي بخش دريافت فايل بايد اينقدر طول بكشه؟؟؟
موضوعي كه ميخوام بگم رو قبلا همهمينجا گفته بودم كه دوباره هم ميگم: حدود 4 هفته پيش تريلرهاي فيلمهاي هري پاتر (فيلمهاي اول تا سوم) رو به قسمت دريافت فايل و شاخه فيلم، تريلر و ترنسكريپت فرستادم. ولي هنوز توي سايت قرار نگرفته. بار قبل كه سؤال كردم هنوز در حال تأييد بود. حالا ديگه نميدونم در چه حالي هست؟!
ميشه بگيد كه چطور ميشه كه تأييد چند تا فايل نزديك به يه ماه طول ميكشه؟؟؟ چون كه فكر نميكنم فايلها مشكلي داشتند و اگه قرار نبود تريلري در سايت قرار بگيره پس چرا اون شاخه ايجاد شده بود.
ممنون.
ويرايش: از استرجس پادمور به خاطر جوابش تشكر ميكنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط فرانك لانگ باتم در 1387/6/25 17:44:12