سلام بر اسنیپ عزیز
اهوم اهوم
بر طبق گفته البوس همی پست ما در محفل تایید گشته و به ارتش سفید راه یافته ایم همانا مثل اینکه باید در الف دال دوران خدمت را بگذرانیم پس برای اعلام به سران الف دال امده ام.
نیکلاس
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
[[chat]] ارتباط با سران الف دال، گزارش ماموریت ها
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

ايگور اين پستها رو از اين به بعد پاك كن.. كسي جواب نده ... از اين به بعد هم بايد هر بار با فونت درشت نحوه ي عضويت رو بنويسم مثل اينكه... تو همين تاپيك و تو همين مدت اخير ششصد بار تا حالا گفتم لطفا پستهاي قبل رو خوب بخونيد...
نيكلاس عزيز .. اگه تو محفل به شما گفتن كه بايد به ارتش بيايد لازم نيست دوباره اينجا پست بزني.. و اگر گفت تاييد نشد و در مورد ارتش چيزي نگفت بايد درخواست جديدي در اينجا بديد..
نيكلاس عزيز .. اگه تو محفل به شما گفتن كه بايد به ارتش بيايد لازم نيست دوباره اينجا پست بزني.. و اگر گفت تاييد نشد و در مورد ارتش چيزي نگفت بايد درخواست جديدي در اينجا بديد..
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو محفل ققنوس
چه چشمايي!!!! 
[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
چه چشمايي!!!! 
[url=http://www.jadoogaran.org/userinfo.php?uid=11679]ادوارد بونز ! همون شناسه اي كه به خودش �
Re: گفتگو با مدیران ارتش الف دال,انتقادات و پیشنهاد ها
ارسال شده در: چهارشنبه 3 بهمن 1386 22:10
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

مسوول جواب دادن به سوالات من نيستم.مسوولان ارتش به زودي جواب شما رو خواهند داد.
در مورد هوگو ويزلي سوالي داشتم..آيا ايشون تو ارتش وظيفه اي دارن؟مسوولي هستن يا مثلا شغل جواب دادن به اعضا؟
لطفا اگر شما مسووليتي در ارتش نداريد،شما جواب اعضا رو نديد چون ممكنه اونها سردرگم شن.مسوولين ارتش يكي از وظايفشون همينه.
ممنون!
در مورد هوگو ويزلي سوالي داشتم..آيا ايشون تو ارتش وظيفه اي دارن؟مسوولي هستن يا مثلا شغل جواب دادن به اعضا؟
لطفا اگر شما مسووليتي در ارتش نداريد،شما جواب اعضا رو نديد چون ممكنه اونها سردرگم شن.مسوولين ارتش يكي از وظايفشون همينه.
ممنون!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
Re: گفتگو با مدیران ارتش الف دال,انتقادات و پیشنهاد ها
ارسال شده در: چهارشنبه 3 بهمن 1386 20:05
سلام بر ایگور عزیز
حزء قوانین محفل این بود که اگر پستتان تاید شد شما به الف دال میروید
همان جا پست زدم کافیست یا یک داستا برای الف دال بنویسم
حزء قوانین محفل این بود که اگر پستتان تاید شد شما به الف دال میروید
همان جا پست زدم کافیست یا یک داستا برای الف دال بنویسم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ، شناسه ، شناسه.
هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
هنگامی که به دنبال من آمدی تا تو را برای خودم انتخاب کنم ، حس خوبی نداشتم ، اما به خاطر خودت ، انتخابت
جزئیات کاربر

سلام بر شما
اسکورپیوس عزیز شما اگر می خواید عضو این ارتش بشید در مدرسه هاگوارتز تاپیکی هست به نام ثبت نام الف دال باید اونجا یک پست تکی در رابطه با ارتش بزنی و بعدش اگر توسط سران الف دال تایید شد شما عضو ارتش هستید و می توانید در ماموریت ها شرکت کنی .
و اگر به امتیاز مناسب رسیدی می توانی به محفل منتقل شوی !!
اسکورپیوس عزیز شما اگر می خواید عضو این ارتش بشید در مدرسه هاگوارتز تاپیکی هست به نام ثبت نام الف دال باید اونجا یک پست تکی در رابطه با ارتش بزنی و بعدش اگر توسط سران الف دال تایید شد شما عضو ارتش هستید و می توانید در ماموریت ها شرکت کنی .
و اگر به امتیاز مناسب رسیدی می توانی به محفل منتقل شوی !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چه کسی بود صدا زد هوگو ؟ 

جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 17 دی 1390 11:26
از: .... نمي دونم... اينجا كجاست؟
پستها:
71

سلام...
منم مي خوام عضو ارتش شم....
بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
از آشناهاي من فقط بابام هاگوارتز بوده كه اونم اسليترين و الف دالي نبوده... منو راهنمايي كنييييييين!
منم مي خوام عضو ارتش شم....
بايد چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
از آشناهاي من فقط بابام هاگوارتز بوده كه اونم اسليترين و الف دالي نبوده... منو راهنمايي كنييييييين!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اين كه من تو رو مي خوام معلومه غيرمستقيم!
-----------
من قول شرف مي دم يك هافلپافي واقعي باشم.... به خون اصيلم سوگند!
-----------
من قول شرف مي دم يك هافلپافي واقعي باشم.... به خون اصيلم سوگند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 12 خرداد 1391 13:40
از: دیروز تا حالا چشم روی هم نذاشتم ... نمی ذارم
پستها:
466

جزئیات کاربر

سارا.. هوووم؟!
امتياز پست از 5 نمره است .. خودم مي دونم ايندفعه از 10 نمره دادم.. براي تشويق اعضاي جديدمون بود (فقط ايندفعه).. هووم داشتم مي گفتم: 5 نمره به علاوه ي پولهاي جادويي كه نهايت امتيازشون متعلق به گاليون كه معادل ده نمره است... در كل يه پست ماموريت.. تاكيد كنم كه "ماموريت" 15 نمره است.. هر كي شركت نكنه 15- بهش تعلق مي گيره..پست اضافي هم 5+ امتياز..اگر قرار باشه حمله اي هم باشه مثل ماموريت ها امتياز دهي مي شه..
پست هايي مثل پستهاي جيمز هم كه الان لينكشو به ما تحويل داده در كل 10 امتياز دارن.
هشدار: در ارتش الف دال همين طور كه مي بينيد خيلي راحت امتياز مي گيريد خيلي راحت هم امتياز كم مي كنم (همه مي دونن من توي اين كار تخصص خاصي دارم
). توي محفل ققنوس اگر كسي پست كم ارزش بزنه امتيازي بهش تعلق نمي گيره و پستش ناديده گرفته مي شه اما در اينجا علاوه بر ناديده گرفتن پست امتياز 5- مي گيره. اگه كسي سوژه رو هم خراب كنه همين تقدير رو داره.
هر كسي به 250 امتياز برسه به محفل مي ره..
به زودي تموم اين قوانين رو مفصلا در تو يك پست مي زنم. شايد اگه مدير اجازه داد يه تاپيك جدا براي قوانين زديم.. اگر نه توي نقد الف دال اعلامشون مي كنم. معاونان ارتش و ويولت از طريق پيام شخصي براي يه روزي كه وقت دارن اعلام آمادگي كنن مي خوام يه كنفرانس بذارم و قوانين جديد طرح كنم. گرچه بايد زودتر اين كارو مي كرديم.
مي رسيم به جيمز: همونطور كه گفتم پستهاي خارج از ماموريت در كل 10 امتياز دارن و بسته به نظر معاون ( اگر معاون خواست به مديران ارجا مي ده مثل اين مورد) امتيازدهي مي شه:
امتياز پستت 6 از 10.. يادت باشه دفعه ي بعد كه امتياز ها رو اعلام مي كنم اين رو هم حساب كنم. فعلا نقد باشه طلبت
تا اطلاع ثانوي من نقد نمي كنم چون وقتم كمه.. پستتهاي طنزتونو نقدشو از ويولت بخوايد و جدي ها رو از معاونان..
كسي اگه سوژه اي براي ماموريت اسفند داره بگه چون سوژه دادن هم امتياز داره.. سوژتون توي جنگل ممنوعه باشه لطفا چون قراره يه سفر به جنگل ممنوعه ببرمتون
(سوژه رو پيام شخصي كنيد)
براي شادي روح سالازار اسلايترين 20 امتياز از گريف كم مي كنم
امتياز پست از 5 نمره است .. خودم مي دونم ايندفعه از 10 نمره دادم.. براي تشويق اعضاي جديدمون بود (فقط ايندفعه).. هووم داشتم مي گفتم: 5 نمره به علاوه ي پولهاي جادويي كه نهايت امتيازشون متعلق به گاليون كه معادل ده نمره است... در كل يه پست ماموريت.. تاكيد كنم كه "ماموريت" 15 نمره است.. هر كي شركت نكنه 15- بهش تعلق مي گيره..پست اضافي هم 5+ امتياز..اگر قرار باشه حمله اي هم باشه مثل ماموريت ها امتياز دهي مي شه..
پست هايي مثل پستهاي جيمز هم كه الان لينكشو به ما تحويل داده در كل 10 امتياز دارن.
هشدار: در ارتش الف دال همين طور كه مي بينيد خيلي راحت امتياز مي گيريد خيلي راحت هم امتياز كم مي كنم (همه مي دونن من توي اين كار تخصص خاصي دارم
). توي محفل ققنوس اگر كسي پست كم ارزش بزنه امتيازي بهش تعلق نمي گيره و پستش ناديده گرفته مي شه اما در اينجا علاوه بر ناديده گرفتن پست امتياز 5- مي گيره. اگه كسي سوژه رو هم خراب كنه همين تقدير رو داره.هر كسي به 250 امتياز برسه به محفل مي ره..
به زودي تموم اين قوانين رو مفصلا در تو يك پست مي زنم. شايد اگه مدير اجازه داد يه تاپيك جدا براي قوانين زديم.. اگر نه توي نقد الف دال اعلامشون مي كنم. معاونان ارتش و ويولت از طريق پيام شخصي براي يه روزي كه وقت دارن اعلام آمادگي كنن مي خوام يه كنفرانس بذارم و قوانين جديد طرح كنم. گرچه بايد زودتر اين كارو مي كرديم.
مي رسيم به جيمز: همونطور كه گفتم پستهاي خارج از ماموريت در كل 10 امتياز دارن و بسته به نظر معاون ( اگر معاون خواست به مديران ارجا مي ده مثل اين مورد) امتيازدهي مي شه:
امتياز پستت 6 از 10.. يادت باشه دفعه ي بعد كه امتياز ها رو اعلام مي كنم اين رو هم حساب كنم. فعلا نقد باشه طلبت

تا اطلاع ثانوي من نقد نمي كنم چون وقتم كمه.. پستتهاي طنزتونو نقدشو از ويولت بخوايد و جدي ها رو از معاونان..
كسي اگه سوژه اي براي ماموريت اسفند داره بگه چون سوژه دادن هم امتياز داره.. سوژتون توي جنگل ممنوعه باشه لطفا چون قراره يه سفر به جنگل ممنوعه ببرمتون
(سوژه رو پيام شخصي كنيد)براي شادي روح سالازار اسلايترين 20 امتياز از گريف كم مي كنم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضو محفل ققنوس
چه چشمايي!!!! 
چه چشمايي!!!! 
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/23
آخرین ورود: چهارشنبه 21 تیر 1396 04:35
از: بالای سر جسد ولدی!
پستها:
993

با سلام...
اولا من در مورد نقد ها يه سوالي داشتم...
هر پستي كه نقد مي شه بايد از چند امتياز امتياز دهي بشه؟
خب اينجور پست ها دو نوع هستند :
يكي اونايي كه در مأموريت زده و نقد مي شن... يكي هم پست هايي كه تنها براي افزايش امتياز در الف دال زده مي شن!
در مورد پست جيمز عزيز هم بايد بگم كه :
من پستتو خوندم ولي به نظرم بهتره كه اين پست رو خود سوروس نقد كنه چون اگه به من باشه امتياز خوبي بهش نمي دم!
با تشكر
اولا من در مورد نقد ها يه سوالي داشتم...
هر پستي كه نقد مي شه بايد از چند امتياز امتياز دهي بشه؟
خب اينجور پست ها دو نوع هستند :
يكي اونايي كه در مأموريت زده و نقد مي شن... يكي هم پست هايي كه تنها براي افزايش امتياز در الف دال زده مي شن!
در مورد پست جيمز عزيز هم بايد بگم كه :
من پستتو خوندم ولي به نظرم بهتره كه اين پست رو خود سوروس نقد كنه چون اگه به من باشه امتياز خوبي بهش نمي دم!
با تشكر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج