شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
1. اولاً که این قضیهای علمی دربارهی شرایط اثبات یه پدیده هستش که میزان تکرار یه پدیده در شرایط قابل آزمایش اشاره میکنه که خب تو چون در سنین نوجوانی خیلی خیلی خیلی خیلی (و خیلی) کتاب مطالعه کردی حتماً ازش خبر داری و لازم نیست من دوباره برات بگم! از این شرایط آزمایش و تکرار اون در محیط عملی test bed & test field در اینجا دو تا نتیجه میگیریم. ولی بذار قبلش شواهد رو بررسی کنیم:
الف- وبمستر سایت آبی جادوگران از وضعیت رعایت قوانین در سایت زرد آکادمی فانتزی ناراضی است. ب- وبمستر سایت آبی جادوگران معتقد است سایت آکادمی فانتزی زرد است. ج- وبمستر سایت جادوگران هیچ رقمه زیر بار نمیرود.
د- مؤسس سایت زرد آکادمی فانتزی جهت پاتک وارد سایت آبی جادوگران ميشود. ه- مؤسس سایت زرد آکادمی فانتزی به این نتیجه میرسد که به پاتک احتیاجی نبوده و اصولاً احتیاجی نیست چیزی را ثابت کند چون تکرار مکررات خواهد شد.
خب حالا قسمت نتیجهگیری بر اساس اصول علمی:
الف- تعدادی کاربر ناراضی در سایت جادوگران وجود دارد. ب- این کاربران نسبت به نحوهی رعایت قوانین و سلیقهای اعمال شدن آن معترضند. ج- مدیریت جادوگران خیلی خود تحویل است (این جداً احتیاج به هیچ شرایط تکرار و محیط آزمایشی نداشت!)
سؤال فلسفی:
چرا به جای اعمال مدیریت بهتر و تلاش برای کنترل هماهنگ با راضی نگه داشتن کاربران وبمستر سایت آبی جادوگران ایرادهای سایت تحت مدیریت خودش را در سایت زرد آکادمی فانتزی جستجو میکند؟
بین من چه خوبم علی! کلی بهت فضای صحبت میدم. هی همینطور تو بیشتر روشنفکر میشی! از کامیوینتی صحبت ميکنی. یادت باشه تو صحبتات بعد از اینکه از خودت معذرت خواهی ذکر کنی که یه بابایی بود هی موضوع ایجاد میکرد باعث شد من پیشرفت کنم.
خب از قسمت شوخیهای ستارهدار بگذریم من یه سؤالی برام پیش اومده:
سیستم فروم (به قولی فاروم! تالار! ایستگاه و یا هرچی) پشت سر همه. یه پست یکی یه پست یکی دیگه. اصولش اینه. قسمت ویرایش پست هم برای اینه که مطلبی رو ویرایش کنه (نویسنده) و یا در موارد خیلی خیلی خاص یکی از مسئولین ویرایشش کنه.
حالا علی جان که خودش مدیر زوپیسه خیلی عجیبه این کارو میکنه.
این که پست یکی رو ویرایش کنی توش بهش جواب بدی از چند جهت قابل بررسی هستش:
1. شما توی صحبتهایی یک نفر دستکاری کردید. لازم نیست این جا دربارهی قوانین حقوق بشر سخنرانی کنم.
2. شما اعمال قدرت مستقیم کردید و خیلی وجههی بدی از خودتون به جا میذارید احساس عدم امنیت نوشته کوچکترین اثرشه.
3. شما حرفتون کماثره چون توی حرف یه نفر دیگس و پست جداگانهای نیست.
4. شما این رو عادت کردید و دیگه تا جایی افتضاح شده که ناظر پست نویسنده رو ویرایش و توی همون نقد ميکنه! دیگه این ته حرکت افتضاح و بسیار سطح پایینیه! شخصاً حس خیلی بدی بهم دست داد دیدم یکی از پستهای قدیمی رو یه بابایی که اصلاً نمیشناسمش و اصلاً مال این صحبتها نیست رولپلینگهای عظیم ما را (اهم!) رو ویرایش کنه!
5. اگه حرفهای من به نظرتون خندهدار میاد و میخوایین به من ثابت کنین که اینطور نیست قبلش یه کم فروم داخلی خارجی دیگه مطالعه بفرمایید (آخ ببخشید! فراموش کرده بودم همتون از سنین نوجونی توی کار فروم بودین! خب این کارو نکنین) و بعدش به هویت و شخصیت نویسنده و خودت احترام بذارین و به عنوان آخرین راه حل توی پست یک نفر دستکاری کنین.
6. کلاً این کارتون شبیه طرح افزایش ظریب امنیت فروم میمونه! دیگه خودتون تا تهش رو بخونین
سلام، من باقالي مي باشم، باور کنيد آرشام نمي باشم،يک پيشنهاد داشتم اينکه براي من و هويج يک تم سبزيجات درست کنيد که احساس کنيم در خانه هستيم!(من مديريت زوپيس را دوست مي دارم)
نکته اول: مدیران میتونن شناسه کسی رو ببندن ولی نمیتونن بدون اجازه مستقیم اون طرف مسایل درونی بین فرد بسته شده و دلایل بسته شدنش رو در سایت عمومی به بحث بزارن اگر فرد بسته شده میخواد در تاپیک عمومی دلایل بسته شدنش گفته بشه، با شناسه بسته شده یا ایمیل شناسه بسته شده تماس بگیره و مجوز رو در اختیار مدیریت سایت برای توضیح و بسط دلایل قرار بده. خلاصه اینکه در اینجا دو سر وجود داره فرد بسته شده و مدیران سایت که حافظ منافع سایت هستن. از نظر مدیریت بیان دلایل بسته شدن یک شناسه بسیار هم مفیده چون افراد دیگه از طرز تفسیر قوانین و دلایل و منطق مدیریت آگاه میشن. در نتیجه فقط سر دوم یعنی فرد بسته شده میمونه که باید مجوز رسمی در اختیار مدیریت قرار بده.
نکته دوم: لطفا از بحث های جنجالی یا اتهام به همدیگه خودداری کنید. با تمام موارد به صورت منطقی باید نگاه بشه. به عنوان مثال اگر شناسه آرشام بسته شده به هیچ عنوان به دلیل این نیست که مدیران با این فرد دشمن بودن یا از این فرد بدشون میومده یا میخواستن بیرونش کنن و فقط دنبال بهانه میگشتن. ( لطفا پستی نشون بدید که کسی از مدیران فعلی به صورت شخصی به ارشام حمله کرده باشه) هر مدیری که شخصی برخورد کنه قطعا برداشته خواهد شد. مدیران فقط در چهار چوب قوانین سایت و به خاطر منافع سایت برخورد میکنند خدا رو شکر تمام دعوا ها بین افراد دیگه بوده که مدیرانم درش دخالت نداشتن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1386/10/2 22:19:29
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
فقط يك چيزي بگم خوبه كه بگمش خوندم يكي گفته بود مطمئن باشين 70 درصد رول سايت شناسشون رو ميدن به آرشام تا بياد اينجا پست بزنه و حقش رو بگيره . من و خيلي هاي ديگه خيلي خوشحال ميشيم اون 70 درصد بيان شناسشون رو بدن و مديريت هم شناسه ي تك تكشون رو ببنده . خداييش به نفع همه است . حتما اين كارو بكنين . هي آرشام آرشام .. تو آدم نشدي؟ از همون اول ياغي بودي و جو گير . ول كن اين بچه بازيا رو . از اون روز اول خودت رو رهبر بي عيب و نقص و داراي هزاران مريد معرفي كردي و هنوزم كه هنوزه به عالم و آدم گير ميدي و همه رو داراي عيب ميدوني .
خوب با خوندن پستهای پرسی تو این تاپیک متوجه شدم که پرسی اصلا بد صحبت نکرده. اتفاقا نسبت به گذشته خیلی برخوردش بهتر شده با مدیران سایت نسبت به قبل چون میدونسته که شما به دنبل کوچیکترین مسئله ای هستین تا اون رو بلاک کنین.
نمیدونم چی رو میخواستین ثابت کینن. به قول اسکی خیلی گولاخین و اره اینا .
اخرین پستی که پرسی زد تو این تاپیک مربوط به 30 اذر هست که حرف خواصی توش نبود. اگر قرار بود شناسش بسته بشه زودتر از این باید این کار انجام میشد نه الان که پرسی اصلا تو بحث ها شرکت نمیکنه. شما فقط می خواستید بلاک کنید. همین. عذر بد تر از گناه هم نیارید.
حرفی تو پست های اخر پرسی ندیدم که موجب بلاک شدنش بشه.
همین طوری پیش برید تا اخر سال، دیگه کسی شناسش باز نیست.
بهتره که به مشکلات به وجود اومده با کاربران سایت درست و منطقی برخورد کنید نه اینکه با بلاک کردنشون مشکلات رو بیشتر کنید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
چطور میتونم ببینم که یک شخصیت رو چه کاربری ( برای ایفای نقش) گرفته؟
برید به قسمت جستجوی پروفایل ها http://www.jadoogaran.org/modules/profile/search.php و اون شخصیت رو جستجو کنید یعنی در بخش «ایفای نقش هری پاتر» اون شخصیت رو های لایتش کنید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
بلاک کردن هیچ مشکلی رو حل نمیکنه بلکه آخرین راهه و وقتی ما هیچ راهی نداشته باشیم حداقل از ادامه پست زدن اون فرد جلوگیری میکنیم به هر راهی که باشه تا بقیه سایت نجات پیدا کنه
ما یه روزه بلاک نمیکنیم. مثلا ما مدت های زیادی بیش از شیش ماه است که با پرسی مشکلات عدیده داریم و این مساله به هیچ صورتی حل نشده و ایشان به هیچ صراتی مستقیم نیست در نتیجه ما فقط تنها راهی که داریم بلاک کردن است.
دلیل بلاک شدن پرسی رو میتونید فقط با خوندن دو سه پست آخریش ببینید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هين...من مجددا سلام ميكنم خدمت عله ي كبير...دارنده ي چوگان زوپس...همان بنده همون مزاحم هميشگيم.شناسم يه زماني آرشام بود....باهاش چهارصد تا پست نوشتم...سيصدتاش روله...چند تا رنك بردم...رنك سال رو بردم ...الان مهم نيست...بخشيدم به شما..
ببخشيد....شنيدم پرسي رو بلاك كرديد...دلايلش رو اعلام كنيد.حق اعضاي ايفاي نقشه كه بدونند رفقاشون به چه دليل بلاك شده اند...در ضمن اگر دلايل منطقي نباشه،مثل هميشه ميخندند.
در ضمن...بايد اشاره كنم كه بنده با هرگونه بلاك كردن مخالفم هنوز از درخواست بلاكي كه در گذشته دادم،پشيمانم... با هر فردي كه بلاك كند دشمني دارم.
به مديران محترم(مخصوصا وب مستر اصلي):اگر ميخواهيد اين بحث ها تمام شود،قول دهيد كه به شناسه ي دوستانم دست نميبريد...قول بديد كه شناسه ي پرسي باز ميشه...از اونهايي كه تهديد به بلاكشون كرديد عذر خواهي كنيد اعلام كنيد كه در بلاك كردن آرشام اشتباه كرديد(همه ي شواهد هم اينگونه نشان ميدهند)