به نظر من کتاب از فیلم بهتره چون هر کسی تو ذهن خودش فیلم کارگردانی می کنه و هر جوری که دوست داشت.و ...
کتاب کاملتر از فیلم و چیزهایی که توی کتاب به عنوان رمز پیدا می کنی با حیجان بیشتر دنبال می کنی
خلاصه که من کتاباشو بیشتر دوست دارم و همیشه در حال خوندنشم
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
12 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
جادوی هری پاتر : صفحه کتاب یا پرده سینما ؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

به نظر من که کتابها خیلی بهتر از فیلمها هستن.چون افرادی رو دیدم که فقط فیلمها رو دیدن و چیز زیادی متوجه نشدن.کتابها هیجان انگیز تر از فیلمها هستند و حس خاصی به هر کسی می دن.و چون می خواهند که فیلمها رو کوتاه کنن خیلی قسمتهای کتاب رو تغییر می دن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]« فکر جنگ را با
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1393 18:40
از: این به بعد آواتار فقط مردونه!
پستها:
621

به نظر من كتابها خيلي قشنگتر و گويا تر نوشته شده اند و اگر كسي كتابها را نخونده باشه نمي تونه چيز زيادي از فيلمها بفهمه مخصوصا فيلم هاي سه به بعد و اگر كتاب 5 رو نخونده باشه ديگه واقعا هيچي نمي فهه.
با احترام
با احترام
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ميجنگيم تا آخ?
جزئیات کاربر

خوب من هم فکر می کنم تا حد زیادی این کتاب بوده که به فیلم کمک کرده.تقریبا کسانی که من می شناسم از فیلم های هری متنفرم حالا چه از بازیگر ها چه از کاگردان یا هر مسئول دیگه.اما کتاب در فروش قیلم خیلی مهم بوده.همه می خواستن بدونن کتابی که خواندن چگون به تصویر کشیده شده.خوب البته فیلم هم طرفدارانی داشته اما نه به اندازه کتاب.کلا من کتاب را به تمام فیلم های هری ترجیح می دم و ان را سر تر می دانم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آفتاب است و بیابان چه فراغ
نیست در آن نه گیاه و نه درخت
غیر آوای غرابان دیگر
بسته هر بانگی از این وادی درخت
در پس پرنده ای ا
نیست در آن نه گیاه و نه درخت
غیر آوای غرابان دیگر
بسته هر بانگی از این وادی درخت
در پس پرنده ای ا
جزئیات کاربر

براي من زياد فرقي نمي كنه.درسته تو كتاب ها جزئيات بيشتره ولي ادم با ديدن فيلم اون صحنه رو بيشتر درك مي كنه.من كه خودم وقتي كتاب رو مي خوندم همش تصوير بازيگرا كه الان تو اون صحنن رو مي ديدم.( هر كدوم هيجان مربوط به خودش رو داره.)يعني به نظر من هم كتاب مهمه هم فيلم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
clearly,fame is'nt everything
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1400/04/09
آخرین ورود: سهشنبه 2 مرداد 1403 18:08
از: کافه هاگزهد
پستها:
514

معلومه که کتاب بهتره.
فیلم به شرطی از کتاب بهتره که عین کتاب باشه و خوب همه میدونیم که چینین چیزی غیر ممکنه.
البته تا یه جایی نمیشه مثل کتاب ساخت ، نه مثل اینا ، که به نکاتی توجه نکردن که آدم خیلی عصبانی میشه.
فیلمو باید فقط چنتا صحنه نگاه کنی که قیافه ها رو ببینی و یه فضای کلی از هاگوارتز تو ذهنت باشه.
بعد که کتابو میخونی خود به خود فیلمو میبینی.
درسته که هری پاتر روی پرده سینما جذاب تر و قشنگتره ، ولی من به جزئیات اهمیت میدم که فقط کتاب همه جزئیاتو بیان میکنه.
فیلم به شرطی از کتاب بهتره که عین کتاب باشه و خوب همه میدونیم که چینین چیزی غیر ممکنه.
البته تا یه جایی نمیشه مثل کتاب ساخت ، نه مثل اینا ، که به نکاتی توجه نکردن که آدم خیلی عصبانی میشه.
فیلمو باید فقط چنتا صحنه نگاه کنی که قیافه ها رو ببینی و یه فضای کلی از هاگوارتز تو ذهنت باشه.
بعد که کتابو میخونی خود به خود فیلمو میبینی.
درسته که هری پاتر روی پرده سینما جذاب تر و قشنگتره ، ولی من به جزئیات اهمیت میدم که فقط کتاب همه جزئیاتو بیان میکنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خب باید بگم که هر کدوم ویژگی های خاص خودش رو داره.
کتاب کامل هست و ما رو با تمام نکته ها اشنا میکنه.
یک چیز دیگه هم که باید بگم اینه که کتاب کلا برای ما ایرانیا برای اینکه انگلیسیمون خوب نیست بهتره. جون اگه کتاب رو بخونیم می تونیم چیزای بیشتری از فیلما متوجه شیم.
خب فیلم به نظر من ی چیز دیگست . ادم حسی رو که با دیدن فیلم به دست میاره هرگز با خوندن کتاب بدست نم یاره. کلا من با فیلم بیشتر حال میکنم.
کتاب کامل هست و ما رو با تمام نکته ها اشنا میکنه.
یک چیز دیگه هم که باید بگم اینه که کتاب کلا برای ما ایرانیا برای اینکه انگلیسیمون خوب نیست بهتره. جون اگه کتاب رو بخونیم می تونیم چیزای بیشتری از فیلما متوجه شیم.
خب فیلم به نظر من ی چیز دیگست . ادم حسی رو که با دیدن فیلم به دست میاره هرگز با خوندن کتاب بدست نم یاره. کلا من با فیلم بیشتر حال میکنم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگر به یک انسان فرصت پیشرفت ندهید لیاقت چندان تاثیری در پیشرفت او نخواهد داشت. ناپلئون
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1394/05/16
آخرین ورود: دوشنبه 2 تیر 1404 00:44
از: مدرسه دورمشترانگ (بلغارستان)
پستها:
509

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج