شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
سلام جن خودم خوفی دلم تنگ شده بود نبودی روح قدیمی ام. میشه الف دال به من بدی.خواهش
سلام نه نمیشه. الف دال زیر نظر ناظر محفل و قلعه دوباره فعال میشه، که فعلا همچین تصمیمی براش نداریم. اوایل پاییز فعالیت اعضا خیلی کمه و مسلما فعال سازی الف دال با شکست مواجه میشه. موفق باشی. ممنون دابی خوف
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دابی در 1392/7/24 22:39:20 ویرایش شده توسط چارلی ویزلی در 1392/7/25 8:12:24
میخواستم بدونم توی انجمن ایفا تاپیکی به نام تالار دوئل هست یا نه؟ اگر هست لینکش لطفاً!
در ضمن اگر نیست، میخوام یک تالار دوئل بزنم که توش رول های ادامه دار جدی و طنزوجد می خوره. مختص دوئل نیست و برای رول زدن درباره یک دوئل بین چند نفر یا دو گروه هاگوارتزه....
اگر هم دابی تشریف نداره، لطفا جادوکاران پاسخ بدن.
زت زیات
سلام فلیت جان چیزی که زیاده تو ایفای نقش تالار دوئله! برای دوئل می تونمرینگ دوئل محفل رو معرفی کنم. وباشگاه دوئل که بنا به صلاح دید ناظرش قفله. اگه دنبال رول های ادامه دار هستی تاپیکی که مستقیما عنوانش به دوئل ربط داره، کافه دوئل تا پای مرگ هست. بنابراین نیازی به ایجاد تاپیک جدید وجود نداره. موفق باشی.
میخواستم بدونم توی انجمن ایفا تاپیکی به نام تالار دوئل هست یا نه؟ اگر هست لینکش لطفاً!
در ضمن اگر نیست، میخوام یک تالار دوئل بزنم که توش رول های ادامه دار جدی و طنزوجد می خوره. مختص دوئل نیست و برای رول زدن درباره یک دوئل بین چند نفر یا دو گروه هاگوارتزه....
اگر هم دابی تشریف نداره، لطفا جادوکاران پاسخ بدن.
زت زیات
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
دربرابر شرارت وزیر و مدیر خیانت کار و مفسد و چیزکش جامعه ساکت نمی مانیم ... !
مجوز ميخوام براي تاپيكي به اسم " زندگي در هاگوارتز " توي اين تاپيك عده اي ثبت نام مي كنند و براي خودشون اسم هاي غير هري پاتري ميذارند و شروع ميكنن به رول نويسي.
به طور مثال بنده با اسم مكس گايوس جونز ثبت نام مي كنم و همراه با همكلاسي هام توي هاگوارتز شركت ميكنم. هر هفت سال رو هم مي گذرانم. هر سال پس از مدت مشخصي بسته به موقعيت سوژه تموم ميشه و سال بعد مدتي بعد اغاز ميشه. تقريبا يك هاگوارتز كوچك در يك تاپيكه. حتي اساتيد نمايشي هم داره ( تدريسي نداره به اون صورت اما براي اينكه سوژه جلو بره هر از چند گاهي مثلا متن تدريس درسي رو تو چند خط ميذاريم.)
نميدونم متوجه شدي يا نه ولي نشدي هم مهم نيست تو مجوز بده بقيش رو بسپار به من.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ورودم به گريفيندور فقط يك دليل داره ؛ پـــــيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــروزي
only Gryff
ما شیفتگان خدمتیم،نه تنشگان قدرت
مدتی نیستم، امتحانات بدجوری وقتمو مشغول کرده. از همه بچه ها عذر میخوام.
اما... بر می گردم؛
پرشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور و بهتـــــــــــــــــر از همیــــــــشـــــــه