ادي براي بار نميدونم چندم كارهاي تكراريشو توي اين چهار ساعت كه زدنش رو ريپيت و اتفاق خاصي نميفته تكرار ميكنه :
يه نگاهي به صندلي خالي مجري و كانديداي طرف مناظره (تو گوشي اشاره ميكنن اسمشون مورفين گانته) ميندازه. بار ديگه جورابي رو كه زير لباسش از گردن آويزون كرده فشار ميده تا قوت قلبي بگيره. و ايضاً بار ديگه ليوان شيرموزي رو كه بچه هاي تداركات بعد از خالي شدنش پر كرده بودن سر ميكشه. به دوربين خيره ميشه و نيقشو تا بناگوش باز ميكنه و يه نيم نگاهي هم به بچههاي پشت صحنه داره كه نشستن دارن چرت ميزنن. بعد اهن و اوهوني ميكنه تا مطمئن شه ميكروفون كار ميكنه، وقتي كه ميبينه قطعه طبق معمول صداگردان (منسوب به ممدصدا) خرامان يه وردي ميخونه و ميكروفونه سووووت ميكشه و طبق معمولتر از قبلي، بعد از چند ثانيه ميكروفون به حالت عادي برميگرده و ادي ماكاي كه ديگه سوالاشو حفظ شده بوده از اول ميخونه:
بسم المرلين و الگراوپين بين يدي و الغيره و ذلك!
سلام جناب مورفين، من شمارو دوست دارم. و از اونجايي كه دوست دارم سوالام جامع باشه، كلاً 1- شجرهنامهتون رو بريزين بيرون! (بلاخره يك ساعت در مورد چي ميخواي صحبت كني؟ كمكت كردم همين خودش بشه نيم ساعت ديگه)
2-حالتون خوبه؟ (آزموني استاندارد هست كه از هر سه نوع سوال سخت و متوسط و آسون توش باشن!)
3- چه خبر؟ (يك وزير بايد آپ تو ديت باشه)
4- نظرتون در مورد عمه مارچ چيه؟ (
)5- جناب مورفين، شما به عنوان يك مسكن در علم پزشكي، در كدام مواد مخدر هستيد؟ و آيا در چاي و قهوه هم جايي داريد؟ (يك وزير بايد اطلاعات عمومي خوبي داشته باشه)
6- ديگه چه خبر؟ (يك وزير بايد حاضرجواب باشه)
7- به نظر شما من براي وزارت بهترم يا شما؟ (يك وزير بايد متواضع باشه)
8- شما دوغ رو ترجيح ميديد يا ماست رو؟ (يك وزير بايد از چيزاي آبكي بيشتر خوشش بياد)
9- در مورد برنامهها، عملكردها، وعدهها، سوابق عملكردي، سوابق كاركردي، انتظارات و سوابق اطرافيان نامبرده شده و عملكردها و برنامه هاي آنها توضيح مفصل دهيد. (به پيشنهاد مجري غايب در صحنه مناظره!)
10- جاي خالي را با سوال مناسب پر كنيد: ..... ؟ (يك وزير از يه بچه دبستاني كمتره؟)
واسلام عليكم و الرحمه المرلين و بركاته.
ادي گلوشو صاف ميكنه و براي بار نميدونم چندم به علاوه يك: يه نگاهي به صندلي خالي مجري و كانديداي طرف مناظره (توي گوشي اشاره ميكنن اسمشون مورفين گانته) ميندازه. بار ديگه جورابي رو كه ...
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج