جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با ناظران *محفل ققنوس*
ارسال شده در: پنجشنبه 21 اردیبهشت 1385 17:19
نمایش جزئیات
آفلاین
من میخواستم ببینم اگه بخوام توی محفل ققنوس عضو شم باید چی کار کنم ؟

من میخوام محفلی باشم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385 22:39
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب...اوتو جان من حالا متوجه شدم اگه اون بچه پیش محفلیها پسر بشه پست لوییس باید تغییرات دیگه ای هم بکنه! از جمله اسم دخترا...من پیشنهاد میکنم تغییری تو جنس بچه ها ندین و حالا اگه اوتو هم پسر کرده بیخیالش بشین و داستانوادامه بدین!

در مورد تغییر اون قسمتی که گفتی اوتو، من عوضش کردم و فقط امیدوارم به لوییس قبلا گفته باشی و توافق کرده باشین و دیگه پستارو هم عوض نکنین!

خارج شدن از دره، ببین پست میتونه دو قسمتی باشه و هرقسمت از یه مکان متفاوت بگه و شما هم همینکارو میتونین بکنین...منظورم این نبود که کل ماجرا تو دره بگذره منظورم این بود که به جایی نرسه که دیگه حتی اسم دره هم تو نوشته ها نیاد!

در مورد نقد هم باید بگم چشم! من کامپیوترم دوباره ویروسی شده و قاطی کرده همین الانشم واسه اومدن هرکدوم از صفحه ها یه ربعی صبر کردم...فقط امیدوارم سر آلبوس و سیرویس شلوغ نباشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385 16:00
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب چو همین طور که لوییس گفته یکی از دو تا دختر رو به پسر تبدیل کنه البته تو پستهای لوییس و تو پست آنیتا,همیچنین تو پست لوییس که بعد از پست من زده یه جایی نوشته آنوبیس خدای مرگ نابود شده و حالا کس دیگری به جاش اومده و میخواد بیاد این یکی ازبچه رو ببره لطف کن اونجا رو هم تغییر بده و بنویس .خدای مرگ (انوبیس)چون نمیتونه وارده این منطقه بشه و اون بچه رو ببره به همین خاطر یکی از بهترین مریدانشو که یک مرده هم هست(خوب چون اونجا جهان مرده ها هست و زنده نمیتونند اونجا برن اما یکی دو نفر هستند که میتونند)رو جانی دوباره بهش میده تا به این دنیا بیادو اون بچه رو ببره
اینا چیزایی بودند که باید تغییر کنند.
اما اینکه شما نوشتی نباید از دره خارج نشیم .نمیشه که اخه برای بالا بردن این تاپیک باید کمی تخیل توش گذاشت و از جاهای دیگه هم استفاده کرد به نظر من اگه پستها فقط تو دره باشه کمی پستها خشک و ضعیف میشند .
لطفا کسی هم پست آنیتا رو ادامه نده تا فردا من یه پستی میزنم و این چند اشتباهی هم که به وجود امده رو درست کنم و مرحله ی جدیدی رو آغاز میکنم.پس کسی پست نزنه لطفا تو دره گودریک

البته با اجازه ناظرین محترم.
--------------------------
راستی مدتیه پستهای گریمالد و دره نقد نشده اند لطف کنید یه نگاهی بندازید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/2/20 20:13:43
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: دوشنبه 18 اردیبهشت 1385 22:41
نمایش جزئیات
آفلاین
اوتو جان اگه پست شما پاک بشه پست لوییس هم باید پاک بشه و این نمیشه! هردوتاتون پستهای همدیگه رو نفی کرده بودین و یه جورایی حالا لوییس داستانو برگردونده پس نیازی نیست به پاک شدن هیچکدوم از پستا...

در مورد ایده لوییس، رفته رفته قضیه از دره گودریک داره خارج میشه نذارید همچین اتفاقی بیفته! حتی اگه قرار شد برن و بچه دوم رو پیدا کنن هم از دره خارج نشید!

اگر قرار شد تغییراتی بدی تو پستت و وقت گذشته بود متن جدیدتو پی ام بزن تا عوض بشه من نمیتونم به میل خودم عوضش کنم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: یکشنبه 17 اردیبهشت 1385 23:11
نمایش جزئیات
آفلاین
خدمت ناظران عزیز و اوتو...
ببخشیدا مثل اینکه من بچه را وارد داستان کردم و گفتم که دختره...بعد از من هم سارا پست زد و بعدش اوتو پست زد که دختر را کرد پسر...من پایین پست بعدم هم نوشتم..حالا اوتو جان شاکی میشه؟...بر عکسه...سوژه از من بود و اوتو گرفت سوژه منو تغییر داد تا سوژه خودش را وارد داستان کنه...چو هم میدونه که من بچه را وارد داستان کردم و درش هم ذکر کردم که دختره...
در ضمن اوتو جان فقط این مورد را به میل خودشون تغییر ندادن... یعنی واقعا اوتو ببی توجه به توضیحات آخر پست آخرم این ها رو نوشته؟...ناظرین عزیز اگه شما هم پست منو قبل از سارا اوانز و اوتو جان و همچنین پست آخرم را بخونید(زیرش توضیح دادم) متوجه میشوید که اوتو سوژه منو تغییر داد...
لطفا ناظران محترم پست های منو به خصوص آخر پست آخرم را بخونید...
در ضمن اوتو جان من داستان شما رو در مورد آنوبیس تغییر ندادم...و فقط سوژه های خودم را به ادامه داستان اضافه کردم. در بسیاری از داستان ها خدایان پلید از بیین رفته اند و ما در مورد این بحث نمی کنیم چون رول پلینگ همینه دیگه...که هرکس بدون تغییر داستان دیگران داستان خودش رو ادامه بده...اما شما داستان منو تغییر دادید.
خب دیگه زیادی حررف زدم(نوشتم)...
ممنون

اوتو جان چرا پستت رو پاک کنی؟ من میگم یه کاری کینم...
این بچه که پیش محفلی هاست رو میکنیم پسر و آنوبیس رو هم میکنیم زنده. منتها اون قسمت که بچه میتونه نیروی خودش رو کنترل کنه رو ادامه ندیم. در واقع بزاریم نیروهاش خارج از اختیار خودش باشه تا کشمکش در داستان بیشتر بشه...
حالا ببینم که نظر شما چیه؟ اگر موافقید که من پست خودم رو ویرایش میکنم و اگر از محدوده زمانی بریا ویرایش گذشت، از یکی از ناظران عزیز خواهش میکنم که اون دو مورد را ویرایش بفرمایند.
ممنون.
موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لوييس لاوگود در 1385/2/18 9:38:36
ویرایش شده توسط لوييس لاوگود در 1385/2/18 9:42:52
[color=0000FF]گاهی اوقات دلت میخواد که زندگی ر�
ارسال شده در: یکشنبه 17 اردیبهشت 1385 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب سلام عرض میکنم به ناظران پر مشغله ی محفل
آلبوس یا چو من یه پست تو دره گوریک زدم و یه سوژه ی جدید اضافه ی کردم که محفلی زنی که پیدا کرده بودند برای خدای مرگ فرزند ی به وجود آروردهبود که آنوبیس به وسیله ی اون این دنیا رو نیز ماننده دنیای مردها به سیطره ی خود دربیارد ,همیچنین من اون فرزند رو پسر نامیده بودم چون میدنم که قدرت پسر از دختر بیشتر و همچنین میشه با این جنس کارهای بیشتری انجام داد که جنس مخالف نمیشه
اما لوییس بیشتر پسته منو توجه نکرده من تو پستم گفته بودم که خدای مرگ میخواد به وسیله ی این بچه به این دنیا دستیابی کنه اما لوییس نوشته آنوبیس میخواد جانشینی برای خود پیدا کنه که این بر خلاف نوشته های من محسوب میشه
اخه مگه آنوبیسی که خدای مرگه خودش میمیره بابا اینکه خیلی تابلو هست حالا نمیدونم چرا ایشون به پست من توجه نکردن
دوم بهتره حالا که این زن دو فرزند به وجود آورده یکی رو پسر بنامیم تا اینجوری پست من هم خراب نشه بهتره اینم یه پیشنهاد

حالا شما یه نگاهی بکنید ببینید کدوم پست بهتره اونو انتخاب کنید
اما اگه پست لوییس ویرایش نشه من از شما میخوام که پست منو پاک کنید تا با همان سوژه ی قبلی داستان رو جلو ببری
و همچنین میتونیم بگیم که آنوبیس یکی از بهترین افرادش رو فرستاده تا اینکارو براش بکنند نه اینکه اون بجای آنوبیس مرده عمل کنه

! چون من مخالفم به این طور داستان ادامه پیدا کنه

خوب لوییس جان من بر اساس دو پست آخر تو دره گودریک این پست رو زدم و یه سوژه در داخل سوژه ی قبلی ایجاد کردم.خوب شما نوشتی اون دختره قدرتهای فوق طبیعی داره خوب منم اینو نوشتم اما بجاش شخصیت رو پسر نامیدم.
حالا اگه پستم سوژه ی شما رو خراب کرده از این بابت معزرت میخوام و از ناظر محفل میخوام تا پست من رو پاک کنند تا همان سوژه ی قبلی ادامه یابد.اما به نظر من این طوری خیلی بهتره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اوتو بگمن در 1385/2/18 8:44:17
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
ارسال شده در: جمعه 15 اردیبهشت 1385 08:07
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام ناظرین متفکر!!
ببخشید، پست های 13 پورتلند رو من باید نقد کنم؟؟!!

نه!!مگر اینکه خودت بخوای!

13 پورتلند یادمون رفته بوده در اسرع وقت نقد میشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط چو چانگ در 1385/2/15 8:51:58
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
ارسال شده در: جمعه 8 اردیبهشت 1385 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
گتافيس نوشته :
اقا من ميگم كه يه نامه بزنيم
يعني برا هر يك از اعضا يه لقب بذاريم به همراه تاريخچشون در يه تاپيك كه ميتونه اسمش خاطرات محفل دفترچه محفل تاريخچه اعضا و غيره باشه به اين صورت كار خوبيه

از آلبوس و سريوس و اعظم خانم كه البته اعظم خانمو نميشناسم اما سيريوس هر موقع نقد ميكنه مينويسه سخن سيريوس و اعظم

كه زودتر جواب بدن.لطفا

مشكلات آسلامي كه حل نشده هنوز
و البته تو الان عضو محفل نيستي!!!

سيريوس هم يكي هست و اعظم هم هست و "و اعظم " نيست نميدونم كجا خوندي " و اعظم"

سيريوس خيلي خيلي كبير و البته خيلي اعظم ملقب به گاد فادر پسري كه متاسفانه زنده ماند

سيريوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/
مجوز تاپیک بعد از مدت ها!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 اردیبهشت 1385 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
جواب آنیتا دامبلدور:

سلام!...ممنونم که در موردش فکر کردی و میبینم که حسابی هم فکر کردی و خوب هم فکر کردی و خلاصه مثل بابات مخت رو آکبند نگذاشتی!

خب به نظر من برای اسم تاپیک یه خونه مثل خونه شماره 12 گریمالد بهتره!
حالا یا خانه شماره 77 پورتلند یا یه اسم مشکوک مشکوک دیگه!

به هر حال همیشه محتوای تاپیک مهمتر از اسمشه ولی به نظر من همین پورتلندش خوبه ولی شمارش یه جوریه!...شایدم یه جوری نیست!

به هر حال مجوز داده میشه و میتونید با هر شماره ای تاپیک رو!
-------------------------------------------------------------------------
جواب گتافیکس:

به نظرم احتیاجی برای زدن تاپیک وجود نداره....میتونه به راحتی هم لقب برای اعضا انتخاب بشه و البته دوتا دلیل دیگه هم وجود داره:

1-تایپکی که میخواد زده بشه با چندتا پست میفته گوشه انجمن بعد از یه مدتی قفل و پاک میشه و این پیش بینی منه!

2-تاپیکی رول پلیینگی اون چنانی ای نیست و بیشتر میخوره یه جورایی مثلا هماهنگی های با پیام شخصی باشه...نمیشه با پیام شخصی هماهنگ کرد و لقب گذاشت؟
به نظرم این شکلی بهتره!

پس مجوز داده نمیشه!

در ضمن ممکنه چند نفر از اعضای محفل که اخراج شدند دوباره به محفل بازگردند.لطفا به بنده سری بزنید!

-ناظر انجمن-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: پنجشنبه 7 اردیبهشت 1385 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
مشكلات اسلامي حل شد
-----------------------------------------
اقا من ميگم كه يه نامه بزنيم
يعني برا هر يك از اعضا يه لقب بذاريم به همراه تاريخچشون در يه تاپيك كه ميتونه اسمش خاطرات محفل دفترچه محفل تاريخچه اعضا و غيره باشه به اين صورت كار خوبيه

از آلبوس و سريوس و اعظم خانم كه البته اعظم خانمو نميشناسم اما سيريوس هر موقع نقد ميكنه مينويسه سخن سيريوس و اعظم

كه زودتر جواب بدن.لطفا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

هافلپاف هرم نبض زندگي ماست در شرجي عشق و اشتياق