آی اینجا چه خبره؟؟؟؟
من رزرو کردم ولی بدون توجه به رزرو اومدن پستیدن. (توی کتابسرای جادویی دیاگون)
بیاید رسیدگی کنید.
استاد اون درس باید رسیدگی کنه.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر اساتید
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

حالت خوبه؟ ننه چطوره؟ بابا چطور؟ هییم؟ واسم پی ام کن. 
نقل قول:
1. مگه زوره چشمشون درد میگیره، خب شرکتت نکنن. وا الله !
2. یعنی دستت درست محدودیت خط رو برداشتی !
3. ها ها، دیگه مثه ترم قبل نیست مفت مفت امتیاز بگیرن، باید کامل پستو بخونن بفهمه چی به چیه نه اینکه سریع بپرن برن تکلیف و نکاتش رو ببینن چیه.
4. مثلا برنامه دادم، گفتم که چگونه پیش خواهیم رفت.
5. نمی توانند، نمی توانند سریع بروند سراغ پستشان، اومدن یه کم چیزایی یاد بگیرن. در ضمن همه پست ها اندازه شان در همین حد نخواهند بود. جلسه بعد هم سیستم طنزه.
بای بای تا های های !

نقل قول:
استاد نوشته:
پستت بی نهایت طولانی بود و تا حدودی خسته کننده.درسته که این محدودیت تعداد خط برای اساتید برداشته شد اما باید این رو در نظر بگیرید که اعضا بیشتر علاقمندند فقط نکات پست رو بخونن و سریع برن سراغ پست خودشون.
نکات زیاد تو پستتون داشت و خواننده رو گیج میکرد.
1. مگه زوره چشمشون درد میگیره، خب شرکتت نکنن. وا الله !

2. یعنی دستت درست محدودیت خط رو برداشتی !

3. ها ها، دیگه مثه ترم قبل نیست مفت مفت امتیاز بگیرن، باید کامل پستو بخونن بفهمه چی به چیه نه اینکه سریع بپرن برن تکلیف و نکاتش رو ببینن چیه.

4. مثلا برنامه دادم، گفتم که چگونه پیش خواهیم رفت.

5. نمی توانند، نمی توانند سریع بروند سراغ پستشان، اومدن یه کم چیزایی یاد بگیرن. در ضمن همه پست ها اندازه شان در همین حد نخواهند بود. جلسه بعد هم سیستم طنزه.

بای بای تا های های !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
"Severus...please..."
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/04/21
آخرین ورود: پنجشنبه 29 خرداد 1404 20:14
از: مدرسه جادوگری هاگوارتز
پستها:
2956

به همه اساتید:
در پستهای قبلیم در این تاپیک اعلام کردم که به دانش آموزان بگوید شماره پست رو اعلام نکنن چون احتمال پاک شدن پست هست و این باعث میشه شما موقع پیدا کردن پست اشتباه کنید.فقط لینک پست کفایت میکنه.
بازم تکرار میکنم به دانش آموزان یادآوری کنید در بالای پستهاشون در تاپیکها ننویسند تکالیف کلاس ... در هاگوارتز (قابل توجه نیوت اسکمندر)
به اون نکاتی که در چند پست قبلیم اشاره کردم خواهشا توجه کنید.
به ایماگو در مورد تدریس کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه در جلسه اول:
پستت بی نهایت طولانی بود و تا حدودی خسته کننده.درسته که این محدودیت تعداد خط برای اساتید برداشته شد اما باید این رو در نظر بگیرید که اعضا بیشتر علاقمندند فقط نکات پست رو بخونن و سریع برن سراغ پست خودشون.
به پتی گرو در مورد تدریس کلاس گیاهشناسی در جلسه اول:
پستتون خوب بود فقط باید نکاتی که قبلا اشاره کردم، ذکر میکردید و اینکه نباید شماره پست نوشته بشه.
در مورد رزرو و غیره هم من نظری ندارم.
*پستهای اعضا در تاپیکها برای هر دو کلاس خوب بود.ممنون
در پستهای قبلیم در این تاپیک اعلام کردم که به دانش آموزان بگوید شماره پست رو اعلام نکنن چون احتمال پاک شدن پست هست و این باعث میشه شما موقع پیدا کردن پست اشتباه کنید.فقط لینک پست کفایت میکنه.
بازم تکرار میکنم به دانش آموزان یادآوری کنید در بالای پستهاشون در تاپیکها ننویسند تکالیف کلاس ... در هاگوارتز (قابل توجه نیوت اسکمندر)
به اون نکاتی که در چند پست قبلیم اشاره کردم خواهشا توجه کنید.
به ایماگو در مورد تدریس کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه در جلسه اول:
به پتی گرو در مورد تدریس کلاس گیاهشناسی در جلسه اول:
پستتون خوب بود فقط باید نکاتی که قبلا اشاره کردم، ذکر میکردید و اینکه نباید شماره پست نوشته بشه.
در مورد رزرو و غیره هم من نظری ندارم.
*پستهای اعضا در تاپیکها برای هر دو کلاس خوب بود.ممنون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
آره کار خوبی کردید!
برای اینکه نیوت بعد از پست ایگور کارکاروف رزرو کرده بود ولی لاوندر براون بی توجه به رزرو نیوت پست زد ...
به دلیل این آشفتگی خوب شد که از پست ایگور ادامه دادید.
پروفسور کوئیریل لطفاً نظرشون رو بگن و پیشنهاد کنن که من در رباطه به امتیاز دادن به این پست ها چجوری عمل کنم.
با تشکر
پروفسور پیتر پتی گرو
در کلاس گیاهشناسی گفتید :
البته شما هم در حال دیدن خاطره هستید پس باید توصیفات خودتون رو به صورت رول ادامه دار و طنزدر اون تاپیک بزنید.
به همین خاطر ، دو دانش آموز ، لاوندر براون و نیوت اسکمندر ، پست زدند ولی مشخص نیست که از کدوم پست ادامه دادند و سوژه رو کاملا منحرف کردند ، گویا متوجه منظور اینکه ادامه دار هست نشدند و از اول شروع کردند !
بهتره توضیح بیشتری در کلاس در این مورد داده بشه ، من هم پست این دو نفر رو نادیده گرفتم و از پست قبلی ادامه دادم !
آره کار خوبی کردید!
برای اینکه نیوت بعد از پست ایگور کارکاروف رزرو کرده بود ولی لاوندر براون بی توجه به رزرو نیوت پست زد ...
به دلیل این آشفتگی خوب شد که از پست ایگور ادامه دادید.
پروفسور کوئیریل لطفاً نظرشون رو بگن و پیشنهاد کنن که من در رباطه به امتیاز دادن به این پست ها چجوری عمل کنم.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

پروفسور پیتر پتی گرو
البته شما هم در حال دیدن خاطره هستید پس باید توصیفات خودتون رو به صورت رول ادامه دار و طنزدر اون تاپیک بزنید.
به همین خاطر ، دو دانش آموز ، لاوندر براون و نیوت اسکمندر ، پست زدند ولی مشخص نیست که از کدوم پست ادامه دادند و سوژه رو کاملا منحرف کردند ، گویا متوجه منظور اینکه ادامه دار هست نشدند و از اول شروع کردند !
بهتره توضیح بیشتری در کلاس در این مورد داده بشه ، من هم پست این دو نفر رو نادیده گرفتم و از پست قبلی ادامه دادم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرسی ویزلی در 1386/4/13 14:25:14
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر
پستها:
2956

به همه اساتید در مورد امتیازات دانش آموزان:
دقیقا همونطور که در شرح امتیازات اعلام شده ، امتیازات رو وارد کنید.
اگه احتمالا موقع امتیاز دادن دیدید شناسه ای به دلیل تغییر شخصیت بسته شده اون امتیاز رو برای همون شناسه بسته شده در نظر بگیرید.
امتیازات با تغییر شناسه به گروه دیگه منتقل نمیشه و برای همون فرد در همون شناسه باقی میمونه.
به سوروس:
جوابتون رو من میدم.
تمامی تاپیکهای معرفی شده در کلاسها به انتخاب مدیر مدرسه صورت گرفته.
تاپیکهای غیر رول هم انتخاب شدند تا اعضا بتونن هم در رول فعالیت کنند هم غیر رول.
به بورگین:
سعی میکنم امروز تاییدت کنم اگه نشد تا فردا ظهر ساعت یک باید صبر کنی.
دقیقا همونطور که در شرح امتیازات اعلام شده ، امتیازات رو وارد کنید.
اگه احتمالا موقع امتیاز دادن دیدید شناسه ای به دلیل تغییر شخصیت بسته شده اون امتیاز رو برای همون شناسه بسته شده در نظر بگیرید.
امتیازات با تغییر شناسه به گروه دیگه منتقل نمیشه و برای همون فرد در همون شناسه باقی میمونه.
به سوروس:
جوابتون رو من میدم.
تمامی تاپیکهای معرفی شده در کلاسها به انتخاب مدیر مدرسه صورت گرفته.
تاپیکهای غیر رول هم انتخاب شدند تا اعضا بتونن هم در رول فعالیت کنند هم غیر رول.
به بورگین:
سعی میکنم امروز تاییدت کنم اگه نشد تا فردا ظهر ساعت یک باید صبر کنی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام خدمت مدیریت مدرسه هاگوارتز.
خب من فردا کلاس گیاه شناسی دارم و خب از همین چند ساعت پیش هم درخواستیک شناسه جدید دادم.
اگر لطف کنید من رو در گروه دیگری با شناسه ای که درخواست دادم قبول کنید و فردا در اسرع وقت من رو تائید کنید میتونم با اون شناسم درس گیاه شناسی رو تدریس کنم.
با تشکر
خب من فردا کلاس گیاه شناسی دارم و خب از همین چند ساعت پیش هم درخواستیک شناسه جدید دادم.
اگر لطف کنید من رو در گروه دیگری با شناسه ای که درخواست دادم قبول کنید و فردا در اسرع وقت من رو تائید کنید میتونم با اون شناسم درس گیاه شناسی رو تدریس کنم.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با سلام خدمت جناب پروفسور اسمیت از اوونجا که معجوون سازان قرن رول نیست بهتر بود کلاس در یک تاپیک رول برگزار میشد .با این حال پیشنهاد میکنم بره جلسات بعد یه تاپیک رول رو انتخاب کنید.در ضمن آیا ما که رول نوشتیم امتیاز نمیگیریم.ممنون از تدریس و تکلیف جذابتون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سوروس اسنیپ در 1386/4/11 19:25:46
جزئیات کاربر
پستها:
2956

به ایگور:
خب اون قبلی ها رو که لینک دادید پس امتیازشو میگیرید. بقیه اعضا باید به همون سبک تاپیک پست بزنند.
*احتمالا چون ایماگو نیست پست کلاسشون رو خودم بعدازظهر ارسال میکنم.البته اگه تا قبل از پنج خودش ارسال نکرده باشه.
خب اون قبلی ها رو که لینک دادید پس امتیازشو میگیرید. بقیه اعضا باید به همون سبک تاپیک پست بزنند.
*احتمالا چون ایماگو نیست پست کلاسشون رو خودم بعدازظهر ارسال میکنم.البته اگه تا قبل از پنج خودش ارسال نکرده باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

پرفسور عزیز!
معلم معجون سازی در تکلیفشان گفته اند "بروید و معجون خودتان را به ثبت برسانید"!
خب این جمله خیلی مبهم است و کاربر فکر میکنه که باید بره رول بزنه و تایید بگیره برای معجونش!
در هر حال!الان پست های رول ما قبول نیست؟یعنی دوباره باید پست بزنیم؟
معلم معجون سازی در تکلیفشان گفته اند "بروید و معجون خودتان را به ثبت برسانید"!
خب این جمله خیلی مبهم است و کاربر فکر میکنه که باید بره رول بزنه و تایید بگیره برای معجونش!
در هر حال!الان پست های رول ما قبول نیست؟یعنی دوباره باید پست بزنیم؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج