نمی دونم یه همچین تایپیکی وجود داره یانه
به نظر شما کتاب 7 چگونه آغاز می شود و چگونه به اتمام می رسد؟
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

به نام یگانه خداوند عشق
خدمت ناظران عزیز : درخواست تاپیک "
خیلی از ما مدت طولانی است که با هم آشناییم و طرز رول نویسی و شخصیت هم را می شناسیم میخواستم یک تاپیک بزنم با موضوع :
( کدام یک از بچه های جادوگران کدام یک از کارکتر های هری پاتر )
که در ان شخصیت های جادوگرانیرو به هری پاتر پیوست بزنیم.
ويرايش ناظر : دوست عزيز هيچكدوم از تاپيك هاي پيشنهادي شما مربوط به فروم تالار اصلي نمي باشد .
درخواست هاي خود را در فروم هاي مربوطه مطرح نماييد به خصوص درخواست اول شما كه كاملا با رول پلينگ سايت ارتباط دارد نه به نكات كتاب ها
سيريوس
ناظر انجمن
خدمت ناظران عزیز : درخواست تاپیک "
خیلی از ما مدت طولانی است که با هم آشناییم و طرز رول نویسی و شخصیت هم را می شناسیم میخواستم یک تاپیک بزنم با موضوع :
( کدام یک از بچه های جادوگران کدام یک از کارکتر های هری پاتر )
که در ان شخصیت های جادوگرانیرو به هری پاتر پیوست بزنیم.
ويرايش ناظر : دوست عزيز هيچكدوم از تاپيك هاي پيشنهادي شما مربوط به فروم تالار اصلي نمي باشد .
درخواست هاي خود را در فروم هاي مربوطه مطرح نماييد به خصوص درخواست اول شما كه كاملا با رول پلينگ سايت ارتباط دارد نه به نكات كتاب ها
سيريوس
ناظر انجمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1385/3/18 19:01:52
عضو تیم دراگون (کوییدیچ)

مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)

مدیر کتابخانه ی گریفیندور ( خصوصی و محرمانه)
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 20 دی 1387 18:10
از: هاگوارتز طبقه هفتم اتاق ضروريات
پستها:
65

جزئیات کاربر

سلام،می خواستم مجوز برای تایپیکی بکنم که توی اون در مورد داستان های مختلف بحث بشه .(اولیش هری پاتره) کتابی معرفی بشه و در مورد اون نظر داده بشه و با کتاب های دیگه مقایسه شه . عنوانش هم می تونه این باشه:چه کتابی را می پسندید؟اگر مجوز بدهید ممنون می شوم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط کارآگاه محفل در 1385/3/18 4:43:33
ارادتمندشما کارآگاه محفل
دارنده مدال مرلی?
دارنده مدال مرلی?
جزئیات کاربر

آرتور ویزلی جان:
آه ببخشید عجلهای شد حواسم نبود. به هر حال الان اسم شما «آرتور ویزلی» شده.
و لازم نبود پست جداگونه بزنید.
Aripotter جان:
اولا که مجوز داده نمیشه! چرا؟ به چند دلیل (این دلیلش خیلی مُهُمّه!):
1- به تالار اسرار مربوط نمیشه بلکه باید برید توی تالار اصلی دنبالش بگردید.
2- توی تالار اصلی یه چنین تاپیکی قبلا بود هنوزم هست ولی قفله. میتونید برید ببینید که به چه بلایی گرفتار شد و چرا من قفلش کردم. البته جدا از اینکه مجوز نداشت.
آه ببخشید عجلهای شد حواسم نبود. به هر حال الان اسم شما «آرتور ویزلی» شده.
و لازم نبود پست جداگونه بزنید.

Aripotter جان:
اولا که مجوز داده نمیشه! چرا؟ به چند دلیل (این دلیلش خیلی مُهُمّه!):
1- به تالار اسرار مربوط نمیشه بلکه باید برید توی تالار اصلی دنبالش بگردید.
2- توی تالار اصلی یه چنین تاپیکی قبلا بود هنوزم هست ولی قفله. میتونید برید ببینید که به چه بلایی گرفتار شد و چرا من قفلش کردم. البته جدا از اینکه مجوز نداشت.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

سلام
من می خواستم یه تایپیک بزنم با عنوان:
بهترین و منفورترین شخصیت کتاب
و در آنجا هر کس از نظر خودش بهترین و منفورترین شخصیت کتاب رو می گه و بعد مثلا می گه که از چه ویژگی های شخص برتر خوشش می آد و چرا از اون شخص ثانی بدش می آد
با تشکر
من می خواستم یه تایپیک بزنم با عنوان:
بهترین و منفورترین شخصیت کتاب
و در آنجا هر کس از نظر خودش بهترین و منفورترین شخصیت کتاب رو می گه و بعد مثلا می گه که از چه ویژگی های شخص برتر خوشش می آد و چرا از اون شخص ثانی بدش می آد
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
حتی در مرگ،کاش پیروز باشی!
جزئیات کاربر

شادمهر عزیز:
تاپیک مورد نظر شما به تالار اسرار مربوط نمیشه. بلکه باید از دفتر ناظران تالار اصلی درخواست کنید. اونجا مطرح کنید تصمیم گیری میکنیم در موردش.
به hp2005:
موضوع خوبیه فقط امیدوارم بحثش بحث خوبی بشه. متأسفانه الان توی اکثر تاپیکهای ما اینقدر پست کوتاه و بیمحتوا خورده که دیگه کسی میل ادامه دادن بحث رو پیدا نمیکنه.
به فرانک لانگ باتم:
تاپیک مورد نظر شما فکر کنم به انجمن جادو و جادوگری مربوط باشه یا تالار اصلی. به هر حال مطمئناً به این جا مربوط نمیشه. منم یادم نمیاد که پاک شده یا نه. چون کم اتفاق نیفتاده که ده تا تاپیک رو با هم پاک کردم!!!
به علاوه، ما تاپیک نمیزنیم که پرطرفدار بشه. تاپیک میزنیم که توش در مورد موضوعی بحث کنیم و اگه موضوعش جالب باشه حتی اگه طرفداراش زیاد هم نباشن بازم تاپیک خوبی خواهد بود. ولی اگه تاپیک مسخرهای باشه حتی اگه طرفداراش زیاد هم باشن بازم مسخرهس و بدرد نمیخوره.
به ویلیام بردلی پیت:
اولا که خوشحالم از این که بازم شما رو توی سایت میبینم. و دوما هم نظریهی جالبیه. میتونه جای بحث داشته باشه.
تاپیک مورد نظر شما به تالار اسرار مربوط نمیشه. بلکه باید از دفتر ناظران تالار اصلی درخواست کنید. اونجا مطرح کنید تصمیم گیری میکنیم در موردش.
به hp2005:
موضوع خوبیه فقط امیدوارم بحثش بحث خوبی بشه. متأسفانه الان توی اکثر تاپیکهای ما اینقدر پست کوتاه و بیمحتوا خورده که دیگه کسی میل ادامه دادن بحث رو پیدا نمیکنه.
به فرانک لانگ باتم:
تاپیک مورد نظر شما فکر کنم به انجمن جادو و جادوگری مربوط باشه یا تالار اصلی. به هر حال مطمئناً به این جا مربوط نمیشه. منم یادم نمیاد که پاک شده یا نه. چون کم اتفاق نیفتاده که ده تا تاپیک رو با هم پاک کردم!!!
به علاوه، ما تاپیک نمیزنیم که پرطرفدار بشه. تاپیک میزنیم که توش در مورد موضوعی بحث کنیم و اگه موضوعش جالب باشه حتی اگه طرفداراش زیاد هم نباشن بازم تاپیک خوبی خواهد بود. ولی اگه تاپیک مسخرهای باشه حتی اگه طرفداراش زیاد هم باشن بازم مسخرهس و بدرد نمیخوره.
به ویلیام بردلی پیت:
اولا که خوشحالم از این که بازم شما رو توی سایت میبینم. و دوما هم نظریهی جالبیه. میتونه جای بحث داشته باشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 1 شهریور 1387 00:15
از: کاخ سفید پادشاهان در کوه های سفید سرزمین رویاها
پستها:
430

سلامي ديگر!
فرانك لانگ باتم عزيز
توي انجمن تالار اصلي و هري پاتر به زبان فارسي و تالار اسرار كه با خودت گشتم نبود!توي انجمن ناظران هم گشتم ببينم چه بلايي سرش اومده!هيچ نديدم!
به احتمال زياد پاك شده.جيمز عزيز بيشتر در اين مورد ميدونه!
tire_khalass عزيز
خب!بيش از اين از عهده من بر نمياد!ولي اگر پرسش و پاسخ درست بوجود آمده باشه به احتمال زياد جواب داده ميشه.
ميتونيد توي تاپيك گفتگو با مديران پيگيريش كنيد.
در مورد تاپيكي كه گفتيد من متوجه نشدم دقيقا چيه!يعني يه تاپيك براي سوالها باشه؟خب اين چه فايده اي ميتونه داشته باشه و بعد ما براي هر سوال كه دليل و جايي براي بحث در موردش هست يه تاپيك داريم.
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
فرانك لانگ باتم عزيز
توي انجمن تالار اصلي و هري پاتر به زبان فارسي و تالار اسرار كه با خودت گشتم نبود!توي انجمن ناظران هم گشتم ببينم چه بلايي سرش اومده!هيچ نديدم!
به احتمال زياد پاك شده.جيمز عزيز بيشتر در اين مورد ميدونه!
tire_khalass عزيز
خب!بيش از اين از عهده من بر نمياد!ولي اگر پرسش و پاسخ درست بوجود آمده باشه به احتمال زياد جواب داده ميشه.
ميتونيد توي تاپيك گفتگو با مديران پيگيريش كنيد.
در مورد تاپيكي كه گفتيد من متوجه نشدم دقيقا چيه!يعني يه تاپيك براي سوالها باشه؟خب اين چه فايده اي ميتونه داشته باشه و بعد ما براي هر سوال كه دليل و جايي براي بحث در موردش هست يه تاپيك داريم.
مرسي
آرتيكوس دامبلدور
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
آرتيكوس الياس فرناندو الكساندرو دامبلدور
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
ملقب به سلامگنتئور(فنانشدني در همه دورانها)
[b][color=009900]آرتيكوس ..
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج