مورد اول
خطاب به گودریک گریفیندور عزیز
در طول تاریخ، همیشه شاهد تغییر و تحولات بوده ایم، تغییراتی که گاها برای یک جامعه، یک مکان و... مثبت بوده و گاها منفی بوده است . مثبت و منفی بودن را نه از برخورد اطرافیان بلکه در طول زمان میتوان تشخیص داد.
هاگوارتز، این ترم ، قوانین و نحوه ی مدیریت من نیز از این قاعده مستثنی نیستند و فقط با گذشت زمان میتوان قضاوت کرد، من نه از تعریف و تمجید هایی که قبل از شروع ترم بر قوانین شد مغرور و خوشحال گشتم و نه از انتقادهایی که اکنون میشود ناامید و ناراحت میشوم، من کماکان با قدرت آنچه را که در ذهن دارم اجرا خواهم کرد و اگر ببینم موردی اشتباه است سعی می کنم با خرد جمعی مشکل را برطرف کنم.
به قول شما "امتیاز دهی سنتی" هاگوارتز در این چند ترم، تقسیم بر تعداد شرکت کننده ها بوده که ابتدا ما هم از همان قانون استفاده کردیم اما عده ای از دوستان اعتراض کردند، بحث هایی در همین تاپیک مطرح شد که هنوز موجود میباشند، بنابراین به آن سیستم و حتی سیستم های قبل از آن هم اعتراض بوده است .
تیم مدیریتی هاگوارتز به دنبال روشی جایگزین بود تا اینکه پرفسور آمبریج که در این چند وقته قبول مسئولیت کردند و به خیلی از کارها رسیدگی کردند(من از همینجا از ایشان تشکر میکنم و دستشان را میبوسم) با در نظر گرفتن جوانب سیستمی جایگزین اعلام کردند و ما هم طبعا پذیرفتیم.
به نظر بنده در آن زمان روش ، روشی مناسب بود ضمن اینکه هیچ چیز در دنیا کامل و بی نقص نیست، این سیستم هم متاسفانه دارای نقضی بود بنابراین من دیروز تصمیم گرفتم که روشی جایگزین را پیدا کنم.
اما جالب اینجاست که من از ابتدای ترم گفته بودم گروه هایی مانند اسلایترین و هافلپاف همیشه از کمبود نفر رنج میبرند اما خیلی ها گفتند تابستان است و بازدید زیاد است و غیره و ذلک . . .
مورد دوم
خطاب به جیمز عزیز
از اینکه دوباره تو یویوی صورتی رنگت را میبینم بسیار خوشحالم.
مسابقات در سه مرحله که توضیحاتش داده شده است انجام خواهد شد ، مسابقه رقابتی میباشد و شرکت همه در مرحله ی اول مجاز است ، برای مرحله ی دوم از شرکت کنندگان تعدادی حذف خواهد شد و مابقی به مرحله ی بعد صعود خواهند کرد.
مورد سوم
دوستان، بزرگواران و مدیران سایت، خوشبختانه بنده سابقه ی درخشانی در نداشتن شانس در زندگی دارم، از مفاد این سابقه میتوان به اساس کشی ،تعویض منزل مسکونی ،مشکل پیدا کردن اینترنت و ثبت نامش درست در هنگام مدیریت ترم تابستانی من اشاره کرد.
اما به امید خدا طی چند روز آینده این مشکلات برطرف خواهد شد و بنده و تیم هاگوارتز با قدرت به راهی که در پیش رو داریم ادامه خواهیم داد به امید آنکه بتوانیم دل کسی را شاد و محیطی جذاب برای فعالیت شما بسازیم .
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
دفتر مدیریت مدرسه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/11/15
آخرین ورود: شنبه 23 شهریور 1398 17:52
از: چاه
پستها:
1592

من به همه بگم از این لحظه مسئولیتی در قبال کارای مدیریتی هاگوارتز ندارم. همونقدرم که تابلوی اعلانات رو پر کردم زیادی بود.
فقط تدریس دفاع در برابر جادوی سیاه رو بر عهده دارم به همراه مسابقه دوئل.
مسابقه دوئل تک مرحله ای با مسئولیت من:
آغاز: چهارشنبه، 13 شهریور
پایان: جمعه، 15 شهریور
توی تابلوی اعلانات مشخص شده. بازی اول کوییدیچ رو هم چون من برگزار کردم، داوری امتیازاتش رو به همراه داور دیگه ای انجام میدم و بعداً اعلام می کنم. کلا برگزاری مسابقه کوییدیچ توی تابلوی اعلانات نوشتم که با مدیریت مدرسه هستش. کوییدیچ به همراه جام آتش.
خواستم بگم اینجا بیخود با دیوار حرف نزنید اذیت بشین. مدیریت هاگوارتز پروفسور سالازار اسلیترین باید جواب گو باشن بهتون از این پس نه من. دو تا بازرس عالی رتبه هم که داریم ماشالله، کافی هستن واسه کودتای آموزشی مثلا و یا قدرتنمایی در صورت نیاز.
موفق باشید همگی
فقط تدریس دفاع در برابر جادوی سیاه رو بر عهده دارم به همراه مسابقه دوئل.
مسابقه دوئل تک مرحله ای با مسئولیت من:
آغاز: چهارشنبه، 13 شهریور
پایان: جمعه، 15 شهریور
توی تابلوی اعلانات مشخص شده. بازی اول کوییدیچ رو هم چون من برگزار کردم، داوری امتیازاتش رو به همراه داور دیگه ای انجام میدم و بعداً اعلام می کنم. کلا برگزاری مسابقه کوییدیچ توی تابلوی اعلانات نوشتم که با مدیریت مدرسه هستش. کوییدیچ به همراه جام آتش.
خواستم بگم اینجا بیخود با دیوار حرف نزنید اذیت بشین. مدیریت هاگوارتز پروفسور سالازار اسلیترین باید جواب گو باشن بهتون از این پس نه من. دو تا بازرس عالی رتبه هم که داریم ماشالله، کافی هستن واسه کودتای آموزشی مثلا و یا قدرتنمایی در صورت نیاز.
موفق باشید همگی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1394/01/17
آخرین ورود: یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 03:16
از: لینی بپرسید
پستها:
362

نقل قول:
نه دیگه این همین روشه درحاله اجراس ولی با کمی تغییر و به قول دلورس هم به تعداد مربوطه هم به کیفیت(نه سیخ بسوزه و نه کباب خودمون)
چون با این اوصاف ما سوم بشیم هنر کردیم پس اگه بخواییم انصراف بدیم و شرکت نکنیم بیشتر به نفعمونه.چون عملا تلاشهای ما بی معنی هست.مگر این که در نحوه ی نمره دهی و محاسبات تغییری ایجاد بشه...و شما که میگید وقت برای اعتراض بود..اون موقع کسی فکر نمیکرد هافل اینجوری بشه تا یه سیل عظیمی از افراد جدید و قدیمی اومدن بودن...که با شروع شدن هاگ غیب شدن.الان شاید کسی فکر نکنه که این نحوه ی امتیاز دهی چجوره ولی بعد از اکتیاز دادن متوجه میشین....
منتظر حرف سالازار هم هستیم امیدوارم اون بتونه مشکلو حل کنه.
گودریک گریفیندور نوشته:
با سلام
ارنی جان اینطور که تو میگی ، خب معیار کمیت کلا میره به فنا! و هر گروه که چندتا نویسنده ی خفن داشت ، قهرمان میشه!
بنظر من بهتره مدیر مدرسه که انگار بعد مدت ها دیشب ان شدن ، بیان و به این همه اعتراض جواب بدن! بهتره به نحوه ی امتیاز دهی سنتی هاگوارتز برگردیم که تا حالا کسی بهش اعتراضی نداشت اما این امتیاز دهی جدید این همه بحث درست کرده!
با تشکر
نه دیگه این همین روشه درحاله اجراس ولی با کمی تغییر و به قول دلورس هم به تعداد مربوطه هم به کیفیت(نه سیخ بسوزه و نه کباب خودمون)
چون با این اوصاف ما سوم بشیم هنر کردیم پس اگه بخواییم انصراف بدیم و شرکت نکنیم بیشتر به نفعمونه.چون عملا تلاشهای ما بی معنی هست.مگر این که در نحوه ی نمره دهی و محاسبات تغییری ایجاد بشه...و شما که میگید وقت برای اعتراض بود..اون موقع کسی فکر نمیکرد هافل اینجوری بشه تا یه سیل عظیمی از افراد جدید و قدیمی اومدن بودن...که با شروع شدن هاگ غیب شدن.الان شاید کسی فکر نکنه که این نحوه ی امتیاز دهی چجوره ولی بعد از اکتیاز دادن متوجه میشین....
منتظر حرف سالازار هم هستیم امیدوارم اون بتونه مشکلو حل کنه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوگو ويزلي در 1392/4/30 15:30:52
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1389/10/13
آخرین ورود: جمعه 9 خرداد 1404 11:34
از: تالار گریفندور
پستها:
976

با سلام
ارنی جان اینطور که تو میگی ، خب معیار کمیت کلا میره به فنا! و هر گروه که چندتا نویسنده ی خفن داشت ، قهرمان میشه!
بنظر من بهتره مدیر مدرسه که انگار بعد مدت ها دیشب ان شدن ، بیان و به این همه اعتراض جواب بدن! بهتره به نحوه ی امتیاز دهی سنتی هاگوارتز برگردیم که تا حالا کسی بهش اعتراضی نداشت اما این امتیاز دهی جدید این همه بحث درست کرده!
با تشکر
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

آقا بحث کم بودن بقیه گروها، یا مسافرت بودن اعضاشون یه طرف، این بحث هافل هم طرف دیگه.
الان ما فقط داریم تلاش میکنیم که به حداقل تعداد که همون سه نفره برسیم!
و به قول ارنی خوشبینانه ترین حالتش اینه که سه نفر توی یه کلاس شرکت کنیم، با احتساب اعضای نیمه فعالمون!
خب با این اوضاع و این نحوه ی امتیاز دهی شما بگید یه باره هاگوارتز سه تا گروه داره
لطفا یه تجدید نظری بکنین. با توجه به تعدادی که از هر گروه توی جلسه ی اول شرکت کردن میشه یه نسبت در نظر گرفت و امتیاز ها رو شبیه به شیوه ای که ارنی گفت تقسیم کرد.
+ البته مخالف میانگین گرفتن هستم. ولی این روش فعلی هم به نظرم مناسب نیست.

الان ما فقط داریم تلاش میکنیم که به حداقل تعداد که همون سه نفره برسیم!
و به قول ارنی خوشبینانه ترین حالتش اینه که سه نفر توی یه کلاس شرکت کنیم، با احتساب اعضای نیمه فعالمون!
خب با این اوضاع و این نحوه ی امتیاز دهی شما بگید یه باره هاگوارتز سه تا گروه داره

لطفا یه تجدید نظری بکنین. با توجه به تعدادی که از هر گروه توی جلسه ی اول شرکت کردن میشه یه نسبت در نظر گرفت و امتیاز ها رو شبیه به شیوه ای که ارنی گفت تقسیم کرد.
+ البته مخالف میانگین گرفتن هستم. ولی این روش فعلی هم به نظرم مناسب نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: چهارشنبه 11 فروردین 1395 23:54
پستها:
1174

یک سوال! شما چرا این قدر فکر می کنین ریون خیلی عضو داره؟ در کل ما فلور، مندی، لینی، الا، آندرومدا و خودم رو داشتیم.
آندرو که هیچ وقت نیست و اینا. لینی هم که تو کل جادوگران اعلام کرده که به یه مسافرت دو هفته ای رفته. می مونه من و فلور و مندی و الا. من تو "کل" کلاس های جلسه اول شرکت کردم.
بقیه هم دقیقا نمی دونم، اما تقریبا داخل همه شرکت کردن.
شوما بخوای دقیق هم حساب کنی، ما همین قدر عضو داریم و هیچ عضوی هم نداریم که فعالیت ـش خارج هاگ باشه. منظورم اینه که ما کسی رو نداریم که نخواد هاگ فعالیت کنه و کل اعضای ما که "بیدار" ـن؛ دارن با تمام وجود تو هاگ شرکت می کنن.
بقیه هه خوابن و هیچ جا نیستن. مثل تری و لودو که کنکور ماگلی دارن.
وزیر دیگر و تامی هم که غیب شدن.
در کل من می خوام روی حرف قبلم تاکید کنم که ما عضو "زیاد" نداریم. شوما حساب کنی اسلی هم از ما بیشتر عضو داره و هافل خب، از ما کمتره!
و یه چیز در مورد نظر ارنی بگم: روش خوبیه. من خودم هم دوست داشتم این جوری بشه. اما یه دلیل هست که نمی شه "به نظر من." اگه این جوری بشه و ما ببریم؛ گریفا (برای مثال) می گن به خاطر تقسیم و اینا و بود و اگه خود شون ببرن که هیچی. مطمئنا نمی شه و چنینی هاگی حتی ارزش "پز" دادن هم نداره و من می دونم، کل جادوگران بخاطر پز برنده شدن گروهش داره شرکت می کنه و نه به خاطر لذت و اینا...
ولی خلاصه پست من اینه که ریون همچی زیاد هم عضو نداره!
ویرایش: بذارین ببینیم مدیر اصلا نظر ارنی رو قبول می کنه که ما اعتراض کنیم!؟ صبر کنین دیگه!
آندرو که هیچ وقت نیست و اینا. لینی هم که تو کل جادوگران اعلام کرده که به یه مسافرت دو هفته ای رفته. می مونه من و فلور و مندی و الا. من تو "کل" کلاس های جلسه اول شرکت کردم.
بقیه هم دقیقا نمی دونم، اما تقریبا داخل همه شرکت کردن.
شوما بخوای دقیق هم حساب کنی، ما همین قدر عضو داریم و هیچ عضوی هم نداریم که فعالیت ـش خارج هاگ باشه. منظورم اینه که ما کسی رو نداریم که نخواد هاگ فعالیت کنه و کل اعضای ما که "بیدار" ـن؛ دارن با تمام وجود تو هاگ شرکت می کنن.
بقیه هه خوابن و هیچ جا نیستن. مثل تری و لودو که کنکور ماگلی دارن.
وزیر دیگر و تامی هم که غیب شدن.
در کل من می خوام روی حرف قبلم تاکید کنم که ما عضو "زیاد" نداریم. شوما حساب کنی اسلی هم از ما بیشتر عضو داره و هافل خب، از ما کمتره!
و یه چیز در مورد نظر ارنی بگم: روش خوبیه. من خودم هم دوست داشتم این جوری بشه. اما یه دلیل هست که نمی شه "به نظر من." اگه این جوری بشه و ما ببریم؛ گریفا (برای مثال) می گن به خاطر تقسیم و اینا و بود و اگه خود شون ببرن که هیچی. مطمئنا نمی شه و چنینی هاگی حتی ارزش "پز" دادن هم نداره و من می دونم، کل جادوگران بخاطر پز برنده شدن گروهش داره شرکت می کنه و نه به خاطر لذت و اینا...
ولی خلاصه پست من اینه که ریون همچی زیاد هم عضو نداره!
ویرایش: بذارین ببینیم مدیر اصلا نظر ارنی رو قبول می کنه که ما اعتراض کنیم!؟ صبر کنین دیگه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دافنه گرینگراس در 1392/4/30 15:52:49
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
جزئیات کاربر
آخرین ورود: پنجشنبه 22 اسفند 1392 16:45
از: اون بالا اکبر می آید!!
پستها:
250

درود
ببخشید که بحث رو کـــژ (همون کش خودمون
) میدم.
می دونم باید توی زمان تصمیم گیری اعتراض می کردیم ولی خب الان دیدم بحثش دوباره باز شده گفتم پس هنوز دیر نشده.
به نظر من چنین سیستم امتیاز دهی درست نیست.
الان عملاً هافل از گردونه ی رقابت خارج میشه با این نحوه ی تقسیم امتیاز.
ما اگه بخوایم به صورت ثابت نگاه کنیم 3 نفر عضو فعال داریم که الان 2 نفرمون تقریباً توی تموم کلاسا شرکت کردند.
ولی قطعاً همین امتیازات جلسه اول هم که حساب بشه خیلی از گروه هایی مثل گریفیندور و راونکلاو عقب هستیم و به نظر من اینجوری یه کم بی انصافی میشه.
به نظر با توجه به این که این ترم اعضای گروه ها از نظر تعداد خیلی با هم متفاوت هستند می تونه حداقل شرکت کننده ها در کلاس ها برای گروه های مختلف متفاوت باشه.
به طور مثال امتیاز های گریفیندوری ها که واقعاً پرشور و پر تعداد هستند تقسیم بر 4 بشه، اسلایترین تقسیم بر 3 و... .
اینجوری مسلماً همه ی گروه ها می تونن رقابت کنند.
به نظر من هم جا برای بازبینی این قانون هست الان.
با تشکر
ببخشید که بحث رو کـــژ (همون کش خودمون
) میدم.می دونم باید توی زمان تصمیم گیری اعتراض می کردیم ولی خب الان دیدم بحثش دوباره باز شده گفتم پس هنوز دیر نشده.
به نظر من چنین سیستم امتیاز دهی درست نیست.
الان عملاً هافل از گردونه ی رقابت خارج میشه با این نحوه ی تقسیم امتیاز.
ما اگه بخوایم به صورت ثابت نگاه کنیم 3 نفر عضو فعال داریم که الان 2 نفرمون تقریباً توی تموم کلاسا شرکت کردند.
ولی قطعاً همین امتیازات جلسه اول هم که حساب بشه خیلی از گروه هایی مثل گریفیندور و راونکلاو عقب هستیم و به نظر من اینجوری یه کم بی انصافی میشه.
به نظر با توجه به این که این ترم اعضای گروه ها از نظر تعداد خیلی با هم متفاوت هستند می تونه حداقل شرکت کننده ها در کلاس ها برای گروه های مختلف متفاوت باشه.
به طور مثال امتیاز های گریفیندوری ها که واقعاً پرشور و پر تعداد هستند تقسیم بر 4 بشه، اسلایترین تقسیم بر 3 و... .
اینجوری مسلماً همه ی گروه ها می تونن رقابت کنند.
به نظر من هم جا برای بازبینی این قانون هست الان.
با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1386/07/17
آخرین ورود: یکشنبه 7 خرداد 1396 12:37
از: طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید.
پستها:
1531

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1402/10/25
آخرین ورود: جمعه 4 خرداد 1403 14:14
از: هاگوارتز
پستها:
506

میدونم بحث ها انجام شده در امتیاز نحوه امتیاز دهی ولی به نظر این شیوه هنوز نامردی هست .
چون مشخصا گریفیندور و راونکلاو از اسلیترین و مخصوصا هافلپاف عضو بیشتر داره . اعضای اسلیترین هم اکثرا فسیل هستن و نمیتونن تو هاگوارتز هر روز شرکت کنند . این بحث که بگیم به بقیه گروه ها ربطی نداره که مثلا لرد نمیاد تو هاگوارتز شرکت کنه نامردیه . یا مثلا 3 تا مدیر کل سایت جادوگران هر روز نمیتونن بیان تو تمام کلاس ها شرکت کنن به بقیه ربطی نداره حرف جالبی نیست . چون این افراد دارن به سایت خدمت میکنن .
الان مثلا گریفیندور میاد با 6 نفر شرکت میکنه ، اسلیترین و هافلپاف 3 نفر . اینجوری امکان نداره ما قهرمان بشیم حتی اگر گریفیندور کیفیت پستاش خوب نباشه .
مثلا اسلیترین سه نفر ، هر سه 30 امتیاز ! جمع 90 امتیاز تقسیم بر 2.5 : 36
گریفیندور ، 6 نفر ، هر 6 نفر 16 امتیاز ! جمع 96 امتیاز تقسیم بر 2.5 : 39
خیلی راحت میتونستیم بگیم که 3 به بالا تقسیم به تعداد ، 3 به پایین تقسیم بر 3 !
----
در هر صورت به نظر من یه بازبینی بکنید . اگر نه هم اشکالی نداره !
چون مشخصا گریفیندور و راونکلاو از اسلیترین و مخصوصا هافلپاف عضو بیشتر داره . اعضای اسلیترین هم اکثرا فسیل هستن و نمیتونن تو هاگوارتز هر روز شرکت کنند . این بحث که بگیم به بقیه گروه ها ربطی نداره که مثلا لرد نمیاد تو هاگوارتز شرکت کنه نامردیه . یا مثلا 3 تا مدیر کل سایت جادوگران هر روز نمیتونن بیان تو تمام کلاس ها شرکت کنن به بقیه ربطی نداره حرف جالبی نیست . چون این افراد دارن به سایت خدمت میکنن .
الان مثلا گریفیندور میاد با 6 نفر شرکت میکنه ، اسلیترین و هافلپاف 3 نفر . اینجوری امکان نداره ما قهرمان بشیم حتی اگر گریفیندور کیفیت پستاش خوب نباشه .
مثلا اسلیترین سه نفر ، هر سه 30 امتیاز ! جمع 90 امتیاز تقسیم بر 2.5 : 36
گریفیندور ، 6 نفر ، هر 6 نفر 16 امتیاز ! جمع 96 امتیاز تقسیم بر 2.5 : 39
خیلی راحت میتونستیم بگیم که 3 به بالا تقسیم به تعداد ، 3 به پایین تقسیم بر 3 !
----
در هر صورت به نظر من یه بازبینی بکنید . اگر نه هم اشکالی نداره !

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
جزئیات کاربر

من یک سوال داشتم چگونه میشود در محفل ققنوس عضو شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
نشان سازمان حمایت از ساحره ها
=
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!
نشان سازمان حمایت از ساحره ها
=