جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (11 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
13
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  65 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  328 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: یکشنبه 30 تیر 1392 02:55
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

ارنی جان اینطور که تو میگی ، خب معیار کمیت کلا میره به فنا! و هر گروه که چندتا نویسنده ی خفن داشت ، قهرمان میشه!

بنظر من بهتره مدیر مدرسه که انگار بعد مدت ها دیشب ان شدن ، بیان و به این همه اعتراض جواب بدن! بهتره به نحوه ی امتیاز دهی سنتی هاگوارتز برگردیم که تا حالا کسی بهش اعتراضی نداشت اما این امتیاز دهی جدید این همه بحث درست کرده!

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 30 تیر 1392 00:30
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا بحث کم بودن بقیه گروها، یا مسافرت بودن اعضاشون یه طرف، این بحث هافل هم طرف دیگه.
الان ما فقط داریم تلاش میکنیم که به حداقل تعداد که همون سه نفره برسیم!
و به قول ارنی خوشبینانه ترین حالتش اینه که سه نفر توی یه کلاس شرکت کنیم، با احتساب اعضای نیمه فعالمون!
خب با این اوضاع و این نحوه ی امتیاز دهی شما بگید یه باره هاگوارتز سه تا گروه داره

لطفا یه تجدید نظری بکنین. با توجه به تعدادی که از هر گروه توی جلسه ی اول شرکت کردن میشه یه نسبت در نظر گرفت و امتیاز ها رو شبیه به شیوه ای که ارنی گفت تقسیم کرد.

+ البته مخالف میانگین گرفتن هستم. ولی این روش فعلی هم به نظرم مناسب نیست.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

ارباب جان، جان جانان اند اصلا!

ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1392 22:27
نمایش جزئیات
آفلاین
یک سوال! شما چرا این قدر فکر می کنین ریون خیلی عضو داره؟ در کل ما فلور، مندی، لینی، الا، آندرومدا و خودم رو داشتیم.

آندرو که هیچ وقت نیست و اینا. لینی هم که تو کل جادوگران اعلام کرده که به یه مسافرت دو هفته ای رفته. می مونه من و فلور و مندی و الا. من تو "کل" کلاس های جلسه اول شرکت کردم.

بقیه هم دقیقا نمی دونم، اما تقریبا داخل همه شرکت کردن.

شوما بخوای دقیق هم حساب کنی، ما همین قدر عضو داریم و هیچ عضوی هم نداریم که فعالیت ـش خارج هاگ باشه. منظورم اینه که ما کسی رو نداریم که نخواد هاگ فعالیت کنه و کل اعضای ما که "بیدار" ـن؛ دارن با تمام وجود تو هاگ شرکت می کنن.

بقیه هه خوابن و هیچ جا نیستن. مثل تری و لودو که کنکور ماگلی دارن.

وزیر دیگر و تامی هم که غیب شدن.

در کل من می خوام روی حرف قبلم تاکید کنم که ما عضو "زیاد" نداریم. شوما حساب کنی اسلی هم از ما بیشتر عضو داره و هافل خب، از ما کمتره!

و یه چیز در مورد نظر ارنی بگم: روش خوبیه. من خودم هم دوست داشتم این جوری بشه. اما یه دلیل هست که نمی شه "به نظر من." اگه این جوری بشه و ما ببریم؛ گریفا (برای مثال) می گن به خاطر تقسیم و اینا و بود و اگه خود شون ببرن که هیچی. مطمئنا نمی شه و چنینی هاگی حتی ارزش "پز" دادن هم نداره و من می دونم، کل جادوگران بخاطر پز برنده شدن گروهش داره شرکت می کنه و نه به خاطر لذت و اینا...

ولی خلاصه پست من اینه که ریون همچی زیاد هم عضو نداره!

ویرایش: بذارین ببینیم مدیر اصلا نظر ارنی رو قبول می کنه که ما اعتراض کنیم!؟ صبر کنین دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دافنه گرینگراس در 1392/4/30 15:52:49
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1392 21:55
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

ببخشید که بحث رو کـــژ (همون کش خودمون ) میدم.
می دونم باید توی زمان تصمیم گیری اعتراض می کردیم ولی خب الان دیدم بحثش دوباره باز شده گفتم پس هنوز دیر نشده.

به نظر من چنین سیستم امتیاز دهی درست نیست.
الان عملاً هافل از گردونه ی رقابت خارج میشه با این نحوه ی تقسیم امتیاز.
ما اگه بخوایم به صورت ثابت نگاه کنیم 3 نفر عضو فعال داریم که الان 2 نفرمون تقریباً توی تموم کلاسا شرکت کردند.
ولی قطعاً همین امتیازات جلسه اول هم که حساب بشه خیلی از گروه هایی مثل گریفیندور و راونکلاو عقب هستیم و به نظر من اینجوری یه کم بی انصافی میشه.

به نظر با توجه به این که این ترم اعضای گروه ها از نظر تعداد خیلی با هم متفاوت هستند می تونه حداقل شرکت کننده ها در کلاس ها برای گروه های مختلف متفاوت باشه.

به طور مثال امتیاز های گریفیندوری ها که واقعاً پرشور و پر تعداد هستند تقسیم بر 4 بشه، اسلایترین تقسیم بر 3 و... .
اینجوری مسلماً همه ی گروه ها می تونن رقابت کنند.

به نظر من هم جا برای بازبینی این قانون هست الان.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1392 20:48
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

اگه ورود همه تو جام آتش بدون ثبت نام مجازه، امتیاز دهی جام آتش به چه شکلیه؟
دوباره عین هاگوارتز تقسیم میشه امتیازا؟
یا قراره همه با هم رقیب باشن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/4/29 21:14:00
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1392 02:52
نمایش جزئیات
آفلاین
میدونم بحث ها انجام شده در امتیاز نحوه امتیاز دهی ولی به نظر این شیوه هنوز نامردی هست .

چون مشخصا گریفیندور و راونکلاو از اسلیترین و مخصوصا هافلپاف عضو بیشتر داره . اعضای اسلیترین هم اکثرا فسیل هستن و نمیتونن تو هاگوارتز هر روز شرکت کنند . این بحث که بگیم به بقیه گروه ها ربطی نداره که مثلا لرد نمیاد تو هاگوارتز شرکت کنه نامردیه . یا مثلا 3 تا مدیر کل سایت جادوگران هر روز نمیتونن بیان تو تمام کلاس ها شرکت کنن به بقیه ربطی نداره حرف جالبی نیست . چون این افراد دارن به سایت خدمت میکنن .

الان مثلا گریفیندور میاد با 6 نفر شرکت میکنه ، اسلیترین و هافلپاف 3 نفر . اینجوری امکان نداره ما قهرمان بشیم حتی اگر گریفیندور کیفیت پستاش خوب نباشه .

مثلا اسلیترین سه نفر ، هر سه 30 امتیاز ! جمع 90 امتیاز تقسیم بر 2.5 : 36
گریفیندور ، 6 نفر ، هر 6 نفر 16 امتیاز ! جمع 96 امتیاز تقسیم بر 2.5 : 39

خیلی راحت میتونستیم بگیم که 3 به بالا تقسیم به تعداد ، 3 به پایین تقسیم بر 3 !

----
در هر صورت به نظر من یه بازبینی بکنید . اگر نه هم اشکالی نداره !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1392 01:05
نمایش جزئیات
آفلاین
من یک سوال داشتم چگونه میشود در محفل ققنوس عضو شد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، از شمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
میجنگیم تا آخرین نفس !!
میجنگیم برای پیروزی !!!
برای عـشـــق !!!!
برای گـریـفـیندور !!!!!

نشان سازمان حمایت از ساحره ها =
ارسال شده در: شنبه 29 تیر 1392 00:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به مدیریت مدرسه و بازرسان عالی رتبه:

من شنبه، 29 تیر جلسه دوم کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه رو تدریس نخواهم کرد. گفتم در جریان باشید و امتیاز کم نشه از اسلیترین. تا دو سه روز شدیداً درگیر هستم.
به جاش چهارشنبه، 2 مرداد جلسه دوم کلاسم رو تدریس می کنم.

به پروفسور گریفیندور:

تصمیم پروفسور اسلیترین مدیر مدرسه بود که برای مشارکت بیشتر و بیشتر لذت بردن از کلاس ها، تکالیف رول حذف بشن و پرسش و پاسخی باشن.

به جاش رول نویسی و پیشرفت در رول رو به مسابقات هاگوارتز مثل کوییدیچ، جام آتش، دوئل، معجون سازی و سفرهای هاگزمید منتقل کنیم.

به هر حال در مورد اینکه چطور تکلیف سوال و پرسش بدین، از بقیه اساتید ایده بگیرید خب. اونها هم دارن تدریس میکنن به همین روش دیگه. اگه اعتراض برای تبصره و استثنا دارید شخصا کاری بر نمیاد ازم و سالازار باید خودش نظر بده که فعلا پیداش نیست.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: جمعه 28 تیر 1392 23:22
نمایش جزئیات
آفلاین

با سلامی دوباره!

اول بگم که نمی خوام بحث کنم و کش بدم بحث رو! بحث امتیاز هم همانطور که شما گفتیم باشه! فقط یه سوال دیگه ذهن منو مشغول کرده! الان می گین سوال رول ندیم ، خب من تو کلاس پرواز و کوییدیچ چی بپرسم که رول نباشه؟ بپرسم جارو پرواز چند سانتی متره؟!

ترم های هاگ همیشه بهونه ای برای پیشرفت رول نویسی بچه های تازه وارد بودن ولی الان ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 28 تیر 1392 10:11
نمایش جزئیات
آفلاین
باید به سوال شون جواب داد در کلاس به هر حال تا امتیاز کامل گرفت. میذاریم به حساب اینکه حواسشون نبود. استثناً این جلسه ازشون اون تکلیف رول رو حساب می کنیم.

در مورد قوانین عجیب و غریب باید بگم هر مدیری با مدیر قبلی فرق داره. اختلاف نظر همیشه بوده. اگرچه مدیر فعلی فعلا پیداش نیست و من دارم کارارو فعلا میکنم. به هر حال نظر ایشون بوده قوانین. اصلا روی نظرات ایشون تدوین شده همه چی. قانون امتیاز دهی هم طی آخرین پستشون اعلام کردم که قانون پیشنهادی من رو جایگزین می کنن.

گودریک جان شما میگی اول کمیت بعد کیفیت، ما میگیم نه کمیت نه کیفیت، در تعادل به نفع تفریح و خوش گذرونی بهتر و جذاب تر.

موفق باشید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دلوروس آمبریج در 1392/4/28 10:22:54
No Country for Old Men