جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
6
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  64 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  138 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  251 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  247 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  328 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 22:17
نمایش جزئیات
آفلاین
به همه دوستان معترضان در خصوص شیوه امتیازدهی:

لطفا دیگه اعتراضات رو ادامه ندین. دیشب مدیران انجمن های سایت گفتگوهایی داشتن و شیوه جدید امتیازدهی رو به مدیریت هاگوارتز ارسال کردن. ایشون به زودی از طریق تابلوی اعلانات به اطلاع همه شما خواهند رسوند.

در این خصوص دیگه پستی نزنید. صبور باشید
ممنون از همه

* این پیام جنبه اطلاع رسانی داره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 21:31
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مدیریت محترم مدرسه هاگوارتز

لطفا بفرمایید که نحوه ی برگزاری مسابقه ی کوییدیچ بین اسلیترین و هافلپاف به چه نحوی است؟ آیا به همان شکلی است که بانو دلو برگزار کردند و سوژه ی اصلی و فرعی دارد یا که کلا و جزئا عوض می شود روش مسابقه؟

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 20:18
نمایش جزئیات
آفلاین
برادر زار:
شما هر روز صبح که بیدار میشی میگی خب امروز چی کار کنم؟ فهمیدم! برم یه چیز جدید تصویب کنم! اگه خوب بود که میشه از افتخارات مدیریت؛ اگر همه باهاش مخالفت کردن این دلوروس جمع ـش میکنه! خوب اگه چیزی رو عوض میکنید به سوالات پیرامونش هم جواب بدید! اگر هم میبینید وقت ـشو ندارین، موقت مدیریت رو واگزار کنید. و قبل از تصویب هر چیز با مشورت نمی کنی نکن! با مشاورات حد اقل مشورت کن یا با ارشد های هر گروه.
در مورد نحوه امتیاز دهی: من عجیب موافقم با این گیلدوری! یه الف بچه پیشنهاد داد برید خشتک بدرید
این پیشنهاد اوشون ـه:
نقل قول:
حالا امتیازای بیشتر از سه نفر رو تقسیم بر 1.5 نمی کنید حداقل تقسیم بر تعداد هم نکنید.
مثلاً خوبه اگه هر چند نفر شرکت کردن بیشتر از سه تا تقسیم بر تعداد منهای یک بشه.
مثلا از هافل سه نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشن کلا 30 امتیاز.
از گریفیندور 5 نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشه 150 تقسیم بر چهار که حدود 38 میشه و این کاملا عادلانه است.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
Modir look at that ticket
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 17:09
نمایش جزئیات
آفلاین
من به عنوان مدرس جلسه ی سوم پیشگویی اعتراض دارم!
این چه وضع حساب کردن نمراته؟ یه نیگایی به کلاس مراقبت از موجودات جادویی بندازین. ببینین بی عدالتیو. میخواستین خودتون ببینین که روشتون غلطه؟ خب اونجاست، پروف ویلی هم هیچ تقصیری نداره. مقصر شمایید.
اگر وضعیت به همین منوال پیش بره من تدریس نمی کنم. کل اساتید گریف هم تدریس نمی کنند. یعنی کل تغییر شکل، جلسه سوم و چهارمه پیشگویی، کل پرواز و کوییدیچ، کل تاریخ جادوگری و احتمالا جلسات دیگه ای که من ازشون خبر ندارم. خب خوبه اینطوری هاگ بخوابه؟ من که تازه واردم و اولین ترمم هستش یه 25 دارم یه 28 چند تا کلاس دیگه هم هنوز اعلام نکردن.
با این که نسبتا نمراتم بالاست از این که دوباره تو کلاسا شرکت کنم منصرف شدم. درسته که ما اینجا باسه تفریح اومدیم ولی نباید اعصابامون داغون شه و بی عدالتی شه.
لطفا تجدید نظر بفرمایید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 16:06
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر سالازار
من به نمرات کلاس مراقبت از جانوران جادویی اعترا ض دارم.
یه نگاهی به اطرافتون بکنین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 14:19
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر جد بزرگوار!
اگه اجازه بدین منم نظرم رو تو این مورد بگم.
اینکه وقتی یه گروه خیلی خوب جواب داده و نمره ی کامل گرفته، ولی چون تعداد اعضای گروهش کمه نمره ازش کسر بشه خب انصاف نیست. حالا یه گروه انقدر تعدادش زیاد باشه، خب معلومه نفری 20 نمره هم بیارن از هر درس واسه گروهشونف از گروه های دیگه برتر میشن.
وقتی یک گروه تعداد اعضاش نصف تعداد گروه های دیگه باشه، خب طبیعتا شرکت کننده هاش توی مدرسه هم کم میشه.
نظرم اینکه به جای کسر کردن نمره از گروه های دیگه، یه نمره ی تشویقی به گروهی که بیشتر مشارکت دارن تعلق بگیره.

من تاپیک پیشگویی رو قبلا دیده بودم ولی الان پیداش نمیکنم. میخوام تریس کنم آقااا! کلاسم کجاست؟ :vay:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط اما دابز در 1392/5/1 21:49:46
I don't know which me that I love ... got no reflection!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 13:43
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت جناب اسلیترین

ببخشید قربان الآن مثلاً تو کلاس مراقبت از موجودات جادویی اسلیترین و هافلپاف با اینکه تعداد شرکت کننده ی کمتری داشتن ولی امتیازشون از گریفیندور بیشتر شده.
حالا امتیازای بیشتر از سه نفر رو تقسیم بر 1.5 نمی کنید حداقل تقسیم بر تعداد هم نکنید.
مثلاً خوبه اگه هر چند نفر شرکت کردن بیشتر از سه تا تقسیم بر تعداد منهای یک بشه.
مثلا از هافل سه نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشن کلا 30 امتیاز.
از گریفیندور 5 نفر شرکت کردن با امتیاز 30 میشه 150 تقسیم بر چهار که حدود 38 میشه و این کاملا عادلانه است.

ممنون میشم اگه رسیدگی کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما سزاواران قدرتیم نه شیفتگان خدمت

ملقب به مرگخوار الشعرا ، از جانب جناب لرد

ارسال شده در: دوشنبه 31 تیر 1392 19:01
نمایش جزئیات
آفلاین
مورد اول

خطاب به گودریک گریفیندور عزیز
در طول تاریخ، همیشه شاهد تغییر و تحولات بوده ایم، تغییراتی که گاها برای یک جامعه، یک مکان و... مثبت بوده و گاها منفی بوده است . مثبت و منفی بودن را نه از برخورد اطرافیان بلکه در طول زمان میتوان تشخیص داد.
هاگوارتز، این ترم ، قوانین و نحوه ی مدیریت من نیز از این قاعده مستثنی نیستند و فقط با گذشت زمان میتوان قضاوت کرد، من نه از تعریف و تمجید هایی که قبل از شروع ترم بر قوانین شد مغرور و خوشحال گشتم و نه از انتقادهایی که اکنون میشود ناامید و ناراحت میشوم، من کماکان با قدرت آنچه را که در ذهن دارم اجرا خواهم کرد و اگر ببینم موردی اشتباه است سعی می کنم با خرد جمعی مشکل را برطرف کنم.
به قول شما "امتیاز دهی سنتی" هاگوارتز در این چند ترم، تقسیم بر تعداد شرکت کننده ها بوده که ابتدا ما هم از همان قانون استفاده کردیم اما عده ای از دوستان اعتراض کردند، بحث هایی در همین تاپیک مطرح شد که هنوز موجود میباشند، بنابراین به آن سیستم و حتی سیستم های قبل از آن هم اعتراض بوده است .
تیم مدیریتی هاگوارتز به دنبال روشی جایگزین بود تا اینکه پرفسور آمبریج که در این چند وقته قبول مسئولیت کردند و به خیلی از کارها رسیدگی کردند(من از همینجا از ایشان تشکر میکنم و دستشان را میبوسم) با در نظر گرفتن جوانب سیستمی جایگزین اعلام کردند و ما هم طبعا پذیرفتیم.
به نظر بنده در آن زمان روش ، روشی مناسب بود ضمن اینکه هیچ چیز در دنیا کامل و بی نقص نیست، این سیستم هم متاسفانه دارای نقضی بود بنابراین من دیروز تصمیم گرفتم که روشی جایگزین را پیدا کنم.
اما جالب اینجاست که من از ابتدای ترم گفته بودم گروه هایی مانند اسلایترین و هافلپاف همیشه از کمبود نفر رنج میبرند اما خیلی ها گفتند تابستان است و بازدید زیاد است و غیره و ذلک . . .

مورد دوم

خطاب به جیمز عزیز
از اینکه دوباره تو یویوی صورتی رنگت را میبینم بسیار خوشحالم.
مسابقات در سه مرحله که توضیحاتش داده شده است انجام خواهد شد ، مسابقه رقابتی میباشد و شرکت همه در مرحله ی اول مجاز است ، برای مرحله ی دوم از شرکت کنندگان تعدادی حذف خواهد شد و مابقی به مرحله ی بعد صعود خواهند کرد.

مورد سوم

دوستان، بزرگواران و مدیران سایت، خوشبختانه بنده سابقه ی درخشانی در نداشتن شانس در زندگی دارم، از مفاد این سابقه میتوان به اساس کشی ،تعویض منزل مسکونی ،مشکل پیدا کردن اینترنت و ثبت نامش درست در هنگام مدیریت ترم تابستانی من اشاره کرد.
اما به امید خدا طی چند روز آینده این مشکلات برطرف خواهد شد و بنده و تیم هاگوارتز با قدرت به راهی که در پیش رو داریم ادامه خواهیم داد به امید آنکه بتوانیم دل کسی را شاد و محیطی جذاب برای فعالیت شما بسازیم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: یکشنبه 30 تیر 1392 21:15
نمایش جزئیات
آفلاین
من به همه بگم از این لحظه مسئولیتی در قبال کارای مدیریتی هاگوارتز ندارم. همونقدرم که تابلوی اعلانات رو پر کردم زیادی بود.

فقط تدریس دفاع در برابر جادوی سیاه رو بر عهده دارم به همراه مسابقه دوئل.

مسابقه دوئل تک مرحله ای با مسئولیت من:

آغاز: چهارشنبه، 13 شهریور
پایان: جمعه، 15 شهریور

توی تابلوی اعلانات مشخص شده. بازی اول کوییدیچ رو هم چون من برگزار کردم، داوری امتیازاتش رو به همراه داور دیگه ای انجام میدم و بعداً اعلام می کنم. کلا برگزاری مسابقه کوییدیچ توی تابلوی اعلانات نوشتم که با مدیریت مدرسه هستش. کوییدیچ به همراه جام آتش.

خواستم بگم اینجا بیخود با دیوار حرف نزنید اذیت بشین. مدیریت هاگوارتز پروفسور سالازار اسلیترین باید جواب گو باشن بهتون از این پس نه من. دو تا بازرس عالی رتبه هم که داریم ماشالله، کافی هستن واسه کودتای آموزشی مثلا و یا قدرتنمایی در صورت نیاز.

موفق باشید همگی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: یکشنبه 30 تیر 1392 15:25
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گودریک گریفیندور نوشته:
با سلام

ارنی جان اینطور که تو میگی ، خب معیار کمیت کلا میره به فنا! و هر گروه که چندتا نویسنده ی خفن داشت ، قهرمان میشه!

بنظر من بهتره مدیر مدرسه که انگار بعد مدت ها دیشب ان شدن ، بیان و به این همه اعتراض جواب بدن! بهتره به نحوه ی امتیاز دهی سنتی هاگوارتز برگردیم که تا حالا کسی بهش اعتراضی نداشت اما این امتیاز دهی جدید این همه بحث درست کرده!

با تشکر

نه دیگه این همین روشه درحاله اجراس ولی با کمی تغییر و به قول دلورس هم به تعداد مربوطه هم به کیفیت(نه سیخ بسوزه و نه کباب خودمون)
چون با این اوصاف ما سوم بشیم هنر کردیم پس اگه بخواییم انصراف بدیم و شرکت نکنیم بیشتر به نفعمونه.چون عملا تلاشهای ما بی معنی هست.مگر این که در نحوه ی نمره دهی و محاسبات تغییری ایجاد بشه...و شما که میگید وقت برای اعتراض بود..اون موقع کسی فکر نمیکرد هافل اینجوری بشه تا یه سیل عظیمی از افراد جدید و قدیمی اومدن بودن...که با شروع شدن هاگ غیب شدن.الان شاید کسی فکر نکنه که این نحوه ی امتیاز دهی چجوره ولی بعد از اکتیاز دادن متوجه میشین....

منتظر حرف سالازار هم هستیم امیدوارم اون بتونه مشکلو حل کنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هوگو ويزلي در 1392/4/30 15:30:52
همه برابر اند ولی ارباب برابر تره

هلگا معتقد بود ...
« هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »