شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من براي اون كه نظر مخالفان پيشگويي رو عوض كنم مي خوام تا اومدن پروفسور يه مقاله بخونم. همه:واي... سيبل:بله...پيشگويي به دو دليل داراي محبوبيت نيست 1_به خاطر مشنگهاييي كه هدف مقدسشو خراب كردند 2_به خاطر جادوگرهايي كه چون خودشون قدرت اون كار رو نداشتند براش تبليغ منفي كردند. يكي از قابل اعتماد ترين فال ها فال قهوه است كه البته ادم بايد چشم بصيرت هم داشته باشه وفال بين باد فنجون رو تو ذهن خودش به چهار قسمت مساوي تقسيم كنه كه... در همين وقت زنگ مي خوره و همه با اخرين سرعت مي دوند بيرون. فقط پروفسور سينسترا مي مونه تو كلاس كه فقط يه جمله مي گه :روش كار كني يه چيزي مي شه .فقط تا جلسه ديگه لطفا روش كار كن. سيبل:روش كار كنم.حتما همه:نههه
انشاالله كه حال پروفسور ما كه دوست قدمي ما هم بودن خوب باشه اما به نظر در پيشگوي زندگي و كار خود به بن بستي خورده باشد و براي رفع اين مانع به نتيجه نرسيدن خدا يار و پشتيبانش باشد ما كه مشداق ديداري دوباره داريم .
من عاشق پیشگویی بودم و هستم یادمه 21 ساله که بودم کتاب تعبیر خواب رو نوشتم که الان توی هاگواترز برای سال پنجمی ها تدریس میشه تریلانی جون از این مسئله خبر داره
هيگز عزيز لازم نيست كار خواصي بكني! ------------------------------------------------------ پرفسور به من گفتن كه به همه اعلام كنم كه ايشون نمي تونن هر روز آن شن!براي همين اگه جواب سوالاتتون رو دير ميدن دلخور نشيد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/9/29 1:04:21