جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

19 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
19 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[continious]] اسمشو سیاه‌ها نمی‌تونن ببینن! (گریفیندور)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: اسمشو سياهها نميتونن ببينن!!!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 23:42
نمایش جزئیات
آفلاین
یکی بیاد اینها را پاک کنه !
واقعا که ! دیپت خجالت بکش . هر چیزی حدی داره ! اگه میخواهید به هم توهین کنید اینجا جاش نیست ! از اینجا برید بیرون . واقعا من فقط میتونم به حالتون تاسف بخورم . اگه میخواهید به هم توهین کنید برید توی یاهو مسنجر هرچی میخواهید به هم بگید اینجا جاش نیست !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
آدمي از عالم خاکي نمي آيد به دست !
عالمي ديگر ببايد ساخت ! وز نو آدمي
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 22:44
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لاوندر براون نوشته:
نقل قول:

پروفسور دیپت نوشته:
به لاوندر :
سوسک راست می گه سن به عقل نیست چون خودش تو سوسکها 100 سالشه (از نظر سنی تو سوسکها و نسبت به انسانها)ولی اندازه یک سوسک 5 ساله عقل داره نه بخشید 16 ساله شایدم بیشتر (البته در حدود یک ماه )
ولی خودمونیم همین سوسک باهوشتر از تو هستش

خطاب به دیپت:
تو یه لطفی بکن : فقط پست هایی رو که خطاب به تو نوشته شده جواب بده و مثل یه اسکناس پاره ی ( تاریخ مصرف گذشته) خودتو ننداز وسط ! البته می دونم چرا این کارو میکنی! چون شدیدا کم اوردی و موضوعی به ذهنت نمی رسه که بمن گیر بدی ! بنا بر این از پیام های من نسبت به دیگران به نفع خودت استفاده میکنی !

به سوسک:

می بینی اون قوانین پیشنهادی رو که نوشتی هم جبهه ای هات زیر پا می زارن؟ این دیگه غیر قابل تحمله ! یه کم نصیحتشون کن ! وقتی خطاب به یکی دیگه می نویسم : بیخودی پست نزنن!
1-بازم یه جمله ی دیگه بهت می گم که باید اویزه ی
شاخکت کنی : کسی که خودشو از نظر عقلی برتر از دیگران بدونه در واقع مخش از استاندارد هم کمتره! :hammer
2- خیلی دوست دارم دلتو خوش کنم اخه معلوم نیست که تا چند روز یا نهایتا تا چند ماه دیگه زنده هستی ....افتاب لب بومی و نیست منم حساس ....
3- امیدوارم این چند روزه ی اخر عمری با خوشحالی در سایه ی آسلام به لقا ا....بپیوندی ....!

4- پیشا پیش مرگ سوسک و تسلیت میگم همگی با هم

به لاوندر:
آره دیگه من کم آوردم آره من کم آوردم تو خوبی تازه من درباره این اسکناس به تو گفتم چیه تو جواب ندادی معلومه من کم آوردم نه تازه چو هم جوابی که مال تو جواب داد
پس اول برو به هم گروهیت بگو
بعدم عزیزم حداقل من ارزش یک اسکناس دارم تو که ارزش یک مورچه هم نداری تازه من یک ارزس یک اسکناس 1000000 تومانی را دارم(دیگه بالا تر اسکناس نداشتیم وگر نه به من می دادن)
-==============================---------
به دنیس:
خوش آمدی دنیس جواتی داره پیش رفت می کنه ؟؟؟
بیا با ما که ما هستیم جاوت ای مرد جوات
دنیس می خوای با کی باشی ؟؟/

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نقل قول:

پروفسور دیپت نوشته:
به لاوندر :
سوسک راست می گه سن به عقل نیست چون خودش تو سوسکها 100 سالشه (از نظر سنی تو سوسکها و نسبت به انسانها)ولی اندازه یک سوسک 5 ساله عقل داره نه بخشید 16 ساله شایدم بیشتر (البته در حدود یک ماه )

خطاب به دیپت:
تو یه لطفی بکن : فقط پست هایی رو که خطاب به تو نوشته شده جواب بده و مثل یه اسکناس پاره ی ( تاریخ مصرف گذشته) خودتو ننداز وسط ! البته می دونم چرا این کارو میکنی! چون شدیدا کم اوردی و موضوعی به ذهنت نمی رسه که بمن گیر بدی ! بنا بر این از پیام های من نسبت به دیگران به نفع خودت استفاده میکنی !

به سوسک:

می بینی اون قوانین پیشنهادی رو که نوشتی هم جبهه ای هات زیر پا می زارن؟ این دیگه غیر قابل تحمله ! یه کم نصیحتشون کن ! وقتی خطاب به یکی دیگه می نویسم : بیخودی پست نزنن!
1-بازم یه جمله ی دیگه بهت می گم که باید اویزه ی
شاخکت کنی : کسی که خودشو از نظر عقلی برتر از دیگران بدونه در واقع مخش از استاندارد هم کمتره! :hammer
2- خیلی دوست دارم دلتو خوش کنم اخه معلوم نیست که تا چند روز یا نهایتا تا چند ماه دیگه زنده هستی ....افتاب لب بومی و نیست منم حساس ....
3- امیدوارم این چند روزه ی اخر عمری با خوشحالی در سایه ی آسلام به لقا ا....بپیوندی ....!

4- پیشا پیش مرگ سوسک و تسلیت میگم همگی با هم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دينگ دينگ !!!

دينيس جان وارد ميشود !!! هووومك !!! بنده به پيشنهاد سوسك شروع به كل كل ميكنم !! پس براي هرچه بيشتر اجرا كردن سيستماسيون كلكليسم بنده در خزمت شومام !!!!

هووومك سوسكي بگو با كي كل داري تا با يك فروند بلاياي آسماني برم سراغش و ( ....... ) وي را غمصور كنم !!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 19:52
نمایش جزئیات
آفلاین
به لاوندر :

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 18:38
نمایش جزئیات
آفلاین
من هم فهميدم براي اون هايي كه نفهميدن گفتم... جواب بقيه ي گزينه هام كو؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
خودمو گفتم که باهات شوخی کردم ! نه اینکه حرف تو شوخیه !ای کیو

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان به صفحه ي 17 اين تايپيك پيام 168 من برين و جواب بدين.

به لاوندر:
ولي من شوخي نكردم. من قصد دارم يك كل كل در سطح سايت راه بندازم. يك كل كل بين جبهه هاي خاكستري سياه و سفيد.
1- حالا كه همچين جسارتي كردي و جك هات با مزه ترن.
2- من 2 ماه و دو روز دارم كه به سال شما ميشه 40 سال!
3- من يك حرف از ولدمورت سابق شنيدم كه براي هميشه در يادم مي مونه:
بچگي به سن نيست به عقله!

خب بر طبق جمله ي بالا من از تو بزرگترم... پس... علامت مخصوص حاكم بزرگ... سوسكي كمان! احترام بگذاريد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!
نقل قول:

سوسك نوشته:
من كه حرفي نزدم... مردك دو روزه اومده براي من ادعاش ميشه... من شخصا موضوع پيام هاي گالري رو به مديران گزارش ميدم... و البته من كمي تند رفتم... ولي تقصير خودشه... هنوز نيومده به من ميگه لهت مي كنم... خب بگو بابات خوب... مامانت خوب... خودت بد... اگه منو له كني كه زن هام بيوه ميشن... بچه هام يتيم ميشن... عقلش كه نمي كشه... ولي من به بزرگواري خودم قول ميدم كه اگر تكرار نكنه هيچي بهش نگم...

( خارج از کل کل)
ببین این اصلا بلد نیست کل کل کنه ! اصلا معلوم نیست طرف کیه ؟! تو هم اعصابتو خرد نکن .اما در مورد قوانین کل کل : بهتر بود بجای اینکه بنویسی : قوانین کل کل ! بنویسی : قوانین پیشنهادی .....تا بقیه ی اعضا هم اونو بپذیرن یا نظرشونو بگن ! در ضمن اینکه گفتم تو میخوای کل کل وسیع در سایت راه بندازی ؟ شوخی بود ولی جدی گرفتی ! وقتی میخوای خارج از کل کل بنویسی .حتما در بالای پستت بگو ! بریم سراغ رول پلینگ :
..........................
به سوسک:
1- خوب جواب پستتو به یکی دیگه محول نکن ( اینکه به دیپت گفتی جواب منو با یه ضرب المثل بده !)
2- خوب
هم یکی از اصول ( تضعیف روحیه س !) تو مشکلی داری ؟ من فقط یه بار این کارو کردم . و انقدر زیاد نبوده که بخوای اعتراض کنی !
3- خواهش میکنم .....من همچین جسارتی نمی کنم که جک هام با مزه تر از مال شما باشن !
4- در تمام عمرت کم نیاوردی ؟ مگه تو سر هم چند سال ...نه ببخشید چند ماهته ؟ ( معمولا عمر سوسکا به 1 سال نمی رسه !)
5- بهر حال منو نمی توی بچه خطاب کنی چون که من هر چی باشم چیزی در حدود 15 سال از تو بزرگترم ! این جمله ای رو که میگم اویزه شاخکت کن :

( به بزرگتر از خود احترام بگذاریم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 24 بهمن 1383 13:28
نمایش جزئیات
آفلاین
من كه حرفي نزدم... مردك دو روزه اومده براي من ادعاش ميشه... من شخصا موضوع پيام هاي گالري رو به مديران گزارش ميدم... و البته من كمي تند رفتم... ولي تقصير خودشه... هنوز نيومده به من ميگه لهت مي كنم... خب بگو بابات خوب... مامانت خوب... خودت بد... اگه منو له كني كه زن هام بيوه ميشن... بچه هام يتيم ميشن... عقلش كه نمي كشه... ولي من به بزرگواري خودم قول ميدم كه اگر تكرار نكنه هيچي بهش نگم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
سلطان سوسك بي همتا!