شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
:1نام:سام نجيني 2:سن:50 يا بيشتر تقريبا همسن ولدمورت 3:جنس:مرد 4:تحصيلات:در حد دكترا 5:رنگ جشم:نارنجي 6:گروه:اسليترين 7:مو:مشكي 8:گروه:اسليترين 9:جارو:ماه گرد 10:علاقه:بر گشتن به ظاهر اصلي خودم 11:توانمندیها:هر كاري ولدمورت ميتونه بكنه چون همشو خودم بهش ياد دادم
12:کوییدیچ:من مدافع بودم 13:نام مستعار:نجيني 14:ظاهر کلی:زياد خوشگل نبودم معرفي كوتاه:من و تام از بچگي با هم بوديم ولي من هميشه از اون سر بودم تا اينكه من سال 6 مدرسه رو رها كردم چون مادر و پدرم وقتي داشتن خودشون رو غيب ميكردن اشتباه ميكنن و نصفي از بدنشون رو نمي برند وچون اون موقع امكانات نبوده اونا ميميرند و من مجبور شدم پيش دايي الفردم تو الباني نزديك يه جنگل زندگي كنيم من اونجا از داييم كه يكي از بهترين مدافعان جادوي سياه بود جادوي سياه رو ياد گرفتم تا اينكه يه روز تام اومد به ملاقات من اكثر وقتا ميومد ام من هيچ اؤ توناييام براش نگفتم تا اينكه اون روز همه چيز رو براش گفتم من كه نميدونستم ميخواهد چه كار كند داشتم به خونه ميرفتم كه يهو .............. بقيه اش رو خودتون حدس بزنيد اون منو تغيير شكل داد و به شكل يه افعي در اورد و براي اين منو نكشت كه هر وقت مي خواهد از من استفاىه بكنه .................
- نام :Harry(پسر عموی هری ام) 2- سن:18 3- تاریخ تولد:خدتون حساب کنید!!! 4- جنس:مذکر 5- تحصیلات :دکترای هنر 6- رنگ چشم:مشکی 7- گروه :گریفیندور 8- مو :مشکی 9- ظاهر کلی :خوشگل و خوش اندام 10- نام مستعار:بروبچ به من میگن DJ 11- کوییدیچ :هفته ای یه بار میرم باشگاه 12- چوب جادو :20 اينچ. از پر ققنوس 13- دسته جارو :آذرخش 14- علاقه ها:فقط خوانندگی 15 - توانمندیها :
معرفي كوتاه:من DJ پسرعموی هری از گیتاریست های گروه پسران عجیب....... حالا قبوله؟؟؟؟؟؟؟
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط DJ_Harry potter در 1383/10/15 13:41:56 ویرایش شده توسط مک گونگال در 1383/10/16 6:24:46
اینم از من ... 1- نام : پیتر پتیگرو 2- سن:40 و خردی 3- تاریخ تولد: 40 و اندی سال پیش 4- جنس: مذکر 5- تحصیلات : سیکل دارم 6- گروه : اسلیترین 7- مو : خرمایی 8- ظاهر کلی : یه ذره چاق 9- نام مستعار: ورمتیل 10- کوییدیچ : فکر نکنم بازی کرده باشم 11- چوب جادو : چوب درخت گنجشک و 34 سانتیمتر با ریسه دل اژدها 12- دسته جارو : حال نمی کنم باهاش 13 - توانمندیها : جانورنما (به شکل موش) ، خدمت به اربابم ، جادوی سیاه و ....
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1383/10/14 14:20:41 ویرایش شده توسط مک گونگال در 1383/10/15 5:11:14
در جنگ سرباز بی طرف وجود ندارد ..... دامبلدور نمرده ....
1- نام : اينيگو ايماگو 2- سن: نميدوم 3- تاریخ تولد: 26/12/1980 4- جنس: مرد 5- سال : - 6- رنگ چشم: سياه بدون عينك - استاد : جادوس سياه 8- مو : متوسط،تيفوسي، 9- ظاهر کلی : خوش اندام، خوش تيپ ، قد بلند 10- نام کامل: اينيگو ايماگو 11- کویدیچ : سرپرست تيم ترنادس 12- چوب جادو : دارای پر ققنوس ، 11 اینچ ، نرم انعطاف پذیر 13- دسته جارو : نيمبوس 2000 14- علاقه ها: به تعبير خواب خيلي علاقه دارم به همين خاطر كتابي در اين مورد نوشتم كه در درس پيشگويي بچه هاي سال پنجمي هست 15 - توانمندیها : جادوي سياه،امكان طلسم كردن 16 نفر همزمان، - شغل : استاد جادوس سياه هستم، شايد دامبلدور منو براي تدريس در سال بعد بخواد،قبلا كارآگاه بودم،نويسنده هم بودم -16- گروه: گريفيندور
تایید شد! (مک گونگال)
.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط harry_cho_love2006 در 1383/10/9 19:20:32 ویرایش شده توسط harry_cho_love2006 در 1383/10/9 19:30:36 ویرایش شده توسط مک گونگال در 1383/10/10 5:16:21
TOMRIDDLE شخصیت جرج ویزلی گرفته شده.لطفا از لیست یک شخصیت دیگر را انتخاب کنید.
در ضمن دوستان توجه کنند که من وقتی آن ها را عضو گروه ایفای نقش می کنم، اسم واقعی آن ها را به اسم شخصیتشان تغییر میدم.لطفا از تغییر دادن مجدد آن خودداری کنید.
ما در انجمن ها از اسم واقعی شما استفاده می کنیم بنابراین نام واقعی شما باید همان شخصیتی باشه که شما انتخاب کردید. با تشکر
نام: اليور نام خانوادگي: هارنباي سن:از اونجايي كه اولين نفريم كه ميرتلو ديدم بالاس جنس:تابلوه ديگه بابا تحصيلات:فارق التحصيل شدم با اجازتون چوب جادو:يادم نيست چي بود ولي فكر كنم از چوب زبان گنجشك بود رنگ چشم:سبز توانمندي:در اجراي ورد احضار بعد از لوپين من اندشم علاقه ها:عشقم ميرتل بود كه اونم به احمت ايزدي پيوست