شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
می خواستم پیشنهاد بدم که یه پست در انجمن خودمون(ارتش دامبلدور) ایجاد کنید که اعضا علاوه بر انجام ماموریت ذکر شده توسط شما اونجا هم به رول نویسی بپردازند.
فرانک عزیز، همونطور که توی گالیون های تقلبی هم اشاره کردم، این ماموریت هم از لحاظ کیفی مهمه و هم کمی. یعنی شما هرچقدر پست بزنید امتیاز بیشتری کسب میکنید. با تشکر
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره نان در کنارم و ستاره ها دور، آن دورها... به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم! چنان غرق
هاگرید عزیز، شما می تونین در ماموریت گروه یک به سرپرستی سیریوس بلک شرکت کنید. برای اطلاع یافتن از نحوه و شرایط شرکت در این ماموریت به تاپیک گالیون های تقلبی مراجعه کنید. موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره نان در کنارم و ستاره ها دور، آن دورها... به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم! چنان غرق
فرانک و سیریوس عزیز: فعلا به دلیل آشنا نبودن اعضا با هم و عدم هماهنگی های لازم در شرایط فعلی، از دست زدن به اینگونه ماموریت ها خودداری می کنیم. ماموریت جدید احتمالا تا فردا الی پس فردا اعلام میشه.
موفق باشید
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
همون طور كه رييس ارتش در پست قبل از شما هم اشاره كرد، احتمال زياد به گروه هاي دو الي سه نفره تقسيم بندي صورت ميگيره.
راه حل شما براي انتخاب افراد هر گروه خوبه، هر شخص ميتونه بنا بر سليقه و رفتار خودش (مثلا" هر دو طنز يا هر دو جدي) طرف مقابلش رو مشخص كنه و اين طوري خيلي بهتر و با كيفيت تر مي تونن سوژه رو پيش ببرن. به نظر من بهتره در مسنجر هماهنگ كنن و بعد از طريق پيغام شخصي اطلاع بدن. ولي چون اين كار وقت گيره و ممكنه افراد در دسترس نباشن، قرعه كشي بشه بهتره. البته هنوز تصميم قطعي گرفته نشده. ان شاالله همين روزا خبرش رو اعلام مي كنيم.
می خواستم بدونم در ماموریت بعدی که دسته دسته خواهیم بود در هر دسته چند نفر خواهد بود؟
اگه هنوز تصمیم نگرفتی به نظر من دو تا باشه بهتره و هر عضو اسم یک عضو دیگر را که می خواد با اون تو یه گروه باشه نام ببره و شما با توجه به این ها گروه ها رو مشخص کنی
پرفسور سینسترای عزیز: ماموریت تا آخر این هفته اعلام خواهد شد و به احتمال زیاد، بچه ها به دو یا سه گروه تقسیم خواهند شد که در تاپیک های مختلف پست بزنند. این چند روز هم صرف بررسی تاپیک های مورد نظر و در صورت لزوم هماهنگی با ناظر انجمن هاست. ممنون از پیگیریتون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!