آغاز كار اين تاپيك رو اعلام ميكنم
...اول از همه بگم كه اين تاپيك يك جورايي به تاپيك مشورت و هماهنگي شباهت دارد ولي در اين تاپيك فقط و فقط در مورد مدرسه است...نحوه ي عملكرد اين تاپيك به صورت زير است:
1.اين تاپيك فقط در زمان باز بودن مدرسه باز و در حال اجرا ميباشد...
2.اين تاپيك قصد ندارد كه جواب تكاليف مدرسه رو به شما بده و فقط براي هماهنگ كردن پست هاي گريفيندور است...
3.فقط افرادي كه در مدرسه ثبت نام كردن در اين تاپيك ميتون شركت كنن...
4.به اميد خدا اگر همه ي دوستان منو ياري كنن برنامه اي براي هر كس ميخواد توي مدرسه شركت كنه درست ميكنم... و اعلام ميكنم كه بچه ها طبق اون اگر بپستن همه پشت سر هم پست زديم...
5.با همكاري يكي از بچه ها آرمي يا براي كل گريفيندوريهاي مدرسه يا تك تك براي هر كدومشون ميسازيم...
6.همه افراد عضو مدرسه ميتونن در اين تاپيك پست بزنن و آنها هم اعلام كنن كه بچه ها هماهنگ باشن....(اين مورد رو بيشتر توضيح ميدم)
خب اين عملكرد تاپيك اينا بود ولي تا اجراي مورد شماره ي 4 اين تاپيك به اين صورت كار ميكند....
اين نقل قول به طور مثال يك پست است:
نقل قول:
با سلام خدمت همه
به اطلاع ميرسانم كه در كلاس پيشگويي تعداد شركت كنندگان گريفيندور بسيار كم بوده....
تعداد دقيق آن به صروت زير است:
گريفيندور : 3
اسلاترين:6
هافلپاف:1
راونكلاو:4
از همه ي دوستان دعوت ميكنيم در اين تاپيك پستي رو بزنن...
اين فقط و فقط يك نمونه بود....
در شماره ي 6 گفتم همه ميتونن هماهنگي كنن...
يعني هر كس كه ديد تعداد پستهاي بچه هاي گريفيندور كم هست ميتونه اينجا به صورت مثال من اعلام كنه...تا همه ي بچه ها هماهنگ بشن...
اين موضوع رو هم بگم اگر بچه ها خواستن هماهنگي كنن حواسشون به برنامه ي درسي باشه اگر به روزهاي تدريس جديد نزديك ميشديم هماهنگي كنن...نه اينكه امروز تدريس شده همين امروز يكي بياد هماهنگي كنه...به طور مثال پنج شنبه درس ماگل شناسي تدريس شده جمعه يكي نياد بگه كه بچه ها هماهنگ باشين و اونجا پست بزنيد...اگر تا سه شنبه تعداد پست هاي بچه هاي گريفيندور كم بود ميتونيد هماهنگي كنيد!!!
البته اميدوارم كه ما خيلي كم از اين تاپيك استفاده كنيم و بچه هاي گريفيندور خودشون بتركونن...
من سعي ميكنم خودم بيشتر از بقيه اين بار رو به دوش بكشم كه به بقيه فشار نياد و بتونن به راحتي در مدرسه به كاراشون برسن....
يك سري از بچه ها از برنامه ي درسي اطلاع دقيقي ندارن براي اطلاع پيدا كردن از آن به اينجا مراجعه كنيد!!!
در اين تاپيك كه لينكشو گذاشتم تمام توضيحات لازم در مورد مدرسه هم داده شده!!!
اميدوارم كه در مدرسه موفق باشيم....
ارادتمند
استرجس پادمور
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج