جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

8 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] باجه تلفن وزارتخانه (ارتباط با مسئولان)

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: دفتر معاون اول وزیر سحر و جادو
ارسال شده در: جمعه 25 دی 1383 10:43
نمایش جزئیات
آفلاین
صدای بیرون در ...
- بله کورنیلیوس...اینطوری بود...اون شکلبولت برای شما پرونده سازی کرد و بعدشم شما رو تحت طلسم فرمان در آورد...
فاج:که اینطوری..مردک اسموت سیاه...الان کجاس؟!
امبریج: الان رفته امتحانات مشنگی بده..نیست..منم که بعد از حمله اون سانتور ها(امبریج یه مکث می کنه)تو سنت مانگو بودم...الان حالم کاملا بهبود یافته و دارم به وظایفم عمل می کنم...
قییییژژژژژ(صدای باز شدن در)
آمبریج: اااااااااایییییییی....ولم کنید....موجودات زشت بدترکیب...ای بوق بوق..من می دونم همش زیر سر اون مینروا و اون بچه های بوق بوق...
فاج: دیباگیوس!این برقک ها از کجا اومدن....واقعا رفتار دامبلدور غیرقابل تحمله...
آمبریج در حالیکه انگشتاشو مالش می ده: اوه عزیزم...دامبلدور خیلی وقته که از هاگوارتز رفته..و فعلا اون مینروا داره اونجا رو می گردونه...
فاج: و تو؟! هنوز هم به کار بازرست می رسی؟!
فاج و امبریج می شینن...
آمبریج:بله..ولی چون توکتاب 5 دیگه اخراش من بازرس نبودم الان کسی حرفمو گوش نمیده...
فاج:که اینطور..دیگه دوران سرکشی بچه های مدرسه تموم شد...من دوباره حکم تو رو ابلاغ می کنم...تو دوباره معاون ارشد وزیر و بازرس هاگوارتز می شی...و اون کسانی که برای من توطئه کردند...به سزای اعمالشون خواهند رسید...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 دی 1383 08:17
نمایش جزئیات
آفلاین
آمبریج: اوه اوه...یا ریش مرلین نزدیک بودا...موجود 4 پای شبه انسان....بی عقلا...انسان نما ها...باید برم یه سر سنت مانگو بزنم...اون ونوس به من گفت من دیگه خوب شدم...من شکایت می کنم...یعنی چی....

--------
در دفتر

کرام:کرام با خودش:حالا اگه میتونی برگرد!!!

سانتور: هی کرام ...منو بستی به میز؟! تو منو مثه یه الاغ یا شایدم قاطر بستی به میز؟
کرام: من؟! اوه..یادم نبود.. الان بازتون می کنم...
سانتور روی پاهاش بلند میشه...با سمش می کوبه تو سینه ی کرام..کرام پرت میشه می خوره تو دیوار...از حال میره...خون از سرش می زنه بیرون...
سانتور از در به تاخت میره بیرون...

بببو بوبوبوبوبوبوبووووووووووووووو
ونوس: کجاس؟! کرام کجاس؟!مصدوم کو؟!

ادامه در سنت مانگو....

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: پنجشنبه 24 دی 1383 08:06
نمایش جزئیات
آفلاین
تق...تق

آمبریج:اهم..اهم...کیه؟
کرام:منم!!!
آمبریچ:التماس نکن!!!نمیتونم جاتو پس بدم!!!

کرام:برای التماس نیومدم!!!...براتون یه هدیه اوردم!!...بیا گذشته هارو فراموش کنیم...تقدیم به شما

از پشت کرام یه سانتور وارد اتاق میشه!!!

آمبریج:
کرام:
آمبریج:
آمبریج از اتاق و دفتر فرار میکنه میره
کرام سانتور رو میبنده به میزش!!...
کرام با خودش:حالا اگه میتونی برگرد!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 دی 1383 07:41
نمایش جزئیات
آفلاین
جک: هان؟تو ديگه هيچ كاره اي!
آمبریج از جاش بلند میشه..میزو دور می زنه: به به...می بینم که اون مینروا به جای درس دادن به شما..یکی به دو کردن با مقام بزرگ تر از خودتون رو یاد داده..
آقای اسلوپر... شما واقعا یک گریفیندوری هستید...من واقعا لذت می برم...شما دارای اون حماقت و شجاعت زیادی بچه های گریفیندور هستید...که البته اینم به خاطر رفتار نادرست مینروا است.. و من یه توبیخ نامه برای مینروا می فرستم...و اوه..یادم رفت...بیا جلو ببینم...
جک میره عقب...
آمبریج:موهاهاهاها
جک درو باز می کنه بره..
بنگ....
آرگوس فیلچ: اوه..خانوم مدیر...این موش کوچولو از دستتون داشت فرار می کرد..گرفتمش...
آمبریج(یه لبخند ملیح می زنه....از اونا که ادم باید بگه مرگ!): :-D مرسی آرگوس..دلت می خاد یه دانش آموزو از سقف آویزون کنی و بزنیش؟!ماله تو....
جک:
آرگوس جک رو از همون سقف آویزون می کنه و : :chomagh: :chomagh: :chomagh: :chomagh:

بعد از 1 ساعت....
آمبریج: خوب آرگوس بسه...فکر کنم آقای اسلوپر یاد گرفته باشند...نه آقای اسلوپر؟!
جک: اره..اره...
آمبریج:خوب مرخصی....برو بیرون
جک در حالیکه داره از در میره بیرون: حالتو میگیرم وزغ زشت...
(شانس اوردی که من اینو نشنیدم!!!!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 21:13
نمایش جزئیات
آفلاین
اولا كه من احتياجي به اجازه ي تو ندارم.
دوما من به دامبلدور وفادار باشم يا نباشم به تو ربطي نداره!
سوما اصلا فرض بر اينكه من تو ارتش دامبلدور باشم مثلا تو چي كار مي خواي كني هان؟تو ديگه هيچ كاره اي!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 21:04
نمایش جزئیات
آفلاین
جک: ،تو هم خودت را جون به جون كني نمي توني اون عطيقه را دوباره كاره اي كني!
آمبریج:اقای اسلوپر...من به شما اجازه ی صحبت کردن دادم؟! فکر نکنم..پس تا وقتی بهت اجازه ی صحبت کردن ندادم..دلم نمی خاد صداتو بشنوم...می دونم از هاگوارتز اومدی...اون مینروا اخرشم نتونست به شما نظم و دیسیپلین رو یاد بده..حالا من خودم یادت می ده...اقای اسلوپر...مثه اینکه به پروفسور دامبلدور هم خیلی وفاداری...عطیقه!!!! حالا فهمیدم..تو حتما از اون ارتش دامبلدور هستی... حالا جریمه ات می کنم...
آمبریج بلند میشه: :chomagh:
جک:
آمبریج: حالا می تونی بری...مرخصی...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 20:54
نمایش جزئیات
آفلاین
امبريج همون طوري كه ونوس گفت دوران فاج خيلي وقته كه تموم شده ،تو هم خودت را جون به جون كني نمي توني اون عطيقه را دوباره كاره اي كني!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
اوه ونوس...بفرمایید تو...ببخشید یه کم اینجا شلوغه...مرسی که در زدید... دختر به تو یاد ندادن اول در می زنن میان تو!؟
من دست اون شکم پلید رو، رو می کنم...و حق واقعی خودمو پس می گیرم...در ضمن..کورنیلیوس عزیز من توسط شما ها بدبخت شده...و من دوباره به جایگاه اصلیش بر می گردونمش...
حالا هم بهتره بری بزاری به کارم برسم...مرخصی..

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 17:36
نمایش جزئیات
آفلاین
دوشیزه آمبریج باید بگم که دوران فاج خیلی وقته که تموم شده و الان ایشون به ریاست قبیله آدم خورا نایل شده اند و طبق آخرین اخبار در کافه مادام پامفری پناه گرفته و یکی یکی اعضای سایتو می خورند!
اینجا هم برادر کینگزلی وزارت می کنه و شما هم بهتره کم کم با این قضیه کنار بیای!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 23 دی 1383 17:10
نمایش جزئیات
آفلاین
آمبریج: هوممم!؟ تو سر من داد می زنی؟! تو یه الف بچه!؟ دستور می دم مهاجرتتو لغو کنن..برگردی همون بلغارستان تا حالیت بشه...پسره خارجی!بیرون.............
----------------------

اهوم...چقدر اینجا خاک گرفته اس...اوهو اوهو اوهو...اهومممم این کمد توش چی می تونه باشه؟!طلسمشم کرده...
آلاهومولاکیوسچفتنگ!
اهوممم...یه سری پرونده...پرونده های سری محرمانه....

پرونده ی قدیمی...

نام پرونده: توطئه بر علیه فاج

امروز لوسیوس مالفوی پیش من اومد...خیلی سخت بود بدون اینکه توجه کسی رو جلب کنم باهاش بتونم صحبت کنم...مودی چند بار پیش من اومد...تازه چشمشم که همه جا رو می بینه..امنیت نداریم که...بعد از صحبت، لوسیوس منو برای شام به خونه دعوت کرد...
شب که رفتم خونه اشون..بعد از پذیرایی بسیار مفصل شون ...به من اطلاع دادن که لرد سیاه شخصا خواهان دیدار من هستند..برای لحظه ای نفس تو سینه ام حبس شده بود...
قرار گذاشته شد...سخت ترین لحظه اولین دیدار با لرد سیاه بود...الانم که دارم می نویسم دستم داره می لرزه...لرد شخصا به من دستور دادند..کورنیلیوس فاج رو از وزارت خلع کنم و خودم به جای اون بشینم...خواسته سختی بود...ولی تاب مقاومت نداشتم...قدرت...من قدرتمند می شم...

پس مقدمات شروع کار رو اماده کردم...ابتدا چند خراب کاری لازم بود...لو رفتن چند محله جادوگری...

محله ی بلک وودس توسط چند مشنگ مورد حمله قرار گرفت....

پیام امروز: من ریتا اسکیتر خبرنگار محبوب شما..برای شما از بلک وودس گزارش می دم..جایی که کارمندان وزارت خونه جمع شده اند تا حافظه چند مشنگ رو اصلاح کنند..جادوگران محل که با دیدن مشنگ ها وحشتزده شده بودند...خواستار توضیح شخصی وزیر می باشند...
برنادز از ساکنین: اون مردک ریشو با من نزدیک شد...واندمو تو دستم گرفتم...خیلی ترسیده بودم...یه چیزایی گفت که متوجه نشدم...نمی دونم چی شد...
بدین منظور ما با فاج..جناب وزیر صحبتی کردیم...
فاج: لو رفتن این محله ی جادوگر نشین...در دست تحقیق و بررسی است...من هنوز نمی دونم چطوری طلسم اون منطقه از بین رفته..و این موضوع رو پیگیری می کنم...
کارمند وزارتخونه...آرنولد ویزلی در این باره می گوید: این کار فقط از یه جا می تونه ریشه گرفته باشه...اسمشو نبر...اون داره این کارو می کنه...

این آرتور هم همش خراب کاری می کنه..ولی مهم نیس...من براش دارم...نقشه ی بعدی در حال

صفحه ی 2

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلورس جین آمبریج
سازمان ملل جادوگری!
سفیر صلح.