مودی : نه نمیشه!!
مادام : آوریل، روش سینجر رو پیاده کن!
مودی : بابا دستام رو بستین، نمیشه با دست بسته سوت زد که
مادام اندکی سرش رو میخارونه و بعد از تفکر میگه : خب، پس بیخیال میشیم چون نمیشه دستت رو باز کینم.
مودی : بابا من که گفتم زز شدم، آوریل تو بگو دیگه، آقا این خودش منو زز کرد....
آوریل : من تورو زز کردم ولی 3تا مشکل هست : 1- تا زن نداری که بدنبالش زز باشی، 2- تو پای تلفن به یه ساحره دروغ گفتی که مجازاتش سینجر 2005 اه، 3- تو و دوستات جایی رو به نام گر بمیره ساحری از قبر او روید گلی...گر بمیرن ساحران دنیا گلستان میشود رو تاسیس کردی، چی داری که بگی ها؟>
مودی آب دهنش رو قورت میده : فقط میتونم بگم اغفال شدم.
آوریل : سینج....
مودی : نـــــــــه، خب چیکار کنم؟ زنم بدین، به من چه زن ندارم، مگه دسته منه؟ اومدم آوریل رو بگیرم که نذاشتین.
آوریل : اینو بدون : ادم خالی بند، دماغش میره لای در!! تو نیومده بودی منو بگیریف میخواستی به عنوان نمونه منو کتک بزنی تا همه به کتک زدن ساحره ها مشغول شن ولی کور خوندی، ما از شما زرنگتریم.
مودی : من غلط بکنم روی ساحره جماعت دست بلند کنم، من اصلا علاقه وافری به ساحره ها دارم، منو چه به این کارا، تازه اون ققی منو اغفال کرد و با اون سدریک به من یه چی دادن که این شکلی شدم.....من که این کاره نیستم....
مادام : در مورد اون چیزی که بهت دادن بعدا تحقیق میکنیم، ولی تو جرا به دروغ گفتی زز هستی؟
الستور : من اون زز رو فکر کردم مخففه ضد ضد ززهاست و شما از "ز" فاکتور گرفتین، وگرنه من اصلا دروغ نمیگم.
آوریل : در مورد اون قضیه گر بمیرد ساحری چی داری بگی ها؟
الستور : بابا ما گفتیم ساحر، نگفتیم ساحره که؟ ساحر مذکره، شما که انقده دستور زبانتون قویه چرا این اشتباه رو کردین؟ تازه اگه منظور ساحره باشه، کیه از گل بدش بیاد؟ شما مگه مخالف گل و گیاه و طبیعتین؟
مادام : این آدم نمیشه، فعلا به عنوان جریمه باید 926 بار بگه اون قضیه زز ها رو و بنویسه اون قضیه زن ذلیل ها رو تا ببینیم چیکارش میشه کرد.
الستور : وای خدا جون کمـــــــــــــــــــک
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج