آقای سیریوس لطفا نمایشنامه ی من رو توی اعضای محفل...ازجلونظام یه نیم نگاهی بکنید
رسیدگی میشه عزیزان به فکر منم باشین لطفا من هرروز سر میزنم ولی فرصتی برای خوندن و نوشتن نقد و بررسی پست ها لازمه که همزمان نمیتونم انجام بدم نتیجه اینکه نقدهاتون رو معمولا یک روز بعد از زدن میبیند پس لطفا مجددا سوال نفرمایید
سیریوس
ما به آن سید و این میر اردادت داریم ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم
سیریوس مثل اینکه ما ول کن شما نمی شیم منو ببخشید این دفعه ببین این نمایشنامه ی ...... من چطوره؟ دستت درد نکنه
مارکوس عزیز همون طور که در پیام شخصی هم بهت نوشتم بهتره یکم بیشتر روی نوشته خودت کار بکنی و البته کمی طولانی تر بنویسی تو در این نمایشنامه خوب نوشتی که به محفل میایی ولی هیچ دلیلی برای این کار ارائه نکردی و فکر میکنم که بهتره کمی نوشتت رو بیشتر پرورده کنی و البته روی دلیل روی گردانیت از لرد و اومدن به محفل فکر کنی البته نقد کاملش رو تا فردا برات مینویسم
سیریوس
مارکوس جان اگه برسم تا امشب بررسی میکنم فعلا سرم یکم شلوغه پس یکم صبر کنید ___________ سعی میکنم نقدیوس ملت تا 2 روز بیشتر نشه ولی اگه شد هم ..... خب شد دیگه!!!!!
سیریوس
سلام سيريوس بازم سؤال دارم آخه من تازه واردم الان من در خانهي شمارهي 12 گريمالد برم چي بنويسم ؟؟؟؟ از داستانشون چيزي نميفهمم .... وقتش رو هم ندارم از اول بخونم..... من چي كار كنم!!!؟؟؟ كمكم كن سيريوس
خب ...تالاس این دیگه به خودت بستگی داره .ولی همین صفحه آخر رو که بخونی حساب کار دستت میاد که چی شده و میتونی خودت رو وارد داستان کنی .این به خودت ربط داره
بررسی میکنم که چی شده و همون جا خبر میدم نگران نباش نقد هم میشه ..به زودی زود
سلام سيريوس من تو خانه گريمالد ادامه ي پست آرتيكوس رو زد آخه از پست گلوري گرنجر هيچي متوجه نشدم!!! البته اگه گلوري دوباره منو دعوام نكنه!! منتظر نقدت هستم!
سلام سيريوس بازم سؤال دارم آخه من تازه واردم العان من در خانهي شمارهي 12 گريمالد برم چي بنويسم ؟؟؟؟ از داستانشون چيزي نميفهمم .... وقتش رو هم ندارم از اول بخونم..... من چي كار كنم!!!؟؟؟ كمكم كن سيريوس