جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

9 کاربر(ها) آنلاین هستند (3 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
7
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  64 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  181 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  199 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  292 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  198 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: --گفتگو با ناظرین محفل--
ارسال شده در: جمعه 4 فروردین 1385 22:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خیلی ببخشیدا اینو میگم!!
بابا آلبوس این دیگه چه وعضشه منو نگاه کن که تا نصفه شب نشستم یه پست برای گریمالد نوشتم که فکر کنم تا حالا بهترین پستم در رول نویسی هست اما انصافا نگاه کن ببین پستها ی استر و جسی رو که بعد از پست من نوشتن ,این دیگه چه جور ادامه دادن یه پسته ...
آقا اگه نمیتونی خوب بنویسی صبر کن بزار بقیه بیان بنوسیند دیگه به نظر من اگه این پستو آنیتا ادامه میداد واقعا عالی میشد,اما این دو تا پست کل نمیشنامه رو خراب کردند اصلا نمیشه از پستها ی این دو تا سوژه پیدا کرد ,تو رو خدا نگاه کن یه جایی نوشتن "آلبوس دستشو به بلند کرد و فرمانده آتش و اب سرشو تکون دادو ...
بابا اصلا آلبوس از کجا اونو دیده بود مگه وانو میشناخت و خیلی چیزای دیگه, نمیدونم اینا اصلا از خودشون نپرسیدن که من چطور فرمانده آتشو آب رو وارده داستان کردم اگه کمی به خودشون زحمت میدادند و آخرین پست منو میخوندند شاید پستشون خوب میشد اما...
آلبوس جان رسیدگی کن دیگه!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
--گفتگو با ناظرین محفل--
ارسال شده در: یکشنبه 28 اسفند 1384 01:43
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
آنیتا دامبلدور نوشته:
ببخشیدها
ولی من اصلا نتونستم با این داستان هرمیون چیزی بنویسم!
باور کنین سوژش بهم سوژه نمیده!
2 شبه دارم روش کار میکنم، هیچی در نمیاد!
خود دانی!

این مشکل من نیست خواهر و فکر کنم مشکل از خود شما باشه!!
یک رول نویس خوب باید همه فن حریف باشه و البته ازش سوژه فوران کنه!
بابا دیگه این طوری هم نیست که اصلا نشه ازش سوژه درآورد.این که اصلا امکان نداره!

واالله یه زمانی بود یکی از بچه ها گیلدروی رو کشته بود.همه فکر میکردیم گیلدروی نمیتونه ازش سوژه دربیاره در حالی که اومد و تویه اون دنیا شروع کرد تنفس مصنوعی دادن با فرشته ها!!!

دیگه امکان نداره ازش سوژه در نیاد یه نمایشنامه...من که میتونم ادامش بدم و اگر ببینم نمیتونم یعنی اشکالی در خودم وجود داره حالا شما رو نمیدونم.

امیدوارم یه دو روز دیگه فکر کنید و بتونید از توش سوژه دربیارید!!
پنج دقیقه ولی من فکر کنم کافی باشه!!!

به هر حال همیشه که آدم از کسی طرفداری نمیکنه.ناراحت شدم وقتی این حرفو زدی...امیدوارم بتونی ازش سوژه در بیاری...فعلا!

*ناظر انجمن-دامبلدور*

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
ارسال شده در: شنبه 27 اسفند 1384 20:53
نمایش جزئیات
آفلاین
ببخشیدها
ولی من اصلا نتونستم با این داستان هرمیون چیزی بنویسم!
باور کنین سوژش بهم سوژه نمیده!
2 شبه دارم روش کار میکنم، هیچی در نمیاد!
خود دانی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
منوي مديريت، حافظ شما خواهد بود!
بازنشستگی!
--گفتگو با ناظرین محفل--
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 03:06
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
چوچانگ نوشته:
میخواستم ببینم آیا میشه تو قلعه روشنایی از پست 113 به بعد رو پاک کنین....چون ما میخواستیم قلعه روشنایی رو همونطور که بود ادامه بدیم...البته سعیمونو میکنیم ولی من هیچ قولی نمیدم که بعدا گرفتار بشیم! چون حداقل وقت من یکی که خیلی کمه...

خب سلام چو چانگ جان!...بابا کجایی؟...چه خبر؟؟...همه خوبن؟

خب راستی اینو قبلا هم گفته بودی و فکر کنم یه بار جواب داده بودم.خب ببین من حاضرم پست خودمو پاک کنم ولی حق اینکه پست بقیه رو پاک کنم ندارم!!
یعنی فرض کن من الان پست خودمو پاک کنم.چون نمیتونم پست بقیه رو بدون اجازشون پاک کنم پست اونا بدون پست من بی معنی میشه.پس تاپیک بدتر از الان میشه!

در کل حالا فهمیدی یا نفهمیدی مهم نیست!

در کل چون پستشون خوب بود و نمایشنامه هاشون یه نمایشنامه بدون اشکال بود پاک نمیکنم.بشینین ادامه بدین بنویسین بقیه از پست 113....دیگه پاکش نمیکنم

-ناظر انجمن-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 19 اسفند 1384 01:18
نمایش جزئیات
آفلاین
میخواستم ببینم ایا میشه تو قلعه روشنایی از پست 113 به بعد رو پاک کنین....چون ما میخواستیم قلعه روشنایی رو همونطور که بود ادامه بدیم...البته سعیمونو میکنیم ولی من هیچ قولی نمیدم که بعدا گرفتار بشیم! چون حداقل وقت من یکی که خیلی کمه...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
گفتگو با ناظرین محفل--
ارسال شده در: سه‌شنبه 9 اسفند 1384 20:57
نمایش جزئیات
آفلاین
منم خوشحالم که دامبلدور برگشته!! ...واقعا ارزش سایت به خاطر این عضو ارزشی رفت بالا!!

اوتو جان ممنون از نظر لطفی که نسبت به بنده داری و خوشحال میشم که فعالیت دوباره شمارو تویه محفل ببینم.گرچه درسته که ولدمورت نداریم در حال حاضر در سایت(البته داره انتخاب میشه) ولی خب به هر حال فعالیت محفلی ها نشون میده که همیشه آماده هستن و باعث دلگرمی بنده و بقیه و ناظرین این انجمن میشه.
و یه آمار جالبم بدم و اونم اینه که ارتش مرگخوارها و طرفداران ولدمورت چندین بار با رفتن و برگشتم و اومدن یه ولدمورت جدید به هم خورده و تمرکز آن چنانی ای بر روی کارها نیست.ولی خوشبختانه محفل ققنوس کارش با ثبات خاصی بوده و این مایه ی آرامش و خوشحال من و شماها باید باشه!

در مورد پیشنهاد سیریوس هم دارم فکر میکنم...تا حالا به این نتیجه رسیدم که باید علاوه بر این قانون تبصره هایی هم همراهش داشته باشه که بیشتر دارم رویه اونا فکر میکنم و قانون تصویب شدست

در ضمن امشب من محفل رو یه سر و سامونی میدم...چند نفر باید از محفل اخراج بشن و چند تا آرم جدید میفرستم که خبرش رو تویه رادیو محفل خواهم زد

-ناظر انجمن-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 8 اسفند 1384 18:56
نمایش جزئیات
آفلاین
خوشحالم که که باز البوس شد مدیر محفل...
البوس جان اگه راستشو بخوای از وقتی تو رفتی من و آنیتا دیگه حس پست زدن تو محفل رو نداشتیم تا اینکه باز تو برگشتی به همین خاطر قول میدم باز فعالیتمو ادامه بدم...

منم خوشحال میشم که همه ی اعضای محفل فعالیت بیشتری داشته باشن و دارم با دامبلدور مذاکره میکنم که اگر کسی از اعضای محفل بیشتر از 10 روز توی محفل پست نزنه از محفل خارج بشه

سیریوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/12/9 9:47:14
فعلا با این حال میکنیم...

شخصیت جدید
گفتگو با ناظرین محفل ققنوس
ارسال شده در: شنبه 6 اسفند 1384 02:02
نمایش جزئیات
آفلاین
خب بنده دوباره به سمت ناظر این انجمن گمارده شدم...تو این مدت که نبودم یه چندتا نکته دیدم که از این به بعد که من ناظر محفلم باید رعایت بشه:

1-دقیقه به دقیقه نگید که پست نقد کنید!....حالا که من اینجام حتما این کارو در اسرع وقت انجام خواهم داد...مطمئن باشید

2-آرم عضویت در محفل بعضی از دوستان فرستاده نشده و یا اگر هم فرستاده شده(توسط سیریوس) با کیفیت مطلوبی نبوده که در این مورد باید بگم که برای کسانی که بعد از رفتن من عضو محفل شدند دوباره آرم محفل فرستاده خواهد شد (با پیام شخصی باهاتون ارتباط برقرار میکنم)

3-در تاپیک رادیو محفل حتما باید رول پلیینگ بنویسید!....درسته که این تاپیک برای اطلاع رسانیه ولی این دلیل نمیشه که به صورت رول پلیینگ نباشه!....حتی میتونید جریانهای سایت رو در این تاپیک بنویسید(یعنی حتی خارج از رول رو) ولی باید حتما با رول این کار رو بکنید(برای یاد گرفتن این کار به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید.)
نکته:آخرین پست الان در تاپیک رادیو محفل که توسط رونان نوشته شده رو پاک نکردم که ببینید مشکلی که گفتم چیه و رونان اینجا رول پلیینگ ننوشته....تا چند وقت دیگه حتما پاک میکنم این پست رو مطمئن باشید!)

4-مدتیه اعضای محفل خوب فعالیت نمیکنن که فکر کنم به یه کار اساسی نیاز داره که حتما انجامش خواهم داد

ناظر انجمن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با سیریوس !!!
ارسال شده در: جمعه 14 بهمن 1384 22:43
نمایش جزئیات
آفلاین
امیدوارم که دیگه وقت کنید یه سری به محفل بزنید!!!
با تشکر

برادر در همین 2 تا پست اخیر هم توضیح دادم پس لطقا دیگه سوال نکنید .
منم به فرصت احتیاج دارم و در اولین زمان این کارها صورت میگیره پس بعد از تاخیر چندروزه پرس و جو کنین که چه اتفاقی افتاده

سیریوس یک کمکی خشمگین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضو اتحاد اسلایترین
Re: گفتگو با سیریوس !!!
ارسال شده در: جمعه 14 بهمن 1384 22:16
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:
سلام!
سيريوس عزيز چند تا از پستهاي خانه ي گريمالد نقد نشده!
منتظر نقد زيبات هستيم!!!

رسیدگی میشه !!
نگران نباشید تا فردا یا پس فردا این کار صورت میگیره چون این چندروز سرم شلوغه
لطفا دیگه از این جور سوالات رو مطرح نکنید چون اینجا برای چیزهای مهم تری در نظر گرفته شده مگر اینکه کامپیوترم به ملکوت اعلی بپیونده و من نتونم بیام چون در این چندوقت هرروز سر میزنم

نتیجه اینکه اگر بعد از 3 روز هنوز رسیدگی نشده بود مطرح کنید

سیریوس

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ما به آن سید و این میر اردادت داریم
ما به خرداد پر از حادثه عادت داریم

[url=http://us.battle.net/wow/en/character/burning-legion/