سلام
من خیلی سمجم ها ببخشید
می خواستم مجوز تایپکی به نام همه ی شخصیت های هری پاتر بگیرم
در این قسمت همه ی نقش ها معرفی میشه البته نه مثل تایپک شخصیت خودتون معرفی کنید منظورم اینکه با اون فرق میکنه در اینجا اطلاعاتی در مورد شخصیت ها داده میشه
ویرایش ناظر: اگه منظورتون چیزی شبیه به اونیه که توی سایت اچ پی لکسیکن هست، میتونید به صورت مقاله اونا رو روی سایت بفرستید.
دامبلدور:فکر نکنم بشه چیزایی که تویه سایت اچ پی لکسیکن هست رو به صورت مقاله در آورد!چون بی نهایت حجیم هستن.ولی به هر حال فکر کنم یه چیزاییش رو قبلا تویه مقالات سایت داشتیم.بهتره اول یه نگاهی به اونجا بندازین بعد مقاله مورد نظر رو بفرستید.البته اگر بخواین این کارو بکنین.
در کل این کار دقیقا همون طور که جیمز گفت به درد مقاله میخوره نه تاپیک!
باید بگم که تاپیک جاییه که همه بتونن کاراشونو عرضه بکنن نه جایی که یه نفر بفرسته بقیه به به چه چه بکنن.اون جاش مقالاته که نظر هم همه میتونن بدن(محض اطلاع) -ناظر انجمن-
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
27 کاربر(ها) آنلاین هستند (19 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
25
مهمانان
|
2
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
گفتگو با ناظران تالار اصلی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

سلام
ببخشید که دوباره بر گشتم
من معذرت می خوام لوزومی نداره این همه عصبانی بشین من که گفتم از این به بعد فارسی می نویسم
به هر حال امیدوارم پوزش مرا پذیرا باشید
حالا می خواستم یک مجوز با نام پیش بینی های دوست داشتنی در مورد سرنوشت هری پاتر بگیرم
بازم معذرت می خوام امید وارم به این یکی مجوز صادر بشه
ممنونم(بازم ببخشید)
ویرایش ناظر: هوم! ماشالله هزار ماشالله! هماهنگی بین ناظرا رو حال کردین؟
دوست عزیز من، این مدل خشانت اندکی توش شوخی هم داشت و شما زیاد به دل نگیر، خوب؟
موضوع اصلی سر این بود که قانون سایت به صراحت میگه هیچ پستی نباید به زبان و حروفی جز فارسی نوشته بشه.
بعد این تاپیکی که شما الان در خواست کردید و تاپیکهایی که دفعهی قبل در خواست کردید هیچ کدوم جای بحثی ندارن!! یعنی هیچ نکتهای از کتاب رو بیان نمیکنن، هیچ مسئلهای رو حل نمیکنن. اصطلاحاً میگیم تاپیک به شدت ارزشیه (9 از 10) !! به همین خاطره که مجوز نمیدیم.
دامبلدور:همون طور که جیمز گفت مجوز داده نمیشه و من هم یه دلیل بهش اضافه کنم و اونم اینه که قبلا یه تاپیکی به نام ""دوست داشتید گوی پیش بینی شما چه پیش بینی کند؟"" یه یه همچین چیزایی داشتیم یه جایی از سایت که فکر میکنم تمام مضمون ها رو در خودش جای داده بود.منظور و هدف دقیقتون رو از این تاپیک نگفتید.پس صددرصد وقتی هدفی نداشته باشه ارزشیه...اونم به قول جیمز از نوع 9 از 10! -ناظر انجمن-
ویرایش ناظر: هوم! ماشالله هزار ماشالله! هماهنگی بین ناظرا رو حال کردین؟
دوست عزیز من، این مدل خشانت اندکی توش شوخی هم داشت و شما زیاد به دل نگیر، خوب؟
موضوع اصلی سر این بود که قانون سایت به صراحت میگه هیچ پستی نباید به زبان و حروفی جز فارسی نوشته بشه.
بعد این تاپیکی که شما الان در خواست کردید و تاپیکهایی که دفعهی قبل در خواست کردید هیچ کدوم جای بحثی ندارن!! یعنی هیچ نکتهای از کتاب رو بیان نمیکنن، هیچ مسئلهای رو حل نمیکنن. اصطلاحاً میگیم تاپیک به شدت ارزشیه (9 از 10) !! به همین خاطره که مجوز نمیدیم.
دامبلدور:همون طور که جیمز گفت مجوز داده نمیشه و من هم یه دلیل بهش اضافه کنم و اونم اینه که قبلا یه تاپیکی به نام ""دوست داشتید گوی پیش بینی شما چه پیش بینی کند؟"" یه یه همچین چیزایی داشتیم یه جایی از سایت که فکر میکنم تمام مضمون ها رو در خودش جای داده بود.منظور و هدف دقیقتون رو از این تاپیک نگفتید.پس صددرصد وقتی هدفی نداشته باشه ارزشیه...اونم به قول جیمز از نوع 9 از 10! -ناظر انجمن-
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/10 23:26:01
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/12 6:09:37
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/12 6:09:37
عضو ارتش قدرتمند وایت تورنادو
[img]http
[img]http
جزئیات کاربر

salam man mikhastam do ta taipak ijad konam yeki
سلام من میخواستم دو تا تاپیک ایجاد کنم یکی
1-ورد های جادویی از کجا می آیند؟
2-ایا مرگ هری در قسمت هفتم حتمی است؟
mamnoon misham age be in a mojavez bedin sayamam mikonam keh beh gole shoma pingilish nanevisam
ممنون میشم اگه به اینا مجوز بدین.سعیمم میکنم که به قول شما پینگیلیش ننویسم
ویرایش ناظر: احتمالا شما فکر کردید من شوخی میکنم که هنوز پینگلیش مینویسید! اخطارم کاملاً جدی بود و یه بار دیگه پست پینگلیش ببینم از شما، مطمئن باشید پاکش میکنم. دو بار دوستانه گفتم، یه بار دیگه اخطار دادم، این بار کاملاً جدی دارم میگم. 1- من حس میکنم این تاپیک قبلاً وجود داشته ولی یادم نمیاد. اگه دوستان دیگهی ناظر یادشون هست من اینو واگذار میکنم به اونا. 2- مجوز داده نمیشه چون اولاً به اینجا مربوط نیست، دوماً بسی ارزشیه! سوماً نمونهشو داشتیم توی تالار اسرار. چهارماً هیچ گونه جای بحثی نداره. خب همون طور که جیمز عزیز گفت من به خاطر میسپارم که اگر از شما پست فینگیلیش یا پینگیلیش یا هر چیز دیگه ای که درش انگلیسی داشته باشه ببینم سریعا پاک بشود.پس شما هم سریعا به دنبال یک فارسی نویس خوب یا یک ویندوز فارسی بگردید.اگر هم عجله داشتید از کامنت وبلاگ ها استفاده کنید. در مورد این دوتا تاپیک باید بگم که: 1-درسته جیمز جان!...یه تاپیک شبیه همین زده شده بود و مضمونش هم همین بود پس مجوز داده نمیشه. 2-جیمز دلیلارو گفت و منم یه دونه اضافه میکنم و اونم اینه که خود شما فعلا مشکل داری چه برسه به تاپیکی که میخوای بزنی!! پس سریعتر مشکلتون رو حل کنید و بعد از اون به دنبال مجوز تاپیک بگردید! ناظر انجمن-آلبوس دامبلدور چه ناظرهای فعالی !! ایول خب همونطور که جیمز و دامبل عزیز یادآوری کردن خواهر یا برادر من شما یک سری مشکل درست کردی که این به مجوز گرفتنت لطمه میزنه در ضمن هر دوی این تاپیک هایی که ذکر کردی رو نه یکبار بلکه چندبار داشتیم پس قبل از اینکه بخوای به فکر مجوز گرفتن بیوفتی یک نگاهی به عناوین تاپیک های قبلی بندازه مجوزی صادر نمیشود سیریوس اون یکی ناظر تالار
ویرایش ناظر: احتمالا شما فکر کردید من شوخی میکنم که هنوز پینگلیش مینویسید! اخطارم کاملاً جدی بود و یه بار دیگه پست پینگلیش ببینم از شما، مطمئن باشید پاکش میکنم. دو بار دوستانه گفتم، یه بار دیگه اخطار دادم، این بار کاملاً جدی دارم میگم. 1- من حس میکنم این تاپیک قبلاً وجود داشته ولی یادم نمیاد. اگه دوستان دیگهی ناظر یادشون هست من اینو واگذار میکنم به اونا. 2- مجوز داده نمیشه چون اولاً به اینجا مربوط نیست، دوماً بسی ارزشیه! سوماً نمونهشو داشتیم توی تالار اسرار. چهارماً هیچ گونه جای بحثی نداره. خب همون طور که جیمز عزیز گفت من به خاطر میسپارم که اگر از شما پست فینگیلیش یا پینگیلیش یا هر چیز دیگه ای که درش انگلیسی داشته باشه ببینم سریعا پاک بشود.پس شما هم سریعا به دنبال یک فارسی نویس خوب یا یک ویندوز فارسی بگردید.اگر هم عجله داشتید از کامنت وبلاگ ها استفاده کنید. در مورد این دوتا تاپیک باید بگم که: 1-درسته جیمز جان!...یه تاپیک شبیه همین زده شده بود و مضمونش هم همین بود پس مجوز داده نمیشه. 2-جیمز دلیلارو گفت و منم یه دونه اضافه میکنم و اونم اینه که خود شما فعلا مشکل داری چه برسه به تاپیکی که میخوای بزنی!! پس سریعتر مشکلتون رو حل کنید و بعد از اون به دنبال مجوز تاپیک بگردید! ناظر انجمن-آلبوس دامبلدور چه ناظرهای فعالی !! ایول خب همونطور که جیمز و دامبل عزیز یادآوری کردن خواهر یا برادر من شما یک سری مشکل درست کردی که این به مجوز گرفتنت لطمه میزنه در ضمن هر دوی این تاپیک هایی که ذکر کردی رو نه یکبار بلکه چندبار داشتیم پس قبل از اینکه بخوای به فکر مجوز گرفتن بیوفتی یک نگاهی به عناوین تاپیک های قبلی بندازه مجوزی صادر نمیشود سیریوس اون یکی ناظر تالار
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز پاتر در 1384/12/9 23:57:41
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/10 1:27:06
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/12/10 12:28:03
ویرایش شده توسط آلبوس دامبلدور در 1384/12/10 1:27:06
ویرایش شده توسط سیریوس(God Father) در 1384/12/10 12:28:03
عضو ارتش قدرتمند وایت تورنادو
[img]http
[img]http
جزئیات کاربر

مونتاگ عزیز،
موضوع اول اینکه، تاپیک مناسبی برای مطرح کردن موضوعت انتخاب نکردی، برای این موضوع، باید به تاپیک «دفتر امور ارتباطی تالار اسرار» میرفتی. به هر حال، عیب نداره، ولی اینو گفتم بقیه اگه موضوع دیگهای خواستن مطرح کنن، توی اون تاپیک بگن.
(دیروز نرسیدم جواب درخواستا رو بدم، ببخشید!)
بعد در مورد این پیشنهاد شما، من خودمم به این نتیجه رسیدهم و چند تاپیک که موضوعشون تکراری بوده رو هم قفل کردم یا ادغامشون کردم که فقط یه تاپیک بمونه برای هر بحث. حالا شما تاپیک یا تاپیکهای خاصی که مد نظرت هستن رو اعلام کن. بررسیشون میکنم؛ اگه لازم بود ادغام میکنم با یه تاپیک دیگه، بالاخره کاری که لازمه انجام میدم. مرسی از توجهت.
rita skir عزیز، من تعجب میکنم شما بعد از این یکی دو ماه عضویتتون هنوز دارید پستاتونو پینگلیش میزنید! بعد اون تاپیکتون رو هم برید از تالار اصلی بخواید، به اینجا مربوط نیست.
موضوع اول اینکه، تاپیک مناسبی برای مطرح کردن موضوعت انتخاب نکردی، برای این موضوع، باید به تاپیک «دفتر امور ارتباطی تالار اسرار» میرفتی. به هر حال، عیب نداره، ولی اینو گفتم بقیه اگه موضوع دیگهای خواستن مطرح کنن، توی اون تاپیک بگن.
(دیروز نرسیدم جواب درخواستا رو بدم، ببخشید!)
بعد در مورد این پیشنهاد شما، من خودمم به این نتیجه رسیدهم و چند تاپیک که موضوعشون تکراری بوده رو هم قفل کردم یا ادغامشون کردم که فقط یه تاپیک بمونه برای هر بحث. حالا شما تاپیک یا تاپیکهای خاصی که مد نظرت هستن رو اعلام کن. بررسیشون میکنم؛ اگه لازم بود ادغام میکنم با یه تاپیک دیگه، بالاخره کاری که لازمه انجام میدم. مرسی از توجهت.

rita skir عزیز، من تعجب میکنم شما بعد از این یکی دو ماه عضویتتون هنوز دارید پستاتونو پینگلیش میزنید! بعد اون تاپیکتون رو هم برید از تالار اصلی بخواید، به اینجا مربوط نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/12/02
آخرین ورود: یکشنبه 15 فروردین 1400 14:58
از: 127.0.0.1
پستها:
1391

سلام ناظر خوب بیدی خوش بیدی خوب بیدی بهتر شدی
ای ناظر ای آلبالو ای شفتالو ای بامادور
راستش میخواستم پیشنهاد بدم که اگه دقت کرده باشین چند تا از تاپیک های موجود به طور کامل به هم مربوط شدن اگه ادم بخواد یه نظر درست و حسابی بده باید به چند تا تاپیک اشاره کنه وچون مطالب همه در دسترس نیست یا پست ادم خیلی گنگ میشه
یا اینکه باید یه سری مطالب که به تاپیک مربوط نیست رو وارد بحث کرد میخواستم پیشنهاد بدم که یه تاپیک جدید زده بشه که ترکیبی از موضوع تاپیک های قبلی باشه تا با نتیجه گیری درست از اون ها بشه بهتر بحث کرد
ای ناظر ای آلبالو ای شفتالو ای بامادور
راستش میخواستم پیشنهاد بدم که اگه دقت کرده باشین چند تا از تاپیک های موجود به طور کامل به هم مربوط شدن اگه ادم بخواد یه نظر درست و حسابی بده باید به چند تا تاپیک اشاره کنه وچون مطالب همه در دسترس نیست یا پست ادم خیلی گنگ میشه
یا اینکه باید یه سری مطالب که به تاپیک مربوط نیست رو وارد بحث کرد میخواستم پیشنهاد بدم که یه تاپیک جدید زده بشه که ترکیبی از موضوع تاپیک های قبلی باشه تا با نتیجه گیری درست از اون ها بشه بهتر بحث کرد
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/22
آخرین ورود: دوشنبه 25 آذر 1392 18:06
از: اتاق خون محفل
پستها:
3113

من درخواست تاپیکی با نام
در کتاب 7 چه کسانی زنده میشود(با دلیل 3 خطی)این تیتر کامل تاپیک
فکر کنم از اسمش معلوم باشه که درباره ی چیه؟
ویرایش ناظر: مگه قراره کسی زنده بشه؟میتونی فعلا برنی البته امیدوارم قوانین زدن تاپیک در تالار اسرار رو خونده باشی.و گرنه به همین سرعت که اجازه زدن تاپیک رو دادم به همین سرعت هم تاپیک پاک میشه.موفق باشی
ویرایش ناظر: مگه قراره کسی زنده بشه؟میتونی فعلا برنی البته امیدوارم قوانین زدن تاپیک در تالار اسرار رو خونده باشی.و گرنه به همین سرعت که اجازه زدن تاپیک رو دادم به همین سرعت هم تاپیک پاک میشه.موفق باشی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/6 22:39:58
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم ! 
شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین

شناسه هایی که باهاشون در جادوگران فعالیت داشتم :
1-آلبوس دامبلدور
2-مرلین
جزئیات کاربر

خب یک اشتباه مهم رو امروز تویه حداقل دوتا تاپیک دیدم که بهتر دیدم تذکر بدم تا دیگه تکرار نشه...
1-دو سه نفر رو امروز دیدم که بدون دقت در نام تاپیک در مورد تاپیک و موضوع مورد بحثش نظر داده بودن که نظرشون اصلا با قضیه جور در نمیومد.پس عزیزان توجه کنید که قبل از اینکه نظر میخواید بدید اول تاپیک و نامش رو بخونید تا این جور مشکلا پیش نیاد که منجر به پاک شدن پستتون بشه.
2-ویرایش هم هیچ وقت یادتون نره!....چرا پست جدید آخه؟!
3-لطفا در مواقعی که نظری میخواهید در تاپیکی بدید توجه کنید که:اولا در مورد نظرتون کمی صحبت کنید و دلیلتون رو بگید...نظر بدون دلیل معنایی نداره و پاک میشه.دوما هیچ وقت نگید که همونی که فلانی گفت منم نظرم همونه....این جور پستها صددرصد پاک میشن.سوما اینکه از اظهار وجود بپرهیزید!
ناظر انجمن
1-دو سه نفر رو امروز دیدم که بدون دقت در نام تاپیک در مورد تاپیک و موضوع مورد بحثش نظر داده بودن که نظرشون اصلا با قضیه جور در نمیومد.پس عزیزان توجه کنید که قبل از اینکه نظر میخواید بدید اول تاپیک و نامش رو بخونید تا این جور مشکلا پیش نیاد که منجر به پاک شدن پستتون بشه.
2-ویرایش هم هیچ وقت یادتون نره!....چرا پست جدید آخه؟!
3-لطفا در مواقعی که نظری میخواهید در تاپیکی بدید توجه کنید که:اولا در مورد نظرتون کمی صحبت کنید و دلیلتون رو بگید...نظر بدون دلیل معنایی نداره و پاک میشه.دوما هیچ وقت نگید که همونی که فلانی گفت منم نظرم همونه....این جور پستها صددرصد پاک میشن.سوما اینکه از اظهار وجود بپرهیزید!
ناظر انجمن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه ی جدید: اسکاور
جزئیات کاربر

از سیریوس و آلبوس عزیز، دو ناظر دیگهی تالار اصرار، میخوام که هیچ پست ارزشیای رو از تاپیکهای غیر فعال، پیش از گذشت 24 ساعت از زمان زده شدنش پاک نکنن. دلیلشو خواستین پی ام شخصی بزنین توضیح میدم. 
از دوستانی هم که قصد پستزدن توی تالار اصلی رو دارن، خواهش میکنم پستهاشونو اولاً فارسی بنویسن، دوماً توضیح کافی بدن که ناظر مجبور نشه پاکشون کنه.
اوکی جیمز عزیز!(آلبوس)

از دوستانی هم که قصد پستزدن توی تالار اصلی رو دارن، خواهش میکنم پستهاشونو اولاً فارسی بنویسن، دوماً توضیح کافی بدن که ناظر مجبور نشه پاکشون کنه.
اوکی جیمز عزیز!(آلبوس)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0

سلام
من تالار عمومی گریفیندور رو دیدم پروفسور، ببخشید چرا خوابگاه دختران نداشت ؟؟؟
من می خوام تاپیک خوابگاه دختران رو تو تالار عمومی باز کنم ویک مجوز از جانب شما لازم دارم
به امید پیروزی
ویرایش ناظر: برو تو تالار خصوصی گریف درخواستت رو بده نه اینجا در ضمن خوابگاه دارن ولی اسمش فرق میکنه
ویرایش ناظر: برو تو تالار خصوصی گریف درخواستت رو بده نه اینجا در ضمن خوابگاه دارن ولی اسمش فرق میکنه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پرفسور کويیرل در 1384/12/1 21:45:26
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج