شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
من زير بار حرف زور نمیرن ... منبع نجاست اون موهای شماست سرژی که سه ساله حموم به خودش ندیده ... از همون تیغهای کینگزلی نشانهاتون استفاده کنید و دستی به سرو و روی ريشای مستهجن خودتون کنید !! تیغ بدم خدمتتون ؟؟؟
من تنها اگر یک درصد هم رضایت داشتم برای اسموت کردن حالا دیگه کاملا منصرف شدم !
مهم حرف مردم جادو پروز ماست که همگی رضایت دارند !! این قشر شورشی رو هم سرکوب میکنیم ...
میدم دست دیمنتورا که روح هفت جد جادوگراتونو نوش جان کنن !
سدريک ای خائن ، ای شورشی بی ناموس پرست ! یادته که تو ستاد انتخاباتیم گفتم خشم دراکو همون خشم دراکولاست !! حالا بهتون نشون میدم ...
آقا من اولش بگم وزير اسموت كنه من استعفا مي دم!! وزير بايد خوشگل باشه چيه بره لسموت كنه؟!
خب حالا من يه نظر داشتم:
همينجا ديدم يه بنده خدايي كه يادم نيست در مورد حذب و اينا نظر داد. بعد هم مخالفت وزير رو ديدم...اومدم بگم به نظر من حذب تشكيل بشه خوبه. لازم نيست براي هر كاري حذب داشته باشيم. مي تونيم چندتا اساسي تشكيل بديم. فعلا مثلا ليبرات دموكرات داريم مي توني بعدا دموكرات آزاديخواه و بقيه رو هم تشكيل بديم. اين حذب ها نيرو جذب مي كنن. يعني هر كس دلش خواست مي ره عضو مي شه و اونها هم اهداف و برنامه براي خودشون مشخص مي كنن. در ضمن اين مي تونه براي تشكيل مجلس مفيد باشه. اين احذاب توي مجلس قرار مي گيرن و به وضع قوانين و غيره مي پردازن. دقيقا مثل طرز كار مجلس در جامعه ي ماگلي. اين طور اوضاع جمع و جورتر مي شه. يعني هر كسي براي خودش هدف پيدا مي كنه و اتفاقا به جاي اينكه افراد يكرنگيشونو از دست بدن با همديگه متحد تر مي شن. گفتين كه ناراحتين چرا بعضي ها مسئوليت دارن و بعضي ندارن. با اين كار بيشتر افراد داراي مسئوليت مي شن چون افراد حذب زيادن. اينطور هم عذاب وجدان شما از بين مي ره و هم هر قدر افراد وارد كارها بشن نظم و هماهنگي و مسئوليت پذيري هم بيشتر مي شه.
آنیتا دامبلدور نوشته: میدونی چیه دراکو؟؟ من تازگی ها یک طلسمی اختراع کردم، خفن!! ساختمون ضد آتیش رو هم به اتیش میکشه!! پس بهتره تسلیم بشی!!!
تهدید مامور دولت و شخص اول جامعه ی جادویی؟ خطایی غیر قابل بخشش وای خدای من توهین به مقدسات سریع عذر ؟ خواهی کن
آهااااااااااااای آنیتا!آبجی گرامی! چطور جرات میکنی در اینجا با توجه به حضور فرمانده ارتش و گارد مخصوص امنیتی وزیر(یعنی من!) تهدید کنی؟ها؟!این ارتش که میبینی فرمانده داره که یه طلسم به سربازاش یاد داده که اونم سکتوم سمپرا هه!!با این طلسم با زجر و درد و کمبود خون میمیری(کمبود خون از همشون مهمتره!) مواظب باش خواهر گرامی!ما ماموریم و معذور!میزنیم کار دستتون میدیم!! در ضمن از کریچر عزیز به خاطر عملکرد سریع ممنون!این ارتشمون تازه تشکیله یه ذره کند عمل میکنه!ایشا الله به مرور بهتر میشه.
آقا موارد بالا جز یه شوخی بی مزه چیز دیگری نبود!گفتیم ارتش هم الکی یه خودی نشون بده.(برای اطلاعات بیشتر به پادگان نظامی رجوع شود) --------------------------------------------------------------------------- پیشنهاد دیگری به وزیر!!(جدی) سلام به جناب وزیر همون طور که میدونید سال نوی ایرانی نزدیکه و این باعث شد ایده های نو دیگری به ذهنم بیاید که مطرح کنم!
1_تقویم جادوگری:خب اول یه تاپیک بوجود بیاریم که توش همه بیان حوادثی که توی سایت اتفاق افتاده رو از اول در صورت دونستن تاریخ بگن.و بعد با یه ذره کار و کار گرافیکی میشه یه تقویم بوجود آورد که در بعضی از روزهای آن اتفاقی که در آن روز افتاده بنویسیم.مثلا یه روزی اتفاق خوبی افتاده جشن بگیریم و یا وزراتخونه رو در روزی تعطیل کنیم یا روزی رو که اتفاق بدی افتاده روز سیاه و ... اعلام کنیم.روز آداسی ها،گل گلی ها و حذب و....بعد یه چیز دیگه که سال نوی سایت با جاهای دیگه فرق داشته باشه.روز سال نوی سایت،روزی باشه که سایت بوجود اومده و روی اینترنت قرار داده شده یا تاریخی که ایده ساختن این سایت بوجود آمده! این باعث بوجود آمدن سوژه هایی جالب دیگری در سایت میشه.و خب تنوعی هم هست دیگر.
2_تاریخ جادوگران:از همون تاپیکی که در بالا گفتم میتونیم استفاده کنیم و تاریخ جادوگران رو به شکل یه داستان جذاب درست کنیم که اینم سوژه های زیادی رو بوجود میاره. مرسی اگر ابهامی بود لطفا بگید تا جواب بدم. آرتیکوس(یک نفر که قوه تخیلش زیادی قویه)
پيشنهاد رشوه به مامور حزب در حين ارتكاب جرم؟ ميدوني چه مجازاتي داره؟
اتفاقا من از وقتي دارون مرد ريزش موم شديد تر شد.ولي حالا بخاطر اين شرط وزير هم شده ميرم پيش دكتر حسن مصطفي ريزش موم رو درست كنه..اتفاق فردا ميخوام موهامو چهل گيس هم كنم...
من نميدونم چطوري ملت به اين وزير راي دادن.اين وزير سنت شكن..اين ضد انقلاب..منافق..طرفدار پوتين
مثل اينكه با ملايمت كار پيش نميره...فعلا تا اطلاع ثانوي كه اعضاي حزب جلسه بزارن وقت بهت ميديم كلتو اسموت كني ...چون نتيجه حزب بد نتيجه ايه...يادت هست گيليدي رو از وزارت بركنار كرد ؟
کل کل با فرد اول مملکت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همین که گفتم !! من اینجا شرایط رو تعیین میکنم نه شما ! مبلغ پیشنهادی من از اون بالاتر نمیره ... کور خوندید که بیشتر بدم ... یه مشت آدم بی سر و پای درمونده بیکار میخوان از وزير اخاذی کنن ... حالا خود دانید !
دو شرط من پابرجاست :
1- سرژ باید مثل همگی شما اسموت کنه !
2- نارسیسا رو در ازای دريافت 500000 گالیون بکشید !
حتی حاضرم تعهد بدم که بعد از کشته شدن نارسی در یک دادگاه صوری شما رو از مزاجات نجات بدم . این حرف اخر من بود !! دیگه مزاحم من نشید ... هر کاری که خواستید بکنید !! صدای وزير هیچ جایی ضبط نشده و نخواهد شد ... اینو مطمئن باشید !!
وزير رو میترسونید ؟؟؟ پوست از سرتون میکنم تا خدادادی کلتون اسموت شده رشد کنه !
خب آقاي دراكو مالفوي يا كلتو اسموت ميكني يا اين صحبتها كه توسط ضبط صوت مخفي كه در جايي نوراني پنهان شده بود ضبط شده بود فردا توي تمام روزنامه ها چاپ ميشه و شما از وزارت خلع ميشي پس يا اسموت ميكني يا قردا اين خبر پخش ميشه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[size=medium][color=0000FF]غم و اندوه را مي ستايم زيرا همواره همراه من بوده ?
اوهوووووووووووووووووومنک ... تهدید وزير ؟؟! وزير بیدی نیست که با این بادها بلرزه .... شیرفهم شد !! شما که عرضه دزدیدن مادرم رو نداشتید چرا این کارو کردید !!؟ به هر حال پیشنهادم رو چهار برابر میکنم ... خوب گوشاتونو باز کنید : 500000 گالیون نقد برای کشتن نارسیسا !! آخرين مبلغ پیشنهادی من هست ... بیچاره ها نتونستید یه روز روی حرفتون وایستید ؟! نظرتون عوض شد ؟؟؟! من شرایط رو تعیین میکنم نه شما ... اوهوووووم ! 500000 گالیون برای قتل گروگانتون !! شرط دوم : سرژ باید اسموت کنه ... همین و بس !!! منتظر جواب مذاکراتتون هستم ! نمیخواید بگید که کم اوردید و میخواید نارسیسا رو ازاد کنید ؟؟! دزدیدیدش حالام پای حرفی که زدید وایستید ... کم اوردید ؟! دوست ندارم این خبر جایی درز پیدا کنه ... متوجه شدید ؟!
ای دستت درد نکنه سرژی !! واقعا چه خدمت بزرگی به زندگی من کردی ... بیا وزارتخونه یه هزار گالیون مفت و مجانی بهت بدم که در جا بکشیش ! البته تا همین جا این حرکتت پنجاه هزار گالیون جایزه داره ... امانت فعلا دست من هست ! این نارسی این چند وقته خیلی سريش شده بود ... هی میگه چرا دیر از وزارتخونه برمیگردی ؟ شب کجا میخوابی ؟! با کیا میری وزارتخونه ؟! اعصابم رو خرد کرده بود ! واقعا خدمت بزرگی بهم کردی جــــــــیگر ! خوشبختانه بابامون که تو ازکابان داره آب خنک میخوره ... مامانمونم اگر بمیره حالمون کامل میشه !! وااااای که چه حالی میده ! ارث و میراثشونم میرسه به من ... چکت حاضره سرژی ... بیا وزارتخونه این پنجاه هزار گالیون رو فعلا بگیر برای این حرکت انسان دوستانت تا سر مبلغ قتل و اینام با هم کنار بیایم !! اگر این کاره نیستی الکی این کارو نمیکردی ... تا یه ملیون گالیون هم ميدم تا ريخ اون زن رو دیگه نبینم !! اه اه اه مامان این قدر سريش ؟؟؟ دو ملیون اخرين مبلغ پیشنهادی منه ... همین امروز کارش رو تموم کن !!