نقل قول:
آنیتا دامبلدور نوشته:
میدونی چیه دراکو؟؟
من تازگی ها یک طلسمی اختراع کردم، خفن!!
ساختمون ضد آتیش رو هم به اتیش میکشه!!
پس بهتره تسلیم بشی!!!
تهدید مامور دولت و شخص اول جامعه ی جادویی؟ خطایی غیر قابل بخشش وای خدای من توهین به مقدسات سریع عذر ؟ خواهی کن
آهااااااااااااای آنیتا!آبجی گرامی!
چطور جرات میکنی در اینجا با توجه به حضور فرمانده ارتش و گارد مخصوص امنیتی وزیر(یعنی من!) تهدید کنی؟ها؟!این ارتش که میبینی فرمانده داره که یه طلسم به سربازاش یاد داده که اونم سکتوم سمپرا هه!!با این طلسم با زجر و درد و کمبود خون میمیری(کمبود خون از همشون مهمتره!)
مواظب باش خواهر گرامی!ما ماموریم و معذور!میزنیم کار دستتون میدیم!!
در ضمن از کریچر عزیز به خاطر عملکرد سریع ممنون!این ارتشمون تازه تشکیله یه ذره کند عمل میکنه!ایشا الله به مرور بهتر میشه.
آقا موارد بالا جز یه شوخی بی مزه چیز دیگری نبود!گفتیم ارتش هم الکی یه خودی نشون بده.(برای اطلاعات بیشتر به پادگان نظامی رجوع شود)
---------------------------------------------------------------------------
پیشنهاد دیگری به وزیر!!(جدی)سلام به جناب وزیر
همون طور که میدونید سال نوی ایرانی نزدیکه و این باعث شد ایده های نو دیگری به ذهنم بیاید که مطرح کنم!
1_تقویم جادوگری:خب اول یه تاپیک بوجود بیاریم که توش همه بیان حوادثی که توی سایت اتفاق افتاده رو از اول در صورت دونستن تاریخ بگن.و بعد با یه ذره کار و کار گرافیکی میشه یه تقویم بوجود آورد که در بعضی از روزهای آن اتفاقی که در آن روز افتاده بنویسیم.مثلا یه روزی اتفاق خوبی افتاده جشن بگیریم و یا وزراتخونه رو در روزی تعطیل کنیم یا روزی رو که اتفاق بدی افتاده روز سیاه و ... اعلام کنیم.روز آداسی ها،گل گلی ها و حذب و....بعد یه چیز دیگه که سال نوی سایت با جاهای دیگه فرق داشته باشه.روز سال نوی سایت،روزی باشه که سایت بوجود اومده و روی اینترنت قرار داده شده یا تاریخی که ایده ساختن این سایت بوجود آمده!
این باعث بوجود آمدن سوژه هایی جالب دیگری در سایت میشه.و خب تنوعی هم هست دیگر.
2_تاریخ جادوگران:از همون تاپیکی که در بالا گفتم میتونیم استفاده کنیم و تاریخ جادوگران رو به شکل یه داستان جذاب درست کنیم که اینم سوژه های زیادی رو بوجود میاره.
مرسی
اگر ابهامی بود لطفا بگید تا جواب بدم.
آرتیکوس(یک نفر که قوه تخیلش زیادی قویه)